Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Wow, nem semmi számok. Belefér ő egyáltalán a capbe itt?
több mint 10 éve
Dodó
253
Adam Schefter @AdamSchefter 2 min Fordítás megtekintéseHiába a nagy szerződés, úgy sem fog ennyit kapni, annyira sérülékeny.
Steelers C Maurkice Pouncey signed a 5-year, $44M extension, as @ProFootballTalk reported, making him highest paid center in NFL.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 2 min Fordítás megtekintéseSteelers C Maurkice Pouncey signed a 5-year, $44M extension, as @ProFootballTalk reported, making him highest paid center in NFL.
több mint 10 éve
Az a pár drop, azért nem a világ, vagy azt is lehet, mondani, hogy jól védekeztek rajta, rendre kettőzték és ezért nem sikerült.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Majd kérnénk egy Road to Victory, dokumentumfilm szerű sztori videót is. 😊labyAzt hiszem ennek Soldi nem nagyon örülne 😀 😀 😀🏈
több mint 10 éve
DaddyBear
888
Legarrette Blount új facemask-ja. Nem nagyon kell rángatni. : )
több mint 10 éve
Egy akkor és most kép1814, június 10-én jelent meg a felső kép egy akkori újságban. Persze az még nem fénykép, hanem rajz.
több mint 10 éve
Hááát, nem tudom Katinka mit vett vagy sem, mert mi a játékkal voltunk elfoglalva, ha használható akkor zenével megspékelve különleges effektekkel, még a hóesést is alátesszük, igaz furcsa lesz félmeztelen férfiak hóesésben, de kemények vagyunk 😀
több mint 10 éve
Majd kérnénk egy Road to Victory, dokumentumfilm szerű sztori videót is. 😊
több mint 10 éve
A steelers.hu-n van egy rövid képes írás, amint megkapom a videót a családi bowl-ról akkor azt is kiteszem.
több mint 10 éve
Sajàt magànak bököd
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Szerintem csak a kezelés miatt ment, finixben a Cards van igaz? Én az Ő oldalukon sem láttam semmit.
több mint 10 éve
Most akupunktúràl, 6 incses tűkkel, jèzus. Csak remènykedni tudunk, hogy nem felmèrőre kèszül, pedig szèn nyugodt voltam, minden èjfèlkor befigyelt a szokàsos szalonnàs tojàssal, azt mameg ez.....sutianapUgyanakkor meg fekvőtámaszozik AB-vel a hátán...
" class="embed">
több mint 10 éve
Most akupunktúràl, 6 incses tűkkel, jèzus. Csak remènykedni tudunk, hogy nem felmèrőre kèszül, pedig szèn nyugodt voltam, minden èjfèlkor befigyelt a szokàsos szalonnàs tojàssal, azt mameg ez.....
több mint 10 éve
Twitteren csekkolt a reptèrrőlsutianapFélre téve azt, hogy a kedvenc playámról van szó azt gondolom,hogy igenis rohadt fontos leigazolni egyrészt, mert igazi vezér lehet az öltözőben, másrészt, mert rohadtul nincs backup Worilds és JJ mögött.
" class="embed">
több mint 10 éve
Twitteren csekkolt a reptèrről
több mint 10 éve
Én sem találtam semmit erről, de nem baj, ha nem vet.mines csak jöjjön 😊Harrison Finixben, nem lesz az vet.min-essutianapEzt hol láttad Süti? Én sehol nem találtam erről infót.polamalu
" class="embed">
több mint 10 éve
Harrison Finixben, nem lesz az vet.min-essutianapEzt hol láttad Süti? Én sehol nem találtam erről infót.
több mint 10 éve
Harrison Finixben, nem lesz az vet.min-es
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Én a magam részéről teljesen egyetértek a fogadóirodákkal! Sőt tovább is mennék, ha nekem kellene megadnom a tippeket júniusban még előrébb sorolnám a csapatot.Nyilvánvaló ugyanis, hogy a fogadóirodák csak abból tudnak gazdálkodni, amijük van, tehát a jelenlegi legjobb 53-at veszik figyelembe. Ebben pedig nem állunk rosszul, hiszen azok az erősítések jöttek eddig, amiket nagyon vártunk, ahol igazán lyukasak voltunk. Gondolok itt az ILB és a DL posztokon történt erősítésre, a spec teamben, valamint az OL is nagy erősítést kapott, sőt Mike Munchak személye talán többet ér mint ha egy jó LT jött volna.
A problémát inkább abban látom, hogy más csapatnál jobban megtudnak oldani egy sérülést mondjuk a front7-ben, mint mi, márpedig sérülés biztosan lesz.
De erre most még nem számítanak a fogadóirodák, úgyhogy ez a helyezés teljesen jogos!
több mint 10 éve
10-5 től 12-4 ig bármi lehet.polamaluBármi azért nem. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Én majd december végén megmondom mennyire vagyunk erősek, viccet félretéve, csalódnék, ha idén nem lenne PO, persze egy brutális sérüléshullámmal nem számolva, mert az ugye bármit keresztbe vághat. Egy normálisan lefolyó szezonban oda kell érnünk, hogy a cicákat megelőzzük-e a csoportban az komoly kérdés, nagy harc lesz, az egymás elleni meccsek fognak igazán dönteni. Vagyis ott sem hibázhatunk. 10-5 től 12-4 ig bármi lehet. A SB győzelemre idén nem látok esélyt, sok fiatalnak be kell épülni a védelembe a frontba, talán jövőre, ha egy jó offseasont tudunk tolni megint.
több mint 10 éve
Ilyenekkel fölösleges foglalkozni. Ha csak nem nagyban játszol?! 😀Szerintem tök értelmetlenek a power rankingok is, de ez meg az én vélemény kategóriájú gondolatom.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
és mit szóltok ahhoz hogy a vegaszi fogadóirodák 9. legkevesebb pénzt fizetnének egy esetleges vasas SB győzelemért? A divízión belül elsőnek rangsorolnak minket... mennyire lehet ez valós "helyezés" ?