Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó meccs volt ez. Az eredmény - szerintem - a JAX-re nézve hízelgő, mert sacperkábé 150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1, nagy spec team játék nem volt, ez pedig általában legalább 2 TD különbséget szokott jelenteni.
Soldados
Khm, ha nincs a picksix akkor 10-9 az eredmény. Az offensetek 10 kemény pontot ért el a kurvaszar Jax D ellen.iktriad
Részben jogos, részben nem. Azért a végén a RZ-ben térdepeltünk. Tehát bár nem sok, de ott azért még jöhettek volna pontok.Klaci79
Ez igaz.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Jó meccs volt ez. Az eredmény - szerintem - a JAX-re nézve hízelgő, mert sacperkábé 150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1, nagy spec team játék nem volt, ez pedig általában legalább 2 TD különbséget szokott jelenteni.
Soldados
Khm, ha nincs a picksix akkor 10-9 az eredmény. Az offensetek 10 kemény pontot ért el a kurvaszar Jax D ellen.iktriad
Részben jogos, részben nem. Azért a végén a RZ-ben térdepeltünk. Tehát bár nem sok, de ott azért még jöhettek volna pontok. Amúgy érthetetlen problémák vannak az O-val. Időnként megrázzák magukat, akkor végigmennek a pályán, aztán meg alszanak egymás utáni drive-okban. Közben meg ha megy a futás passzokkal próbálkozunk, ha a passz megy futással. Nagy talány nekem ez a jelenlegi O
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Soldados
Khm, ha nincs a picksix akkor 10-9 az eredmény. Az offensetek 10 kemény pontot ért el a kurvaszar Jax D ellen.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Az egységekben rejlő jelenlegi potenciált nézve továbbra is O-t érzem nagyobb gondnak. A D önmagához képest kiváló volt, nem engedett TD-t, szerzett 2 labdát, ebből az egyik picksix volt. Az O-nak viszont ilyen skill playákkal, ezzel az egyre jobban működő futójátékkal sokkal jobbnak kellene lennie, eddig egyedül a Browns elleni összteljesítmény volt a potenciálnak megfelelő, de ott is ront az összképen, hogy kb egy félidő alatt hozták össze, aztán aludtak. Ami nagyon zavaró, hogy továbbra is nagyon sok a flag, ezzel halálra szopatjuk magunkat. Továbbá kicsit unom, hogy Szusi nem tud touchbacket rúgni és hogy nincs normális punterünk. Aminek örültem, hogy Allennek megvolt az idei első jó meccse. És az sem hátrány hogy nem volt komoly sérültünk, csak Shamarko hagyta el a pályát idő előtt.

Mindegy, a lényeg, hogy jó volt ez. A Browns ellenit érzem az első igazán fontos kulcsmeccsnek a szezonban. Ha hozzuk, 4-2 és szerintem a Browns fog csoportmeccs(ek)et nyerni a szezonban, azaz sokat érhetne,ha nekünk sikerülne 2-0-lal letudni őket.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Hogy nem szabad lebecsülni semmilyen ellenfelet az ma is kiderült. A Browns szenzációs fordítást csinált idegenben, ahogy az itt mindenki által lebecsült kalózok is OT-ra kényszerítették otthonukban a Szenteket. No és a nap szenzációja a Bills, akik elkapták a Lionst idegenben, ha már sorminta...

Nem voltunk hibátlanok, bőven tudunk ennél többet is és jobbat is, de tetszett, hogy amikor nagyon kellett (Ben fumble), akkor mind a D, mind az O odatette magát, ahogy kell. Számomra ettől jó, vagy rossz egy csapat, szóval most elégedett vagyok összességében is..😊
több mint 10 éve
Gratula a Whez. Ellenünk elég 60%os erőbedobással is játszani. LeBaau Dje még mindig jól működik rookiek ellen.

OSk sikert a maradék 11 (+ esetleges playoff) meccsekre.iktriad
Feltéve, hogy ez csak 60% erőbedobás volt, nem pedig a tudásunk.
És kösz. 😊kittli
Sokkal többre képes ez a csapat, lásd Panthers meccs.
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
Gratula a Whez. Ellenünk elég 60%os erőbedobással is játszani. LeBaau Dje még mindig jól működik rookiek ellen.

OSk sikert a maradék 11 (+ esetleges playoff) meccsekre.iktriad
Feltéve, hogy ez csak 60% erőbedobás volt, nem pedig a tudásunk.
És kösz. 😊
több mint 10 éve

OSk sikert a maradék 11 (+ esetleges playoff) meccsekre.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Lehet megbánom ezt a kijelentést, de nem lesz. 😛 Viszonylag simán nyerünk.Soldados
A két csapat szoros meccseket szokott vívni. Ez még Gabbert idején is így volt! Szerintem 1 TD vagy annál kisebb lesz a difi valamelyik csapat javára. Sanszosan a Steelersére, de én reménykedem egy upsetben.iktriad
KÍnos zakó után általában pörögni szoktunk, ehhez Tomlin nagyon ért, hogy felrázza a brigádot. Én sima W-t várok, legalább 2 TD különbséggel.Soldados
Mondjuk vannak kivételek - nekem bevillant 2009 vége, amikor back-to-back sikerült kikapni a Brownstól és a Raiderstől, úgy hogy már előtte is vesztes meccsről érkezett a Steelers (asszem pont az akkor Haley által irányított Chiefstől kaptatok ki 😀). A két meccs előtt mondta Omar Epps, hogy "elszabadítjuk a poklot". Hát bejött, csak nem egészen úgy, ahogy ezt ő eltervezte. 😀

Mondjuk nem hiszem, hogy sikerülne kreálnunk nektek egy (floridai) losing streaket, de azért remélem alaposan megnehezítjük a dolgotokat holnap.

Ha minden kötél szakad, Gus a a félidőben rádumálja Tomlint, hogy álljon át/segítsen nekünk, ha már akkor nagy haverok. 😀😀iktriad
Minden csapat életében vannak rossz sorozatok, ilyen volt 2009-ben és tavaly is. ezért írtam úgy, hogy általában. 😉 Most nem észlelem, hogy olyan fenemód szét lennénk esve, mert ezekben a rossz sorozatokban katasztrofálisan játszottunk, most viszont - a kerethez képest - jól játszunk, csak balfaszok voltunk pl múlt héten.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Lehet megbánom ezt a kijelentést, de nem lesz. 😛 Viszonylag simán nyerünk.Soldados
A két csapat szoros meccseket szokott vívni. Ez még Gabbert idején is így volt! Szerintem 1 TD vagy annál kisebb lesz a difi valamelyik csapat javára. Sanszosan a Steelersére, de én reménykedem egy upsetben.iktriad
KÍnos zakó után általában pörögni szoktunk, ehhez Tomlin nagyon ért, hogy felrázza a brigádot. Én sima W-t várok, legalább 2 TD különbséggel.Soldados
Mondjuk vannak kivételek - nekem bevillant 2009 vége, amikor back-to-back sikerült kikapni a Brownstól és a Raiderstől, úgy hogy már előtte is vesztes meccsről érkezett a Steelers (asszem pont az akkor Haley által irányított Chiefstől kaptatok ki 😀). A két meccs előtt mondta Omar Epps, hogy "elszabadítjuk a poklot". Hát bejött, csak nem egészen úgy, ahogy ezt ő eltervezte. 😀

Mondjuk nem hiszem, hogy sikerülne kreálnunk nektek egy (floridai) losing streaket, de azért remélem alaposan megnehezítjük a dolgotokat holnap.

Ha minden kötél szakad, Gus a a félidőben rádumálja Tomlint, hogy álljon át/segítsen nekünk, ha már akkor nagy haverok. 😀😀
több mint 10 éve
KÍnos zakó után általában pörögni szoktunk, ehhez Tomlin nagyon ért, hogy felrázza a brigádot. Én sima W-t várok, legalább 2 TD különbséggel.

több mint 10 éve
A két csapat szoros meccseket szokott vívni. Ez még Gabbert idején is így volt! Szerintem 1 TD vagy annál kisebb lesz a difi valamelyik csapat javára. Sanszosan a Steelersére, de én reménykedem egy upsetben.
több mint 10 éve
Lehet megbánom ezt a kijelentést, de nem lesz. 😛 Viszonylag simán nyerünk.

több mint 10 éve
Löbó nagyon bukik a rúki hátvédekre, szpihoterrorista úgyhogy bliccparádé lesz meg kell tanulniuk a leckétsutianap
Bár csak látnám azt a bliccparádét. Azt a fenenagy nyomást nem éreztem idén az ellen irányítóin.kittli
Shamarko-Timmons-Moats zacsikat vároksutianap
Visszatér az eredeti kezdő RTnk, szóval sok sikert nekik. 😀

LeBeau egyébként nagyon sokra tartja Bortlest és a rookiejainkat.
In his weekly remarks to the media, Lebeau singled out rookies Allen Hurns and Blake Bortles as potential challenges for the Steelers defense, specifically his secondary.

"I think the sky is the limit for this guy. He’s a creator. There was a play in the game last week where the protection completely broke down and he was actually rolling into an unblocked player. He did something that very few people can do. He made the guy miss. He didn’t even know he was there until the last second, reversed his field, got away and then threw a perfect 35-yard pass. You only have to see that one play like that to recognize that the guy has tremendous talent. He just has a feel for the position and he’s going to be an excellent player."
Lehet megbánom ezt a kijelentést, de Bortles sokkal jobb statokat fog produkálni, mint az átlag újoncok LeBeau ellen.

Szerintem shoutoot lesz - mondjuk sanszosan Pitt sikerrel.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Tudom furcsa lehet, de nekünk van múltunk is...azon is kell rágódni 😀Klaci79
Multatok van, jovotok nincsen... trolling off 😊Collapo
NYeto. Jövője annak nincs, akinek múltja sem. Univerzális igazság, mehehe.😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy nektek biztató, nekünk nem túl jó stat vasárnapra:
A LeBeau Steelers mérlege 17-2 rookie QBk ellen.
53.6% a passz pontossági átlaguk az újoncoknak (Bortles újoncrekordot állított fel ebben a kategóriában a múlt héten) és átlagban 59.7 passer ratingjük.

Győztes rookiek a Steelers ellen Dick LeBeau érában:.
Brandon Weeden - Browns '12
Troy Smith - Ravens '07
Komoly névsor. 😀iktriad
Csak hogy még kevésbé legyen biztató rátok nézve ez a stat 😊 :
1) A Browns elleni vereség során 8(!) turnovert vétett az offense, és a D még így is a végsőkig szorossá tudta tenni a meccset (14-20 lett a vége), úgyhogy a vereség ellenére is tapsot érdemlő volt a védelem produkciója.
2) A Ravens elleni rangadó a presztízsen túl már semmilyen téttel nem bírt a Steelers szempontjából, már fix volt a csapat PO-helye, az alapszakasz utolsó fordulójában volt a meccs, így több kulcsjátékos is pihent.

Látható, hogy LeBeau és a védelem szemszögéből ez a két vereség is olyan, hogy... Mondhatni nem igazi vereségek. 😊
Szóval hajrá Bortles. 😊vassadi
Löbó nagyon bukik a rúki hátvédekre, szpihoterrorista úgyhogy bliccparádé lesz meg kell tanulniuk a leckétsutianap
Bár csak látnám azt a bliccparádét. Azt a fenenagy nyomást nem éreztem idén az ellen irányítóin.kittli
Shamarko-Timmons-Moats zacsikat várok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
53.6% a passz pontossági átlaguk az újoncoknak (Bortles újoncrekordot állított fel ebben a kategóriában a múlt héten) és átlagban 59.7 passer ratingjük.

Troy Smith - Ravens '07
Komoly névsor. 😀iktriad
1) A Browns elleni vereség során 8(!) turnovert vétett az offense, és a D még így is a végsőkig szorossá tudta tenni a meccset (14-20 lett a vége), úgyhogy a vereség ellenére is tapsot érdemlő volt a védelem produkciója.
2) A Ravens elleni rangadó a presztízsen túl már semmilyen téttel nem bírt a Steelers szempontjából, már fix volt a csapat PO-helye, az alapszakasz utolsó fordulójában volt a meccs, így több kulcsjátékos is pihent.

Látható, hogy LeBeau és a védelem szemszögéből ez a két vereség is olyan, hogy... Mondhatni nem igazi vereségek. 😊
Bár csak látnám azt a bliccparádét. Azt a fenenagy nyomást nem éreztem idén az ellen irányítóin.
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Látható, hogy LeBeau és a védelem szemszögéből ez a két vereség is olyan, hogy... Mondhatni nem igazi vereségek. 😊vassadi
Igaz, meg amugy is, ha behelyettesited a megfelelo helyre a Stirolszt, akkor:
"Orkses is never defeated in battle. If we win we win, if we die we die fighting so it don't count. If we runs for it we don't die neither, cos we can come back for annuver go, see!" (Commonly held Ork view of warfare)

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487

Troy Smith - Ravens '07
Komoly névsor. 😀iktriad

Löbó nagyon bukik a rúki hátvédekre, szpihoterrorista úgyhogy bliccparádé lesz meg kell tanulniuk a leckét

több mint 10 éve
Mint a pártnak vagy Leninnek, múlt jelen jövő, itt minden van, ott meg csak a lila köd ami ha felszáll a siralmas valóság köszön vissza 😀 😛polamalu
áá ez nem lenin csak bonanza 😉

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

Troy Smith - Ravens '07
Komoly névsor. 😀iktriad

Szóval hajrá Bortles. 😊
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Mint a pártnak vagy Leninnek, múlt jelen jövő, itt minden van, ott meg csak a lila köd ami ha felszáll a siralmas valóság köszön vissza 😀 😛
több mint 10 éve
Multatok van, jovotok nincsen... trolling off 😊Collapo
😀 😀 😀
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Multatok van, jovotok nincsen... trolling off 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ejj, de sok karakterrel irjatok le, hogy a Ravens a jobb 😛 😀 XDCollapo
Ezt valahogy nem tudom kiolvasni belőle, akármelyik karaktert nézegetem 😛 Még fejjel lefelé is néztem ,akkor sem.polamalu
Nyehehe XD

szoval az van, hogy egymast ugyse gyozitek meg, hogy MistaWheresDaFieldTomiln, CommentatoryCowher, vagy ki a jobb... meg unalomig ismetlitek sajat erveiteket, ami jo, meg nem is bele akarok szolni, mert mindket felnek igaza van, csupan arra gondoltam, hogy egymas okositasa helyett akar koszorulhettek nyelvet mason is... es ebben - termeszetesen segito szandekkal - allok rendelkezesre 😀

Magunk kozt mondva erdekesek amit irtok, mert a foci alapjait irja mindket fel, csak mas szemszogbol... szoval abba ne hagyjatok, de tenyleg mi vagyunk a jobbak 😛Collapo
Tudom furcsa lehet, de nekünk van múltunk is...azon is kell rágódni 😀