Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Kíváncsi leszek, hogy a mai játékunkban milyen pozitívumot, milyen előrelépést tudnak felfedezni azok, akik még mindig töretlenül hiszik, hogy ez a jelenlegi csapat PO képes!Red Star
Az elmúlt szezonban 2-6 volt félidőben,aztán egy elrontott FG-n múlt a PO.

" class="embed">
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Egy kérés. Ezen a fórumon nem volt divat a trágárság. Értem, hogy idegesség van, de a traktort hagyjuk otthon, vagy a szájban....

Egyébként igen, itt ma sok volt a baj. Hailey ma idén először(!) katasztrófálisa meccselt, rossz volt az egész play calling. De nem hagyhatom ki Bent sem ehhez, és az elkapókat Brownon kívül. Előbbi hisztizik, majd a kulcspillanatokban hosszúkat dob, Moore meg, huhh....ahhoz képest mennyire frusztrált, hogy nem kap labdát, ahhoz képest ma nem nagyon mutatta meg, miért kellene többet kapnia. No és hát a D....egy negyed alatt egy 20-as megint úgy, hogy hogy a Browns semmi különöset nem csinál, megint beszopunk 2-3 nagy játékot....

Node, hogy miért nem változtatunk? Mert a fentiek kapcsán mindenkit ki kellene rúgni....és szerencse nem egy meccs dönt erről....
több mint 10 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Kíváncsi leszek, hogy a mai játékunkban milyen pozitívumot, milyen előrelépést tudnak felfedezni azok, akik még mindig töretlenül hiszik, hogy ez a jelenlegi csapat PO képes!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Féltem ettől a meccstől...nem ok nélkül,mint az látható. Ebbe a zakóba mindenki benne van egytől egyig.Edzőtől a játékosokig. Lesz mit helyrepakolni,de én nem temetném ezt a gárdát. Egy Cowher vs. Tomlin vitában már fejtegettem miért. Ha valamiben jó Tomlin akkor az pont az, hogy fel tudja rázni a csapatot. Majd temetem, ha zsinórban jönnek a negatív szezonok.

" class="embed">
több mint 10 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Szánalmas...Tomlintól Haleyig...évek óta semmi...draftolni nem tudunk, csapatot építeni szintén. Mi a faszomra várunk?

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
csakasteelers Pittsburgh Steelers 1
Üdv Emberek!
A mai vereség oka: dominálunk az első negyedben: 3-0 ide. A Browns 21-0ra hozta a másodikat...
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Nekem a morális szétesés a gondom....az amit az O csinált az elején az kapitális volt. Futás ment szépen, de sehol egy play action, sehol egy váratlan húzás, majd szépen beszürkülünk a RZ-ban, ahogy szoktunk...aztán meg az a rontott FG....ott volt a fordulópont, addig a D gyönyörű és szép, aztán érthetetlen nagy játékok, borzalom borzalom hátán és minden szinten...
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
az INT utan feladtam...majd ha nem lesz egyeb dolgom, akkor megnezem ezt a szerecsetlenkedest.
több mint 10 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Arról a 3 éves fiam gondoskodik, hogy idegileg edzett legyek! 😀
Látva az idei évünket nem is tudom, hogy hol kellene kezdeni a csapat összekapását. Az alapanyag nem rossz sem játékos, sem edzői részen, de mégsem kerek a történet.
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Eddig tartott a türelem (és a mai szurkolás)...kilőttem a streamet a fenébe. Nagyon impotensek voltunk/vagyunk ma is. 😥geleven
Együtt sírunk, együtt nevetünk. Tessék végignézni, ettől leszel idegileg edzett!
több mint 10 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Eddig tartott a türelem (és a mai szurkolás)...kilőttem a streamet a fenébe. Nagyon impotensek voltunk/vagyunk ma is. 😥
több mint 10 éve
Jövő héten remélem Béla már visszatér és újra pusztítani fog. Meg Shamarkó is felépül.Értelek Joci, de én nagyon nem vagyok elégedett az NT és az egész D line-al. Nincs meg a középső nyomás, nem nyit utat az LB-nke hogy szemből terrorizáljanak. A nagyfejű nagyseggű az pusztított mint egy buldózer. Én azt akarom látni.polamalu
nesze, na kiszeretiapapát?
sutianap
ma estére nem száll be? 😛 😊....bakker de komáltam a játékát 😊

" class="embed">
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Írtam én hogy Texans? 😀bcsarli
Houston Texans
Texas Longhorns, AUSTIN!
hjúsztont írtál hálló! 😀 😀 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jövő héten remélem Béla már visszatér és újra pusztítani fog. Meg Shamarkó is felépül.Értelek Joci, de én nagyon nem vagyok elégedett az NT és az egész D line-al. Nincs meg a középső nyomás, nem nyit utat az LB-nke hogy szemből terrorizáljanak. A nagyfejű nagyseggű az pusztított mint egy buldózer. Én azt akarom látni.polamalu
sutianap
Oszt miért van Houston logó a bal mellire tetkózva? 😀 A jobbos sírkövet már meg se merem kérdezni 😀bcsarli
Texans Longhorns teeeeeeeeee

tuggyuk mán mekkülönböztetni a sünkutyát a sündisznótól, he

a sírkő Manningé még a 2005ös pléjoffbó 😉sutianap
Írtam én hogy Texans? 😀

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
sutianap
Oszt miért van Houston logó a bal mellire tetkózva? 😀 A jobbos sírkövet már meg se merem kérdezni 😀bcsarli
Texans Longhorns teeeeeeeeee

tuggyuk mán mekkülönböztetni a sünkutyát a sündisznótól, he

a sírkő Manningé még a 2005ös pléjoffbó 😉

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
sutianap
Oszt miért van Houston logó a bal mellire tetkózva? 😀 A jobbos sírkövet már meg se merem kérdezni 😀

több mint 10 éve

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Jövő héten remélem Béla már visszatér és újra pusztítani fog. Meg Shamarkó is felépül.Értelek Joci, de én nagyon nem vagyok elégedett az NT és az egész D line-al. Nincs meg a középső nyomás, nem nyit utat az LB-nke hogy szemből terrorizáljanak. A nagyfejű nagyseggű az pusztított mint egy buldózer. Én azt akarom látni.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy kiraktuk Wesley Johnsont (OL) és felhoztuk PS-ből Ventrone-t, amit Shamarko sérülése és a spec teambeli hiánya indukált, egyúttal azt is jelenti, hogy Martavis Bryant valszeg ezúttal sem kap lehetőséget.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tudjuk, de a mostani NT-k sem NFL szint. Ezért sokkal rosszabb nem lehet.polamalu
Ez így nem igaz. McLendon nem játszik rosszul. Nem kiemelkedő, de nem is rossz. McCullers valszeg még Cam Thomas szintjét se tudná hozni, még nem NFL-ready, az rég rossz, ha akkora gáz lenne, hogy őt kipróbáljuk. Mint írtam, már az nagy dolog tőle, hogy rosterre küzdötte magát.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tudjuk, de a mostani NT-k sem NFL szint. Ezért sokkal rosszabb nem lehet.
több mint 10 éve
McCullers messze nem NFL ready, de ezt már a draftkor tudtuk, már az nagy szó, hogy rosterre verekedte magát.

több mint 10 éve
Mcculágert én is megnézném, nem lehet sokkal rosszabb mint a jelenlegi NT-k.polamalu
Nem hinném hogy máris NFL ready a srác.Jan
Én meg nem hinném, hogy a mostaniaknál kevesebbet tudna hozzátenni, vagyis egy próbát megérne. Nem látjuk mit csinál edzéseken az igaz.polamalu
Browns OL -t általában véve top 10-be sorolják, van ahol top 3-ba, végülis mindegy, lényeg hogy egy átlagnál erősebb falról van szó. Ha élete első NFL tétmeccsét ellenük fogja játszani McC, az nem sok jóval kecsegtet. Látatlanba merem mondani hogy 2-3 rutinosabb O lineman halálba fogja szívatni. Nem tudom ezzel mennyire lennénk előrébb?

Bár annyiban igazad van, hogyha tényleg tehetséges a srác, akkor egy top OL ellen pont megmutathatná, (és utána én is kussolnék a NT témában, dupla haszon 😀)Jan
Mekculáger inaktívba van jelölve, úgyhogy el ne indujjatok ezen a fonalon.......sutianap
Tudtam, hogy nem fog játtszani, én csak vágyat fogalmaztam meg
több mint 10 éve
Mcculágert én is megnézném, nem lehet sokkal rosszabb mint a jelenlegi NT-k.polamalu
Én meg nem hinném, hogy a mostaniaknál kevesebbet tudna hozzátenni, vagyis egy próbát megérne. Nem látjuk mit csinál edzéseken az igaz.polamalu
Browns OL -t általában véve top 10-be sorolják, van ahol top 3-ba, végülis mindegy, lényeg hogy egy átlagnál erősebb falról van szó. Ha élete első NFL tétmeccsét ellenük fogja játszani McC, az nem sok jóval kecsegtet. Látatlanba merem mondani hogy 2-3 rutinosabb O lineman halálba fogja szívatni. Nem tudom ezzel mennyire lennénk előrébb?

Bár annyiban igazad van, hogyha tényleg tehetséges a srác, akkor egy top OL ellen pont megmutathatná, (és utána én is kussolnék a NT témában, dupla haszon 😀)Jan
Mekculáger inaktívba van jelölve, úgyhogy el ne indujjatok ezen a fonalon.......

több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan

Bár annyiban igazad van, hogyha tényleg tehetséges a srác, akkor egy top OL ellen pont megmutathatná, (és utána én is kussolnék a NT témában, dupla haszon 😀)