Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 855
közben Dubree kiszállt....és persze semmi nem változott a méltán híres Bills O gyalogol rajtunk.....35 pont eddig hol lesz a vége???
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
a tampa 2-nél ugye fontos lenne a labdaszerzés...eddig 3,5 meccsen szereztünk vagy 2-t..
több mint 10 éve
No és szépen beszedünk egy field goalt is...megint 8 yardra az elkapótól a CB....miközben nyilvánvalóan pont ennyit akarnak jönni.....lehet csak Én nem értem....
több mint 10 éve
A tragédia a D-nél az, hogy a fél O hiányzik a másik oldalon.....10 first down 2 TD és még nincs vége a második negyednek.....persze előszezon, de eddig nagyon nem érezzük a szisztémát...és most azt gondolom ez nem a nyomás hiányából adódik...
Klemó
A világ legjobb stratégiája se jó, ha elméletben tökéletesen működik, de azok, akiknek végre kellene hajtaniuk küszködnek a megtanulásával.
Nekem úgy tűnik ez nem megy, valamiért azonban erőltetjük. Ha ezt a rendszert fogjuk játszani, legalább pontgazdag meccsek lesznek, de rettegek ettől a lehetőségtől egyelőre. Nem tudom, hogy pl Timmons tudna e ezen segíteni, mert egyelőre nagyon hiányzik. Viszont a két csere DE nekem tetszik egyelőre
Klaci79
a 3 BUF QB-nak összesen volt 1 db incomplete passza...13 kísérletből...olyan messze vagyunk az elkapóktól, hogy meg is vacsoráznak
Klaci79
A szisztémát nem értem..Boykin 10 yardra az eleve 10 yardon levő elkapótól....
Klemó
egyelőre nem tudom eldönteni, hogy a cover a rosszabb vagy az OLB-k játéka
több mint 10 éve
Több mint 250 beszedett yard és 20 beszedett pont eddig...hozzáteszem, hogy mi is szórjuk őket és már ha lett volna rugónk 22 pontnál járnánk, de az legyen az ő gondjuk...
több mint 10 éve
A tragédia a D-nél az, hogy a fél O hiányzik a másik oldalon.....10 first down 2 TD és még nincs vége a második negyednek.....persze előszezon, de eddig nagyon nem érezzük a szisztémát...és most azt gondolom ez nem a nyomás hiányából adódik...
Klemó
A világ legjobb stratégiája se jó, ha elméletben tökéletesen működik, de azok, akiknek végre kellene hajtaniuk küszködnek a megtanulásával.
Nekem úgy tűnik ez nem megy, valamiért azonban erőltetjük. Ha ezt a rendszert fogjuk játszani, legalább pontgazdag meccsek lesznek, de rettegek ettől a lehetőségtől egyelőre. Nem tudom, hogy pl Timmons tudna e ezen segíteni, mert egyelőre nagyon hiányzik. Viszont a két csere DE nekem tetszik egyelőre
Klaci79
a 3 BUF QB-nak összesen volt 1 db incomplete passza...13 kísérletből...olyan messze vagyunk az elkapóktól, hogy meg is vacsoráznak
Klaci79
A szisztémát nem értem..Boykin 10 yardra az eleve 10 yardon levő elkapótól....
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Berry touchback!! 😊
több mint 10 éve
Klemó
több mint 10 éve
Huhh....Landrynek jótt tett Vick? 😊
több mint 10 éve
Bryant minden QB-nál nagy kedvenc
több mint 10 éve
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
!Shazier!
több mint 10 éve
Rugó nélkül érdekes lesz lenyomni egy meccset...persze Vicken érződik a kihagyás, de alig egy hete van a csapattal ezt is tegyük ide....

Van egy olyan érzésem egyébként, hogy Ben még lesz a pályán a másodikban...
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Azért Vicken látszik a kihagyás!
több mint 10 éve
Ki rúg most??
több mint 10 éve
jöhet az új kicker
viszont nem bánkódom, hogy a kezdők közül már senki nincs a pályán...a lényeg most tényleg, hogy megússzuk sérülés nélkül, aztán mutassanak valamit Coates-ék
több mint 10 éve
Bryant igen nagy lesz idén (persze az 5. meccstől)!
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Viszont Vick szépen mutatkozott be. Bíztató mint 2. számú. Hartley meg megsérült, éljen 😕
több mint 10 éve
tovább folytatódik az előszezonban mutatott szánalmasan gyenge futás elleni védekezésünk...sőt, mintha nem is lenne...elképesztő

mondjuk a tampa 2 is nagyszerűen működik...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Labriola szerint Vick ma bemutatkozhat
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 507 — Steelers fan
Ha jól tudom Vick balkezes, tehát ha pályára lép, az OL szempontjából fordított lesz a vakoldal. Gondolom ilyen esetben passzjátéknál másképp kell mozogni pár játékosnak, az esetleges extra blokkolónak is máshova kell állni, stb... és mivel tudtommal a backup QB nem az első csapattal készül, nem nagyon bízok benne hogy Vick zökkenőmentesen be tud ugrani ha kell.
több mint 10 éve
Én kezdem már unni ezeket az okoskodásokat, főleg, hogy semmi aktuális, semmi új. Rooney is elbeszélgetett vele hosszan és ő nem az az ember, akinél bullshitelni lehet. Ő is elmondta, hogy megérti az aggályokat, főleg a kutyatulajok esetében, hiszen ő is az. Meggyőzte viszont Vick arról, hogy mióta kijött a börtönből mindent megtesz aktívan, hogy legalább valamit helyre tegyen. Hozza a cikk, hogy milyen katasztrófa volt tavaly, de pont erre mondta azt Vick, hogy nem jól kezelte, hogy backupként kellene helytállnia,versengeni akart az első számú posztért. No és pont ez a lényeg. 34 évesen érkezik egy franchice QB mögé ahol fel sem merül, hogy nem backupként jön és neki már ez lehet a pálya. Én nagyon nem zárom ki, hogy beválik, vagyis itt maradjon jövőre is. (Gradnak lejárt a szerződése és szinte kizártnak tartom, hogy hosszabbítanánk vele, nyilván szétnézünk a piacon....)
Klemó
Én továbbra is örülök neki, hogy csak ettől az ügytől hangos a sajtónk. Amíg ezzel foglalkoznak és nincs nagyobb ügy, addig nyugodtan készülhetünk. Mondjuk pont ezért nem örülök a Bryant féle ügyeknek...az nagyon bosszantó. Ez a Vick téma csak vicces...mármint ahogy tüntetnek, meg aláírást gyűjtenek...tényleg ennyire ráérnek az amcsik? 😀
több mint 10 éve
Én kezdem már unni ezeket az okoskodásokat, főleg, hogy semmi aktuális, semmi új. Rooney is elbeszélgetett vele hosszan és ő nem az az ember, akinél bullshitelni lehet. Ő is elmondta, hogy megérti az aggályokat, főleg a kutyatulajok esetében, hiszen ő is az. Meggyőzte viszont Vick arról, hogy mióta kijött a börtönből mindent megtesz aktívan, hogy legalább valamit helyre tegyen. Hozza a cikk, hogy milyen katasztrófa volt tavaly, de pont erre mondta azt Vick, hogy nem jól kezelte, hogy backupként kellene helytállnia,versengeni akart az első számú posztért. No és pont ez a lényeg. 34 évesen érkezik egy franchice QB mögé ahol fel sem merül, hogy nem backupként jön és neki már ez lehet a pálya. Én nagyon nem zárom ki, hogy beválik, vagyis itt maradjon jövőre is. (Gradnak lejárt a szerződése és szinte kizártnak tartom, hogy hosszabbítanánk vele, nyilván szétnézünk a piacon....)
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
 www.sbnation.com/2015/8/28/9219577/michael-vick-will-be-a-bad-influence-on-ben-roethlisberger-and !! Vajon meddig lesz Vick Steelers játékos.
Béczkó
Miről van szó?
steelwolf
Hogy Vick a kutyabunyó miatt ült és milyen rossz szájíz ez, hogy a Steelers-hez jött. Miközben Ben egy földre szállt angyal. Azt elfelejti, hogy Beni fiúnak is voltak ügyei, jó nem hasonló a súlyosság, de akkor is. Ne legyünk már naivak. Ez egy üzlet. Vick volt elérhető megszereztük. Nem lesz a csapat legendája. Erre az egy szezonra kellett, mint fegyver. PONT. Nem olvastam végig, mert az elején felment az agyvizem.
polamalu
Tökéletesen egyetértek. Azért Bennek is voltak ám ügyei,sőt...a legutóbbinál emlékeim szerint azért rezgett a léc, hogy Rooney bácsiék bevadulnak és kiteszik a szűrét, miután másodszor is meggyanúsították egy kis szexuális erőszakkal. Aztán ugye abból nem lett semmi,míg Vicknél megállt a vád.