Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Marad Jesse James v Karlos Williams. Ajayi miatt rodadt dühös vagyok.no flaccoÖrültem volna neki én is, de ha érdeklődtünk volna iránta, akkor a komoly red flagje miatt biztos, hogy alaposan csekkoltuk volna, de se pro day látogatás, se privát találkozó/vizit, így aligha volt nálunk képben.
több mint 10 éve
No jól van, részemről lezárom. Nekem továbbra sem tetszik sem Colbert, sem Tomlin munkája a draftokat illetően, de egyedül maradtam (már csak sutianap-ban bízok! 😊 ). Viszont nem baszom tovább az idegeiteket! 😊SzokolNézd, úgy van PO csapatunk, hogy nem hoztunk igazán nagynevű játékost FA piacról és nem volt top10-es draft cetlink időtlen idők óta.
Nem mondanám hogy ez általános az NFL-ben.
Az a problémád, hogy benéztek 1-2 játékost? Hát be! És tudsz olyan csapatot akik még nem jártak így?
több mint 10 éve
Marad Jesse James v Karlos Williams. Ajayi miatt rodadt dühös vagyok.
több mint 10 éve
Köszi srácok!Pontosítok, mert a végén még félreérti valaki, és azt hiszi, hogy 5-6. számú CB-ket draftolunk korai/középső körökben: a playek nagy részében már öt vagy hat defensive backet kell pályára küldeni (ebbe ugye a safety-k is beletartoznak), ezért gondolták úgy, hogy attól függetlenül is megéri a második körös picket Golson, hogy slot-only corner.vassadiegyre több CB-t kell a pályán tartani, mert a liga passz orientált...ezért van szükség 5-6 CB-re is, hogy a pályán legyenek védekezni a passzjáték ellen...Klaci79Lake Golsonról:Magyarul?steelwolf
The league is a pass oriented league, it's been transitioning for a while. It requires multiple formations, multiple personnel in the secondary on the field, a lot more personnel on the field than usual. A lot of times five defensive backs but sometimes six, and the more defensive backs you have on the field that can defend the pass, especially take the ball away, it's really going to help us a lot.
Talán itt a válasz a pickre.Recruit
több mint 10 éve
Egyébként szerintem olyan Safety mint Reed és Polamalu azóta sem igen kerültek ki. Vagyis nehéz lett volna őket pótolni. Ott voltak olyan játékosok akik a maguk korszakának meghatározói, 10 évenként 1-1 kerül elő ilyen tehetség. Nagy szerencse kell, hogy behúzz egy ilyet. A Philly ha jól emlékszem dream team-et épített, kiváló képességű játékosokból. Hány döntőt játszott velük? Ja, hogy 1-et sem?Én magam elégedett vagyok az edzői stáb és a GM munkájával, még ha néha fel is vonom a szemöldököm. Nagyszerűen építették újjá a csapatot. Nézz meg pár frencsit akik évek óta újraépítenek. Mi legalább 1-2 év alatt ezt, mármint a mélypontot, le is tudtuk. Ez azért nem kis teljesítmény.
több mint 10 éve
Pontosítok, mert a végén még félreérti valaki, és azt hiszi, hogy 5-6. számú CB-ket draftolunk korai/középső körökben: a playek nagy részében már öt vagy hat defensive backet kell pályára küldeni (ebbe ugye a safety-k is beletartoznak), ezért gondolták úgy, hogy attól függetlenül is megéri a második körös picket Golson, hogy slot-only corner.egyre több CB-t kell a pályán tartani, mert a liga passz orientált...ezért van szükség 5-6 CB-re is, hogy a pályán legyenek védekezni a passzjáték ellen...Klaci79Lake Golsonról:Magyarul?steelwolf
The league is a pass oriented league, it's been transitioning for a while. It requires multiple formations, multiple personnel in the secondary on the field, a lot more personnel on the field than usual. A lot of times five defensive backs but sometimes six, and the more defensive backs you have on the field that can defend the pass, especially take the ball away, it's really going to help us a lot.
több mint 10 éve
Tényleg folytassam? 😊No jól van, részemről lezárom. Nekem továbbra sem tetszik sem Colbert, sem Tomlin munkája a draftokat illetően, de egyedül maradtam (már csak sutianap-ban bízok! 😊 ). Viszont nem baszom tovább az idegeiteket! 😊SzokolCsak arra továbbra sem tudtál objektív választ adni, hogy miért nem tetszik a munkájuk. Pusztán draftról felépítettek egy parádés Offense-t, a fontos D-pickjeinkről pedig még nem derült ki semmi, mert legfeljebb 1 vagy 2 éve vannak a ligában. Tehát objektíven nem tudod megítélni.Soldados
több mint 10 éve
egyre több CB-t kell a pályán tartani, mert a liga passz orientált...ezért van szükség 5-6 CB-re is, hogy a pályán legyenek védekezni a passzjáték ellen...Lake Golsonról:Magyarul?steelwolf
több mint 10 éve
Lake Golsonról:Magyarul?
több mint 10 éve
Jay Ajayi senkinek sem kell? Vigyük már el a 7. körben!
több mint 10 éve
No jól van, részemről lezárom. Nekem továbbra sem tetszik sem Colbert, sem Tomlin munkája a draftokat illetően, de egyedül maradtam (már csak sutianap-ban bízok! 😊 ). Viszont nem baszom tovább az idegeiteket! 😊SzokolCsak arra továbbra sem tudtál objektív választ adni, hogy miért nem tetszik a munkájuk. Pusztán draftról felépítettek egy parádés Offense-t, a fontos D-pickjeinkről pedig még nem derült ki semmi, mert legfeljebb 1 vagy 2 éve vannak a ligában. Tehát objektíven nem tudod megítélni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Lake Golsonról:The league is a pass oriented league, it's been transitioning for a while. It requires multiple formations, multiple personnel in the secondary on the field, a lot more personnel on the field than usual. A lot of times five defensive backs but sometimes six, and the more defensive backs you have on the field that can defend the pass, especially take the ball away, it's really going to help us a lot.
Talán itt a válasz a pickre.
több mint 10 éve
No jól van, részemről lezárom. Nekem továbbra sem tetszik sem Colbert, sem Tomlin munkája a draftokat illetően, de egyedül maradtam (már csak sutianap-ban bízok! 😊 ). Viszont nem baszom tovább az idegeiteket! 😊Szokolkizárt, hogy ezt tennéd...legalább van élet pro és kontra...és sosem fogja mindenki ugyanazt látni
több mint 10 éve
No jól van, részemről lezárom. Nekem továbbra sem tetszik sem Colbert, sem Tomlin munkája a draftokat illetően, de egyedül maradtam (már csak sutianap-ban bízok! 😊 ). Viszont nem baszom tovább az idegeiteket! 😊
több mint 10 éve
Azoknak akik a war room-ban ülnek, akik edzők és ez a munkájuk... hidd el ők nem nfl.com-ot meg pár steeleres oldalt olvasnak 😉 ők választanak, mert tudják mire keresnek embert, tudják mit akarnak játszani stb... általában 😛Értelek. Csak most neked higgyek vagy az nfl.com-nak az ügyben, hogy megállja-e a helyét szélen?SzokolMegint hamis dolgot írsz. Korántsem ugyanolyan playa. Grant 20 fonttal nehezebb és balamivel magasabb is. Bár nem prototípus, de benne látom azt, hogy megállja a helyét szélen is. Grant teljesen jó pick volt értékén és needre. Jelen tudásunk szerint ez egy jó pick (mivel needen és értéken kívül más szempont nincs), és majd az élet dönti el, hogy beválik-e.SoldadosAmit Te írsz az konkrétan nem igaz, hogy minőségromlás lenne, sőt ellenkező tendenciában vagyunk.SoldadosJó, akkor igazad van. De azért abban segíts, hogy mi értelme volt most húzni egy ugyanolyan srácot a negyedik körben, mint a másodikban? Szinte szóról szóra ugyanazt írják le rólunk gyengeségnek és erősségnek. Klónoztuk a második körös törpét! 😊Szokol
több mint 10 éve
Azt se az nfl.com, se én nem tudjuk.Értelek. Csak most neked higgyek vagy az nfl.com-nak az ügyben, hogy megállja-e a helyét szélen?SzokolMegint hamis dolgot írsz. Korántsem ugyanolyan playa. Grant 20 fonttal nehezebb és balamivel magasabb is. Bár nem prototípus, de benne látom azt, hogy megállja a helyét szélen is. Grant teljesen jó pick volt értékén és needre. Jelen tudásunk szerint ez egy jó pick (mivel needen és értéken kívül más szempont nincs), és majd az élet dönti el, hogy beválik-e.SoldadosAmit Te írsz az konkrétan nem igaz, hogy minőségromlás lenne, sőt ellenkező tendenciában vagyunk.SoldadosJó, akkor igazad van. De azért abban segíts, hogy mi értelme volt most húzni egy ugyanolyan srácot a negyedik körben, mint a másodikban? Szinte szóról szóra ugyanazt írják le rólunk gyengeségnek és erősségnek. Klónoztuk a második körös törpét! 😊Szokol
Nem prototípus, ezt én is leírtam, de messze nem ugyanolyan corner, mint Golson, ez a puszta számokból, méreteiből is látszik. Amúgy stílusra sem, Golson ball skillje sokkal jobb, az alapján pl 1. körös talent szintű, Granté nem, de ez már a 4. kör.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Értelek. Csak most neked higgyek vagy az nfl.com-nak az ügyben, hogy megállja-e a helyét szélen?Megint hamis dolgot írsz. Korántsem ugyanolyan playa. Grant 20 fonttal nehezebb és balamivel magasabb is. Bár nem prototípus, de benne látom azt, hogy megállja a helyét szélen is. Grant teljesen jó pick volt értékén és needre. Jelen tudásunk szerint ez egy jó pick (mivel needen és értéken kívül más szempont nincs), és majd az élet dönti el, hogy beválik-e.SoldadosAmit Te írsz az konkrétan nem igaz, hogy minőségromlás lenne, sőt ellenkező tendenciában vagyunk.SoldadosJó, akkor igazad van. De azért abban segíts, hogy mi értelme volt most húzni egy ugyanolyan srácot a negyedik körben, mint a másodikban? Szinte szóról szóra ugyanazt írják le rólunk gyengeségnek és erősségnek. Klónoztuk a második körös törpét! 😊Szokol
több mint 10 éve
Megint hamis dolgot írsz. Korántsem ugyanolyan playa. Grant 20 fonttal nehezebb és balamivel magasabb is. Bár nem prototípus, de benne látom azt, hogy megállja a helyét szélen is. Grant teljesen jó pick volt értékén és needre. Jelen tudásunk szerint ez egy jó pick (mivel needen és értéken kívül más szempont nincs), és majd az élet dönti el, hogy beválik-e.Amit Te írsz az konkrétan nem igaz, hogy minőségromlás lenne, sőt ellenkező tendenciában vagyunk.SoldadosJó, akkor igazad van. De azért abban segíts, hogy mi értelme volt most húzni egy ugyanolyan srácot a negyedik körben, mint a másodikban? Szinte szóról szóra ugyanazt írják le rólunk gyengeségnek és erősségnek. Klónoztuk a második körös törpét! 😊Szokol

több mint 10 éve
Amit Te írsz az konkrétan nem igaz, hogy minőségromlás lenne, sőt ellenkező tendenciában vagyunk.SoldadosJó, akkor igazad van. De azért abban segíts, hogy mi értelme volt most húzni egy ugyanolyan srácot a negyedik körben, mint a másodikban? Szinte szóról szóra ugyanazt írják le rólunk gyengeségnek és erősségnek. Klónoztuk a második körös törpét! 😊
több mint 10 éve
LOL!Csak nehogy a két idei cb-vel is ez legyen jövőre! 😊SzokolDe legalább bennük ott a lehetőség, hogy no1 cb-k legyenek. Ebben a törpében meg max annyi, hogy jó nickel lesz. Gyáva húzás. Shaquile Richardson most merre jár? Az is egy nagy sikerű cb húzás volt tavaly! 😊SzokolJézusom...
Richardson egy 5. körös húzás volt... Jujj, nincs a keretben, hát ez rettenetes... Mondjak 40 ilyet a ligából csak az elmúlt 2 évre visszamenőleg?Soldados
Ne haragudj, nem tudok máshogy fogalmazni: nevetséges dolgokat írsz. Egy 5. körös pick "levesztését" példaként hozni szimplán hozzá nem értés. És persze lehet az idei cornerekből hasonló, de ez puszta fikció. Ugyanis ennyi erővel éppen akkor lehet belőlük Woodson is, nem?

több mint 10 éve
Lassan észrevehetnétek, hogy ugyanazt írjátok 10edjére, és úgyse fogjátok meggyőzni a másikat 😊
több mint 10 éve
Majd ha 20 éve Tomlin a vezetőedző, akkor is Tomlin-éráról beszélsz? Röhejes...1. Te meg azt nem érted, hogy 5 éve az O-t kellett erősíteni, mert alapanyagában Benen, Milleren és az örgedő Wardon kívül ergya volt? Most pedig nézheted az eredményét, mert baszott jó O-t épített a Tomlin-Colbert páros.Nem két évről beszélek, hanem a Tomlin-éráról.
2. Hamis állítás, hogy visszafejlődik a keret, hatalmas lépett előre az elmúlt 2 évben összminőségben.
3. Nekem Tuitt mutatott, nem is keveset
4. Dupree-ben mi az óriási kérdőjel?
5. Az első- másodéves játékosokból valóban bármi lehet még, erre nem lehet alapozni, ahogy Te is írod, viszont akkor ne is fikázódj, mert nem tudhatod mi lesz belőlük. Majd akkor tedd ezt, amikor 2 év múlva bebizonyosodott, hogy többségük bust lett.
Részemről ennyi. De az hamis állítás, hogy visszafejlődik a csapat minősége, mert 2 év alatt óriási javulás ment végbe minőségben.Soldados
1. Egy szót nem szóltam az O-ról, ezt te hozod fel másodjára.
2. Még egyszer: nem két évről beszélek, hanem a Tomlin-éráról.
3. Persze, hogy mutatott, aztán ha megáll a fejlődésben, akkor ott vagyunk, mint Hooddal.
4. Dupree: csak az, amit leírtak róla a scoutok, elsősorban a gyenge technikáját kiemelve. Persze ettől még kiváló húzás.
5. Megint nem két évről beszéltem, hanem a Tomlin-éráról és még mindig nem látom, hogy kik azok a D-játékosok, akiket Tomlin draftolt és kiemelkedő képességűek.Szokol
Volt egy nagy generációnk, amiből Tomlin kihozta közel a maximumot, bőven hozzátéve a magáét. Utána új csapatot kellett építeni és az elmúlt két évben hatalmas minőségjavulással látszik az eredménye.
Amit Te írsz az konkrétan nem igaz, hogy minőségromlás lenne, sőt ellenkező tendenciában vagyunk.

több mint 10 éve
Csak nehogy a két idei cb-vel is ez legyen jövőre! 😊De legalább bennük ott a lehetőség, hogy no1 cb-k legyenek. Ebben a törpében meg max annyi, hogy jó nickel lesz. Gyáva húzás. Shaquile Richardson most merre jár? Az is egy nagy sikerű cb húzás volt tavaly! 😊SzokolJézusom...
Richardson egy 5. körös húzás volt... Jujj, nincs a keretben, hát ez rettenetes... Mondjak 40 ilyet a ligából csak az elmúlt 2 évre visszamenőleg?Soldados
több mint 10 éve
1. Te meg azt nem érted, hogy 5 éve az O-t kellett erősíteni, mert alapanyagában Benen, Milleren és az örgedő Wardon kívül ergya volt? Most pedig nézheted az eredményét, mert baszott jó O-t épített a Tomlin-Colbert páros.Nem két évről beszélek, hanem a Tomlin-éráról.
2. Hamis állítás, hogy visszafejlődik a keret, hatalmas lépett előre az elmúlt 2 évben összminőségben.
3. Nekem Tuitt mutatott, nem is keveset
4. Dupree-ben mi az óriási kérdőjel?
5. Az első- másodéves játékosokból valóban bármi lehet még, erre nem lehet alapozni, ahogy Te is írod, viszont akkor ne is fikázódj, mert nem tudhatod mi lesz belőlük. Majd akkor tedd ezt, amikor 2 év múlva bebizonyosodott, hogy többségük bust lett.
Részemről ennyi. De az hamis állítás, hogy visszafejlődik a csapat minősége, mert 2 év alatt óriási javulás ment végbe minőségben.Soldados
1. Egy szót nem szóltam az O-ról, ezt te hozod fel másodjára.
2. Még egyszer: nem két évről beszélek, hanem a Tomlin-éráról.
3. Persze, hogy mutatott, aztán ha megáll a fejlődésben, akkor ott vagyunk, mint Hooddal.
4. Dupree: csak az, amit leírtak róla a scoutok, elsősorban a gyenge technikáját kiemelve. Persze ettől még kiváló húzás.
5. Megint nem két évről beszéltem, hanem a Tomlin-éráról és még mindig nem látom, hogy kik azok a D-játékosok, akiket Tomlin draftolt és kiemelkedő képességűek.
több mint 10 éve
Grant jól illeszkedik ebbe a sebbésségnövelős időszakba...szintén egy nagyon gyors játékos 4,32-es 40 yardal