Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nix IR-en miután idén még nem volt aktív...nem akarok ezzel persze sugallni semmit, csak úgy megjegyzem a régi viták miatt 😀Klaci79
Ezt én is említeni akartam pont. Nyilván nem tudjuk biztosan, hogy a sérülés volt-e a red flag, de azért most már elég valószínű..
több mint 10 éve
Nekem az volt a megértés, hogy az elkapás előtt volt kint a lába, és az elkapás előtt mind két lábával nincs a pályán belül. Ha megnézed újra látod, hogy amikor fordul elképzelhető, hogy egy nanométernyit a sarok belóg, amikor fordul a labdáért, de tipikus esete volt annak, hogy ha a bíró így látja, akkor az a visszanézés után sem lesz TD, ha pedig TD-t ítél, akkor az a visszanézés után is TD marad. Ott abban a pillanatban nagyon szidtam a sporikat...
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
...ööö...
még 1 kérdés: miért nem adták meg Wheaton TD-jét?
A spori azt mondta, hogy a kilépés után az elkapás előtt nem lépett vissza a fődre gyakorlatilag, ezv olt az indok. Ez viszont nem volt igaz.
Mi a szabál:?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nix IR-en miután idén még nem volt aktív...nem akarok ezzel persze sugallni semmit, csak úgy megjegyzem a régi viták miatt 😀
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
Most már a hivataloson is kint van, hogy JH aláírt!!! Természetesen 92-es lesz😀Haggans
Mondtam, hogy szerezzük meg a francba is. Goodell már most fázik!gaben
Dehogy, már vigyorogva dörzsöli a tollát😊
James Harrison fined 200K for being signed with the Steelerskishaszi
Mennek fel az árak úgy látom. 😀😀😀
Lehet csak komolyabb ügyvédi letét után kapott engedélyt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?Dzseno
Nem.laby
De, valószínűleg pályára fog lépni.

Moats lesz a kezdő, de fog néhány snapet kapni csereként Harrison, hogy mennyit, az valszeg Moats teljesítményétől függ elsősorban.

Amúgy vet.min-ért írt alá 1 évre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?Dzseno
Nem.

több mint 10 éve
Dzseno Pittsburgh Steelers 188 — Pittsburgh Bonegrinders
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.Jan
Vágott változat:
 noonkick.se/pittsburgh-at-carolina/
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.
több mint 10 éve
Igen, tavaly én is ezt láttam meg benne hirtelen, hogy nem megy ész nélkül a falnak, ez tetszett meg a játékában annyira. Nem különleges a gyorsasága meglátásom szerint, de furán türelmes. 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tomlinson azt mondta, hogy ő bizony a liga összes RB-je közül Bellt választaná. Nyilván ez egy szubjektív dolog, én nem is mondanám, hogy Bell a legjobb RB, mindenesetre igen elismerő szavak minden idők egyik legjobb futójától.Soldados
Peterson a legjobb. No contest.
Ettől még nagyon örülünk Csengettyűúrfinak😊kishaszi
Alapvetően egyetértek. Ő a legjobb, de egyrészt ugye nem játszhat jelenleg, másrészt az életkorokat is figyelembe véve nem cserélném el rá. Ha csak egy idényre kellene a jelenlegi legjobb RB, akkor nálam is AP, ha hosszútávra, akkor Bell.

Amúgy Bell legnagyobb erénye nálam a türelem. Nem sok ilyen futót látni, aki ennyire türelmesen várná a lyukat. Ez az amitől gyilkos tud lenni, mert ahogy megnyílik, már bevág és bajban a haza! No nem a mienk, hanem az ellenfélé. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Már megint készülünk valamire 😉 Nemsokára kiderül mi is a pontos cél ezekkel a nem túl férfias karkötőkkel, de ugyebár októberben.......polamalu
off:
hehe. A felborult világrend a színtévesztéssel... 😊
onkishaszi
Mire gondolsz Haszi???
több mint 10 éve
Tomlinson azt mondta, hogy ő bizony a liga összes RB-je közül Bellt választaná. Nyilván ez egy szubjektív dolog, én nem is mondanám, hogy Bell a legjobb RB, mindenesetre igen elismerő szavak minden idők egyik legjobb futójától.Soldados
Peterson a legjobb. No contest.
Ettől még nagyon örülünk Csengettyűúrfinak😊

több mint 10 éve

Már megint készülünk valamire 😉 Nemsokára kiderül mi is a pontos cél ezekkel a nem túl férfias karkötőkkel, de ugyebár októberben.......polamalu
off:
hehe. A felborult világrend a színtévesztéssel... 😊
on

több mint 10 éve
Igen, egy fél éve azt mondtam inkább Lacy, de ma nem adnám semmiért jómagam sem. Még a preseason alatt nem voltam meggyőződve erről, de amit a szezonban produkál az tényleg szenzációs. Tudtuk, hogy Michiganben rá épült minden, így azt is, hogy nagyon komplett játékos, de azt, hogy az NFL-be is beérik nem volt biztos. A fő kérdés a mozgékonyság volt. Idén ez került a helyére, élvezet volt nézni a barnák elleni TD futást és - ami mindenki fölé helyezi - azt, hogy a pályán mindenhol otthonosan mozog.
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én azt mondanám, hogy a legkompletteb, legsokoldalúbb RB a ligában ,jelenleg.

" class="embed">
több mint 10 éve
Tomlinson azt mondta, hogy ő bizony a liga összes RB-je közül Bellt választaná. Nyilván ez egy szubjektív dolog, én nem is mondanám, hogy Bell a legjobb RB, mindenesetre igen elismerő szavak minden idők egyik legjobb futójától.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Már megint készülünk valamire 😉 Nemsokára kiderül mi is a pontos cél ezekkel a nem túl férfias karkötőkkel, de ugyebár októberben.......
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Erős idegzetűeknek:

polamalu
Jájjj...ez fájhatott. Meg fáj is gondolom😕

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Most már a hivataloson is kint van, hogy JH aláírt!!! Természetesen 92-es lesz😀Haggans
Mondtam, hogy szerezzük meg a francba is. Goodell már most fázik!gaben
Dehogy, már vigyorogva dörzsöli a tollát😊
James Harrison fined 200K for being signed with the Steelers

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
6. fordulóban Browns. Vajon JH beköszön majd Johnny-nak? 😀
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
Mondtam, hogy szerezzük meg a francba is. Goodell már most fázik!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
A fizetése nagy része rámegy majd a büntikre, de ott egye meg a fene az egészet.
Új (persze, hogy régi) seriff van a városban. 😊