NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
McLendon és Heyward-Bey is felépült, edzésbe állt. Béla (Shazier) még külön edz, de legalább visszatért a pályára. Spaeth, Palmer és Mike Mitchell nem edzettek. Bell sem edzett végig a csapattal.
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 370 — no es importante
Sok sikert a Delaware ellen!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Raszantam magam es kifizettem a 4 jegyet a csaladnak, szoval a szezon elso meccset eloben a Heinz Field-rol nezzuk 😊 Oruljetek velunk legyszi 😊

most mar csak egy nem tul draga hotelt kell szerezni, hogy teljessse valjon a dolog, illetve kibirni a 7 oras kocsizgatast 😊
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 658
Béla újra edz, de Spence van fent az első csapattal....ezért (is) szeretem Tomlint. Simán előrehoz és hátratol embereket ha kell. (itt most előhozás van, vagyis nem Béla teljesítménye van lejjebb értékelve, még mielőtt valaki félreértené a szavaim)
több mint 10 éve
vegignezve a meccset, nekem a fal belso resze tobbszor is lyukasnak tunt. A blitzek se voltak tul agresszivek, de amit lattam a defense oldalon, az inkabb jobb volt, mint amit az offense muvelt. Az egy darab nyilasmisi altal mutatott big playtol eltekintve unalmas, siralmas volt. A redzone meg annal is rosszabb....igaz, ez csak az elso es alig voltak fenn a kezdok...de akkor is. Nem engedhetjuk meg, hogy elmenjen a szezon elso fele...megint.
több mint 10 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
.marescha
És ebben a brit tudósok segítettek.. 😀
több mint 10 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Az elmúlt napokban azon gondolkodtam, hogy szeretett csapatom előszezonbeli mérlege ("teljesítménye" ) mennyire jár együtt a szezonban elért eredményekkel.
E gondolat örömére csináltam egy kis táblázatot, amiből látszik, hogy az elmúlt 16 évben a Steelers esetében az előszezon eredmények eléggé jól tükrözik majd a várható "éles" szezonbeli eredményeket.

KATT A KÉPRE 😊

Megjegyzés 1.: beragadt a szezon kifejezés nálam, egyenlő az alapszakasz fogalmával 😊 .
Megjegyzés 2.: az alapszakaszt két részre bontottam: első nyolc meccs győzelmeinek száma és alapszakasz győzelmek száma. Továbbá a play-offba és a Super bowlba jutást is bevettem tényezőnek.
Megjegyzés 3.: hol négy, hol öt meccses volt az előszezon a Steelers számára, ezért mindig 4-ből levontam a vereségek számát (volt, amikor például 4-1-es mérleggel zárt a Steelers, azt 3 győztes meccsnek számoltam, de sosem volt hibátlan teljesítménye a csapatnak).

A kis táblázat eredményei azt mutatják, hogy az előszezon során elért győzelmek száma erősen együtt jár az első nyolc meccsen felmutatott győzelmek számával. Kevésbé erősen jár együtt az alapszakasz második felében mutatott teljesítménnyel.
Kétszer fordult elő, hogy 0 győzelmet sikerült felmutatni az előszezonban, 2 meccset húztunk az első nyolc alapszakasz meccsből utána...
Kétszer fordult elő, hogy 1 győzelmet sikerült felmutatni, egyszer 2, egyszer 4 győzelem jött össze az első nyolc alapszakasz összecsapásból.
Érdekesség az, hogy az elmúlt 16 évben ha három vagy négy meccset bukott a Pittsburgh az előszezonban akkor play-off nem lett 😕 . A 3 Super Bowl részvétel akkor jött össze, amikor maximum 1 vereséget számlált a csapat.

A hétvégi meccsel és az idei évvel párhuzamba vonva: már a szükséges egy vereség megvan a Super Bowl részvételhez, innentől nem lehet bukni 😊, ha mégis egyet bukunk, akkor maximum play-offra lehet számítani. Persze, a kivétel erősíti a trendet... 😀

Tomlin nyilatkozta a Giants meccs után, hogy nyerni akart. Érzi ő is a hagyományokat 😊

Kéretik helyén kezelni a "kimutatást", nem tudományos értekezésnek szánt 😊 .
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 658
Nekem felemás érzéseim vannak. A D kapcsán az első sor nagyon energikusnak tűnt, de bizony bekaptuk azt a playt, holding ide, vagy oda, amire tavaly azt mondtuk, hogy nem szabad. Akit ki kell emelni azt gondolom az Spence. Ment hajtott, mindenhol ott volt. LB poszton azt gondolom minőség lesz idén a mélységben is.Tuitt kezdő volt és nagyon bíztatóan mozgott a beugrása ellenére is. Mauró volt még nekem hátulról, akire felfigyeltem és Mccullers kapcsán is bíztató volt a bemutatkozás. Nyilván majd a következő mérkőzések lesznek majd a döntők, hogy hol tartanak.

Az O kapcsán gyönyörű volt az Archerre hívott játék, látszik, hogy ezek életveszélyesek lesznek, node a RZ játék kapcsán rögtön Cotchery hiánya ugrott be. Tudom az első meccs alapján nem szabad messzemenő következtetést levonni, de abban a Moore-ra hívott játékban úgy elnyomta a CB hogy rossz volt nézni. Úgy kell J. Brown beérése azt gondolom mint a falat kenyér. Nem sok szerepet kapott most, kiváncsi leszek a többi meccsre. Bryant volt, akit nagyon vártam, de bezony sajnos bizonyította mennyire jó lett volna neki még egy év főiskolai foci. Éretlen és ez minden mozdulatán látszik. (droppok, CB kontakt után szétesik a mozdulat..) A QB-k kapcsán Landry Joneszszal Én sem foglalkoznék sokat, ugyanott tart, ahol tavaly, semmi több. Gradkowksi kapcsán pedig nekem is az a csúnya túldobás jut eszembe, valahol azt gondolom ezek a kulcsszituk azok, amik minősítenek, persze jó lesz, de ehhez képest azért a Giants noname Qb-ja úgy szórta a passzokat az utolsó negyedben, hogy rossz volt nézni.

Egy szó, mint száz vegyes az érzés, nyilván az is számít, hogy egy olyan csapattal játszottunk, amelynek ez a második meccse volt, de lássuk a mi következő meccsünket, javulnunk kell, ez nem kérdés.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A csere irányítók sajna nem léptek előre, nem merném rábízni a csapatot nyugodt szívvel egyikre sem. Grabowsky talán, de Jones nekem katasztrófa volt. Igaz volt, hogy a WR-ek balfaszkodták el, főleg a végén a 2 min drive-ban azt szépen csinálta, de nem kapott segítséget.polamalu
Jonestól eddig se vártam és ezután se fogom azt várni, hogy akár csak értékelhető backup QB legyen NFL-szinten, szóval az ő teljesítménye nem botránkoztatott meg. 😊 Gradkowski sem tündökölt, de cserének ettől ő még korrekt megoldás, úgyhogy összességében szerintem nincs miért aggódni a QB-felhozatallal kapcsolatban.

A pànter bohózat, be is adtam egy CV-t.sutianap
Wing miatt ne fájjon a fejed, jön majd Podlesh. Igaz, hogy csalódást keltő volt a tavalyi teljesítménye, de annál szerintem mindenképpen többet várhatunk tőle, mint amit az utóbbi években nálunk megforduló punterek (Butler, Meskó, McBriar) letettek az asztalra.

(Csak zárójelben: ha már Jennings nagy futása kapcsán fel lett emlegetve a tavalyi szezon, akkor jegyezzük meg azt is, hogy Archer nagy játéka után a red zone-ban megállt a tudomány. 😊 )
több mint 10 éve
A bigrunhoz hozzàtartozik, hogy Timmonst àtkaroltàk a vàllànàl, az övè lett vón a luk, Lali a màsik irànyba mozgott, JJ homàlyon, secbe illett volna megfogni, evvan.sutianap
azt nagyon benézték...a tavalyi oak meccs első jelenete jutott eszembe
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
A bigrunhoz hozzàtartozik, hogy Timmonst àtkaroltàk a vàllànàl, az övè lett vón a luk, Lali a màsik irànyba mozgott, JJ homàlyon, secbe illett volna megfogni, evvan.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Zsüsztin legyen stabil Vídönnel. A Nyilas so-so specteam munka kène mennyen, idèn màn nem szeretnèm Tónit ott làtni. Spence, Mauro jójójó. A lènyeg nàlam Bèni fiam görögjön az első drivval, büdösbogàr legyen a hàtàra rakva, Elisha a katica. Csúnya volt a bigrun, de ezentúl sokmindent nem engedtünk az elsőfèlidőbend. A pànter bohózat, be is adtam egy CV-t.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Hát igen amikor Foster barátunk lent maradt megijedtem, de szerencsére csak a szeme világa forgott veszélyben, az meg ennyi embernél statisztikailag nem nagy veszteség 😀 Persze neki biztosan fájó lett volna 😀
több mint 10 éve
Igen jól írtad Zoli, a futott TD során nekem is az jutott eszembe, hogy ez ízelítő a tavalyiból. Nagyon örülök, hogy Spence jó formában van. Béla egyértelmű kezdő, de ha ilyen a csere akkor ő is többet tud majd pihenni ami nyilván jót tesz a védelemnek. Tuitt is szépen mutatkozott be,
És a legfontosabb, hogy megúsztuk komoly sérülés nélkül, leginkább ennek drukkoltam.
több mint 10 éve
Első benyomások az első preseason-meccsről. Az újoncokra kiemelt figyelmet fordítottam.

Shazier kisebb sérülése miatt nem léphetett pályára, így viszont Spence az első csapatban térhetett vissza. Az első drive-ban az ő pressure-jének is köszönhetően dobott Eli incompletiont 3rd downnál, illetve talán még ugyanebben a drive-ban volt egy (assisted) tackle-je a LoS közelében. Bemelegítésnek megteszi.
Tuitt végig pályán volt a first-team defense-ben, bár ebben közrejátszhatott, hogy McLendon hiánya miatt Cam Thomasnak NT-ként kellett ténykednie. Tuitt offside-dal nyitott, de összességében meggyőzően teljesített: five-technique pozícióban és nickel DT-ként is szerepelt, jól tartotta a PoA-t, kiharcolt egy holdingot, Andre Williams holding miatt visszafújt futásánál betört a backfieldre, de a tackle-t nem tudta megcsinálni. Egy másik újonc defensive end, az undrafted Josh Mauro is jól játszott, pass rush-ban és run defense-ben egyaránt voltak szép megmozdulásai.
Archer screen passzból kapta meg először a labdát az offense első drive-jában, rögtön össze is hozott belőle egy 40+ yardos big play-t. :cool: Később még volt egy 4 yardos elkapása egy broken play során, illetve két draw futása az első félidő végén; visszahordásoknál nem tudott megindulni.
Bryant nem volt az igazi, volt egy amolyan fél-dropja (DPI-t fújtak az esetnél, de minimális kontakt volt a CB és közte, illett volna elkapni azt a labdát), egy muffed puntja, majd egy egyértelmű dropja a potenciális GW-drive során 3rd downnál. Utána negyedik kísérletnél megcsinálta az elkapást, meg is lett volna a first down, de fumble útján odaajándékozta a labdát a Giantsnek... Legnagyobb érdeme egy hosszú passznál kiharcolt pass interference. Hozzáteszem, tudtuk, hogy nagyon nyers játékos, úgyhogy még semmi ok a pánikra.
McCullers összességében pozitív benyomást tett rám (pozitívabbat, mint Fangupo), debütálásnak az ő produkciója is elfogadható volt.
A draftolatlan újonc Howard Jones két fumble recovery-vel és egy visszahordott touchdownnal zárta a meccset.

Az OL-ről túl sok jót nem lehet elmondani, folyamatosan engedték a nyomást, különösen feltűnő volt Mike Adams változatlanul pocsék passzblokkolása, de például Chris Hubbardot, aki Foster távollétében edzéseken is sokat gyakorolhatott az első csapattal LG poszton, ugyancsak folyamatosan megverték.
Jennings 73 yardos futott TD-je csúnya volt, egyetlen védő sem ért hozzá.
A Giants LT-jének, Charles Brownnak ellenben nem volt jó napja, JJ sacket szerzett róla, és Carter is többször megverte pass rush-ban.
Wheaton az első csapatban szélső WR volt, de az látszott most is, hogy változatosan lesz használva, Haley hívott rá egy end aroundot, illetve slotban is felállt a second-team offense-ben. Volt is egy szép elkapása ebből a pozícióból indulva corner route-on. Gradkowskit is dicséret illeti ezért a passzért; nem úgy az utolsó megmozdulásáért a drive-ban, amikor a sima TD helyett túldobta Spaeth-t. Ebben a támadássorozatban egyébként no-huddle-t is alkalmaztunk.
Justin Brown nem alkotott maradandót, de - miután az első csapatban is pályára lépett - egyértelmű, hogy előrébb van a rangsorban, mint például Moye.
Harmadik/negyedik számú RB-ként (attól függően, hogy Archert ide számítjuk-e) alighanem Tauren Poole és Jordan Hall pályázik a legnagyobb eséllyel az 53-as kerettagságra. Fontos szempont lehet ennél a pozíciós harcnál az ST-ben végzett munka, és ezen a téren egyelőre előbbi tűnik jobbnak.
Wing teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után, volt egy 21 yardos puntja is; Podlesh aligha ijedt meg kollégája mai produkciója láttán.
Sikerült lehozni a meccset komolyabb sérülés nélkül. Fosternek kellett elhagynia a pályát, de csak belenyúltak a szemébe, semmi több, nem sokkal később már Pouncey-val vigyorogtak az oldalvonal mellett.vassadi
Nagyjából ezeket láttam én is, Feltűnt, hogy Adams ugyanolyan fos, semmit sem fejlődött. Archi sebessége most is látszott a nagy játéknál, illetve az irányváltási képessége is, kígyózott mint a sikló 😀. McCullerst sokszor mutatták, nem hallottam hogy pontosan mit beszéltek róla az NFL.com-on, mert a családot hagyni akartam aludni, de a benyomásaim nekem is jók. Jövőre sztem esélyes lehet a kezdő NT posztra, ha így fejlődik tovább. Volt jó futás megállítása a LoS mögött, de volt amikor súlytalan volt a G-al vagy a C-el szemben.A csere irányítók sajna nem léptek előre, nem merném rábízni a csapatot nyugodt szívvel egyikre sem. Grabowsky talán, de Jones nekem katasztrófa volt. Igaz volt, hogy a WR-ek balfaszkodták el, főleg a végén a 2 min drive-ban azt szépen csinálta, de nem kapott segítséget. A Giant első sora tovább volt fent mint a miénk, de így sem igen tudtak nagyobb előnyt kiverekedni. Az a futott TD a tavalyi két nagy szopottat idézte.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Első benyomások az első preseason-meccsről. Az újoncokra kiemelt figyelmet fordítottam.

Shazier kisebb sérülése miatt nem léphetett pályára, így viszont Spence az első csapatban térhetett vissza. Az első drive-ban az ő pressure-jének is köszönhetően dobott Eli incompletiont 3rd downnál, illetve talán még ugyanebben a drive-ban volt egy (assisted) tackle-je a LoS közelében. Bemelegítésnek megteszi.
Tuitt végig pályán volt a first-team defense-ben, bár ebben közrejátszhatott, hogy McLendon hiánya miatt Cam Thomasnak NT-ként kellett ténykednie. Tuitt offside-dal nyitott, de összességében meggyőzően teljesített: five-technique pozícióban és nickel DT-ként is szerepelt, jól tartotta a PoA-t, kiharcolt egy holdingot, Andre Williams holding miatt visszafújt futásánál betört a backfieldre, de a tackle-t nem tudta megcsinálni. Egy másik újonc defensive end, az undrafted Josh Mauro is jól játszott, pass rush-ban és run defense-ben egyaránt voltak szép megmozdulásai.
Archer screen passzból kapta meg először a labdát az offense első drive-jában, rögtön össze is hozott belőle egy 40+ yardos big play-t. :cool: Később még volt egy 4 yardos elkapása egy broken play során, illetve két draw futása az első félidő végén; visszahordásoknál nem tudott megindulni.
Bryant nem volt az igazi, volt egy amolyan fél-dropja (DPI-t fújtak az esetnél, de minimális kontakt volt a CB és közte, illett volna elkapni azt a labdát), egy muffed puntja, majd egy egyértelmű dropja a potenciális GW-drive során 3rd downnál. Utána negyedik kísérletnél megcsinálta az elkapást, meg is lett volna a first down, de fumble útján odaajándékozta a labdát a Giantsnek... Legnagyobb érdeme egy hosszú passznál kiharcolt pass interference. Hozzáteszem, tudtuk, hogy nagyon nyers játékos, úgyhogy még semmi ok a pánikra.
McCullers összességében pozitív benyomást tett rám (pozitívabbat, mint Fangupo), debütálásnak az ő produkciója is elfogadható volt.
A draftolatlan újonc Howard Jones két fumble recovery-vel és egy visszahordott touchdownnal zárta a meccset.

Az OL-ről túl sok jót nem lehet elmondani, folyamatosan engedték a nyomást, különösen feltűnő volt Mike Adams változatlanul pocsék passzblokkolása, de például Chris Hubbardot, aki Foster távollétében edzéseken is sokat gyakorolhatott az első csapattal LG poszton, ugyancsak folyamatosan megverték.
Jennings 73 yardos futott TD-je csúnya volt, egyetlen védő sem ért hozzá.
A Giants LT-jének, Charles Brownnak ellenben nem volt jó napja, JJ sacket szerzett róla, és Carter is többször megverte pass rush-ban.
Wheaton az első csapatban szélső WR volt, de az látszott most is, hogy változatosan lesz használva, Haley hívott rá egy end aroundot, illetve slotban is felállt a second-team offense-ben. Volt is egy szép elkapása ebből a pozícióból indulva corner route-on. Gradkowskit is dicséret illeti ezért a passzért; nem úgy az utolsó megmozdulásáért a drive-ban, amikor a sima TD helyett túldobta Spaeth-t. Ebben a támadássorozatban egyébként no-huddle-t is alkalmaztunk.
Justin Brown nem alkotott maradandót, de - miután az első csapatban is pályára lépett - egyértelmű, hogy előrébb van a rangsorban, mint például Moye.
Harmadik/negyedik számú RB-ként (attól függően, hogy Archert ide számítjuk-e) alighanem Tauren Poole és Jordan Hall pályázik a legnagyobb eséllyel az 53-as kerettagságra. Fontos szempont lehet ennél a pozíciós harcnál az ST-ben végzett munka, és ezen a téren egyelőre előbbi tűnik jobbnak.
Wing teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után, volt egy 21 yardos puntja is; Podlesh aligha ijedt meg kollégája mai produkciója láttán.
Sikerült lehozni a meccset komolyabb sérülés nélkül. Fosternek kellett elhagynia a pályát, de csak belenyúltak a szemébe, semmi több, nem sokkal később már Pouncey-val vigyorogtak az oldalvonal mellett.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
OFF

polamalu, jó lenne ha kicsit megvágnád a siged mert túl nagy

több mint 10 éve
Ja így viszont Lali( Spece ) megy föl a försztíttem 😊

több mint 10 éve
Shazier (alis Béla), Jarvis Jones és McLendon jelenleg questionable az első előszezon meccs miatt. Béla az elmúlt edzéseken egy jeges tömlővel a térdén sétált. Reméljük, csak egy kis apróság.
több mint 10 éve
Aug 30-31-re a Városligetbe szerveznénk egy Steelers focit, olyan mint a fórum, csak a Streelers fanokkal. Persze, ha jön egy két más szurkoló az sem baj. A Face oldalon tudtok jelentkezni, megadva, hogy melyik a jobb nap.
több mint 10 éve
Megvan a vacsorája 😀
több mint 10 éve
Azért Dalton csak elevickél a cicákkal a PO-ig, úgyhogy annyira nem rossz ő...maximum a PO-ra még nem érett, de ne becsüljük le. Ahol draftolni szoktak a cicák ott Mariotákra és hasonlókra úgysincs esély.
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Akkor is örültem amikor Flacco megkapta a 100 millás szerződést, és most is örülök. Amikor a csoportunkban ilyen képességű irányítókra költenek ennyi pénzt, az nekünk csak jó. 😊
több mint 10 éve
Igen, ezzel gyakorlatilag betették a kaput a fejlődésnek, pedig jó úton indultak, szerencsére ezzel elcseszik. A védelem húzó embereit is meg kell fizetni, ezek után arra nem biztos, hogy marad majd zsé 😀
több mint 10 éve
Charlie Batch ‏@CharlieBatch16 7 p

Congrats to Andy Dalton on his new deal.If Andy is worth 115mil w/no playoff wins, what is Ben worth?Things just got interesting. #PAYBIGBENBlitzburgh
Dalton nem jo annyira, viszont igy remelem a bengalosok kifogynak a penzbol...