NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Nekem a kettőtök tippje a reálisabb. a 16 azért szerintem mélyen a képesség alatt lenne. Sőt az igazi csalódás szezon lenne. A többiek a madarakat és a cicákat is elénk várják ezek szerint, pedig én nem vagyok meggyőződve, hogy jobbak. Szerintem nem igen erősödtek, bár a két irányító játéka az előszezonban helyenként egészen jó volt, de az azért az előszezon.polamalu
Szerintem is kicsit lebecsülik a vasasokat. Minden a jó kezdésen múlik. Szerintem meglehet a csoport is, bár a kincstári optimizmusom a saját csapatomat várja oda 😉. De ennek ellenére szerintem így is meglesz a PO. Elég gyenge a sorsolás, így összelehet hozni simán a Wild-et. Remélem ha mégis csoportot nyertek, ez fordítva is igaz. Az előszezon nem mérvadó, max azt tudja az ember lemérni mennyire mély a keret bizonyos pozikban. Ezen a hétvégén már inkább többet lehet leszűrni, de még mindig nem lesz mérvadó. Amíg a "madarak" szerintem inkább gyengültek, /most megköveznek Baltimorban 😊/ Mi sem erősödtünk ellenben szerintem nem is gyengültünk. Az a kérdés a 2 csapat között, hogy erősödött-e annyira a csapatotok, hogy odaérjen az első helyre. Persze a Barnákkal senki nem számól idén se 😀 /lehet mégis kéne?/.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nem a passrushal van a nagy bajunk, hanem a runD-vel, majdnem 3,7y-t kapunk minden futásra átlagban. Mekklendon, Mekklendon, Mekklendon és Fanguppi nem tudott előre lépni, a culágertől meg nem is várható robbanás. CamThomasra kellene felállni Heyward-Keisellel, van két hetünk, hogy bebarkácsoljuk, mer az oroszok a spájzban lesznek...sutianap
Ez így van, de JJ-ék sem hasítanakHaggans
Ezt vártuk, csak volt egy csúcshullám-hurráoptimizmus, hogy mennyei az offseasonunk. Én továbbra is tartom, hogy ökörség volt Vugyli elengedése Bőrdísszel szemben, de nem soká láthassuk, hogy ez igaz-e vagy sem. Kettes pont a nose-probléma továbbra is áll. ILB-ből dunát lehet rekeszteni. Howardba lehet belelátnia fényt, ez a Carter-Soto-Móc nemvagyunk előrébb.sutianap
Talán nem annyira a Woodley-Worilds ígérkezik gyengusnak, főképp előbbi sok sérülékenysége miatt. Inkább JJ a probléma, de az is talán még orvosolható lenne Harrisonnal. Legalább a futások megállítására jobb lenne James.
Nose nehezebb ügy, mert még mindig azt mondom inkább Tuitt, mint Nix.
Meg azért még ne temessük az el sem kezdődött bulit.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem a passrushal van a nagy bajunk, hanem a runD-vel, majdnem 3,7y-t kapunk minden futásra átlagban. Mekklendon, Mekklendon, Mekklendon és Fanguppi nem tudott előre lépni, a culágertől meg nem is várható robbanás. CamThomasra kellene felállni Heyward-Keisellel, van két hetünk, hogy bebarkácsoljuk, mer az oroszok a spájzban lesznek...sutianap
Ez így van, de JJ-ék sem hasítanakHaggans
Ezt vártuk, csak volt egy csúcshullám-hurráoptimizmus, hogy mennyei az offseasonunk. Én továbbra is tartom, hogy ökörség volt Vugyli elengedése Bőrdísszel szemben, de nem soká láthassuk, hogy ez igaz-e vagy sem. Kettes pont a nose-probléma továbbra is áll. ILB-ből dunát lehet rekeszteni. Howardba lehet belelátnia fényt, ez a Carter-Soto-Móc nemvagyunk előrébb.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 822 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ez így van, de JJ-ék sem hasítanak

" class="embed">
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem a passrushal van a nagy bajunk, hanem a runD-vel, majdnem 3,7y-t kapunk minden futásra átlagban. Mekklendon, Mekklendon, Mekklendon és Fanguppi nem tudott előre lépni, a culágertől meg nem is várható robbanás. CamThomasra kellene felállni Heyward-Keisellel, van két hetünk, hogy bebarkácsoljuk, mer az oroszok a spájzban lesznek...

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 822 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Van aki pl a 25. helyre vár minket, ami kifejezetten érdekesnek tűnik, figyelembe véve például a sorsolásunkat is. Szerintem ez közelebb áll ahhoz a fajta tippeléshez, hogy miután összeírta az első 24-et eszébe jutott, hogy van még a Steelers, akikkel nem tudott mit kezdeni, mert úgyse szimpatikus csapat számára, ráadásul vajmi keveset is tud róla.
Szerintem jelenleg ez a 15. hely teljesen reális. Mondjuk én is kicsit előrébb képzelem magunkat, úgy a 10. hely környékére, de hogy innen előrébb kerüljünk már meglepetések kellenek.
Ilyen meglepetés lenne ha a fal összeszedné magát futásblokkolásban, illetve ha az OLB-ktől jönne némi pass rush. De teljesen jogos az a kritika is, hogy a secondary gyenge.Klaci79
Mondom én, hogy az OLB poziba kell még egy kis Karizom! 😀

" class="embed">
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Van aki pl a 25. helyre vár minket, ami kifejezetten érdekesnek tűnik, figyelembe véve például a sorsolásunkat is. Szerintem ez közelebb áll ahhoz a fajta tippeléshez, hogy miután összeírta az első 24-et eszébe jutott, hogy van még a Steelers, akikkel nem tudott mit kezdeni, mert úgyse szimpatikus csapat számára, ráadásul vajmi keveset is tud róla.
Szerintem jelenleg ez a 15. hely teljesen reális. Mondjuk én is kicsit előrébb képzelem magunkat, úgy a 10. hely környékére, de hogy innen előrébb kerüljünk már meglepetések kellenek.
Ilyen meglepetés lenne ha a fal összeszedné magát futásblokkolásban, illetve ha az OLB-ktől jönne némi pass rush. De teljesen jogos az a kritika is, hogy a secondary gyenge.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ben kihagyja az utolsó pre-season meccset a Panthers ellen, tehát Landry Jones bizonyíthat csütörtökön. Cam Newton sem játszik aznap, bordasérülés miatt.
A bowl.hu 16. helyre tippelt bennünket (azaz no PO), ezen belül Ádi és Höri 10. helyre várja a Steelers-t... 😊desider
én írtam ki hamarabb, szóval a kolléga minden bizonnyal lesettHöri
Nekem a kettőtök tippje a reálisabb. a 16 azért szerintem mélyen a képesség alatt lenne. Sőt az igazi csalódás szezon lenne. A többiek a madarakat és a cicákat is elénk várják ezek szerint, pedig én nem vagyok meggyőződve, hogy jobbak. Szerintem nem igen erősödtek, bár a két irányító játéka az előszezonban helyenként egészen jó volt, de az azért az előszezon.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ben kihagyja az utolsó pre-season meccset a Panthers ellen, tehát Landry Jones bizonyíthat csütörtökön. Cam Newton sem játszik aznap, bordasérülés miatt.
A bowl.hu 16. helyre tippelt bennünket (azaz no PO), ezen belül Ádi és Höri 10. helyre várja a Steelers-t... 😊desider
én írtam ki hamarabb, szóval a kolléga minden bizonnyal lesett

több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
A bowl.hu 16. helyre tippelt bennünket (azaz no PO), ezen belül Ádi és Höri 10. helyre várja a Steelers-t... 😊
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Snoop Dog a lényegnél fogta meg a tegnap estét :
“Man the Pittsburgh Steelers need a new (expletive) offensive coordinator. This guy sucks.”polamalu
A válasz:
Mark Kaboly ‏@MarkKaboly_Trib 5 ó

#Steelers OC Todd Haley told me (if allowed) he is going to do the ice bucket challenge and nominate Snoop Dogg.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ja azt tuggyàtok mia tandem neve?
Dumb und Dumbersutianap
Hacsek és Sajó 😛
több mint 10 éve
grass and grassy 😀
több mint 10 éve
Ja azt tuggyàtok mia tandem neve?
Dumb und Dumber

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 659
Trabanttól nem várom el ja a forma 1-et, de a jó példa inkább az, hogy a mercedesben miért van trabant motor egy F1 versenyen.... 😊
több mint 10 éve
Elhiszem, hogy nem érdekel, de egy trabanntól sem várod el, hogy a F1-ben az élen haladjon 😉
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 659
Engem őszintén mondom nem érdekel, ki milyen stílusú, csak az, hogy ha futás van mennyit haladunk vele. Lehet egyszerű és paraszti a gondolkodás, dehát ez van. Én nem látom azt a blokkról lepattanó őserőt jelenleg se Blounton se Bellen, Lacy úgy jön a képbe, hogy benne igen és mondjuk ezt tegnap is megmutatta szépen.

Félreértés ne essék nem panaszkodom, de Én sokkal többet várok ettől a duótól, olyat, hogy a D-nek mindig minden egyes playben figyelnie kell(ene) rájuk.
több mint 10 éve
Na és készülök gurulós foci meccsre. Dorog-EtoII, persze hajrá Dorog 😀
több mint 10 éve
Értem, de most ezek a nevek voltak feldobva és iránymutatásként, vagy mi. Vagyis a füves fiúk nagyon nem, ha már valaki akkor inkább Árcsi, persze ő sem igazán, de kicsit jobban mint a zöldek 😀
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Na jó, de ha már hasonlítunk akkor inkább, nem?? Persze ilyen gyors mint Árcsi nincs, tudom, de típust nézve.polamalu
Inkább, de még akkor is ég és föld köztük a különbség:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Pittsburgh Steelers - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 10 éve
Na jó, de ha már hasonlítunk akkor inkább, nem?? Persze ilyen gyors mint Árcsi nincs, tudom, de típust nézve.
több mint 10 éve
McCoy inkább Archer, Blount Bell inkább a tank aki átmegy a falon típus, sajnos nem annyira mint a BUS volt annó. Bell és Blount nem nagyon gyors kell, hogy legyen, hanem jó irányváltás, erő, és komoly fizikai felépítés kell. Persze ez az én véleményem, lehet Ádi megcáfol 😀polamalu
Meg bizony. 😊 Archer megint egy külön kategória az RB-k között. Erről írtam is bővebben a draftolása után.
több mint 10 éve
 www.pro-football-reference.com/blog/?p=3593
 www.pro-football-reference.com/blog/?p=3598
Tössön
A megoldàsokat a szerkesztősègbe 😉

több mint 10 éve
McCoy inkább Archer, Blount Bell inkább a tank aki átmegy a falon típus, sajnos nem annyira mint a BUS volt annó. Bell és Blount nem nagyon gyors kell, hogy legyen, hanem jó irányváltás, erő, és komoly fizikai felépítés kell. Persze ez az én véleményem, lehet Ádi megcáfol 😀
több mint 10 éve
Nekem még ami feltűnt, hogy mind Bell, mind Blount lassú, vagy legalábbis lassabb, mint amit elvárnék. Ezt nem csak erre a meccsre mondom, lehet rosszul látom, de mondjuk ha egy Lacy, vagy egy Mccoy teljesítménnyel hasonlítom össze, akkor ég és föld és ez nem, vagy nem csak blokk kérdése. Mccoy kapcsán is volt cutback, láttuk mi lett belőle. Remélem, hogy a robbanékonyság az alapszakaszra meglesz majd.Klemó
Bellt és Blountot semmiképp sem hasonlítanám McCoy-hoz, eleve más típusú RB-k, a talent levelről már nem is beszélve. Lacy-t nem egészen értem, hogy jön ide; ha csak a robbanékonyság kapcsán, azért ő sem egy athletic freak.