Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Kezdjük ott, hogy Beachum alapvetően kurva jól védi Ben vakoldalát, inkább futásblokkolásban nem erős.A jelek viszont pozitívak, ha Bellre, Brownra gondolunk. A Defense-ben pedig több idő kell a beépülésre, akár 2-3-4 év is lehet, míg ott valaki kiemelkedő tud lenni. Szóval Shazier, Jarvis Jones, Shamarko, Tuitt beválása nem fog teljes egészében kiderülni most.SoldadosNekem az a bajom a jövőképünkkel, hogy igenis megpróbáltunk tenni ellene drafton hogy ne így fessünk. A lövészárok mindkét oldalára húztunk magas pickeket, és mégis elnyalnak minket a vonal mindkét felén mint a fagyit.
Vannak kiugrások persze, mint például idén a Panthers ellen is, amikor egész korrekt teljesítményt is le tudnak rakni az asztalra. De ez 1meccs a 10ből mondjuk, a többi szóra sem érdemes, úgy rakosgat minket az ellen oldali line mint a bábokat. És ez a gáz. Fröcsköltük ezekre a posztokra a magas pickeket és mégis puding az egység. És emiatt én nem látom teljesen tisztán a jövőképünket. Az ég adná hogy Tuitt beváljon, és esetleg McCullerst fel tudják hozni NFL szintre! De ha ők be is válnak, akkor még mindig ott vannak az OLB-k (zéró nyomást tudnak konstans produkálni, rémes látni ezt a szenvedést, pont ez az amit a legjobban imádtam a csapatban, azt a terrort...) és a komplett DB egység...
Az Olineról is arról beszélünk hogy ha Foster helyére jönne egy magasabb pick... ja, hogy aztán még mindig Beachum védje BB vakoldalát, hurrá.
Ja, ha már itt tartunk BB helyére is kell majd valaki egyszer, és ha Tomlin bámulatos draft tehetségére gondolok borsózik a hátam előre.
Ez nekem nem fényes jövőkép!The terrible towel
Folytassuk ott, hogy hibátlan csapat nincs, a 2008-as D sem volt hibátlan, csak az erősségeivel el tudta tüntetni a gyengeségeket. Szóval hibát mindig lehet találni. Befoltozol egy lyukat, keletkezik egy másik, ez egy ilyen játék.
Mindig húzol magas picket, de nem lehet minden magas picked Troy, vagy Hampton, ezért volt az is biztos, hogy a D visszaesik, ez nem Tomlin hibája, ez törvényszerű volt. Szóval a próbálkozás persze hogy megvolt, de az is egyértelmű volt, hogy ugyanazt fenntartani akkor sem lehet, mert nem fog minden annyira ideálisan alakulni, hogy megint egy valag zsenit húzzunk, sokszor a szerencsét sem nélkülözve, ahogy pl 4. körben Aaron Smith-t.
A csapatépítés hosszú folyamat, Cowhernek is több évébe tellett. Most is ez zajlik és én igenis látom a fejlődést, tavalyhoz képest is, meg idén is meccsről meccsre. Nekem ez az, ami bíztató.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Na de pont az a lényeg, hogy Tomlin hiába draftol az első körben mondjuk egy Ziggy Hood-ot, ha egyszer késöbb kiderül róla, hogy az NFL-ben nem lesz nagy játékos. Rengeteg olyan top pick van, amely aztán kuka lesz és hasonlóan sokszor találnak igazi kincseket az UDFA-k között. Ez nem az edzőkön múlik, hiszen akkor hogyan engedtek el egy Jason Peters-t, egy James Harrison-t a teljes draft mezőny vagy választottak egy Antonio Brownt vagy egy Tom Bradyt a 6. körben. Tudomásul kell venni, hogy ez jelentős részben azért a szerencsén is múlik és nagyjából ugyan azok a kártyák vannak leosztva a csapatoknál. Néha összejön egy-két olyan draft, amiből aztán kijön a bajnok, de lehet valaki akármilyen jó edző, hosszútávon lesznek jobb és rosszabb évei is. Tomlin szerintem egyike a legjobb edzőknek, ezt azzal mutatja, hogy az átalakulás során sincs olyan rossz csapata, hogy negatív szezonunk legyen. Mennyi olyan nagy és komoly szaktekintély van, aki 3-4 győzelmeket tudott felmutatni egy átalakulóban lévő csapattal?!.SoldadosEz nekem nem fényes jövőkép!The terrible towel
több mint 10 éve
A jelek viszont pozitívak, ha Bellre, Brownra gondolunk. A Defense-ben pedig több idő kell a beépülésre, akár 2-3-4 év is lehet, míg ott valaki kiemelkedő tud lenni. Szóval Shazier, Jarvis Jones, Shamarko, Tuitt beválása nem fog teljes egészében kiderülni most.SoldadosNekem az a bajom a jövőképünkkel, hogy igenis megpróbáltunk tenni ellene drafton hogy ne így fessünk. A lövészárok mindkét oldalára húztunk magas pickeket, és mégis elnyalnak minket a vonal mindkét felén mint a fagyit.
Vannak kiugrások persze, mint például idén a Panthers ellen is, amikor egész korrekt teljesítményt is le tudnak rakni az asztalra. De ez 1meccs a 10ből mondjuk, a többi szóra sem érdemes, úgy rakosgat minket az ellen oldali line mint a bábokat. És ez a gáz. Fröcsköltük ezekre a posztokra a magas pickeket és mégis puding az egység. És emiatt én nem látom teljesen tisztán a jövőképünket. Az ég adná hogy Tuitt beváljon, és esetleg McCullerst fel tudják hozni NFL szintre! De ha ők be is válnak, akkor még mindig ott vannak az OLB-k (zéró nyomást tudnak konstans produkálni, rémes látni ezt a szenvedést, pont ez az amit a legjobban imádtam a csapatban, azt a terrort...) és a komplett DB egység...
Az Olineról is arról beszélünk hogy ha Foster helyére jönne egy magasabb pick... ja, hogy aztán még mindig Beachum védje BB vakoldalát, hurrá.
Ja, ha már itt tartunk BB helyére is kell majd valaki egyszer, és ha Tomlin bámulatos draft tehetségére gondolok borsózik a hátam előre.
Ez nekem nem fényes jövőkép!
több mint 10 éve
Nem szeretem ezt a Cowher-Tomlin vitát.Valaki komolyan gondolta, hogy az a D fenntartható átmenet nélkül? Ugye nem. Istenáldotta tehetségek voltak egy helyen istenáldotta szerencsével. Ki gondolta, hogy a 4. körös Aaron Smith minden idők egyik legjobb 3-4-es DE-je lesz? Ha tudták volna, nem 4. körben kerül hozzánk. Érdekes, Cowher utolsó évében (2006) az a kiváló D, amit "Cowher hozott össze", nagy szar volt. Utána meg 4 évből háromban domináns volt. Aki azt hiszi, hogy ez nem Tomlin érdeme legalább részben (persze LeBeau mellett), az nagyot téved. Tehát Cowhernek is volt szar éve ugyanazzal a kiváló D-vel. Sőt Cowhernek is volt 3 egymást követő PO-mentes éve. Ettől szar edző lett volna? Nem. Amikor kiöregedett a 90-es évek közepi zseniális csapat, akkor jött egy 3 éves visszaesés - PO nélkül. Ettől ő nem lett rosszabb edző, csak új csapatot kellett építeni, ami időbe kerül. Tomlin átvett egy jó csapatot és kihozta belőle a maxot. SB-t nyertünk, majd még egyszer SB-be jutottunk, ez csakis jó edzővel sikerülhetett. Ő jó edző. De ahogy Cowhernek és másnak sem, úgy neki sem sikerült egy zseniális csapat, vagy egység generációváltását megoldani visszaesés nélkül. Egy Aaron Smith-t nem tudsz pótolni, egy Troyt sem, egy Harrisont sem, egy Farriort sem, egy Hamptont sem. Ezek olyan játékosok, akik posztjuk legjobbjai - akár történelmi viszonylatban is. Hogy ilyet nem sikerült helyettük draftolni az nem csoda, hisz olyan kimagasló tehetségekről van szó, akik nincsenek minden évben, jó ha 5 évente jönnek ilyenek az adott posztokra. Sokkal inkább az a hihetetlen, hogy ez a Defense így összejöhetett egy csapatban, na az volt a csoda! Kis túlzással mintha egy All-Pro válogatott lett volna. Ehhez kellett késői pickek beválása (Smith, Keisel), kellett 1-2 szerencse, hogy lecsúszott hozzánk 1-2 istenáldotta szupertehetség (Troy, Hampton), 1-2 jó FA-move (Farrior, Clark) és Tomlin is hozzátette a magáét Fa-piacról (Clark) és draftról (Timmons, Woodley) is. Ez a csoda a pályán Tomlin alatt öltött testet igazán, 2008 ugyanis tulajdonképpen megismételhetetlen. Olyan számokat egyszerre, egy évben soha senki nem tud felmutatni. Ebben igenis elévülhetetlen érdemei vannak. Tomlin kvalitásairól nemcsak a 2 SB árul el sokat, sőt, talán árulkodóbb a tavalyi szezon. Az, hogy 0-4 és 2-6 után összeállt a csapat. Na ez kurva nagy edzői kvalitást feltételez. Lehettünk volna mi is az az amúgy jó erőkből álló, de széteső csapat, ami tavaly a Houston volt. De nem, Tomlin ezt nem engedte és középszerű csapata a szétesés helyett összeállt és a PO-határára jutott. Ez nagyon komoly erény, ez az ő érdeme.
Szóval lehet őt szidni, vannak is hibái, ahogy Cowhernek is voltak. De jó edző, aki tanul a hibákból. A Defense visszaesése pedig nagyon nem az ő hibája, az biztos volt, hogy bekövetkezik. Most új csapat épül és még csak épül. Cowher alatt úgy épült, hogy 3 év PO nélkül és ebből kettő negatív szezon, amiből Tomlin alatt még egy sem volt! Tomlin 7 évéből 4 PO, 2 SB 1 bajnoki cím és 0 negatív szezon. ez azért nem egy rossz edző mérlege... Az hogy utána összeáll-e egy olyan csapat, amely újra stabil PO-s lesz, az még kérdéses, de ítélkezni arról, hogy ez megtörténik-e, badarság, hisz senki nem jövőbe látó. A jelek viszont pozitívak, ha Bellre, Brownra gondolunk. A Defense-ben pedig több idő kell a beépülésre, akár 2-3-4 év is lehet, míg ott valaki kiemelkedő tud lenni. Szóval Shazier, Jarvis Jones, Shamarko, Tuitt beválása nem fog teljes egészében kiderülni most.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Én meg azt tudom erre mondani, hogy nem most kell PO-helyen állni. Úgy állunk, mint a Colts, a Pats, vagy pl a Frisco. Sok van még hátra, nagyon sok. Hogy kell-e javulni? Persze. Nyilván nem lesz elég az eddigi teljesítmény a PO-hoz, de aki nemcsak az eredményeket nézi, az látja a fejlődést hétről hétre.Kishaszi: igazad vagyon a Janus-arcúsággal, sőt ezt én kiterjeszteném a csapathoz való hozzáállásunkra is... 😊Nem is PO-zni akartam, csak úgy említésképpen, hogy lehet, hogy sokak ellen van keresnivalónk még egy reménytelenül középszerűvé silányodott D-vel is - ez másnak lehetmeg szokás, nekem siralom látni, amikor 6-10 yardokat simán futnak ellenünk -, viszont a PO-an 3-4 meccs lehet max. Amúgy így már meg is van az a 10%, ha már számmisztikázunk: Ha pont ezekkel talizunk, illetve talizmán, mer' az első is pirosra verheti a pogácsáinkat.Soldi, jó.😊A 10% az 3-4 csapat. 😉 Fel lehetne sorolni, de felesleges, kb 3-4 csapat van, akit szerintem nem tudunk megverni jelenleg. Ennél azért több jut playoffba. 😊 És meg is tudjuk verni őket. Egyáltalán nem látom lehetetlennek a PO-t idén. Gondoljatok csak bele, tavaly 0-4 és 2-6 után is volt esélyünk, most 2-2-vel állunk és összességében nézve igenis javul a játékunk, például pont a középszerű védelem az, amely határozottan jobb képet fest, mint az első meccsen. Egyáltalán nem vagyunk reménytelen helyzetben. Javulni kell, ez egyértelmű, de nem lehetetlen feladat. Nem mondom, hogy meglesz, de simán el tudom képzelni, hogy bejutunk. Persze az is lehet, hogy épp ez a W fog hiányozni. Mindenesetre sok van még hátra és ami tetszik, hogy folyamatosan javulunk eddig.Soldados
A bajom az, hogy a maradék a 10%. Nah, ezek pléjoffolnak. És ezek verne agyba-főbe minket.kishaszi
Nah, uff.
Nekem az 5-6 éve tartó Janus-arcúsággal van gondom. Van, hogy bucira verjük a "jobbat", utána meg üldözzik a sereghajtót. WTF.kishaszi
Soldi: Értem ezalatt, hogy egy Ravens és Bucs elleni teljesítmény után ne beszéljünk playoffról, mert annyi esélyünk van odajutni, mint molylepkének a trópusi viharban.
Lévén a csoportot nem nyerjük, Wild Card-ra pedig rajtunk kívül még ácsingózik alaphangon (a csoportgyőztes kihúzandó 😀 ) a Chargers/Broncos/Chiefs, a Ravens/Bengals, a Colts/Texans... A Pats/Dolphins most (még) nem tényező.
Erre mondja a klasszikus szurkolói rigmus, hogy NÉZZETEK A TÁBLÁRA!
És ezt nem jókedvemben írtam... 😕desider
Nem mondom, hogy PO lesz belőle, de egyáltalán nem kizárt. Tavaly 04-nél, 2-6-nál ki gondolta volna, hogy lesz esélyünk, és lett. Konkrétan félcentin múlott (Brown lába ennyivel lógott ki a Fins ellen).
több mint 10 éve
Bill Cowher (aki egy zseni, máig imádom azt a jelenetet az SB után a családjával) 14 év után tudott a csúcsra jutni a csapattal. Nem mellesleg voltak itt olyan pickek is, akik nagyon nem váltak be, tehát ő se egy Isten azért.Egyetértek tökéletesen. Én is hasonlókat próbáltam kinyögni 😊
Tomlin nem tett mást, mint amit bárki más megtett volna, hagyta dolgozni az Öreget.
Voltak hibás pickek? Igen voltak, sőt. Bár nem hiszem, hogy ezért egy személyben ő a ludas, de tényleg van mit tanulnia a draftolásról. Valószínűleg el is indulhatott valami, mert az idei azért már kifejezetten biztató, sőt tavaly se (leszámítva ezt az érthetetlen QB gyereket) volt annyira rossz. Azért JJ-ben sokan hittek nem csak ő és még nincs minden veszve.
Hozott egy új OC-t, akit lehet szidni, mert tényleg nehezen indult be, de azt is látni kell, hogy azért már korántsem annyira töketlen az O, mint tavaly év elején vagy inkább két éve. Ráadásul mindez leginkább egy gyenge O falnak köszönhető, ahová próbált ő jól erősíteni. Másol bejön egy második körös játékos, sajnos nálunk most nem jöttek be Adams és Gilbert. Egy Jeson Peters draftolatlan szabadügynökből lett vagy 6szoros pro bowl játékos.
Ergo: egy csapat felépítése jelentős részben olyan apróságokon múlik, amire nem biztos, hogy megfelelő hatással tud lenni egy OC. Amire tud, azt szerintem Tomlin nem csinálja rosszul.
Ez a csapat amúgy jobb, mint a tavalyi és ez az előrelépés biztató. Ez a csapat nem egy ligaelit csapat, így azt se érdemes várni, hogy minden gyenge csapat ellen majd klasszis játékot mutat és "agyonver".
Sajnos ezen a meccsen sok volt a hiba, lesz ilyen máskor is. Csak minden évben legyünk jobbak és ez a lényeg!Klaci79
" class="embed">
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Bill Cowher (aki egy zseni, máig imádom azt a jelenetet az SB után a családjával) 14 év után tudott a csúcsra jutni a csapattal. Nem mellesleg voltak itt olyan pickek is, akik nagyon nem váltak be, tehát ő se egy Isten azért. Tomlin nem tett mást, mint amit bárki más megtett volna, hagyta dolgozni az Öreget.
Voltak hibás pickek? Igen voltak, sőt. Bár nem hiszem, hogy ezért egy személyben ő a ludas, de tényleg van mit tanulnia a draftolásról. Valószínűleg el is indulhatott valami, mert az idei azért már kifejezetten biztató, sőt tavaly se (leszámítva ezt az érthetetlen QB gyereket) volt annyira rossz. Azért JJ-ben sokan hittek nem csak ő és még nincs minden veszve.
Hozott egy új OC-t, akit lehet szidni, mert tényleg nehezen indult be, de azt is látni kell, hogy azért már korántsem annyira töketlen az O, mint tavaly év elején vagy inkább két éve. Ráadásul mindez leginkább egy gyenge O falnak köszönhető, ahová próbált ő jól erősíteni. Másol bejön egy második körös játékos, sajnos nálunk most nem jöttek be Adams és Gilbert. Egy Jeson Peters draftolatlan szabadügynökből lett vagy 6szoros pro bowl játékos.
Ergo: egy csapat felépítése jelentős részben olyan apróságokon múlik, amire nem biztos, hogy megfelelő hatással tud lenni egy OC. Amire tud, azt szerintem Tomlin nem csinálja rosszul.
Ez a csapat amúgy jobb, mint a tavalyi és ez az előrelépés biztató. Ez a csapat nem egy ligaelit csapat, így azt se érdemes várni, hogy minden gyenge csapat ellen majd klasszis játékot mutat és "agyonver".
Sajnos ezen a meccsen sok volt a hiba, lesz ilyen máskor is. Csak minden évben legyünk jobbak és ez a lényeg!
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Kishaszi: igazad vagyon a Janus-arcúsággal, sőt ezt én kiterjeszteném a csapathoz való hozzáállásunkra is... 😊Nem is PO-zni akartam, csak úgy említésképpen, hogy lehet, hogy sokak ellen van keresnivalónk még egy reménytelenül középszerűvé silányodott D-vel is - ez másnak lehetmeg szokás, nekem siralom látni, amikor 6-10 yardokat simán futnak ellenünk -, viszont a PO-an 3-4 meccs lehet max. Amúgy így már meg is van az a 10%, ha már számmisztikázunk: Ha pont ezekkel talizunk, illetve talizmán, mer' az első is pirosra verheti a pogácsáinkat.Soldi, jó.😊A 10% az 3-4 csapat. 😉 Fel lehetne sorolni, de felesleges, kb 3-4 csapat van, akit szerintem nem tudunk megverni jelenleg. Ennél azért több jut playoffba. 😊 És meg is tudjuk verni őket. Egyáltalán nem látom lehetetlennek a PO-t idén. Gondoljatok csak bele, tavaly 0-4 és 2-6 után is volt esélyünk, most 2-2-vel állunk és összességében nézve igenis javul a játékunk, például pont a középszerű védelem az, amely határozottan jobb képet fest, mint az első meccsen. Egyáltalán nem vagyunk reménytelen helyzetben. Javulni kell, ez egyértelmű, de nem lehetetlen feladat. Nem mondom, hogy meglesz, de simán el tudom képzelni, hogy bejutunk. Persze az is lehet, hogy épp ez a W fog hiányozni. Mindenesetre sok van még hátra és ami tetszik, hogy folyamatosan javulunk eddig.Soldados
A bajom az, hogy a maradék a 10%. Nah, ezek pléjoffolnak. És ezek verne agyba-főbe minket.kishaszi
Nah, uff.
Nekem az 5-6 éve tartó Janus-arcúsággal van gondom. Van, hogy bucira verjük a "jobbat", utána meg üldözzik a sereghajtót. WTF.kishaszi
Soldi: Értem ezalatt, hogy egy Ravens és Bucs elleni teljesítmény után ne beszéljünk playoffról, mert annyi esélyünk van odajutni, mint molylepkének a trópusi viharban.
Lévén a csoportot nem nyerjük, Wild Card-ra pedig rajtunk kívül még ácsingózik alaphangon (a csoportgyőztes kihúzandó 😀 ) a Chargers/Broncos/Chiefs, a Ravens/Bengals, a Colts/Texans... A Pats/Dolphins most (még) nem tényező.
Erre mondja a klasszikus szurkolói rigmus, hogy NÉZZETEK A TÁBLÁRA!
És ezt nem jókedvemben írtam... 😕
több mint 10 éve
387 yard buntetes 4 het alatt. meccsenkent kb 100.Én ezzel nem teljes mértékben értek egyet. Persze az tiszta sor, hogy vannak hibái Tomlinnak,de azt gondolom, hogy az erényeiről sem szabad megfeledkezni. Ő alapvetően egy 4-3as D guru, amikor ide került akkor pedig nem akarta ráerőltetni a saját elgondolásait a csapatra.Másrészt mindamelett , hogy imádom tisztelem Cowhert, azért neki is voltak hibás döntései. Az ő regnálása alatt zártunk utoljára negatív szezont ha jól emlékszem. Illetve ő is vesztett SB-t szintén nem gyenge D-vel.
Ez szamomra HC hiba. Nem kicsi. Nem fogja a jatekosokat. Kinevezese ota nem birom Tomlint, mert szerintem nyomaba sem er Cowher-nek. Minden idok legfiatalabb SB gyoztese, de azt a csapatot nem o epitette fel, csak kb manage-lte. Azota mit tett le az asztalra? Totalisan szar draftokat, penge D-bol kozepszar gyenge valamit. Az O talan idonkent kicsit jobb, mint volt, de nem konszisztensen, hanem hullamzo teljesitmennyel, ami legtobbszor akkor nem teljesit, amikor igazan kellene.xtaki
A draftokól pedig azt gondolom, hogy amikor Tomlin átvette a csapatot volt egy brutál D alapanyag ami 2008-ra teljesedett ki, és Woodleyt, Timmonst már nem Cowher draftolta.
Az O-t illetően pedig az a véleményem, hogy van előre lépés, mert képesek most már haladni és önerőből pontokat felrakni, ellentétben 2008-cal,amikor a meccsek nagyrészét a D nyerte meg.
" class="embed">
több mint 10 éve
387 yard buntetes 4 het alatt. meccsenkent kb 100.Ennyi.
Ez szamomra HC hiba. Nem kicsi. Nem fogja a jatekosokat. Kinevezese ota nem birom Tomlint, mert szerintem nyomaba sem er Cowher-nek. Minden idok legfiatalabb SB gyoztese, de azt a csapatot nem o epitette fel, csak kb manage-lte. Azota mit tett le az asztalra? Totalisan szar draftokat, penge D-bol kozepszar gyenge valamit. Az O talan idonkent kicsit jobb, mint volt, de nem konszisztensen, hanem hullamzo teljesitmennyel, ami legtobbszor akkor nem teljesit, amikor igazan kellene.xtaki
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
xtaki
3 443
387 yard buntetes 4 het alatt. meccsenkent kb 100.Ez szamomra HC hiba. Nem kicsi. Nem fogja a jatekosokat. Kinevezese ota nem birom Tomlint, mert szerintem nyomaba sem er Cowher-nek. Minden idok legfiatalabb SB gyoztese, de azt a csapatot nem o epitette fel, csak kb manage-lte. Azota mit tett le az asztalra? Totalisan szar draftokat, penge D-bol kozepszar gyenge valamit. Az O talan idonkent kicsit jobb, mint volt, de nem konszisztensen, hanem hullamzo teljesitmennyel, ami legtobbszor akkor nem teljesit, amikor igazan kellene.
több mint 10 éve
Nem is PO-zni akartam, csak úgy említésképpen, hogy lehet, hogy sokak ellen van keresnivalónk még egy reménytelenül középszerűvé silányodott D-vel is - ez másnak lehetmeg szokás, nekem siralom látni, amikor 6-10 yardokat simán futnak ellenünk -, viszont a PO-an 3-4 meccs lehet max. Amúgy így már meg is van az a 10%, ha már számmisztikázunk: Ha pont ezekkel talizunk, illetve talizmán, mer' az első is pirosra verheti a pogácsáinkat.Soldi, jó.😊A 10% az 3-4 csapat. 😉 Fel lehetne sorolni, de felesleges, kb 3-4 csapat van, akit szerintem nem tudunk megverni jelenleg. Ennél azért több jut playoffba. 😊 És meg is tudjuk verni őket. Egyáltalán nem látom lehetetlennek a PO-t idén. Gondoljatok csak bele, tavaly 0-4 és 2-6 után is volt esélyünk, most 2-2-vel állunk és összességében nézve igenis javul a játékunk, például pont a középszerű védelem az, amely határozottan jobb képet fest, mint az első meccsen. Egyáltalán nem vagyunk reménytelen helyzetben. Javulni kell, ez egyértelmű, de nem lehetetlen feladat. Nem mondom, hogy meglesz, de simán el tudom képzelni, hogy bejutunk. Persze az is lehet, hogy épp ez a W fog hiányozni. Mindenesetre sok van még hátra és ami tetszik, hogy folyamatosan javulunk eddig.Soldados
Nah, uff.
Nekem az 5-6 éve tartó Janus-arcúsággal van gondom. Van, hogy bucira verjük a "jobbat", utána meg üldözzik a sereghajtót. WTF.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Az októberi akció keretében árverést tartunk.A licit tárgya egy Eto KC játékos (Orbán Adrienn) meze, egy ETO FC játékos (Dudás Ádám ) meze, mindkettő eredeti meccs mez és dedikálva van. Valamint egy NFL könyv és DVD csomag. Továbbá egy illatkollekció.
Az árverésen befolyt összeg természetesen a Magyar Rákellenes Ligának lesz átadva.
Licitálni itt lehet:
www.licitbox.hu/
több mint 10 éve
Soldi, jó.😊A 10% az 3-4 csapat. 😉 Fel lehetne sorolni, de felesleges, kb 3-4 csapat van, akit szerintem nem tudunk megverni jelenleg. Ennél azért több jut playoffba. 😊 És meg is tudjuk verni őket. Egyáltalán nem látom lehetetlennek a PO-t idén. Gondoljatok csak bele, tavaly 0-4 és 2-6 után is volt esélyünk, most 2-2-vel állunk és összességében nézve igenis javul a játékunk, például pont a középszerű védelem az, amely határozottan jobb képet fest, mint az első meccsen. Egyáltalán nem vagyunk reménytelen helyzetben. Javulni kell, ez egyértelmű, de nem lehetetlen feladat. Nem mondom, hogy meglesz, de simán el tudom képzelni, hogy bejutunk. Persze az is lehet, hogy épp ez a W fog hiányozni. Mindenesetre sok van még hátra és ami tetszik, hogy folyamatosan javulunk eddig.
több mint 10 éve
Soldi, jó.😊A bajom az, hogy a maradék a 10%. Nah, ezek pléjoffolnak. És ezek verne agyba-főbe minket.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jagsnél azért más a helyzet.TheBerzerkerIgen, nálunk jobb a QB. 😀
több mint 10 éve
Leírtatok mindent. Alakul megint a 8-8-as szezon.A végén, mikor majd elkezdjük mondogatni, hogy csak nüanszokon múlt a PO, jusson eszünkbe hogy a Heinzen, egy 0-3-as csapat ellen, 1 perccel a vége előtt 4 ponttal vezettünk és nálunk volt a labda. És innen nem tudtuk megnyerni ezt a meccset. Ez nem egy nüansz, hanem óriási, csapatszintű hiba.
több mint 10 éve
Huhh! Látom nagy pörgés volt. 😊Én abszolút Szeszével értek egyet. Ez egy megnyert, agyondominált meccs volt, amit 50-ből 49-szer megnyersz. Nagyon frusztráló ilyenkor kikapni, de érdemes ilyenkor is reálisnak maradni.
Az elég ritka, amikor egy csapat úgy szenved vereséget, hogy több yardot tesz meg, mint ellenfele, a TO-mutató egyenlő, és nincs return TD, vagy egyáltalán nagy return a meccsen. Velünk ez történt. Hogy ennek mi az oka, az nem egy emberen, egységen, vagy csapatrészen múlt. Kb mindenkinek megvan benne a felelőssége. Vegyük sorjába. Nyilván kikerülhetetlen a védelem szerepe, hogy a végén engedték a TD-t. De még azt sem mondanám, hogy ez a legnagyob gond, ugyanis egyszer megállították az ellenfelet, amikor nagyon kellett! Akkor egyetlen 1st downra voltunk a W-től, azaz az O felelőssége legalább annyira megkerülhetetlen, mint a D-jé. De talán ez is belefért volna, ha nem kisiskolás puntot látunk utána. Azért nagyon nem mindegy - pl playhívás szempontjából sem -, hogy 45, vgy például 65 yardot kell megtenni 50 mp alatt időkérés nélkül. Azaz senki nem segítette a nagyot mentő D helyzetét, hogy a második csapást is túlélje. Nem is élte túl. És persze megkerülhetetlen a rengeteg ostoba, fegyelmezetlenségből származó zászló. De akár az is, hogy az amúgy jól játszó Brown nem kapta el flea flickeres hosszú passzt, ami biztos TD volt és kivégezte volna a Tampát.
A lényeg, hogy mindenki megtette a magáét, hogy kikapjunk, ez nem a védelmen múlt önmagában. Sőt! Ez jelenleg egy középszerű D (ezt tudtuk), mégis az ellenfél mindössze 13 pontot tett fel önerőből az utolsó drive-ig, mert azt azért ne varrjuk a D nyakába, hogy a labdavesztésnél tizen x yarddal TD-t szerezhetett a Tampa. Amikor nagyon kellett, akkor is tudott megálljt parancsolni. Ezek nagyon is jó dolgok. De egy középszerű D-től nem várható el, ami a 2008-astól, hogy másodjára vagy sokadjára is megmentse mindenki seggét, ettől az egységtől az már értékelendő, hogy megtette egyszer, ezzel a többi játékosnak és egységnek élnie kellett volna.
És néhány ember, aki szóba került:
BB szerintem kifejezetten jól játszott, Beachumnak rossz napja volt (idén először), az első két meccsen katasztrofális Gilbert azóta összekapta magát, most is jó volt, A Sec-ben Allen aggasztó (már csak a megkapott nagydellás szerződése miatt is), a többiekkel nem volt gond, pl a megint agyonszidott Gayjel sem, nekimegint voltak nagy mentései is, pl a megállított utolsó előtti drive-ban is pedig egyazegyben volt Vincent Jacksonnal. Azért azt senki ne várja már el, hogy egy Vincent Jackson és Evans páros ne csináljon elkapást, vagy TD-t. A nyomás hol volt, hol nem volt, de az OLB-ktől valóban több kéne, egy-egy jó playe volt Moats-nak és Worildsnak is, de sajnos állandó nyomás nincs. Reméljük, ez ugyanúgy javulni fog az idény második felére, ahogy tavaly. A DL-ben McLendon tetszik nekem, Heyward passz ellen kifejezetten jó, Cam Thomas az, aki katasztrófa mind passz, mind futás ellen.
Végül jöjjön Haley. Mindenki tudja, hogy én nagy ellenzője vagyok, de szerintem nagyon jó playeket hívott, abszolút nem rajta ment el. Én egyetlen egyszer fogtam a fejem, amikor másodikra passzt hívott az utolsó drive-unkban. De abból nem lett baj, mert megvolt az elkapás, viszont ha incomlete lett volna, akkor 45 mp-t adunk ajándékba a TB-nek. ez játékelméleti hiba, ami mondjuk most szerencsére nem ütött vissza. De ezt leszámítva nekem tetszettek a playhívások.
Ha összegezni akarok, akkor szerintem összességében igenis jól játszottunk, csak nem tudtuk lezárni a meccset, pedig minden fronton megvolt rá a lehetőségünk. Tudom, hogy egy ilyen vereség után, amikor az egyik leggyengébb csapattól kikapunk, nehéz ezt kimondani, de végig domináltuk a meccset a labda mindkét oldalán, azaz jól játszottunk, csak balfaszok voltunk, ami nem meglepő egy olyan fiatal és rutintalan csapattól, mint amilyen a jelenlegi Steelers. Továbbra is az van, hogy a liga 90%-t képesek vagyunk megverni, de 90%-tól képesek vagyunk kikapni is.
2-2-vel állunk, nincs veszve semmi. A 3 "könnyű" meccsből rögtön az első elúszott, ami annyit jelent, hogy innentől a másik kettőt muszáj hozni, hogy versenyben maradjunk!
Uff!
több mint 10 éve
Még 1-2 meccsig biztos nem, aztán, ha az öreg visszanyeri a foci formáját és nem csak 3 tonnával nyom fekve 😀 akkor biztosan, ha hamarabb nem a bye után, de sztem a következő két meccs után már így lesz. Vagyis a Houston ellen sztem már az öreg vezeti a depth-et
több mint 10 éve
Gondolkodtam itt a dolgokon és az vetődött fel bennem, hogy nem is oly sansztalan az , hogy karizom a kezdőben találja magát nem sokára. Moats annyira súlytalan. Tudom, hogy Tomlin Moatsot jelölte meg kezdőként, de szerintem nem elképzelhetetlen, hogy módosít az elgondolásain.Shamarkoval mi volt 7végén?
" class="embed">
több mint 10 éve
Azért ezt a tampát az idény előtt mindenki meglepetés csapatként emlegette. Rettenetesen jó emberanyag van ott, csak a vezetőség egyenlőre nem tudja helyrerakni az elemeket. Ez az a probléma, amivel évek óta küzdenek a kalózok. Lassan már kezdem azt hinni, hogy játékosok ehlyett edzőket kellene draftolni:😀nem akarom bántani szegény Jags szurkolókat de ők még a Tampánál is gyengébbek. Őket azért illene lenyomni.TheBerzerkernem akarlak bántani titeket, de a Tampát is alaposan lebecsültük, úgyhogy ennek a meccsnek is úgy kellene nekifutni, mintha a Bengals ellen játszanánk...sajnos az utóbbi időben általánosságban nem megy a papíron gyengébb csapatok ellen...Klaci79
Jagsnél azért más a helyzet.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
nem akarom bántani szegény Jags szurkolókat de ők még a Tampánál is gyengébbek. Őket azért illene lenyomni.TheBerzerkernem akarlak bántani titeket, de a Tampát is alaposan lebecsültük, úgyhogy ennek a meccsnek is úgy kellene nekifutni, mintha a Bengals ellen játszanánk...sajnos az utóbbi időben általánosságban nem megy a papíron gyengébb csapatok ellen...
több mint 10 éve
nem akarom bántani szegény Jags szurkolókat de ők még a Tampánál is gyengébbek. Őket azért illene lenyomni.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin