Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Gyengék voltunk a labda mindkét oldalán. Nyílván lesz ez még jobb is,de a D max középszer,és akkor kedves voltam. C Allen,Cam Heyward,C Thomas,Jones rettentő átlagos. Nincs a D-ben erő/Heyward,JJ vicc/,és ezt borzasztó nézni. A fizikális foci odalett valahol.
Az O egy tök közepes alakulat,akinek szar napja volt.Sok-sok év után az van,hogy több bennük a potenciál mint a védelemben.
A hollók meg minden extra nélkül köszönték a tálcán kapott lehetőségeket,és kihasználták.
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 260 — Steelers fan
Azt hiszem most ment el a kedvem az egésztől. És tényleg nem a mutatott játék miatt, láttam már sajnos eleget szarul játszani a csapatot. De ezek a qurva zászlók... Egy normálisat oda sem lehet ütni. És most nem csak a Pola meg Mitchell esetre gondolok, hanem az elején amit Ben is kapott. Tudom fotelből könnyű dumálni, meg nem nekem fáj... De a t..m ki van, hogy egy nagyobb ütközésre jár a flag.
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Nem tom, akkor is , ha meg az volt akkor azért fszság, nem??polamalu
megsérült még a Browns ellen, azért volt inaktív
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Nem inaktív volt?Collapo
Az volt
több mint 10 éve
Nem tom, akkor is , ha meg az volt akkor azért fszság, nem??
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem inaktív volt?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Hová tünt Damon Hill Vagyis Arcsi?? Egyáltalán nem alkalmaztuk, nem használjuk ki a benne rejlő potenciált, na ez pl erősen Haley hibája
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
A TO mutatü tette ezt ennyire siralmassá a számotokra, de szerintem nem volt ez ennyire gyászos... fejben nem voltak most ott a játékosaitok, de Kecsöpföldön egy ehhez hasonló játék is (mentális hibák javítva) elég lehet a győzelemhez. Gratulálok viszont, mert az újoncok és a fiatalok azért mutatják, hogy a vasakarat megvan a csapatban.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Menj aludni fáradt vagy 😀
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ez a Panthers ellen is kevés leszpolamalu
ez a Browns ellen is majdnem kevés volt...de nem kell keseregni, Big Ben se fog sokszor ennyire rosszul játszani, meg egyszer jönnek majd a TO-k a másik oldalon is...tavaly is csak úgy 8 meccset kellett várni rájuk 😀
több mint 10 éve
Ez a Panthers ellen is kevés lesz
több mint 10 éve
Brown és Wheaton se volt rossz szerintem, de még Gilberten kívül az O line is kitett magáért...több esetben a védelem is mutatott életjeleket, na de 6 pont?!
több mint 10 éve
Így van Bell ismét és Shazier is, a fiatalok csillogtatnak, de ez kevés. Brown a pihenő után már nem találta a ritmust.
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Két idióta sárga zászlóig szinte biztos voltam a fordításba, és a győzelembe.
Igaz semmi nem jött össze az egész meccsen, fejben sem voltunk ott, főleg az említett sárgák után.

BigBen is teljes homály volt, tele rossz dobásokkal, a zsebbe rendre belefutott a védőbe...
Justin Brown sem tudja egyenlőre a pályára vinni az állítólagos nagy formáját.
Egyedül Bell tetszett ma az offense-ben.

több mint 10 éve
-4, egyszerűen siralmas, gyorsan el kell ezt felejteni
több mint 10 éve
Az, egy rakás kaka, ami azért jó az a red zone D ott azért stop van ,csak labda nincs 😕
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ez szánalmas..
több mint 10 éve
Sikerül alulmúlni a Browns elleni második félidőt?
több mint 10 éve
Azt számolgatom, hogy nem leszünk utolsók. Falcons odahaza szinte verhetetlen, Bengals 1-1, Mi most 1-1, Ravens látjuk 1-1. Browns meg New Orleans ellen nem hiszem 0-2.
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
szerintem ez mar elment...de legalabb nem nulla gyozelemmel allunk majd...
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Basszameg hát ilyen a világon nincs...
Legrosszabbkor.
több mint 10 éve
-3 a TO mutató
több mint 10 éve
Emlékszem amikor Ward-ot kiütötték elájult és úgy esett ki a labda a kezéből. Akkor sem volt zászló, az is itt volt Baltimore-ban. Valahogy itt jobban lejt a pálya biztos 😀 De valóban a bírók azt a két vagy Brown-al 3 három esetet leszámítva nem gázok, mi saját magunkat szívatjuk. Borzalmas O fal, helyenként borzalom D megmozdulások.
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Daniels elleni szerintem befújható volt... Smith elleni pedig egy vicc..
több mint 10 éve
Nem mondtam, hogy ezen múlik, de ez a kettő hatalmas hiba volt. Csak az a kettő.polamalu
az tény...pláne annak fényében, hogy amikor Brownt kiütötték, akkor semmi nem volt

De mi nem kettőt hibáztunk, hanem sokkal többet...ha szoros lenne bosszankodnék a bírók hibáján