Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Nem mondtam, hogy ezen múlik, de ez a kettő hatalmas hiba volt. Csak az a kettő.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
polamalu
Bárcsak ezen múlna, de sajnos kurvára nem
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Eddig ebben a félidőben nem sok öröm volt. A végére a D mintha életre kelt volna, kíváncsian várom a 2.-at. Viszont a red Zone O még mindig sehol sincs
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Ravens fanok is mehetnek az Endzoneba??malkav
Persze! Gyertek!Soldados
vittünk egyszer Packers, illetve Ravens-szurkolót is, nagyon baráti a hangulat. Nem socceresek vagyunk, tudunk viselkedni 😊

mondjuk ha decemberben a Falcons üti majd el a PO-tól a Steelerst, lehet, hogy csak visszafogottan örülök 😛

Mindig jövőre
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Urak, ti jartok magyar meccsekre? Meg mindig hatasa alatt vagyok a vasarnapi meccsnek es folyton azon gondolkodom, hogy lehetne kicsiben megcsinalni azt a hangulatot. Szoval, jartok ti magyar meccsekre? ha nem, miert? mivel ez offtopic, privatban kuldjetek mar el a valaszokat. Kosz!xtaki
Te jársz Pitt Panthers meccsekre? (Vagy inkább Rutgers-re, az bő egy óra Mamaronecktől, a UConn másfél)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Én darázs mezben leszek ma is az Endzone-ba. 😊
Kishaszi-nak van igaza, annyira csúnya, hogy minden idők legfaszább meze szerintem! 😀

több mint 10 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
Urak, ti jartok magyar meccsekre? xtaki
Azt nyugodtan leírhatom ide is, hogy sehogy. Egyszerűen a két kultúra nem összehasonlítható. De ma aki kimegy egyáltalán meccsre, az 0 színvonalat talál, amiért nehéz lelkesedni. De ha mégis lelkesedni mer az még rosszabb...olyan hangulat, ami amcsiban van egy meccsen, még Londonban sincs. szerencsére van összehasonlítási alapom. 😀Klaci79
Igaz az utolso tapasztalatom kozel 2 eves, de talan az a legnagyobb gond, hogy nem a kozonseg kiszolgalasa a legfontosabb. Mert az sok penzbe kerul. Kellene minden meccsre hotdog, hamburger, sor, hidegben forralt bor. A csaladokat is szorakoztatni kellene, xtaki
huhh...alapvetően egy realista gondolkodású ember vagyok, de ez gyakorlatilag ki van zárva...egy-egy döntőre kilátogat néhány ezer ember, de kész ennyi....nincs ma Magyarországon olyan sport amivel tömegeket meg tudsz mozgatni, ha pedig amerikai focival próbálkozol ennek esélye még kevesebb...nincs hagyomány és nincs megfelelő színvonal sem...természetesen a kiszolgáló infrastruktúra hiánya már csak hab a tortánKlaci79
csak az utolso gondolatodra fuznek ra : nincs kiszolgalo infra? Most epitettunk rengeteg stadiont? 😀
De maradjunk realistak! Ha a magyar HFL dontore kilatogat 3-4-5 ezer ember, akkor az jo. Ezt miert nem lehetne hetente megtenni? xtaki
Bocs az offért előre is...Inkább rendszeres olvasója vagyok a fórumnak ,mint aktiv tagja,de ehhez szeretnék hozzászólni!
A két kultúra teljesen elüt egymástól ez tény,de azért egy magyar meccsen is fellelhetőek azok az elemek amiktől egy focimeccs azt nyujtja amit elvárunk tőle...kökemény csatát,és teliszivvel küzdő játékosokat akik rengeteg szép és látványos megmozdulással tudnak emlékezetessé tenni 1-1 meccsett!Az NFL-en szocializálódott szemnek, kivülről, 0 szögből,lassitás nélkül nézve 0 színvonalnak tűnhet amit lát,de már itthon is rengeteg élvezhető meccset,sőt igazi sportélményt tud nyujtani a 3 divizio(elsősorban főleg a HFL).
Fontos a közönség kiszolgálása,de megkell értenie minden kilátogatónak(jelen esetben a nemkilátogatóknak)h szinte minden magyar csapat a fenntarthatóság határán egyensúlyozik......egyszerűen ilyen költségek sem férnek bele.
Ezek egyébként gyenge érvek,mert a nyáron tartott DIV1-2 döntőn ha másra nemis,de a családi hangulatra figyelt a szervezés...mégsem jött ki senki!(az átlag 200-300 emberen kivül persze)pedig a hurrikánokkal vivott meccsünkre ha valaki aztmondja h élvezhetetlen volt akkor megtapsolom 😉
A csapatok addig nemtudnak extrákat szervezni 1-1 meccs köré,amig nincs kinek...szomorú de mindenki ezt a véleményt osztja mint ti..."egyszer voltam,de alig voltak,nem is láttunk semmit/nem is értettük"
Ittjön az a probléma h amig a mi pályánkon sincs 1 normális domb legalább ahonnan nézni lehet a meccset ,addig nem is fognak sokan kijönni...mi viszont jobb pályát nemtudunk megfizetni.Pártunkéskormányunk meg csak a kibaszott gurulós szart pénzeli.(dvtk stadionról pédául csak álmodhatunk..soha nem fogjuk megkapni 1 meccsre sem,támogatás néven mondjuk)
Amit ezzel az egésszel mondani szerettem volna az kb annyi,h aki csak teheti járjon ki a helyi csapat meccseire...ha elsőre nemis,de apránként biztosan megszereti a közeget!van akinek egyből bejön,van akinek csak később...de semmiképp nem szabad amerikához igazitani az elvárásokat...az elég távoli még 😀 😀
Nekünk is nagyobb öröm ha nem üres "lelátók"előtt kell küzdeni,és csak ugy tudunk előre haladni ha van kivel...hülyén,és közhelynek hangzik...de igyvan...

izelitőnek egy korábbi aréna torna legszebb pilanatait tenném be ide ha nem haragszotok
(itt azért a jó látószög miatt valami látszik abból h nem 0 amit csinálunk)

off vége...ha valaki kiváncsi bármire, privátban szivesen válaszolok!
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Azt ugye tuggyuk ki nem voksolt igennel a CBA-ra, s ràadàsul ugyan ez a szemèly a vizsgàlóbizottsàg elnöke. Ahàn a RÚÚÚÀNNI!sutianap
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Gúdell meg egy igazi médiamarketingpöcs. nem tudom van-e ilyen kifejezés, de kishaszi
Ügyvédelve, vagy mivel programozó vagyok, algoritmizálva....

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Azt ugye tuggyuk ki nem voksolt igennel a CBA-ra, s ràadàsul ugyan ez a szemèly a vizsgàlóbizottsàg elnöke. Ahàn a RÚÚÚÀNNI!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ugye többet már nem játszotok a sites dongómezben...malkav
Minden évben egy meccsre vesszük fel...nyilván turbózni kell a mezeladásokat 😉
Egyébként nekem tetszik a darázsjelmezünk
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
most miert, nekem tetszettek, emlekeztettek rajuk:
Collapo
Szokni kell, aztán rájön az ember, hogy annyira ronda, hogy már majdnem szép. Tisztára, mint Belmondo.
Daltonék rulez!
Gúdell meg egy igazi médiamarketingpöcs. nem tudom van-e ilyen kifejezés, de szerintem röviden így lehetne jellemezni. Vagy kirakatreklámge.i.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 660
polamalu
Értem Én ezt az amerikás dolgot, de hogy az FBI volt igazgatóját kérjék fel, hogy vizsgálódjon egy olyan ügyben, ami nagyjából egy kezdő zászlósnak is kezdő szint....no hm...node ha ez kell hogy repüljön Godell feje, akkor ez kell...😊

No azért a Ravens Front Office-nak is jár egy kiskupa erre a "Rizsa soha nem hazudott nekünk" nyilatkozattal, miután tudjuk, hogy a cut mikor jött.....
több mint 10 éve
most miert, nekem tetszettek, emlekeztettek rajuk:

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ugye többet már nem játszotok a sites dongómezben...
több mint 10 éve
És még egy 😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ravens fanok is mehetnek az Endzoneba??malkav
Persze! Gyertek!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Urak/hölgyek(?), a Chiliben van még meccsnézés.. jár valaki innen? 😊 Értelemszerűen a holnapi meccsel kapcsolatban..Igor
Ha mész megyek én is.

Soldados
?Sobri Jóska
Nem a Chiliben, hanem az Endzone Pubban szoktunk, ami a Klauzál téren van. Részemről okés a mai meccs, ha ti is benne vagytok! Felőlem ultizhatunk is előtte! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
hazai palya... ez a legizgalmasabb.. a masodik a Vas-szigeteki derbiCollapo
Neked, nekünk meg megperdítve 😀
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
S mikor a Heinz fenyérin másodikra haltak
kong a bús harangja, bár győzelmi dalnak
de imitt a holt-szivű holdvilágos éjben
újra támad foszló árnyékából a toportyánféreg

mit zecseg a szád, kelepel a nyelved?
hát dögevő madár, kell neked a versem?

Íméhát, meg én, ha nem fogalmaztam volna
pittsburg nehéz gyepén járkálnak a holtak
"hisz nem halott az mi fekszik örökkön
a halál sem ér át végtelem időkön"
halld meg madár, te szemgolyó aspiráns
s mind ti fosztogató lények
fények gyúlnak e csetlő csütörtökbe,
s jegyezd meg, hogy élnek!

megint

mer bár lelkükben az izzó ferrum-pára
ködbe vész az égen
a testük enni kér, ez éhes....

s ha más nem is marad bús tenger mezején
csak dögszívó átok, azt kebelezem én
....
vagyis..Lee Annácska, meg én

I ain't happy, I'm feeling glad
I got sunshine 😉 in a bag
I'm useless but not for long
The future is coming on
I ain't happy, I'm feeling glad
I got sunshine 😉 in a bag
I'm useless but not for long
The future is coming on

több mint 10 éve
várgyá, varjak, bekötni az öveket,,,,,,

Ádám Tamás
Szilvapálinkák lángszóróival

Mikor
szilvapálinkák lángszóróival
teleégettél minden papírt
verssel
a hajnali vonaton
besurranó fény volt
első lektorod
könyörtelen a csönd
testvér
rücskös téglán
ülnek modellt a varjak
a költő olykor szótalan
de sohasem hallgat

több mint 10 éve
hazai palya... ez a legizgalmasabb.. a masodik a Vas-szigeteki derbi

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Koszonom, igyekeztem, ha mar az ev legizgalmasabb meccse elott vagyunk...Collapo
Az egyik legizgalmasabb, mert szerencsére minden évben 2 van belőle 😀