NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Kijött az első depth chart:

Érdekes(?): Justin Brown előzött, Shazier kezdő, Moats külső LB csere

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 630 — 毎日何かを学ぶ
Shazi.. izé Béla, vasárnap egy jeges tömlővel a térdén üldögélte végig az edzés jó részét. Tomlin akkor azt mondta, hogy reméli még visszatér. Az edzés végén az újságírók kérdésére a sérülésről ennyit mondott "little boo-boo" Na most hogy ez pontosan mit is jelen 😀
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 329 — capitaine du château de Vienne 1487
Zsásztin eddig spíler, de törött orral is megy, meglesz a helye szerintem simaliba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Shamarkot, már Troy utódjaként emlegetik, meglátjuk, még pár évig ne kelljen pótolni a Tasmán ördögöt, de utána tőlem, ha lesz olyan 😀 Persze emberileg is, legalább olyan szerény és alázatos.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 114
Gilbert fejlődése örömteli lenne, nyilván küzd egy szerződésért is...úgy tűnik Shamarko jó erőben van, szegény J Brown meg nagyon küzd azért a helyért
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 329 — capitaine du château de Vienne 1487
Jah, Samarkand úgy betakarta ZsásztinBráunt, hogy eltört az orra

több mint 10 éve
Gilbertről az első hét után több sajtóorgánumban írják, hogy idén valami kiugrót mutathat. Az off seasonban nagyon komolyan vette a felkészülést. átalakította az étkezését. Az privát edzővel a kondiját is fejlesztette. reméljük a fal minden tagja idén all pro szezont fut és a végén akár az újukra is kerülhet valami 😀
több mint 10 éve
Egy camp body RB ki egy másik a helyére be. Sérülés miatt ment. A nevek sztem nem is lényegesek, mert semmitmondóak.
több mint 10 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
A falember David Snow-t kivágtuk, sérült volt. Helyére Josh Harris RB érkezett.polamalu
Így nyáridőben ki mást rúgtunk volna ki?

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve

kölökmég szőrsenőrajt

több mint 10 éve
We have extended kicker Shaun Suisham's contract through the 2018 season.xtaki
Azért ennyire nem jó 😀 Bár igaz nagyjából megbízható volt, viszont volt pár bosszantó hibája, igaz távolról, de fontos szituban.

Mondjuk ez alapján azért nem olyan nagy baj ez, csak még javuljon.
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 393
We have extended kicker Shaun Suisham's contract through the 2018 season.
több mint 10 éve
Méghozzá November 9-én a Baltimore elleni hazai derbin lesz a nagy nap.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A csapat hivatalosan is visszavonultatja Joe Greene 75-ös mezszámát.
több mint 10 éve
A falember David Snow-t kivágtuk, sérült volt. Helyére Josh Harris RB érkezett.
több mint 10 éve
Sanders mindig ilyen nem tudok vigyázni, hogy mit mondok féle nyilatkozó volt? A legutóbbi nyilatkozata alapján azért beiratnám valami hogy adjál interjút gyorstalpalóra. 😀peterk2005
Eddig nem tapasztaltuk, de gondolom jó mélyre kellett benyalni, hogy a keretbe kerülhessen. 😉 Egyébként a nála kicsit nagyobb klasszisnak tartott Jerome "the Bus" Bettis is megszólalt ebben az ügyben és védelmébe vette Bent, nem mintha rászorult volna. Egyébként nem hiszem, hogy a két játékost hasonlítgatni kell bármiben. PM minden idők egyik legjobb irányítója, de egész karrierjében csapat nélkül volt. Most van és talán még egy gyűrű is összejön neki. Ben pedig fiatalon bekerült egy csapatba, ahol Ő is egy fogaskerék volt. Nem a liga legjobb irányítója, de kitűnő vezér és nyomás alatt olyat tud amit senki rajta kívűl. Ha választani kellene ki legyen a Steelers irányítója és Ben mellett maradnék. Még úgy is, hogy PM-et rettentően tisztelem és sztem nála nagyobb kaliber nincs és sokáig nem is lesz az NFL-ben. Brady is csak közelíti. Mondom ez az én szubjektív véleményem, nem kell ezzel egyet érteni.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 701 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sanders mindig ilyen nem tudok vigyázni, hogy mit mondok féle nyilatkozó volt? A legutóbbi nyilatkozata alapján azért beiratnám valami hogy adjál interjút gyorstalpalóra. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Béláról áradoznak eddig, a "backs on backers" drill kapcsán Blountot megette reggelire....hát a jelek jók....már nagyon várom amikor Troy és Béla együtt mennek blitzre.....no ott lesz kapkodás és menekülés...😊Klemó
Én nagyon remélem, hogy az öreg blitz csomagjai ezzel a sebességgel megkombinálva nagyon fognak ülni idén és újra egy vasfüggönyt tudunk megalapozni.polamalu
Az szerintem senkinek sem hiányzik.vassadi
Mondjuk ebben nem vagyok biztos, de ez politika és ennek nincs itt a helye ,-)
több mint 10 éve
Béláról áradoznak eddig, a "backs on backers" drill kapcsán Blountot megette reggelire....hát a jelek jók....már nagyon várom amikor Troy és Béla együtt mennek blitzre.....no ott lesz kapkodás és menekülés...😊Klemó
Én nagyon remélem, hogy az öreg blitz csomagjai ezzel a sebességgel megkombinálva nagyon fognak ülni idén és újra egy vasfüggönyt tudunk megalapozni.polamalu
Vas vagy acél mind a kettő fém, csak a széntartalom a különbség 😉
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 393
jol mukodo bliztekhez kell egy rendes DL...
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Az szerintem senkinek sem hiányzik.
több mint 10 éve
Én nagyon remélem, hogy az öreg blitz csomagjai ezzel a sebességgel megkombinálva nagyon fognak ülni idén és újra egy vasfüggönyt tudunk megalapozni.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 509
Béláról áradoznak eddig, a "backs on backers" drill kapcsán Blountot megette reggelire....hát a jelek jók....már nagyon várom amikor Troy és Béla együtt mennek blitzre.....no ott lesz kapkodás és menekülés...😊
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Worilds fejben gyenge,Jones fizikailag. Ryan mindkettőben jó,ergó kezdő lesz..😊
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 095 — Steelers fan
Shazi...izé Béla egyenlőre nagyon meggyőző, a csapattársak is elismerően beszéltek a sebességéről és a képességéről ahogyan megcsinálja a játékot. Az edzők szintén. Vagyis lehet megtörténik a csoda és egy újonc az első héten kezdő lesz az LB sorban. Remélem Timmonssal ketten retteneteset fognak zúzni.polamalu
Ehhez képest ugye Worilds 3 évig nem kezdő, mert "tanulja LeBeau bonyolult rendszerét", Jones; hát ja, az első éve még nem az igazi, de majd ha beletanul a rendszerbe...