Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Timmons idei fizuja is át lett alakítva ezzel 3.3 milla szabadult fel.Várunk valakit, vagy saját berkekben belül akarhatjuk felhasználni?
Haggans
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Timmons idei fizuja is át lett alakítva ezzel 3.3 milla szabadult fel.
több mint 10 éve
Pounceyra felhasználtátok az idei egyszeri visszahozhatós IRt. Doug Legursky jött vissza a helyére.
több mint 10 éve
Egy dolog zavar csak egy kicsit. A tavaly draftolt 4. körös Cockrell akit idén kidobott a csapata egy snap-et nem volt a pályán, de ott van rosteren, míg az idei 4. körös választottunk nincs....no és szép volna, ha elvinnék a pályáról Grantet...Chickillo pedig nekem a barátnős beírós sztori után hogy is mondjam kevéssé lett szimpi... 😊
több mint 10 éve
PS lesz mind a kettő és ezt vártam is. Egyik sem nyújtott semmi különlegeset az utolsó meccsen meg is lepődtem, hogy mind a kettő resterre került.Viszont Howard Jonest elvitte a Tampa full fizetéssel a PS-be....
több mint 10 éve
RB Jordan Todman jött Carolina-ból, Doran Grant ment.Scobee majd körbevezeti. Tavaly meg tavalyelőtt nálunk volt. A decemberi TNFen a Titans ellen volt egy 62 yardos TD futása is pl. 3.-4. számú RBnek remek. És tud visszahordani is, ha kell.
Dodó
több mint 10 éve
RB Jordan Todman jött Carolina-ból, Doran Grant ment.
több mint 10 éve
Aztat írják, hogy will allan fog lenni' a SS nem shark. tomi első meccsen
több mint 10 éve
Megvannak az idei kapitányok!Offense: QB Ben Roethlisberger
Defense: DE Cameron Heyward, CB William Gay
Special Teams: S Robert Golden
több mint 10 éve
Pouncey ugye az eredeti tervek szerint megy/mehet IR-DR listára így nincs akkora nyomás. Johnson a full back poz mellett TE poszton is bevethető ami egybesetleges TE sérülés és James inkonzisztens teljesítménye miatt is fontos. Egyébként egyértelmű hogy Nix is Murphy Bell és Bryant visszatérésével mennek a psbe de addig még azt se zárom ki hogy éles meccsen látjuk őket addig.A sec backup semmit de semmit nem mutatott az elmúlt két meccsen így én nem lepődtem meg a durvább cutban versus special team jól teljesítők benthagyása. (Ventrone, Nix)
több mint 10 éve
Érdekes, hogy Fogg, Webb, Darby cut (akik egész preseasonban velünk készültek), és helyettük inkább Cockrell rosteren...Meg én még nem venném 100%-nak Murphy és Nix helyét, szerintem oda még jön 1 OL és 1 DL ember a kivágások után...
több mint 10 éve
Landry dzsoni helyére meg kéne szerezni Tebowt 😀Hogy a Denver elleni playoff meccsen beszálljon és eldöntse azt? LOL
patriksteelers
több mint 10 éve
én rozi nixnek, és mörfinek örülök, de állítólag még nem végleges a team, még nézelődünk máshol cutoltak után, hátha találunk valakit...
több mint 10 éve
Meg Csikiló 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Itt a hivatalos lista:Pittsburgh released running backs Jawon Chisholm and Josh Harris, defensive linemen Matt Conrath, Ethan Hemer and Mike Thornton, safeties Jordan Dangerfield, Alden Darby and Gerod Holliman, offensive linemen Reese Dismukes, B.J. Finney and Doug Legursky, cornerbacks Kevin Fogg and B.W. Webb, linebackers L.J. Fort, Shayon Green and Howard Jones, and wide receivers Shakim Phillips and Jarrod West.
Kelvin Palmer és Mitchell Van Dyk IR-re került, és leigazoltuk Ross Cockrellt (defensive back, tavaly 4. körben draftolta a Bills), így van most 53 játékos a rosteren.
Legu jelenléte érdekes a cutoltak névsorában, miközben túlélte a keretszűkítést Chris Hubbard, aki alapból guard, viszont a preseasonben elég sokat játszott centert. Elképzelhető, hogy Leguval nem számolnak, de lehet, hogy lesz még itt variálás, mert ahogy várható volt, Pouncey egyelőre ott van az 53-ban. Nincs viszont Harris, akiről nem gondoltam, hogy kapásból megválunk tőle, de nem lep meg, nem tudott bizonyítani az előszezonban. Egyelőre két fullback van a rosteren, Johnson mellett Roosevelt Nix is bekerült, és Murphy is tagja az 53-as keretnek.
több mint 10 éve
Nem is igazából Thomasra értettem... Neki nem ment eddig, és valószínűleg ezért is volt pályán most is, hogy minél inkább játékban legyen. Inkább arra, hogy ebből a csere D-ből vontok le "varjas" következtetéseket.. 😊 Ebből szerintem max azt lehet leszűrni, hogy a backup/practicesquad játékosok gyengék...Értem én. Szerintem akik most következtetnek leginkább a Buf meccsből indulnak ki. Én nem gondolom, hogy ennyire szar a helyzet, főleg ha Heyward, McLendon, Timmons vagy éppen Gay végig a pályán lesz. De a cserék minősége azért hagy kívánnivalót maga után.
kriSTEELan
Persze nem szabad néhány "edzőmeccsből" következtetni, még ha rossz is amit lát az ember.
több mint 10 éve
Nem is igazából Thomasra értettem... Neki nem ment eddig, és valószínűleg ezért is volt pályán most is, hogy minél inkább játékban legyen. Inkább arra, hogy ebből a csere D-ből vontok le "varjas" következtetéseket.. 😊 Ebből szerintem max azt lehet leszűrni, hogy a backup/practicesquad játékosok gyengék...Igen, láttuk!Ugye azért azt láttátok, hogy a kezdő D-ből egyedül Shamarko volt pályán? Akik játszottak azoknak nagyrészük az 53-at sem ér(te)i meg...Én meg az vagyok😊 És idén, ilyen sorsolással szinte biztos a bukta, ha a védelem nem hoz min. közepes szintet és/vagy rengeteg labdaszerzést. Mondjuk én pozitívan állok hozzá, mert olyan rosszak vagyunk, hogy ebből csak valami jobb sülhet ki😀Nem vagyok egy károgó varjú, de rossz érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban. ha a támadók hozzák ami bennük van akkor számíthatunk jóra. Első látásra(tudom előszezon volt idáig) nem érzem a védelemben, hogy meccset tudna nyerni nekünk. Az Ilb poszt ahol minőségre és mennyiségre is megvagyunk, a védőfal szódával elmegy, de a többi csapatrész az gyenge első látásra.elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
a másik ez a rengeteg elrontott ütközés, nem tudom az O-nak mennyi pontot kell majd feltennie a táblára, de ez a védelem gyalázat
Klaci79
desider
pfefe8
fcancellara
kriSTEELan
Ugyanakkor ezért még nem kellett volna ennyire gyengén játszania. Ráadásul a többi meccsen is. Én nagyon bírom Shamarkot és remélem, hogy állat lesz az alapszakaszban, de amit eddig láttam tőle az még Pola tavalyi teljesítményétől is messze van, ezért aggódom csak.
Klaci79
több mint 10 éve
Igen, láttuk!Ugye azért azt láttátok, hogy a kezdő D-ből egyedül Shamarko volt pályán? Akik játszottak azoknak nagyrészük az 53-at sem ér(te)i meg...Én meg az vagyok😊 És idén, ilyen sorsolással szinte biztos a bukta, ha a védelem nem hoz min. közepes szintet és/vagy rengeteg labdaszerzést. Mondjuk én pozitívan állok hozzá, mert olyan rosszak vagyunk, hogy ebből csak valami jobb sülhet ki😀Nem vagyok egy károgó varjú, de rossz érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban. ha a támadók hozzák ami bennük van akkor számíthatunk jóra. Első látásra(tudom előszezon volt idáig) nem érzem a védelemben, hogy meccset tudna nyerni nekünk. Az Ilb poszt ahol minőségre és mennyiségre is megvagyunk, a védőfal szódával elmegy, de a többi csapatrész az gyenge első látásra.elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
a másik ez a rengeteg elrontott ütközés, nem tudom az O-nak mennyi pontot kell majd feltennie a táblára, de ez a védelem gyalázat
Klaci79
desider
pfefe8
fcancellara
kriSTEELan
Ugyanakkor ezért még nem kellett volna ennyire gyengén játszania. Ráadásul a többi meccsen is. Én nagyon bírom Shamarkot és remélem, hogy állat lesz az alapszakaszban, de amit eddig láttam tőle az még Pola tavalyi teljesítményétől is messze van, ezért aggódom csak.
több mint 10 éve
Ugye azért azt láttátok, hogy a kezdő D-ből egyedül Shamarko volt pályán? Akik játszottak azoknak nagyrészük az 53-at sem ér(te)i meg...Én meg az vagyok😊 És idén, ilyen sorsolással szinte biztos a bukta, ha a védelem nem hoz min. közepes szintet és/vagy rengeteg labdaszerzést. Mondjuk én pozitívan állok hozzá, mert olyan rosszak vagyunk, hogy ebből csak valami jobb sülhet ki😀Nem vagyok egy károgó varjú, de rossz érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban. ha a támadók hozzák ami bennük van akkor számíthatunk jóra. Első látásra(tudom előszezon volt idáig) nem érzem a védelemben, hogy meccset tudna nyerni nekünk. Az Ilb poszt ahol minőségre és mennyiségre is megvagyunk, a védőfal szódával elmegy, de a többi csapatrész az gyenge első látásra.elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
Klaci79
desider
pfefe8
fcancellara
több mint 10 éve
Vajon Nixre rápróbálunk? Ha már tavaly ment a vita, hogy Tuitt-nak vagy Nixnek örülnénk jobban..
több mint 10 éve
Howard Jones-t kiraktuk. Akárcsak: Kevin Fogg, L.J. Fort, Jarrod West, Mike Thornton