Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
na vajon ez a Tampa mit fog mutatni a jövő héten?Klaci79
Figyiszt 😛 😉 | valószínűleg a szurkolói orra alá 😀 |
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
na vajon ez a Tampa mit fog mutatni a jövő héten?
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Hiába, valakiből az alkohol hozza ki az igazi énjét, van, akiből meg a tesztoszteron.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Ez a vájár gyerek összeverte a családját tegnap este...előbb a dutyiba ment, most meg várja eltiltását Rice és Peterson árnyékában. Úgy tűnik nem nagyon tanulnak a másik hibájából.

Viszont nem játszik majd Hardy ellenünk és a Panthers sérültlistája nem valami rövid egyelőre. Inkább végig se írom ki nem edzett tegnap, mert olyan hosszú a lista, de azért nem lepne meg ha a most sérültek közül sokan vasárnap főműsoridőben a pályán lennének.
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 823 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Tomlin :
"Ready to rebound: There are going to be good days and bad days for players, and the Ravens game wasn’t a good one for tackle Marcus Gilbert. Gilbert allowed two sacks, but Tomlin said it wasn’t necessarily something he did wrong, but rather the play of Ravens linebacker Elvis Dumervil that helped lead to the issues.

“You play 60 plus snaps and you give up two sacks, it’s a bad game,” said Tomlin. “It is what it is. That’s the nature of our business and I am sure as a tackle that is a challenge he embraces. A lot of it was Dumervil related, who is a pretty good player and has been for a long period of time. You are talking about guys like Marcus who has to rebound, but you have to acknowledge they play some pretty stiff challenges week in and week out.

“I am not concerned about Marcus and his ability to rebound from that and his mentality in regards to that. I expect him to come fighting back like Rocky.”"xtaki
Ha ezek után nem szedi össze magát csak magának köszönheti. Ezt mondjuk bírom Tomlinban, csak draftolni tanulna már meg normálisan.Klaci79
Én mondjuk a hibáival együtt is nagyon bírom Tomlint, szerintem nagyon jó HC.

" class="embed">
több mint 10 éve
Tomlin :
"Ready to rebound: There are going to be good days and bad days for players, and the Ravens game wasn’t a good one for tackle Marcus Gilbert. Gilbert allowed two sacks, but Tomlin said it wasn’t necessarily something he did wrong, but rather the play of Ravens linebacker Elvis Dumervil that helped lead to the issues.

“You play 60 plus snaps and you give up two sacks, it’s a bad game,” said Tomlin. “It is what it is. That’s the nature of our business and I am sure as a tackle that is a challenge he embraces. A lot of it was Dumervil related, who is a pretty good player and has been for a long period of time. You are talking about guys like Marcus who has to rebound, but you have to acknowledge they play some pretty stiff challenges week in and week out.

“I am not concerned about Marcus and his ability to rebound from that and his mentality in regards to that. I expect him to come fighting back like Rocky.”"xtaki
Ha ezek után nem szedi össze magát csak magának köszönheti. Ezt mondjuk bírom Tomlinban, csak draftolni tanulna már meg normálisan.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nyilvánosságra hozták a Hall of Fame 2015-ös jelöltjeit.

A szokásos névsorért izgulhatunk: Jerome "The Bus" Bettis RB, Kevin Greene OLB, Gary Anderson K, Bill Cowher HC. Előbbi kettő bármikor bekerülhet, Anderson soha, Cowher egyelőre nem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Tomlin :

“I am not concerned about Marcus and his ability to rebound from that and his mentality in regards to that. I expect him to come fighting back like Rocky.”"
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Nem tudom volt-e már itt.
 www.nfl.com/videos/a-football-life/0ap3000000389744/Joe-Greene-A-Football-Life-trailer
Érdemes végignézni.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
nem semmi meglepetések voltak a 7végén...Bears tönkretette a stadionavatót, Browns nyert, a Philly nyert, az Arizona behúzta újonc irányítóval vagy éppen a Rams verte a Tampát. A Jets és a KC meccs is elég érdekesen alakult. Hétvégén meg 3 ponttal tartják esélyesebbnek a Pantherst, jó lenne egy újabb meglepetés, bár nem ringatom magam álomvilágban.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Ez megvolt már 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
Összegezve, hogy mi a gáz:
DL - futás ellen szar, de valamelyest javult az első meccshez képest, Cam Thomas ultragáz, remélem, rájönnek Tomlinék és egyre kevesebb szerepet kap, ez további javulást hozhat (persze ez nem alapjaiban oldja meg a problémát)
LB - nincs nyomás, sok a misstackle. Utóbbinak javulnia kell, nem hiszem, hogy Timmons pl elfelejtett volna szerelni. A nyomás már érdekesebb és kisebb megoldási lehetőségeket látok idénre. MEglátjuk fejlődnek-e, belelendülnek-e
Gilbert - ez rohadt gáz, főleg, hogy odaadtuk neki a nagy lét. Ha ez így folytatódik, muszáj lesz lecserélni és mást kipróbálni helyette.
Run blocking - bár nem jó, de Bell eltünteti a hibákat amennyire lehet, a futójátékunk statisztikailag bőven megfelelő, persze ez elsősorban nem az OL, hanem Bell érdeme, de a végeredmény tekintetében ez mindegy.

Én nem látom annyira sanyarúan a helyzetet. 😊 Persze a CAR ellen, amikor 10 ponttal zárunk majd, akkor még nagyobb letargia lesz itt, pedig ellenük jelenleg még a 10-15 pont is jó teljesítmény lesz. 😉 Az azt követő meccsek mutatják majd igazán, hogy van-e idén keresnivalónk a PO környékén.Soldados
Nem akarok én belemenni olyanba amihez nem is értek 😀 pláne nem akarok magunk ellen beszélni, de én úgy látom ezeket a kérdéseket, hogy:
-nem csak Thomas gáz a DL-ben, hanem Heyward is, ráadásul az OLB-k se tudnak besegíteni a futások megállításába és így az összes szívás az ILB-kre marad, na még szép hogy lesz is sok elrontott szerelés...most láttam némi pozitívumot, leginkább talán McLendontól, de kérdés, hogy az amúgy szerintem gyengébb Ravens futójátéknak ez mennyire volt köszönhető...(szerintem sokban sajnos) McCuláger pedig csak hosszútávon lehet megoldás, egyszerűen ez még nem az ő szintje....(adja az ég, hogy ne így legyen, de ez az alap, innentől minden más Beachum-i csoda)
-Worilds nagy lóvét kap, tavaly sok vita ment, hogy vajon el kellene e engedni és megtartani a Woodleyt, de úgy tűnik egyik se jó megoldás...ez van ebből kell főzni, JJ még rosszabb, mi meg azt mondjuk Harrison bácsinak, hogy menjen nyugdíjba...hááát...szóval nyomás nincs és fejlődés sincs, úgyhogy várjuk a csodát vagy a gyenge T-ket az ellenfeleknél (lesz ilyen? máshol is van Adams vagy csak mi tartunk ilyen "értékeket" rosteren?)
-Kit akarunk mi Gilbert helyett? Adamst? Egyre inkább úgy tűnik ez nem megoldható a draftról, csak nagy szerencsével. Említhetném itt Fischert a KC-ben vagy Levi-t az Arizonában, másnak se nagyon jön össze a draftról komoly T. Top csapatoknál megpróbálnak ilyen fontos posztokon befektetéseket eszközölni. Két draftolt embert eltaláltunk (DeCastro és Pouncey, kettőt nem Adams és Gilbert) nem hiszem, hogy egy Eugene Monroe hozzánk nem jött volna el, ennyi pénzért...
-Igen, Bell szerencsére ott van és hozza a yardokat, de ez így nem mehet, hát olyanokat kap a srác, hogy csak az a kérdés meddig húzza...szintén az előbb leírtak szerint érdemes lenne ide beruházni. A szabadügynök B. Albert 2,5 millát fog idén keresni, Tessék versenyezni érte, hiszen elég népszerű csapat vagyunk! Persze a védelemben komolyabb problémák vannak és oda se tudunk jól beruházni, lásd Cam Thomas, úgyhogy valami baj lehet a fejjel, mert ez tényleg elég büdös.

A Car ellen is szerintem az egyetlen dolog, milyen formában lesz az O. Nyilván pechesek voltunk a Bal ellen, de a szerencséért is dolgozni kell. Viszont a hívások ismét túlságosan sematikusak, teljesen kiszámíthatóak voltak. Remélhetőleg Moore végre felvonszolja a seggét a pályára és lesz 3 jó kezű elkapónk, így Ben dolga is egyszerűbb, persze csak ha nem felejti el meginni a célzóvizet. Futásokban viszont nem is igazán reménykedek vasárnap, csak azt sírom vissza, hogy tavaly legalább már meg tudták védeni Bent. Vissza az alapokhoz és akkor adjunk egy jó picket (első vagy második kör, nem arra gondoltam hogy legyünk szarok!!!) Munchaknak, hátha jövőre látszik majd a munkája!Klaci79
Hát a CAR ellen én az O-tól nem várnék semmit. 😉 Tavaly is elit D-jük volt és az eddigiek alapján idén is az van, 10 legfeljebb 15 pont kerül majd a táblára.

Másrészt személyi állományt tekintve még mindig nem látom oly sanyarúan a helyzetet. Persze sok embert ki lehetne cserélni, de ami O-ban egyértelmű megoldásra vár, az jelenleg Gilbert. A D-ben pedig rendegeteg a fiatal. Az hogy például Jarvis Jones 2. évének legelején nem domináns, az nem azt jelenti, hogy kuka. Majd az elkövetkezendő 1,5 év(!) eldönti, hogy az lesz, vagy nem. Még lehet belőle jó passrusher.

Szóval én csak azt mondom, hogy 2 meccs után nem kell temetni semmit és senkit. Ennyire az idény elején jól látszik, hogy majd minden csapatnak megvannak a maga problémái. Persze kinek nagyobb, kinek kisebb. De még senki nem találta meg az SB-győztes csapatát.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados
DL - futás ellen szar, de valamelyest javult az első meccshez képest, Cam Thomas ultragáz, remélem, rájönnek Tomlinék és egyre kevesebb szerepet kap, ez további javulást hozhat (persze ez nem alapjaiban oldja meg a problémát)
LB - nincs nyomás, sok a misstackle. Utóbbinak javulnia kell, nem hiszem, hogy Timmons pl elfelejtett volna szerelni. A nyomás már érdekesebb és kisebb megoldási lehetőségeket látok idénre. MEglátjuk fejlődnek-e, belelendülnek-e
Gilbert - ez rohadt gáz, főleg, hogy odaadtuk neki a nagy lét. Ha ez így folytatódik, muszáj lesz lecserélni és mást kipróbálni helyette.
Run blocking - bár nem jó, de Bell eltünteti a hibákat amennyire lehet, a futójátékunk statisztikailag bőven megfelelő, persze ez elsősorban nem az OL, hanem Bell érdeme, de a végeredmény tekintetében ez mindegy.

Én nem látom annyira sanyarúan a helyzetet. 😊 Persze a CAR ellen, amikor 10 ponttal zárunk majd, akkor még nagyobb letargia lesz itt, pedig ellenük jelenleg még a 10-15 pont is jó teljesítmény lesz. 😉 Az azt követő meccsek mutatják majd igazán, hogy van-e idén keresnivalónk a PO környékén.Soldados
Nem akarok én belemenni olyanba amihez nem is értek 😀 pláne nem akarok magunk ellen beszélni, de én úgy látom ezeket a kérdéseket, hogy:
-nem csak Thomas gáz a DL-ben, hanem Heyward is, ráadásul az OLB-k se tudnak besegíteni a futások megállításába és így az összes szívás az ILB-kre marad, na még szép hogy lesz is sok elrontott szerelés...most láttam némi pozitívumot, leginkább talán McLendontól, de kérdés, hogy az amúgy szerintem gyengébb Ravens futójátéknak ez mennyire volt köszönhető...(szerintem sokban sajnos) McCuláger pedig csak hosszútávon lehet megoldás, egyszerűen ez még nem az ő szintje....(adja az ég, hogy ne így legyen, de ez az alap, innentől minden más Beachum-i csoda)
-Worilds nagy lóvét kap, tavaly sok vita ment, hogy vajon el kellene e engedni és megtartani a Woodleyt, de úgy tűnik egyik se jó megoldás...ez van ebből kell főzni, JJ még rosszabb, mi meg azt mondjuk Harrison bácsinak, hogy menjen nyugdíjba...hááát...szóval nyomás nincs és fejlődés sincs, úgyhogy várjuk a csodát vagy a gyenge T-ket az ellenfeleknél (lesz ilyen? máshol is van Adams vagy csak mi tartunk ilyen "értékeket" rosteren?)
-Kit akarunk mi Gilbert helyett? Adamst? Egyre inkább úgy tűnik ez nem megoldható a draftról, csak nagy szerencsével. Említhetném itt Fischert a KC-ben vagy Levi-t az Arizonában, másnak se nagyon jön össze a draftról komoly T. Top csapatoknál megpróbálnak ilyen fontos posztokon befektetéseket eszközölni. Két draftolt embert eltaláltunk (DeCastro és Pouncey, kettőt nem Adams és Gilbert) nem hiszem, hogy egy Eugene Monroe hozzánk nem jött volna el, ennyi pénzért...
-Igen, Bell szerencsére ott van és hozza a yardokat, de ez így nem mehet, hát olyanokat kap a srác, hogy csak az a kérdés meddig húzza...szintén az előbb leírtak szerint érdemes lenne ide beruházni. A szabadügynök B. Albert 2,5 millát fog idén keresni, Tessék versenyezni érte, hiszen elég népszerű csapat vagyunk! Persze a védelemben komolyabb problémák vannak és oda se tudunk jól beruházni, lásd Cam Thomas, úgyhogy valami baj lehet a fejjel, mert ez tényleg elég büdös.

A Car ellen is szerintem az egyetlen dolog, milyen formában lesz az O. Nyilván pechesek voltunk a Bal ellen, de a szerencséért is dolgozni kell. Viszont a hívások ismét túlságosan sematikusak, teljesen kiszámíthatóak voltak. Remélhetőleg Moore végre felvonszolja a seggét a pályára és lesz 3 jó kezű elkapónk, így Ben dolga is egyszerűbb, persze csak ha nem felejti el meginni a célzóvizet. Futásokban viszont nem is igazán reménykedek vasárnap, csak azt sírom vissza, hogy tavaly legalább már meg tudták védeni Bent. Vissza az alapokhoz és akkor adjunk egy jó picket (első vagy második kör, nem arra gondoltam hogy legyünk szarok!!!) Munchaknak, hátha jövőre látszik majd a munkája!
több mint 10 éve

DL - Ki lesz Cam THomas helyett? van valami megoldas? Mekkula kozepre es McLendon szelre?
LB - ha nem lendulnek be, van valami rotacio OLB poszton? szerintem nincs...
Gilber - Stabil OL-t akartunk,de maris csererol beszelunk, vagy helyette ertelmes, legalabb kozepszintu, kezdonek alkalmas OT? avagy majd jovore draftolunk es a Gilbert penz beragad?xtaki
Ezek azok a kérdések, amikre a köv. meccseken kapunk, vagy kellene választ kapnunk. Sose tudhatjuk, ki mivel rukkol elő, amikor lehetőséget kap. Beachumról se gondoltam volna soha, hogy beválik, de bevált. Én csak azt tudom, ha Gilbert nem szedi össze magát, akkor 1-2 héten belül le kell cserélni, mert az elfogadhatatlan, amit eddig csinál. És persze bízni abban, hogy a helyére lépő stabilizálja a pass protectiont.

több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441

DL - Ki lesz Cam THomas helyett? van valami megoldas? Mekkula kozepre es McLendon szelre?
LB - ha nem lendulnek be, van valami rotacio OLB poszton? szerintem nincs...
Gilber - Stabil OL-t akartunk,de maris csererol beszelunk, vagy helyette ertelmes, legalabb kozepszintu, kezdonek alkalmas OT? avagy majd jovore draftolunk es a Gilbert penz beragad?
több mint 10 éve
Nem tudom mi ez a siralomház itt. 😛 A Browns-meccs sokkal gázabb volt, mint a Ravens elleni. Volt 3 TO, persze hogy kikaptunk, de ez a 3 TO nem volt oly gáz, szép védőmunka volt ahogy kitépték a labdát J. Browntól és szendvicsbeütközték Millert. Nem lesz ez mindig így. Ezek nélkül egy jó, szoros meccs lett volna. Nem kell egy-egy L után pánikolni. Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy a CLE ellen szar játékkal elért sikerünk kicsit felértékelődött a ma. 😉

A Car amúgy ütni fog minket, mert továbbra is brutális a védelmük, így legfeljebb 10-15 pontra leszünk kb jók, az meg kevés lesz. Az utána jövő, hozható meccsek lesznek sorsdöntőek.Soldados
A baj az Soldi, hogy nem vagyunk jók...és akkor finoman fogalmaztunk. 6 negyede nem tudtunk TD-t szerezni, nem világverő védelmek ellen. Nem tudunk nyomást generálni és egy kicsit komolyabb futójátékkal bíró csapat simán átszalad a falunkon. Seggre ül az elvileg legjobb OT-nk és az elvileg legjobb DE-nk is. OLB-ben pocsékok vagyunk és a sec is (talán Gay kivételével) nem túl acélos. Folytassam? 😀Klaci79
Nem szeretem az ilyen érvelést, hogy 6 negyede nem szereztünk TD-t. A Ravens ellen volt 3 TO, ezért (is) nem volt TD. A legjobb OT-nk az Beachum, ő nem ült seggre, Gilbert viszont tényleg szar idén. A DL nagyot lépett előre a Browns meccshez képest, Cam Thomas, aki qrva szar, ez mondjuk engem nem lep meg, SD-ben is szar volt. OLB-k egyelőre tényleg nem tudnak nyomást generálni, a sec-ben viszont egyáltalán nem értünk egyet, az összkép nekem pozitív, főleg azt tekintve, hogy nyomás nincs az ellen QB-ján. Allen ugyan hibázgat, pl a Ravens ellen elég szar meccse volt, de nála még nem beszélhetünk tendenciáról, az összkép viszont inkább pozitív.

Én nem látom annyira sanyarúan a helyzetet. 😊 Persze a CAR ellen, amikor 10 ponttal zárunk majd, akkor még nagyobb letargia lesz itt, pedig ellenük jelenleg még a 10-15 pont is jó teljesítmény lesz. 😉 Az azt követő meccsek mutatják majd igazán, hogy van-e idén keresnivalónk a PO környékén.

több mint 10 éve
Nem tudom mi ez a siralomház itt. 😛 A Browns-meccs sokkal gázabb volt, mint a Ravens elleni. Volt 3 TO, persze hogy kikaptunk, de ez a 3 TO nem volt oly gáz, szép védőmunka volt ahogy kitépték a labdát J. Browntól és szendvicsbeütközték Millert. Nem lesz ez mindig így. Ezek nélkül egy jó, szoros meccs lett volna. Nem kell egy-egy L után pánikolni. Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy a CLE ellen szar játékkal elért sikerünk kicsit felértékelődött a ma. 😉

A Car amúgy ütni fog minket, mert továbbra is brutális a védelmük, így legfeljebb 10-15 pontra leszünk kb jók, az meg kevés lesz. Az utána jövő, hozható meccsek lesznek sorsdöntőek.Soldados
A baj az Soldi, hogy nem vagyunk jók...és akkor finoman fogalmaztunk. 6 negyede nem tudtunk TD-t szerezni, nem világverő védelmek ellen. Nem tudunk nyomást generálni és egy kicsit komolyabb futójátékkal bíró csapat simán átszalad a falunkon. Seggre ül az elvileg legjobb OT-nk és az elvileg legjobb DE-nk is. OLB-ben pocsékok vagyunk és a sec is (talán Gay kivételével) nem túl acélos. Folytassam? 😀
több mint 10 éve
Szerintem az Atlanta annyira azért nem jó...inkább a dome-ban, de olyan nagy feneket ennek a győzelemnek nem kerítenék...
több mint 10 éve

A Car amúgy ütni fog minket, mert továbbra is brutális a védelmük, így legfeljebb 10-15 pontra leszünk kb jók, az meg kevés lesz. Az utána jövő, hozható meccsek lesznek sorsdöntőek.

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 660
Azért az a két labdaszerzés tökéletes időzítésben jött és nem fog az mindig így jönni....ettől még persze igaz, hogy nem vagyunk a cicák szintjén sajna..

Viszont no, a Brownst felhoztuk szépen annyira, hogy kiküzdjék a Saints ellen a győzelmet. Szurkoltam nekik bevallom, megérdemelték.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Nézve az Atlanta Cinci meccset az az érzésem, hogy minket is szét fognak szedni a Cicák. Nagyjából az Atlanta mostani szintjét (amit ezen a meccsen csinálnak) tudjuk hozni stabilan, látjuk eddig mire volt elég. 3 pontra.
több mint 10 éve
Ha rendre az első kísérletek 5-6 yardokat hoznak, akkor nincs az a pass rush, amely működni tudna, mivel annyi kombináció áll az O rendelkezésére, hogy egy valamire való irányító ezt simán megoldja.

Ha visszaemlékeztek a korábbi nagy D-nkre a lényeg az volt, hogy nem tudtak futni ellenünk a DL nem hogy megtartotta a vonalat rendre be is tolta azt. Aztán a harmadik és hosszúk kapcsán jöttek, jöhettek(!) a pickek, odaértek az OLB-k.Klemó
Micsoda idők voltak...amikor 70 yardokat tudtak futni ellenünk...ó Istenem...
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Ha rendre az első kísérletek 5-6 yardokat hoznak, akkor nincs az a pass rush, amely működni tudna, mivel annyi kombináció áll az O rendelkezésére, hogy egy valamire való irányító ezt simán megoldja.

Ha visszaemlékeztek a korábbi nagy D-nkre a lényeg az volt, hogy nem tudtak futni ellenünk a DL nem hogy megtartotta a vonalat rendre be is tolta azt. Aztán a harmadik és hosszúk kapcsán jöttek, jöhettek(!) a pickek, odaértek az OLB-k.Klemó
Minden összefügg mindennel. 😊
De ha a passzvédekezésünk top5-ben lenne akkor sokkal vígabban lennénk, mert önmagában csak jó futójátékkal nagyon nehéz meccset nyerni.

Hiába fut egy RB 150y-ot, ha a QB 70-80-as ratinget hoz ugyanazon a meccsen, akkor az nagy valószínűséggel egy vesztes meccs lesz.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 660

Ha visszaemlékeztek a korábbi nagy D-nkre a lényeg az volt, hogy nem tudtak futni ellenünk a DL nem hogy megtartotta a vonalat rendre be is tolta azt. Aztán a harmadik és hosszúk kapcsán jöttek, jöhettek(!) a pickek, odaértek az OLB-k.
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Na,a BTSC sommázta a dolgokat.

"LeBeau has spent 56 years as an active member of the NFL. It's time for this season to be his last."

Ja,hát végül is Ő fekszik a hátán,Ő nem ér oda a QB-hoz,és Ő gyártja a missed tackle-öket.

Bravo.