Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Honnan jön mindenkinek ez a slot CB? vagy csak én maradtam le a nickelnél? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Valóban nem túl magas, valóban nem bizonyított kint, valóban rogyásig vagyunk a slot corner-ből, de ennyit mindenképp megért. Nyilván nem Ő lesz az új Ike Taylor (fénykorában) a franchise-nak, de nálam egyértelműen pozitív hír.
több mint 10 éve
Tekintve, hogy Golsont még sokat nem láttuk és az a suttogás, hogy egy ideig nem is fogjuk mindenképpen kellett erősítés. Boykinról pedig az a pletyi, hogy kívül akar(t) játszani és ugye mi könnyen tettünk gondolom olyan ígéretet, hogy ott is bizonyíthat. (neki meg elég volt megnézni a tavalyi C. Allen teljesítményt...)
több mint 10 éve
Azt gondolom lassan slot CB-kel Ohio-t lehet rekeszteni 😀
több mint 10 éve
Boykin idén $1.54 milliót keresett volna Philliben és az Eagles legjobb Cornerének számított 2014-ben A 21. játékos volt a posztján a PFF szerint, de mint tudjuk a PFF hülyeségeket ír 😀48 meccs 108 T és 7 INT az eddigi mérlege az NFL-ben
több mint 10 éve
Érkezett Brandon Boykin CB a Phillyből egy kondíciós 5. körért (4. kör is lehet ha x időt játszik)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ez csak Bouchette találgatása, de abból a szempontból jogos felvetés, hogy valamilyen szinten a 2nd/3rd team számára is jobb, ha Landry Jones / Tajh Boyd helyett egy rutinos NFL-veteránnal csinálhatják végig a TC-t, arról már nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha Gradkowski nem épül fel az alapszakasz kezdetére (már hónapok óta bajlódik ezzel a sérüléssel). Ami konkrétan Vicket illeti, amikor anno felvetődött az esetleges szerződtetése, akkor állítólag Rooney-ék semmiképp sem akarták őt a csapatnál látni az ismert ügyei miatt, kérdés, hogy azóta változott-e az álláspontjuk, és áldásukat adnák-e Vick leigazolására.
több mint 10 éve
Én csak arról olvastam, hogy Ed Bouchet szerint le kéne igazolnunk, de szó nincs arról, hogy képben lenne nálunk. (az okfejtés egyébként eléggé egyszerű, ha a második QB bizonytalan ideig off, akkor hozd el a legjobb elérhetőt, aki még a piacon van annyival megspékelve, hogy Tomlin még régen szerette volna elhozni..)
több mint 10 éve
Vick?-Ide, istenem egy álom lenne! Kedvenc kubé, természetesen a játéka miatt!
több mint 10 éve
Gondolom kutyaviadornak. 😀 Depot pletykapolamaluNem, Sefter shit

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Gondolom kutyaviadornak. 😀 Depot pletyka
több mint 10 éve
A pletykák arról szólnak, hogy a gyengélkedő Grabowsi mellé leigazoljuk Michael "harcoljanak a kutyák "Vick-etpolamaluMinek?

több mint 10 éve
A pletykák arról szólnak, hogy a gyengélkedő Grabowsi mellé leigazoljuk Michael "harcoljanak a kutyák "Vick-et
több mint 10 éve
First day in pads....most jön a lényeg a maszatolás után....
több mint 10 éve
elengedtük shawn lemont, és helyette jött jorden sullen db aki tavaly volt már nálunk ps ben
több mint 10 éve
nem hinném, hogy az AFC döntőben visszavonulna, akkor már csak megvárná már az SB-t is :pHivatalos! Tom ,puhalabdás' Brady nem játszik ellenünk!Majd az AFC-döntőben 😊Wyatt
Keisel visszavonul(t)?steelwolf
több mint 10 éve
Fantasy: Nem tudom, hányan játszotok, de top25-ben 3 játékosunk is ott van.Igen, ezt lehetett tudni előre a tavalyi év alapján, meg hogy az egész O elég magasra van értékelve....de ha valamit el akarunk érni, a D-nek kell nagyon megmutatnia magát...ha ők rendben lesznek, akkor bármi elérhető
Rötlizberger 6. legjobb qb, Bell 2. legjobb RB, Brown pedig a legjobb WR.
Mellettünk csak a Packersnek van 3 játékosa a legjobb 25-ben.
(Tudom hogy nem jelent semmit, de jó érzés volt ránézni a táblára)Dodó
több mint 10 éve
Fantasy: Nem tudom, hányan játszotok, de top25-ben 3 játékosunk is ott van. Rötlizberger 6. legjobb qb, Bell 2. legjobb RB, Brown pedig a legjobb WR.
Mellettünk csak a Packersnek van 3 játékosa a legjobb 25-ben.
(Tudom hogy nem jelent semmit, de jó érzés volt ránézni a táblára)
több mint 10 éve
azt írják usánkában, hogy átálhatunk a cover2-s alap felállásra
több mint 10 éve
Danny boy cool in my hearttwitter.com/JeromeBettis36/status/626124956447965185/photo/1

több mint 10 éve
Hivatalos! Tom ,puhalabdás' Brady nem játszik ellenünk!Majd az AFC-döntőben 😊
Keisel visszavonul(t)?steelwolf

több mint 10 éve
És sokkal fontosabb Brady 4 meccsénél, hogy Bell végül 2 meccs eltiltást kapott a fellebbezés után
több mint 10 éve
Hivatalos! Tom ,puhalabdás' Brady nem játszik ellenünk!Keisel visszavonul(t)?
több mint 10 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2015-pittsburgh-steelers-training-camp-news-times-schedule-tickets-updates/2015/7/28/9049711/james-harrisons-vision-for-the-pittsburgh-steelers-defense-i-want-toPlusz ahogy elnéztem Deebo bácsi versenybe száll valameilyk QB helyért is 😛 xD 😀
több mint 10 éve
Az sem semmi persze, hogy mekkora fegyver már a magasság-gyorsaság kombó miatt, de ahhoz, hogy a legnagyobbakhoz hasonlítsák jobban kell futni a route-okat, és az 50-50 labdáknál magabiztosabbnak kell lenni. Ez utóbbi miatt is szedett fel 20 fontot pluszban, és maga ez a tény már biztató, de még sok van előtte...