Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Honnan jön mindenkinek ez a slot CB? vagy csak én maradtam le a nickelnél? 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Valóban nem túl magas, valóban nem bizonyított kint, valóban rogyásig vagyunk a slot corner-ből, de ennyit mindenképp megért. Nyilván nem Ő lesz az új Ike Taylor (fénykorában) a franchise-nak, de nálam egyértelműen pozitív hír.

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 855
Tekintve, hogy Golsont még sokat nem láttuk és az a suttogás, hogy egy ideig nem is fogjuk mindenképpen kellett erősítés. Boykinról pedig az a pletyi, hogy kívül akar(t) játszani és ugye mi könnyen tettünk gondolom olyan ígéretet, hogy ott is bizonyíthat. (neki meg elég volt megnézni a tavalyi C. Allen teljesítményt...)
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
Azt gondolom lassan slot CB-kel Ohio-t lehet rekeszteni 😀
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Boykin idén $1.54 milliót keresett volna Philliben és az Eagles legjobb Cornerének számított 2014-ben A 21. játékos volt a posztján a PFF szerint, de mint tudjuk a PFF hülyeségeket ír 😀
48 meccs 108 T és 7 INT az eddigi mérlege az NFL-ben
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 290 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Érkezett Brandon Boykin CB a Phillyből egy kondíciós 5. körért (4. kör is lehet ha x időt játszik)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Ez csak Bouchette találgatása, de abból a szempontból jogos felvetés, hogy valamilyen szinten a 2nd/3rd team számára is jobb, ha Landry Jones / Tajh Boyd helyett egy rutinos NFL-veteránnal csinálhatják végig a TC-t, arról már nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha Gradkowski nem épül fel az alapszakasz kezdetére (már hónapok óta bajlódik ezzel a sérüléssel). Ami konkrétan Vicket illeti, amikor anno felvetődött az esetleges szerződtetése, akkor állítólag Rooney-ék semmiképp sem akarták őt a csapatnál látni az ismert ügyei miatt, kérdés, hogy azóta változott-e az álláspontjuk, és áldásukat adnák-e Vick leigazolására.
több mint 10 éve
Én csak arról olvastam, hogy Ed Bouchet szerint le kéne igazolnunk, de szó nincs arról, hogy képben lenne nálunk. (az okfejtés egyébként eléggé egyszerű, ha a második QB bizonytalan ideig off, akkor hozd el a legjobb elérhetőt, aki még a piacon van annyival megspékelve, hogy Tomlin még régen szerette volna elhozni..)
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Vick?-Ide, istenem egy álom lenne! Kedvenc kubé, természetesen a játéka miatt!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Gondolom kutyaviadornak. 😀 Depot pletykapolamalu
Nem, Sefter shit

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Gondolom kutyaviadornak. 😀 Depot pletyka
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
A pletykák arról szólnak, hogy a gyengélkedő Grabowsi mellé leigazoljuk Michael "harcoljanak a kutyák "Vick-etpolamalu
Minek?

több mint 10 éve
A pletykák arról szólnak, hogy a gyengélkedő Grabowsi mellé leigazoljuk Michael "harcoljanak a kutyák "Vick-et
több mint 10 éve
First day in pads....most jön a lényeg a maszatolás után....
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
elengedtük shawn lemont, és helyette jött jorden sullen db aki tavaly volt már nálunk ps ben
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 125 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Hivatalos! Tom ,puhalabdás' Brady nem játszik ellenünk!

Keisel visszavonul(t)?steelwolf
Majd az AFC-döntőben 😊Wyatt
nem hinném, hogy az AFC döntőben visszavonulna, akkor már csak megvárná már az SB-t is :p
több mint 10 éve
Fantasy: Nem tudom, hányan játszotok, de top25-ben 3 játékosunk is ott van.
Rötlizberger 6. legjobb qb, Bell 2. legjobb RB, Brown pedig a legjobb WR.
Mellettünk csak a Packersnek van 3 játékosa a legjobb 25-ben.
(Tudom hogy nem jelent semmit, de jó érzés volt ránézni a táblára)Dodó
Igen, ezt lehetett tudni előre a tavalyi év alapján, meg hogy az egész O elég magasra van értékelve....de ha valamit el akarunk érni, a D-nek kell nagyon megmutatnia magát...ha ők rendben lesznek, akkor bármi elérhető
több mint 10 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 256
Fantasy: Nem tudom, hányan játszotok, de top25-ben 3 játékosunk is ott van.
Rötlizberger 6. legjobb qb, Bell 2. legjobb RB, Brown pedig a legjobb WR.
Mellettünk csak a Packersnek van 3 játékosa a legjobb 25-ben.
(Tudom hogy nem jelent semmit, de jó érzés volt ránézni a táblára)
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
azt írják usánkában, hogy átálhatunk a cover2-s alap felállásra
több mint 10 éve
Danny boy cool in my heart
 twitter.com/JeromeBettis36/status/626124956447965185/photo/1

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Keisel visszavonul(t)?steelwolf
Majd az AFC-döntőben 😊

több mint 10 éve
És sokkal fontosabb Brady 4 meccsénél, hogy Bell végül 2 meccs eltiltást kapott a fellebbezés után
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Keisel visszavonul(t)?
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
 www.behindthesteelcurtain.com/2015-pittsburgh-steelers-training-camp-news-times-schedule-tickets-updates/2015/7/28/9049711/james-harrisons-vision-for-the-pittsburgh-steelers-defense-i-want-to

Plusz ahogy elnéztem Deebo bácsi versenybe száll valameilyk QB helyért is 😛 xD 😀

több mint 10 éve
Az sem semmi persze, hogy mekkora fegyver már a magasság-gyorsaság kombó miatt, de ahhoz, hogy a legnagyobbakhoz hasonlítsák jobban kell futni a route-okat, és az 50-50 labdáknál magabiztosabbnak kell lenni. Ez utóbbi miatt is szedett fel 20 fontot pluszban, és maga ez a tény már biztató, de még sok van előtte...