NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
173
13
19:00
RedZone week 12
117
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
98
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
83
17
Houston Texans - Tennessee Titans
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
26
12
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
8
4
22:05
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Soldi, az érzés szerintem azonos többünkben, ami az O-ba vetett bizalmat jelenti, de ez nem az O nagyszerűsége miatt volt, hanem mert tudtuk, hogy a D le fogja parancsolni 3-4x egymás után az ellen O-ját, pontot nem, vagy keveset engedve, akkor nyilván joggal bíztunk benne, hogy Benjámin és azért még mindig elég jó elkapósor + Heath brigád csak össze fog hozni egy TD-t.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klemó
5 661
vazze, dícsérem a csapatod oszt erre gyüssz és kötözködsz.... 😊Az idő mindent megszépít, de nagyon. Nem bízol az O-ban a meccs végén? Az idei 6 meccsből eleddig:az a támadás pontosan félpályáról indult és a 17 yardosig jutottatok. Tehát 33 yardot haladt az O, ez nem egészen végigmasírozás 😊Joey Tribbiani
- 2 meccsünk sajna idő előtt eldőlt (Ravens, Browns idegenbeli)
- 1 meccset mi húztunk be idő előtt
- 3 meccs volt tehát ami a végén dőlt el
Ebből a háromból kettő, azaz kettő alkalommal felmegy az O a végén és bármennyire is balfasz volt előtte (a Browns elleni első félidőben ugye még ez sem igaz), egyszer elmegy 3 pontig, majd második alkalommal szépen végigmasíroz és leguggul. Klemó
több mint 10 éve
Az idő mindent megszépít, de nagyon. Nem bízol az O-ban a meccs végén? Az idei 6 meccsből eleddig:az a támadás pontosan félpályáról indult és a 17 yardosig jutottatok. Tehát 33 yardot haladt az O, ez nem egészen végigmasírozás 😊
- 2 meccsünk sajna idő előtt eldőlt (Ravens, Browns idegenbeli)
Ebből a háromból kettő, azaz kettő alkalommal felmegy az O a végén és bármennyire is balfasz volt előtte (a Browns elleni első félidőben ugye még ez sem igaz), egyszer elmegy 3 pontig, majd második alkalommal szépen végigmasíroz és leguggul. Klemó
szerk. bocs nem olvastam pontosan, a 'végén' kimaradt. azt hittem a kihagyott FG-drive a téma.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Az idő mindent megszépít, de nagyon. Nem bízol az O-ban a meccs végén? Az idei 6 meccsből eleddig:- 2 meccsünk sajna idő előtt eldőlt (Ravens, Browns idegenbeli)
Ebből a háromból kettő, azaz kettő alkalommal felmegy az O a végén és bármennyire is balfasz volt előtte (a Browns elleni első félidőben ugye még ez sem igaz), egyszer elmegy 3 pontig, majd második alkalommal szépen végigmasíroz és leguggul. A Tampa meccset sokszor elemeztük már, itt tényleg kiheréltek voltak, de nem lenne fair, ha ebből a minden tekintetben darwini meccsből indulnánk ki.
Szóval Soldi, lehet, hogy Te ebben az O-ban nem bízol a végén, de Én meg úgy látom, hogy ha odaengedik őket, hogy oldják meg, akkor ez továbbra is megy, vagyis nincs semmi olyan számomra, ami mást mondana. Mi nem megy? Az, ha összeomlik a D és sok pontot kell VISSZAhozni. No tény, hogy ebben gyengék vagyunk és ebben talán Arians O az improvizatívabb stílus miatt erősebb volt. Hozzáteszem rögtön, hogy ha ezt tudnánk top5-10 O-nak mondhatnánk magunkat és folytatva ezt a gondolatmenetet a Browns teljesítményét nem lehet eléggé dícsérni ezért bármennyire is lesajnált a csapatuk. (no és ha hozzáteszem hogy kaptak ki a második fordulóban nyert helyzetből, akkor ez még elképesztőbb)
több mint 10 éve
Amióta BA elment, azt bizonyítja, hogy tud 450 yardos meccseket produkálni futószalagon, más QB-kkal, más O-val. Pittsburghben nem tudta. Csak nagyon ritkán és esetlegesen. Én is csíptem, és olykor tényleg bejöttek a nagy játékok, de közel se annyiszor és annyira kreatívan, mint amennyire te szeretsz ragaszkodni ehhez a gondolathoz.Egyrészt persze, hogy nem tudott 450 yardot a liga legszarabb falával. Másrészt a run-run-pass nem a kiszámíthatatlanságról szól. Mindenki tudja, hogy az első két down futójáték és ha hosszú a harmadik, akkor passz. Ezt nemcsak a mi esetünk van így. Igen, mindenki tudta, ahogy mindenki tudja más meccseken is, hogy az előnyben játszó ezt fogja csinálni. Mellesleg 3.-ra rohadtul nemcsak Moore volt megjátszva, volt ott sok más is, pl bunch formáció meg miegymás és BB akkoriban - ahogy Te is írtad - az egyik legjobb 3rd down QB volt. Úgyhogy nekünk teljesen megfelelt a run-run-pass, még ha ez sokaknak nem is tetszett.
A RRP játékkal meg tényleg nem az volt a baj, hogy taktikailag nem volt megfelelő, hanem amit Jan is írt: tökéletesen kiismerhető volt, és nulla kreativitás nem volt benne, mindenki tudta, hogy mi jön és azt is, hogy ha nem sikerül - márpedig 80%-ban nem sikerült - elég yardot megtenni 2 down után, akkor jött a KÉNYSZEREDETT PASSZ, amit még az utolsó hot-dog árus is tudott, hogy jön. Ráadásul azt is tudta mindenki, hogy ez egy quick slant lesz a Mórnak. Kb. 1.5 évig ment is, néha jól, néha nem. utána semmi. Ezen kívül, ha összejött a 3rd down - volt olyan év több is, amikor BB ebben toronymagasan vezette a ligát, legalábbis többb éves átlagra vetítve -, akkor az is BB zsenialitásának volt köszönhető, és nem azért mert szépen megrajzolt play volt, hanem mert menekült és valahogy megtalálta Hines-t, Heath-et, később Sanderst...
Nem biztos, hogy sírnék, ha most lecserélnék BA-ra TH-t, de attól félek hirtelen a nagy bizonyítás, amit máshol tud, az nálunk megint nem lenne érdemi minőség.
Ráadásul az ütött az óra effektus is következmény, az überalles D miatt. Kitehettük volna az egy meccsen 1 alkalommal horzsolni, vagy csak simán bullseye-t dobni tudó O-t is, ha nincs egy bitang D. A jelenlegi D-vel az a BA O is bőven negatív szezon környéki lehetett volna, Jan nagyon jól összefoglalta a dolgokat.kishaszi
Abban egyetértünk, hogy a BA-féle O sem ért volna semmit a Defense nélkül. Ez így törvényszerű. A Defense önmagában - akármennyire is fantasztikus volt - talán PO-ra elég lett volna önmagában, de az SB megnyeréséből az az Offense vaskosan kivette a részét. Ahogy sokszor leírtam már: a 16 meccses alapszakaszból 5 GW drive az alapszakaszban és a 3 PO-meccsből 1 a rájátszásban, azaz egy pedig épp az SB. Ez egy tökös O volt, amely egy dolgot nagyon tudott: nyerni. Amikor arról beszélek, hogy visszasírom, azt nem különféle statmutatók miatt mondom, hanem egy érzés miatt. Ez az érzés pedig a bizalom. Az utolsó utáni pillanatig tudtam benne bízni, mert rászolgált. És legtöbbször újra és újra rászolgált a bizalomra. Pont ez a különbség. Az SB-n "tudtam", hogy megcsináljuk, most meg tudom, hogy nem csinálnánk meg. A különbség ég és föld. Bár kifejezhető számokkal, de nincs rá szükség. Most jobb anyagból ugyanannyi pontot hozunk, mint akkor és nem nyerjük meg a meccseket, nem vezetjük le, csak ritkán a GW-drive-ot. 350-400-450 yardra nem 20 pontnak kéne jutnia olyan kevés TO-val, amennyi nekünk van.
De hagyjuk is az akkori Offense-t, hisz az már nincs, felesleges arról vitázni, hogy miben volt jobb és rosszabb. Viszont BA megbecsülését semmi nem mutatja jobban, minthogy a Ravens DC-ből Colts HC-vá lett Pagano azonnal őt hívta OC-nak... Pedig ismerhette rendesen, elvégre évente kétszer találkoztak az egységeik. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Amióta BA elment, azt bizonyítja, hogy tud 450 yardos meccseket produkálni futószalagon, más QB-kkal, más O-val. Pittsburghben nem tudta. Csak nagyon ritkán és esetlegesen. Én is csíptem, és olykor tényleg bejöttek a nagy játékok, de közel se annyiszor és annyira kreatívan, mint amennyire te szeretsz ragaszkodni ehhez a gondolathoz. A RRP játékkal meg tényleg nem az volt a baj, hogy taktikailag nem volt megfelelő, hanem amit Jan is írt: tökéletesen kiismerhető volt, és nulla kreativitás nem volt benne, mindenki tudta, hogy mi jön és azt is, hogy ha nem sikerül - márpedig 80%-ban nem sikerült - elég yardot megtenni 2 down után, akkor jött a KÉNYSZEREDETT PASSZ, amit még az utolsó hot-dog árus is tudott, hogy jön. Ráadásul azt is tudta mindenki, hogy ez egy quick slant lesz a Mórnak. Kb. 1.5 évig ment is, néha jól, néha nem. utána semmi. Ezen kívül, ha összejött a 3rd down - volt olyan év több is, amikor BB ebben toronymagasan vezette a ligát, legalábbis többb éves átlagra vetítve -, akkor az is BB zsenialitásának volt köszönhető, és nem azért mert szépen megrajzolt play volt, hanem mert menekült és valahogy megtalálta Hines-t, Heath-et, később Sanderst...
Nem biztos, hogy sírnék, ha most lecserélnék BA-ra TH-t, de attól félek hirtelen a nagy bizonyítás, amit máshol tud, az nálunk megint nem lenne érdemi minőség.
Ráadásul az ütött az óra effektus is következmény, az überalles D miatt. Kitehettük volna az egy meccsen 1 alkalommal horzsolni, vagy csak simán bullseye-t dobni tudó O-t is, ha nincs egy bitang D. A jelenlegi D-vel az a BA O is bőven negatív szezon környéki lehetett volna, Jan nagyon jól összefoglalta a dolgokat.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Nyilván az a legjobb, ha 3 futásból megvan a 1st down, de lesz olyan, még a legjobban futó csapatnál is, amikor 3.-ra passzolni kell. Én csak azt mondtam, hogy a run-run-pass előnyben tökéletes, akkor őrültem volna meg, ha nem ezt hívja.Sokszor mondtam, a run-run-pass a legjobb stratégia előnyben - még akkor is ha kiszámítható. sokan csinálják ezt ligaszerte. Vagy most mennyivel jobb az, hogy passzjátékaink fele screen? 3. és 10-re pedig mintha kötelező lenne és az ellenfél hibája nélkül megoldhatatlan ráadásul ezzel a játékkal.SoldadosElőnyben a legjobb stratégia a csak futás. A run-run-passt azok csinálják, akik szeretnék pörgetni az órát, de nincs értékelhető futójátékuk. Ezért elmegy 2 down az idő ölésére, és utána muszáj passzolni, hogy legyen haladás is.
Ennél sokkal jobb, ha van olyan futójátékod, amivel önmagában tudsz 1st downokat elérni, és nem akkor passzoltatsz amikor muszáj, (és mindenki tudja hogy kénytelen leszel passzt hívni mondjuk 3&7-re) hanem amikor te akarsz. Pl ha látod hogy az x-edik jó futásod után túltöltik a boxot...
Arians stratégiája sokszor kb annyiból állt, hogy a RB kétszer bele középen a falba, aztán harmadikra Ben megpróbálja túlélni a rázúduló falemberek és blitzelők rohamát, és odavágja Ward vagy Holmes közelébe a lasztit. Ha sikerült akkor 1st down, ha nem akkor sincs gond, mert a D-nk úgysem enged semmit.
Nem beszélve arról, hogy BA idejében ezek a pts/game átlagok úgy jöttek ki, hogy rengeteg alkalommal kapott short fieldet a D-től, + a D maga is hozott egy csomó pontot.Jan
A BA Offense-ről sokszor kifejtettem a véleményemet. Nekem jobban tetszett, mint a mostani. Az egy vertikális, big playekre alapozó O volt. Nehezebben haladt, vagy éppen sehogy, de aztán hirtelen bejött egy nagy játék és máris pontok voltak a táblán. Hiába szenvedte végig adott esetben a meccseket, bármikor benne volt a meccsfordító nagy játék. És szerettem a személyre szabott, improvizatív játékokat (Dixon, Randle El). A mostaniban benne van a meccsfordító big play? Sajnos, költői kérdés... És akármilyen kib.szott jó volt a védelmünk, anélkül az Offense nélkül sose nyertünk volna SB-t, mert az az O amikor ütött az óra, akkor kiment a pályára és lenyomta az ellenfél torkán a labdát. Akár a liga akkori második legjobb védelmén is (Ravens) úgy, hogy addig az egész meccsen nem volt TD. Szóval nekem bárki bármit mondhat BA-ról, de én szerettem azt az O-t, mert az utolsó pillanatig tudtam bízni benne és sokszor bebizonyította, hogy érdemes volt. A mostaniban tudsz bízni? Én cseppet sem. Abban tudtam. Az SB-n is, hülyén hangzik, vagy nagyképűen, de tudtam, biztos voltam benne, hogy megcsináljuk. A mostaniban meg biztos lennék, hogy nem. Ég és föld a különbség a szememben. Amúgy BA elment és azóta mindenhol (Colts, Cards) bizonyít. Elfogadom, ha vki nem szerette, de én bizony visszasírom az idejét az Offense-t tekintve.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
csak hogy ne legyen olyan sima a felkészülés Kiesel és Mitchell térdsérülés miatt ma se tudott edzeni, Will Johnson pedig beteg lett...Thomas, Shazier és Heyward limitáltan edzettek, közülük egyelőre utóbbi játéka látszik csak biztosnak...
több mint 10 éve
Ugyebàren nen hiàba csèpli az ember a betűtHinesWard a BigBen-nohuddle-Haley viszonyról, mögfogtok lepődni 😉
www.steelersdepot.com/2014/10/steelers-2014-hines-ward-ben-roethlisberger-no-huddle-pft/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ránk sajnos nem érvényes az, hogy ha a futók csinálják szépen a yardokat akkor jönnek a meccsek is : jelenleg másodikak vagyunk rássingjardokban...azt írják usánkában, mekculáger lehetőséget fog kapni a sérülések és a rosszabb teljesítmények miatt...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
M3-as metró, 22 óra körül, kb. 120 kg, steelers-sapka, edzőfelszerelés, Deáknál leszállás.Valaki? 😛
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
hozzáteszem rögtön, könnyen lehet, hogy ez nem idén leszmegvolt Bell első meghallgatása a bíróságon...semmi extra nem történt, persze nagyon bánja, viszont Blount ügyét decemberig elhalasztották...ott igazán nem is tudom mi a vádNa ez még pont kell nekünk... ._. 😀😀😀geleven
Egyébként a kettő meccs tűnik most reálisnak Bell esetében...Klaci79
több mint 10 éve
geleven
136
megvolt Bell első meghallgatása a bíróságon...semmi extra nem történt, persze nagyon bánja, viszont Blount ügyét decemberig elhalasztották...ott igazán nem is tudom mi a vádNa ez még pont kell nekünk... ._. 😀😀😀
Egyébként a kettő meccs tűnik most reálisnak Bell esetében...Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
megvolt Bell első meghallgatása a bíróságon...semmi extra nem történt, persze nagyon bánja, viszont Blount ügyét decemberig elhalasztották...ott igazán nem is tudom mi a vádEgyébként a kettő meccs tűnik most reálisnak Bell esetében...
több mint 10 éve
malkav
2 468
Nem trollkodni akarok vagy ilyesmi, csak gondoltam hozzászólok.Szerintem sem lenne rossz egy OC váltás nálatok, meg egy kis Cap takarítás.
Nálunk pl. bejött és most nem az SB runra gondolok, hanem utána Kubiak megszerzésére.
5 falemberből 2 tartottunk meg, és fillérekért szereztünk egy Forsettet, Rice helyére ezzel konkrétan középszintre raktuk a futójátékot 1 év alatt a nulláról (persze a sérülések is faktor volt tavaly, és most sem ligaelit futójátékról van szó de legalább van) Elkapókból kb. Torrey maradt az SB-runhoz képest, meg JJ de ő nem faktor, és a fal átalakításával a passzjáték sem olyan döcögős mint tavaly, vagy előtte.
És mindezt úgy hogy masszívan Def-be öltük a draft pickeket, ami pedig a 2012-es kiárusítás után sem lett sokkal rosszabb.
Valahogy nálatok is ilyesmit várnék el (és nem titkolom szeretném is: inkább veletek küzdjünk a csoport elsőségért mint a cicákkal). És bármennyire is "véditek" Héjlít ha egyik héten 30 pontot rak fel az O a másik héten meg 10-et, az coaching problem.. Egy egy játékosnak lehet ingadozó a teljesítménye de ha az egész csapatnak akkor az edzők a ludasak.. (Mondom ezt úgy, hogy nekünk is volt gyenge meccsünk és ott Kubiaknak voltak meghatározóan szar hívásai)
több mint 10 éve
Sokszor mondtam, a run-run-pass a legjobb stratégia előnyben - még akkor is ha kiszámítható. sokan csinálják ezt ligaszerte. Vagy most mennyivel jobb az, hogy passzjátékaink fele screen? 3. és 10-re pedig mintha kötelező lenne és az ellenfél hibája nélkül megoldhatatlan ráadásul ezzel a játékkal.SoldadosElőnyben a legjobb stratégia a csak futás. A run-run-passt azok csinálják, akik szeretnék pörgetni az órát, de nincs értékelhető futójátékuk. Ezért elmegy 2 down az idő ölésére, és utána muszáj passzolni, hogy legyen haladás is.
Ennél sokkal jobb, ha van olyan futójátékod, amivel önmagában tudsz 1st downokat elérni, és nem akkor passzoltatsz amikor muszáj, (és mindenki tudja hogy kénytelen leszel passzt hívni mondjuk 3&7-re) hanem amikor te akarsz. Pl ha látod hogy az x-edik jó futásod után túltöltik a boxot...
Arians stratégiája sokszor kb annyiból állt, hogy a RB kétszer bele középen a falba, aztán harmadikra Ben megpróbálja túlélni a rázúduló falemberek és blitzelők rohamát, és odavágja Ward vagy Holmes közelébe a lasztit. Ha sikerült akkor 1st down, ha nem akkor sincs gond, mert a D-nk úgysem enged semmit.
Nem beszélve arról, hogy BA idejében ezek a pts/game átlagok úgy jöttek ki, hogy rengeteg alkalommal kapott short fieldet a D-től, + a D maga is hozott egy csomó pontot.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
igen, előnyben nem rossz a run run pass, de ahhoz először előnyt kéne szerezni,ami főként akkor sikerült, ha a red zoneban jók vagyunk és TD-t szerzünk...az meg idén elég ritka....egyszer 3 passzt nyomatunk, meg screent, egyszer meg 3 futás....még az is jobb lenne ha betennék az összes playt egy kalapba és kihúznák mit játszanak 😀
több mint 10 éve
Sokszor mondtam, a run-run-pass a legjobb stratégia előnyben - még akkor is ha kiszámítható. sokan csinálják ezt ligaszerte. Vagy most mennyivel jobb az, hogy passzjátékaink fele screen? 3. és 10-re pedig mintha kötelező lenne és az ellenfél hibája nélkül megoldhatatlan ráadásul ezzel a játékkal.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
sokasodnak a változások....Shaquille Richardson idei 5. körös CB is IR-re került, Derek Moye pedig elküldveJordan Sullen DB és Adam Gettis G lett a helyükre téve a PS-be
több mint 10 éve
kriSTEELan
307
Ha megkérdeznék tőletek, Haley jó OC? Hányan mondanátok azt, hogy igen? Átlagos? Talán. A te csapatodnak átlagos, vagy jó, vagy a legjobb OC kell?Azért ez nem ilyen egyértelmű. Amikor Haley idejött alapvetően 3 elvárás volt vele szemben:Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishasziHiába 2 és fél év penetra szar, valaki még mindig nem látja, hogy hol a hiba... 😒 😀 😀kriSTEELan
Oldja meg, hogy Ben ne nyeljen évi 50+ sacket, mint Arians fénykorában - ez sikerült, dink&dunk, OL pickek, és Bent tényleg nem törik össze menetrendszerűen.
Rendezze a futást - nem ment rögtön, de tavaly már megmozdult valami, és idén teljesen vállalható a futásunk. Ez is sikerült.
Kiegyensúlyozott teljesítmény - na ez nem sikerült.
Alapvetően az a baj Haleyvel, hogy bizonyos részlet-problémákat megoldott, de összességében, a fő szempontot figyelembe véve (termelt pontok száma) nem lett jobb az O, mint Arians alatt. Akkor is voltak gondok ami hátráltatták az egységet, ezek részben megoldódtak, de most lettek helyettük mások.
Most már én is azt mondom hogy váltani kellene, de nem a playhívások, vagy egyéb részletkérdések miatt (Arians run-run-pass hívásaira emlékszik még valaki? az eredménykövetőben kórusban mondtuk előre hogy milyen play jön 😊) hanem azért, mert összességében nem termel több pontot az O mint BA alatt.Jan
Szerintem amit ő hoz, kis túlzással bármelyik más OC tudná hozni...
RZ meg egy vicc... és szerintem a playhívások is úgy általánosságban, persze run-run-pass után egyeseknek ez is felüdülés... 😛 😀 és ehhez képest semmi változás, próbálkozás... adja oda RZ-ben 3x Bellnek, ha nem tud kinek passzolni, az a gyerek megcsinálja... vagy tegye fel egyszerre JB-t, Bryant, Millert, Spaeth-et akik magasságuk miatt lehetnek RZ target-ek... csak legyen már valami változás... áhhh |8 :#
több mint 10 éve
Azért ez nem ilyen egyértelmű. Amikor Haley idejött alapvetően 3 elvárás volt vele szemben:Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishasziHiába 2 és fél év penetra szar, valaki még mindig nem látja, hogy hol a hiba... 😒 😀 😀kriSTEELan
Oldja meg, hogy Ben ne nyeljen évi 50+ sacket, mint Arians fénykorában - ez sikerült, dink&dunk, OL pickek, és Bent tényleg nem törik össze menetrendszerűen.
Rendezze a futást - nem ment rögtön, de tavaly már megmozdult valami, és idén teljesen vállalható a futásunk. Ez is sikerült.
Kiegyensúlyozott teljesítmény - na ez nem sikerült.
Alapvetően az a baj Haleyvel, hogy bizonyos részlet-problémákat megoldott, de összességében, a fő szempontot figyelembe véve (termelt pontok száma) nem lett jobb az O, mint Arians alatt. Akkor is voltak gondok ami hátráltatták az egységet, ezek részben megoldódtak, de most lettek helyettük mások.
Most már én is azt mondom hogy váltani kellene, de nem a playhívások, vagy egyéb részletkérdések miatt (Arians run-run-pass hívásaira emlékszik még valaki? az eredménykövetőben kórusban mondtuk előre hogy milyen play jön 😊) hanem azért, mert összességében nem termel több pontot az O mint BA alatt.
több mint 10 éve
malkav
2 468
majd nézzétek meg a Sheck reporttot az NFL.com on halálos.
több mint 10 éve
C.Allen padra ültetése kis túlzással az év legjobb döntése nálam, egyrészt rosszabb nem tud lenni bárki játszik helyette, másrészt talán összeszedi magát, és pár hét padozás után kezdőbe verekszi magát remélhetőleg komolyabb játékkal.AB meg egyértelműen nem red zone célpont, szerintem nem is elvárható tőle.
Red zone-ban magas embernek kell lőni a labdát, ahogy ezt minden csapat csinálja rajtunk kívül.
Ezer éve mondom, apróság, de rohadtul hiányolom, azt amit Dez Bryant-tal játszanak, Jeffery-vel...stb az összes magas célponttal.
10 yardon belül 1-1-be van minden szélső elkapó, felívelni a magas célpontnak. Semmi mást nem igényel csak egy kis időzítés gyakorlást. Ami ezen a szinten nem hiszem, hogy túl megoldhatatlan lenne, egy Franchise QB, és egy NFL rosteren levő elkapónak.
Ezt lehet varriálni amikor az elkapó mögé dobják 1-2 yarddal a labdát, és a védőnek esélye sincs visszaérni hiszen a labdát csak akkor fogja nézni, amikor már az elkapó visszanéz, de akkor már hiába.
Még csak rizikósnak sem mondanám a játékot, mert vagy incomplete, vagy TD. Ha ebből IC van akkor írtó balek volt valaki a párosból.
Mi idén egy ilyen play-t csináltunk, AB-nek próbáltuk a háta mögé dobni 4 yarddal, bravó.
Bocs, hogy így belementem, de irtózatosan nyomja a pici lelkem, hogy egy ilyen egyszerű és hatékony dolgot nem csinálunk, és várjuk a csodát redzone-ban.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Őszintén szólva biztosan jót tenne a lelkünknek, ha egy ilyen csiszolatlan gyémánt be tudna robbanni a csapatba. Ránk férne már egy újabb UDFA sztár, mert a korai körök a D lineba nem igazán működnek...leigazoltuk Ethan Hemert a PS-be...előszezonban 54 snappet volt a pályán nálunk és 1 sack 2 tackle, sajnos Kiesel és Heyward is kisebb térdsérüléssel bajlódik ezért kellett tartaléknakKlaci79inkább az lenne érdekesebb, ha Mauro vagy Hóvárd is följönne PS-bőlsutianap
több mint 10 éve
leigazoltuk Ethan Hemert a PS-be...előszezonban 54 snappet volt a pályán nálunk és 1 sack 2 tackle, sajnos Kiesel és Heyward is kisebb térdsérüléssel bajlódik ezért kellett tartaléknakKlaci79inkább az lenne érdekesebb, ha Mauro vagy Hóvárd is följönne PS-ből
Aki nem hiszi, annak utánajárnak