Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
De ez van. A kesoi korokben szerintem biztos lesz meg cb. Majd meg latjuk hogy a most valasztott cb es az esetleges kesobbi cb hogy vallik be.
több mint 10 éve
Igen tudom hogy te erre gondoltal es ez igy is van a bust nem egyenlo reach el. Szakmailag nezve.Nem, szimplán csak fogalomzavarról van szó desider esetében, erre próbáltam rávilágítani. Bust = instant bukta. Szerintem Golsonra ez nem igaz, jó lesz ő slot cornerként, csak nyilván a kelleténél korábban lett draftolva. Vagyis a szó, amit ő keres, a reach.vassadiKeso, vagy koran van sracok. Es ugyanarrol beszeltek. Mind a ketten tudjatok, hogy a cb needunk nem lett letudva. A srac viszont jo lehet slotban. De nekunk csalodas.gabistarAzért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.desiderNekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
De azt is hogy o arra gondolt hogy a masodik pickunk el lett rontva. Vagyis nem azt kaptuk, amirol beszeltek colbertek is hamarabb. Nincs kezdo kaliberu cbnk akit vartunk, aki akarhol bevetheto a palyan es nincsenek tulnagy limitjei.
Es igy a bust: bust noun an event with a displeasing outcome. Szoval ez is igaz.
több mint 10 éve
Mert ike taylor utodja kellett volna hosszu idore, nem egy 3. szamu. Aki jo harmadik szamu lesz, talan meg kezdo is, de a csoportunban vannak magas wr ek. Akik ellen nekunk ma kellett volna valakit talalni megoldaskent. Es nem jott ossze. Foleg ugy hogy a cbnk a magas wr ek ellen kapott be legtobb tdt. Szoval meglatjuk.Keso, vagy koran van sracok. Es ugyanarrol beszeltek. Mind a ketten tudjatok, hogy a cb needunk nem lett letudva. A srac viszont jo lehet slotban. De nekunk csalodas.gabistarAzért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.desiderNekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
több mint 10 éve
Nem, szimplán csak fogalomzavarról van szó desider esetében, erre próbáltam rávilágítani. Bust = instant bukta. Szerintem Golsonra ez nem igaz, jó lesz ő slot cornerként, csak nyilván a kelleténél korábban lett draftolva. Vagyis a szó, amit ő keres, a reach.Keso, vagy koran van sracok. Es ugyanarrol beszeltek. Mind a ketten tudjatok, hogy a cb needunk nem lett letudva. A srac viszont jo lehet slotban. De nekunk csalodas.gabistarAzért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.desiderNekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
több mint 10 éve
Keso, vagy koran van sracok. Es ugyanarrol beszeltek. Mind a ketten tudjatok, hogy a cb needunk nem lett letudva. A srac viszont jo lehet slotban. De nekunk csalodas.Azért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.desiderNekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
több mint 10 éve
Hat a cb need az az is maradt. De ketto cbt, nem valaszthattunk, amikor az elso ket pick d be ment. Ezutan kellett o pick. Es wr needunk is van. De az a kezdo cb amit vartunk megint nem jott. Remelem a srac akit sajna itt csak finoman szolva alacsonynak hivnak rankcafol. Az biztos hogy tud intet csinalni. De idezek par aprosagot amit igaznak gondolok:I thought that was interesting to have Mel Blount announce that pick. A 6'3" former CB announcing the 2nd round draft pick a 5'8" CB.
I already posted on another thread how much I hate this pick. I'm really starting to question Colbert's ability to assess DBs.
több mint 10 éve
Azért kicsit szerényebben, Ádi. 😊 Már csak illendőségből, vagy intelligenciából. Kösz.Nekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.vassadi
több mint 10 éve
Nekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛desiderVagyis a bust jelentésével nem vagy tisztában, így már értem.
több mint 10 éve
Nekem itt most az a bust, hogy a legnagyobb need volt a CB, 1997 óta nem húztunk első kört rá, tavaly 4. körben jött a Shaquille Richardson, most már valahol hamburgert árul Kaliforniában. Egy dolgot kellett volna csinálnunk: feltrédelni. Az többet ért volna (Collins vagy Rowe), mint ez a két pick együtt. Szóval, a feladat nem lett megoldva, sőt nem is törekedtek rá. De azért éljen minden "nem kezdő potenciálú" CB. A..J. Green vagy Steve Smith Sr. ellen hozza ki magából a klasszist vajon? 😛
több mint 10 éve
Mégis miért? Golson nem ért 2/24-et, mert nem kezdő potenciálú CB, ezt már letisztáztuk, de slot cornernek teljesen jó.Hiába a remény.T.J Clemmings vagy Sammie CoatesdesiderRemélem egyik sem.
Úgyis olyat húzunk, aki volt nálunk privát viziten, úgyhogy jöjjön Cooper vagy Grant, esetleg egy tight end.vassadi
Ezt már nem kaphatta a védelem. A második kör bust, aztán majd veszünk valakit a piacon CB-nek.desider
több mint 10 éve
Tartottam Coatestól, sajnos be is jött. Így már határozottan nem tetszik, ahogy a második napot lehoztuk.
több mint 10 éve
Ha már a cb picket elqúrtuk,ennek kifejezetten örülök
több mint 10 éve
Hiába a remény.T.J Clemmings vagy Sammie CoatesdesiderRemélem egyik sem.
Úgyis olyat húzunk, aki volt nálunk privát viziten, úgyhogy jöjjön Cooper vagy Grant, esetleg egy tight end.vassadi
Ezt már nem kaphatta a védelem. A második kör bust, aztán majd veszünk valakit a piacon CB-nek.
több mint 10 éve
Hat a needre jott wr. Ahogy gondoltam nem lett ket egymas utani cb korai koros.
több mint 10 éve
Jaleen Strong, aharmadikban cbWilliams és Carter kiment,ha még bent lesz visszük Clemmingsetno flaccoEs kit vittel volna ma a helyunkon huzva ezelotti korben?gabistar
több mint 10 éve
Kar hogy nem igy lett. Most mondanam ra, hogy amen.Adi te kitt vittel volna szived szerint a mi mai napi ket valasztasunkkor? Igy hogy mar azert lathato ki volt bennt stb.gabistarHa mindenképpen 2/24-re és 3/23-ra kell mondani, akkor Strong vagy Rollins, majd előbbi kiválasztása esetén harmadik körben mindenképpen corner, és utóbbi draftolása után is valószínűleg még a CB-t preferáltam volna, viszont el tudtam volna fogadni valamelyik tight endet is, vagy épp Coopert, ha már idáig csúszik, de egyébként így utólag már azt mondom, a legjobb az lett volna, ha feltradelünk Jalen Collinsért, Darby-ért, vagy Rowe-ért akár a harmadik kör beáldozásával.vassadi
több mint 10 éve
T.J Clemmings vagy Sammie CoatesdesiderRemélem egyik sem.
Úgyis olyat húzunk, aki volt nálunk privát viziten, úgyhogy jöjjön Cooper vagy Grant, esetleg egy tight end.
több mint 10 éve
T.J Clemmings vagy Sammie Coates
több mint 10 éve
Adi te kitt vittel volna szived szerint a mi mai napi ket valasztasunkkor? Igy hogy mar azert lathato ki volt bennt stb.gabistarHa mindenképpen 2/24-re és 3/23-ra kell mondani, akkor Strong vagy Rollins, majd előbbi kiválasztása esetén harmadik körben mindenképpen corner, és utóbbi draftolása után is valószínűleg még a CB-t preferáltam volna, viszont el tudtam volna fogadni valamelyik tight endet is, vagy épp Coopert, ha már idáig csúszik, de egyébként így utólag már azt mondom, a legjobb az lett volna, ha feltradelünk Jalen Collinsért, Darby-ért, vagy Rowe-ért akár a harmadik kör beáldozásával.
több mint 10 éve
Williams és Carter kiment,ha még bent lesz visszük Clemmingsetno flaccoEs kit vittel volna ma a helyunkon huzva ezelotti korben?
több mint 10 éve
Williams és Carter kiment,ha még bent lesz visszük Clemmingset
több mint 10 éve
Adi te kitt vittel volna szived szerint a mi mai napi ket valasztasunkkor? Igy hogy mar azert lathato ki volt bennt stb.
több mint 10 éve
Nem tudom miert, de itt nagyon a Tet nyomtak. Es be is tradeltek elenk, hogy kivigyek azt a tet, akit hozzank gondoltak sokan. De Cbt szeretnek. Valoszinuleg nem kapok. Wr unk sincs sok. Szoval most mar kivancsi vagyok...Kit gondoltok ez a ket pick utan, hogy elferne nalunk? Vagy hogy melyik posztra huzunk/huznatok?gabistarÉn most egy újabb CB-re tippelnék. Szóba jöhet még BPA alapon Xavier Cooper vagy Coates, de utóbbit nagyon nem szeretném, esetleg egy tight end.vassadi
több mint 10 éve
Kit gondoltok ez a ket pick utan, hogy elferne nalunk? Vagy hogy melyik posztra huzunk/huznatok?gabistarÉn most egy újabb CB-re tippelnék. Szóba jöhet még BPA alapon Xavier Cooper vagy Coates, de utóbbit nagyon nem szeretném, esetleg egy tight end.
több mint 10 éve
Kit gondoltok ez a ket pick utan, hogy elferne nalunk? Vagy hogy melyik posztra huzunk/huznatok?