Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Köszi az infókat srácok!
több mint 10 éve
harrison és a bandája (lájnbekkerek) azt tervezik, hogy az OTA után megint együtt edzenek arizónában...ha ezek után nem lesz JJ nek közepes-jó éve, akkor soha
több mint 10 éve
Minden újonc aláírt. Ez is pipa
több mint 10 éve
Új játékosunk van Mekculáger helyett Svelte kocog a pályán, 350 alatt a nose 😀sutianapGyorsabb lesz és reméljük hatékonyabb, ha berobban mint nose akkor a falunk nagyon rendben lehet. Bízom benne.
több mint 10 éve
Új játékosunk van Mekculáger helyett Svelte kocog a pályán, 350 alatt a nose 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=eLLJbhEnGGsHa már a régi idők focija...igaz ez csak egy évtizedes gyöngyszem, a Colt elleni irtózatosan beteg 15 perc 2005-ből. Ami azonnal feltűnt, hogy Pola milyen k gyors volt. Meg persze jó sok minden más is 😀
De ilyen rendezést csak Hitchcock-tól láthat az ember...azért feltűnő volt, hogy kicsit több mint egy perccel a vége előtt majdnem felugrottam a helyemről 😀
több mint 10 éve
Én még csak ,rookie' vagyok, így nem is ismertem Greg Lloyd-ot most kicsit utána néztem, hát egy kibaszott állat volt a faszi! www.youtube.com/watch?v=QQ_VZmDQK3MsteelwolfValóban. 😊 Greg Lloyd nem egyszerűen a liga akkori egyik legjobb OLB-je volt, hanem elismerten a legrettegettebb játékosa. Elképesztő hard-hitter volt. Nagyon beszédes, hogy milyen drapériák voltak kint a Three Rivers stadionban róla: Avoid Lloyd, Just plain nasty, Mr. Relentless (Elkerülni Lloydot, Egyszerűen kegyetlen, Mr. Könyörtelen)
És emellett az öltöző vezére volt. A 90-es években egyértelműen ő volt a közönségkedvenc, pedig akkor is voltak kiemelkedő játékosaink, pl Rod Woodson, de Lloyd volt az, aki megtestesítette mindazt, amit a Steelers jelent.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Én még csak ,rookie' vagyok, így nem is ismertem Greg Lloyd-ot most kicsit utána néztem, hát egy kibaszott állat volt a faszi! www.youtube.com/watch?v=QQ_VZmDQK3MsteelwolfÜdv a csapatban!!
Egyébként ha van kedved és időd én még azt ajánlanám, hogy olvasgass, meg nézegess videokat a 70-es évek Steelerséről, mert ennek a csapatnak az alapjait akkor lehet véleményem szerint igazán megérteni. Másrészt ha megnézed azokat a videokat ott lehet látni akkora ütközéseket, hogy csak úgy nyekkentek az emberek...és nem repült sárga zászló 😊. Érdemes megnézni, hogy mondjuk Mel Blount CB-ként hogy állított fejre embereket 😀. Meg egyálatlán rohadt jó nézni- én legalábbis nagyon szeretem - Joe Greent, Lambertet, Hamet, Harris, Bradshawt, Blountot - a legnagyobb kedvencem a csapat történetében Harrison után 😊.
Szóval üdv a klubban és HERE WE GO STEELERS!!!!
több mint 10 éve
jó látni hogy Ike ott van edzés közben a csapattal...
több mint 10 éve
Édesmamám Zsilber kandisznóként érkezett, deangelo workload van meg cortez rebound...

több mint 10 éve
Én még csak ,rookie' vagyok, így nem is ismertem Greg Lloyd-ot most kicsit utána néztem, hát egy kibaszott állat volt a faszi! www.youtube.com/watch?v=QQ_VZmDQK3MsteelwolfHa gondolod a történelem és pár HoF életrajzát a Steelers.hu oldalon megtalálod.
több mint 10 éve
Én még csak ,rookie' vagyok, így nem is ismertem Greg Lloyd-ot most kicsit utána néztem, hát egy kibaszott állat volt a faszi! www.youtube.com/watch?v=QQ_VZmDQK3M
több mint 10 éve
Nos, igen! Róluk van szó:Ez volt a legendás Blitzburgh. Dom Capers és Dick LeBeau irányításával.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Az egyik legnagyobb kedvenc Steelers-játékosom ma 50 éves: Mr. Relentless, azaz Greg Lloyd. Ő ugyanúgy az attitűdjét adta a csapatnak a 90-es évek közepén, mint a később Porter, Bettis, Ward, vagy a legutóbbi korszakban Harrison.Lloyd, Green, Brown, Kirkland: a valaha volt egyik legjobb linebacker sor az nfl történetében.
Soldados
Steelers fan
több mint 10 éve
Az egyik legnagyobb kedvenc Steelers-játékosom ma 50 éves: Mr. Relentless, azaz Greg Lloyd. Ő ugyanúgy az attitűdjét adta a csapatnak a 90-es évek közepén, mint a később Porter, Bettis, Ward, vagy a legutóbbi korszakban Harrison.
több mint 10 éve
Nem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Mindenki szerette, na jó, talán Flacco nem, de neki alapos oka volt rá. 😀 😀
csi77
Ha az a feladat hogy mondj Troytól egy nagy playt, szvsz az emberek többsége azt mondaná, hogy a picksix az AFC döntőben. Nekem is ez ugrik be elsőnek.
Aztán valamelyik OL fölötti átrepülős tackle (több is volt, általában a Titans ellenit szokták idézni, mert az goal-line szituban volt).
De egy jó régi Colts elleni meccsen volt egy olyan, mikor elment blitzre, és egyedül bedöntötte az OL közepét. Az is mekkora play volt... Egy egészen rendkívüli korszakos tehetség volt a posztján.
több mint 10 éve
Harris alatt az Tull a co-owner, gondolom az ű páholya, főhíjjam?

több mint 10 éve
Énsenekem a baloldali fehér sapkás manus is ismerősnek tűnik, de hirtelen nem tudom ki azzzz888Nem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Azért mögötte a jobb felső sarokban, sem kis emberáll. Egy aranyzakó tulajdonos bizonyos Franco Harris. A kopasz a mi Bélánk, aki reméljük az új csillag lesz a védelemben.polamalu
csi77
Heyward meg Hoke-pukke is ott van, de kicenzorozták őket

több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=My07gn-6fOIÉs Tóni elkapása 3. és hosszúnál... Sose felejtem el, mindig kiráz tőle a hideg!
Mekkora meccs volt 😊
és Ryan Clark mekkorát játszott a második félidő elején 😀
meghát Harrison apó 😀Haggans

több mint 10 éve
nekem a baloldali fehér sapkás manus is ismerősnek tűnik, de hirtelen nem tudom ki azNem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Azért mögötte a jobb felső sarokban, sem kis emberáll. Egy aranyzakó tulajdonos bizonyos Franco Harris. A kopasz a mi Bélánk, aki reméljük az új csillag lesz a védelemben.polamalu
csi77
több mint 10 éve
Nem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Azért mögötte a jobb felső sarokban, sem kis emberáll. Egy aranyzakó tulajdonos bizonyos Franco Harris. A kopasz a mi Bélánk, aki reméljük az új csillag lesz a védelemben.
csi77
több mint 10 éve
Nem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Le'Veon Bell szerint az hazugság, amikor a játékosok azt mondják, hogy azért füveznek, mert így akarják enyhíteni a meccsek után érzett fájdalmakat. "Nem ez az oka. Azért szívják, mert élvezik, ennyi" - nyilatkozta Bell a Sports Illustratednek.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=My07gn-6fOIMekkora meccs volt 😊
és Ryan Clark mekkorát játszott a második félidő elején 😀
meghát Harrison apó 😀