NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Shazier probable, Gilbert doubtful, McLendon és Shamarko out, ez a hivatalos. Vagyis Shazier szinte biztosan játszik, Gilbert szinte biztosan nem, McLendon és Shamarko pedig egészen biztosan kihagyja a meccset. Plusz természetesen Ike is változatlanul a maródiak között.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Várjuk meg a mai edzést azért Béla kapcsán.
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Elméletileg Shazier teljes értékű edzést folytatott, de hétvégén még valószínűleg nem fog játszani. Gilbert, McLendon nem edzettek, így kettejük és Shamarko hétvégi szereplésére is igen kevés az esély.fcancellara
nagy kár mert szükség lenne mindenkirezzz888
Shamarko edzett, de azt írták, hogy nincs sok esély rá, előbbi kettő azonban szinte biztos, hogy nem, de majd jön Laci és megmondja a tutit😊fcancellara
+Shazier is szinte biztos, hogy nem
több mint 10 éve
Elméletileg Shazier teljes értékű edzést folytatott, de hétvégén még valószínűleg nem fog játszani. Gilbert, McLendon nem edzettek, így kettejük és Shamarko hétvégi szereplésére is igen kevés az esély.fcancellara
nagy kár mert szükség lenne mindenkirezzz888
Shamarko edzett, de azt írták, hogy nincs sok esély rá, előbbi kettő azonban szinte biztos, hogy nem, de majd jön Laci és megmondja a tutit😊
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
nagy kár mert szükség lenne mindenkire
több mint 10 éve
Elméletileg Shazier teljes értékű edzést folytatott, de hétvégén még valószínűleg nem fog játszani. Gilbert, McLendon nem edzettek, így kettejük és Shamarko hétvégi szereplésére is igen kevés az esély.
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Azt mondta egy amcsi, hogy a földrajz a kis országok tantárgya. Ők sokszor egész életükben át se lépik a határt, azt mégis mindent látnak. Óceán, hegyvidéki táj, nagy folyó stb
..Klaci79
Sőt! Vannak akik könyveket égetnek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azt mondta egy amcsi, hogy a földrajz a kis országok tantárgya. Ők sokszor egész életükben át se lépik a határt, azt mégis mindent látnak. Óceán, hegyvidéki táj, nagy folyó stb
..
több mint 10 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Sziasztok
Bocsi az offért, ígérem nem fogom sokáig húzni, csak annyi kérdésem lenne, hogy nincs-e itt jelen esetleg egy Jeszenszky Péter nevű szurkoló, vagy esetleg valaki nem ismeri véletlenül? Hátha szerencsém van, és hamarabb elérem így, mert nem hiszem, hogy fb-n nagyon nézné az egyéb üzenetek mappáját.

Köszönöm, és mégegyszer bocsi 😊
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Még mindig nem a legokosabb nép 😀
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
 www.aliexpress.com/item-img/Cheap-Wholesale-retail-American-football-jerseys-Steelers-84-BROWN-Elite-jersey-3-colors-embroidery-logos-free/2025441726.html
Itt tudsz venni magadnak 😀polamalu
Amint a megfelelo lila arnyalatban kijon 😉

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
yeeeee, Lucky Luke ellenfelei újra jönnek... Bírom ezt a mezt 😀Collapo
Bár Daltonék a másik csíkosoknál vannak😊kishaszi
Par oldallal arrebb, negyen csikosban. Telorol nem asom elo :-P

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ike ma elkezdte az edzéseket!!!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
yeeeee, Lucky Luke ellenfelei újra jönnek... Bírom ezt a mezt 😀Collapo
Bár Daltonék a másik csíkosoknál vannak😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
 www.aliexpress.com/item-img/Cheap-Wholesale-retail-American-football-jerseys-Steelers-84-BROWN-Elite-jersey-3-colors-embroidery-logos-free/2025441726.html
Itt tudsz venni magadnak 😀
több mint 10 éve
yeeeee, Lucky Luke ellenfelei újra jönnek... Bírom ezt a mezt 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve

Vasárnap rájuk emlékszünk!!

Velük!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Apropó Laci!

Gondolom, emlékszel a múlt heti vitánkra, amikor azt bizonygattad, hogy kizárt dolog, hogy playoffba jussunk. Eltelt egy hét és konkrétan félmeccsre vagyunk a PO-helytől a CIN-nel szemben, amellyel még kétszer játszunk. 😊

Ahogy egy meccsnek akkor van vége, amikor lefújják (na jó, ha már térdelnek akkor vége van 😀), egy szezonnak is akkor van vége, ha már megjelent a csapat neve mellett az eliminated tábla. És ahogy akkor is érveltem, ezt épp az előző szezonunk bizonyította be. Akkor csoda kellett és így is majdnem összejött. Most nem kell(ett) csoda, egy hét alatt máris a határon vagyunk és még van 9 meccs! 😊 Ha 2 perc alatt 3 TD-t tudunk csinálni, akkor valóban minden, sőt bármi megtörténhet az NFL-ben. 😉Soldados
Bár a héten a Ravens meccs kivételével minden úgy alakult ahogy azt szerettük volna, még sajnos mindig ez a véleményem. Árnyalja a képet bőven persze, hogy egy-egy fordulóban ha jól jön ki akár kettőt is előre léphet egy csapat, de a borzasztó inkonzisztens játékunk (ami különösen egy mérkőzésen belül jellemző, különösen az offense-re) miatt továbbra is ezt gondolom. Elismerem, hogy igazad van abban, korai a kijelentés, ennek ellenére a múlt heti játékunk annyira kilátástalan volt, hogy szerintem természetes volt, hogy az ember kétségbeejtőnek tartja. A furcsa fordulatok persze időnként pozitívak, azonban előzetesen ez a meccs még szerintem mindig a W-hez adódott, így a helyzetünk sokat nem változott a múlt hetihez képest. Két pokoli kemény meccs vár ránk és a sorsunk a kezünkben van már csak a többiek f@szkodása miatt is. Két jó meccsünk viszont még sorozatban nem volt és ez nem szokott PO-ba vezetni egy csapatot. Bár ne így lenne, mert nagyon csípem a januári éjszakázásokat.Klaci79
Azok a csapatok, akikkel versenyzünk a PO utolsó helyeiért, azok is inkonzisztensek, nekik is hullámzó a teljesítményük. Épp ezért nem állja meg a helyét, hogy kizárt a bejutásunk. 😊Soldados
Engem viszont más csapatok teljesítménye nem foglalkoztat! (természetesen most csak a miénkkel való összevetésre gondolok) Lehet jönni azzal, hogy más csapat is fog ki gyenge napot, de előzetesen a Steelers-t elsősorban az O miatt minimum 5-2-re vártam. Lehet csűrni csavarni, hogy mennyi esélyünk van, ez azonban pusztán csak matematika. A valódi esélyeinket eddig kihagytuk, ezért gondolom, hogy nincs esélyünk továbbra sem. De mondtam igazad van, sok van még és simán ott lehetünk a PO-ban, legalább ha kevésbé hullámzunk, mint a vetélytársak. Viszont ahogy év elején kijelentettem, hogy ennek a csapatnak igenis helye van a PO-ban, pont az O miatt, úgy tartom magam, hogy nincs esélyünk odakerülni szintén a támadók miatt. Ezt az álláspontomat természetesen a Ravens meccs után szeretném revideálni és meghívni téged egy sörre, mert a Browns meccs után Te tartottad bennem a lelket 😀Klaci79
Látod, sok mindenben egyetértünk. 😊 Előzetesen én is többet vártam a csapattól játékban, kiváltképpen a támadóktól, miattuk gondoltam úgy, hogy idén meglesz a PO. Most csak annyit gondolok, hogy reális esélyünk van a PO-ra, mert az O nagy csalódás számomra, a Defense pedig olyan, amilyet vártunk - helyenként talán még jobb is, elvégre a meccseink ngy részét ez az egység hozta. Ez visszaesés a szezon előtti várakozás(aim)hoz képest. De ha megnézzük, hogy a 3 hete minden PR-en első Bengals-szal 3 hét alatt mekkorát fordult a világ, akkor láthatjuk, hogy félmeccses hátránnyal a PO-tól badarság lenne azt gondolni, hogy nincs esélyünk. Az viszont tény, hogy ehhez fejlődni kell, viszont azt is látni kell, hogy ehhez megvan a kellő potenciál!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Az volt az érzésem a meccsen, hogy Haley hadüzenetet küld utálóinak. Olyan trükkös és tökös play-ek érkeztek, nem hittem a szememnek, hogy a mi kis szeretett csapatunk ilyet is tud. 😊
A meccs vége felé, sajnos jött 1-2 alapvető hiba, nem éreztem szükségét az óra futtatás helyett, az esélytelen deep passznak, és a többinek. Sima futás, és óra járatás, ennyi kellett volna a végén mind a két drive-ban.

BigBen számomra megint kutyagumi volt (tudom, hogy statisztikák nem ezt mutatják, és hogy Soldados kikéri majd magának), rendre kidobálta a pályáról a labdákat (egyszer volt indokolt), valamint M.Bryant folyamatosan elszakadt a védőjétől, ennek ellenére mindig hosszú labdát kapott, a sima TD helyett is csak a bravúr elkapásnak volt köszönhető, hogy sikeres elkapás lett, és egyben TD is.
Nekem egyáltalán nem tetszik BigBen játéka az utóbbi időben.

Bryant viszont sokkal ígéretesebb már most, mint J.Brown.
Meglepett, hogy ennyit van pályán, és ennyiszer keressük a labdával, de remélem ez így is marad, és bízom benne, hogy az endzone-ban megpróbáljuk egyszer-kétszer felívelni neki a lasztit, amikor ~15cm-rel kisebb CB van ellene 1-1-ben.

Amit 2 éve hiányolok a csapatból az a tűz, az elhivatottság, az önkívületi állapot, ezt végre láttam a félidő előtt amikor a kispadon ugráltak a játékosok, kiabáltak, és felspanolva várták, hogy pályára kerüljenek és megállítsák a támadókat, vagy épp pontot tegyenek a táblára.
Ez így is lett.
Ezt az állapotot kellene többször előidézni, ez talán adna egy kis plusz erőt a falunknak is, hogy ne borogassák őket kedvükre az ellenfél játékosai.

Playoff-tól szerintem még mindig ugyan olyan messze vagyunk, ha nem nézzük a szerencsésen alakuló félidő előtti pár percet, akkor pont ugyan olyan impotensek voltunk, mint korábban, gyakorlatilag az ellenfélnek köszönhetjük a meccset.

Egy esetben tartom elképzelhetőnek a Playoff-ot, ha valami nagy momentum fordító esemény után megvernénk a Colts-ot, de ezt nem tartom valószínűleg, szerintem Luck vezette csapat lepofoz minket.laby
szerintem neked más sportot kellene választanod, ennyi butaságot már rég olvastamchvs
Na most Laby elkapót játszik, vagyis lehet jobban benne van mint te 😉 Lehet ez most félrement 😀
több mint 10 éve
chvs 86
Az volt az érzésem a meccsen, hogy Haley hadüzenetet küld utálóinak. Olyan trükkös és tökös play-ek érkeztek, nem hittem a szememnek, hogy a mi kis szeretett csapatunk ilyet is tud. 😊
A meccs vége felé, sajnos jött 1-2 alapvető hiba, nem éreztem szükségét az óra futtatás helyett, az esélytelen deep passznak, és a többinek. Sima futás, és óra járatás, ennyi kellett volna a végén mind a két drive-ban.

BigBen számomra megint kutyagumi volt (tudom, hogy statisztikák nem ezt mutatják, és hogy Soldados kikéri majd magának), rendre kidobálta a pályáról a labdákat (egyszer volt indokolt), valamint M.Bryant folyamatosan elszakadt a védőjétől, ennek ellenére mindig hosszú labdát kapott, a sima TD helyett is csak a bravúr elkapásnak volt köszönhető, hogy sikeres elkapás lett, és egyben TD is.

Meglepett, hogy ennyit van pályán, és ennyiszer keressük a labdával, de remélem ez így is marad, és bízom benne, hogy az endzone-ban megpróbáljuk egyszer-kétszer felívelni neki a lasztit, amikor ~15cm-rel kisebb CB van ellene 1-1-ben.

Amit 2 éve hiányolok a csapatból az a tűz, az elhivatottság, az önkívületi állapot, ezt végre láttam a félidő előtt amikor a kispadon ugráltak a játékosok, kiabáltak, és felspanolva várták, hogy pályára kerüljenek és megállítsák a támadókat, vagy épp pontot tegyenek a táblára.
Ez így is lett.
Ezt az állapotot kellene többször előidézni, ez talán adna egy kis plusz erőt a falunknak is, hogy ne borogassák őket kedvükre az ellenfél játékosai.

Playoff-tól szerintem még mindig ugyan olyan messze vagyunk, ha nem nézzük a szerencsésen alakuló félidő előtti pár percet, akkor pont ugyan olyan impotensek voltunk, mint korábban, gyakorlatilag az ellenfélnek köszönhetjük a meccset.

Egy esetben tartom elképzelhetőnek a Playoff-ot, ha valami nagy momentum fordító esemény után megvernénk a Colts-ot, de ezt nem tartom valószínűleg, szerintem Luck vezette csapat lepofoz minket.laby
szerintem neked más sportot kellene választanod, ennyi butaságot már rég olvastam
több mint 10 éve
Apropó Laci!

Gondolom, emlékszel a múlt heti vitánkra, amikor azt bizonygattad, hogy kizárt dolog, hogy playoffba jussunk. Eltelt egy hét és konkrétan félmeccsre vagyunk a PO-helytől a CIN-nel szemben, amellyel még kétszer játszunk. 😊

Ahogy egy meccsnek akkor van vége, amikor lefújják (na jó, ha már térdelnek akkor vége van 😀), egy szezonnak is akkor van vége, ha már megjelent a csapat neve mellett az eliminated tábla. És ahogy akkor is érveltem, ezt épp az előző szezonunk bizonyította be. Akkor csoda kellett és így is majdnem összejött. Most nem kell(ett) csoda, egy hét alatt máris a határon vagyunk és még van 9 meccs! 😊 Ha 2 perc alatt 3 TD-t tudunk csinálni, akkor valóban minden, sőt bármi megtörténhet az NFL-ben. 😉Soldados
Bár a héten a Ravens meccs kivételével minden úgy alakult ahogy azt szerettük volna, még sajnos mindig ez a véleményem. Árnyalja a képet bőven persze, hogy egy-egy fordulóban ha jól jön ki akár kettőt is előre léphet egy csapat, de a borzasztó inkonzisztens játékunk (ami különösen egy mérkőzésen belül jellemző, különösen az offense-re) miatt továbbra is ezt gondolom. Elismerem, hogy igazad van abban, korai a kijelentés, ennek ellenére a múlt heti játékunk annyira kilátástalan volt, hogy szerintem természetes volt, hogy az ember kétségbeejtőnek tartja. A furcsa fordulatok persze időnként pozitívak, azonban előzetesen ez a meccs még szerintem mindig a W-hez adódott, így a helyzetünk sokat nem változott a múlt hetihez képest. Két pokoli kemény meccs vár ránk és a sorsunk a kezünkben van már csak a többiek f@szkodása miatt is. Két jó meccsünk viszont még sorozatban nem volt és ez nem szokott PO-ba vezetni egy csapatot. Bár ne így lenne, mert nagyon csípem a januári éjszakázásokat.Klaci79
Azok a csapatok, akikkel versenyzünk a PO utolsó helyeiért, azok is inkonzisztensek, nekik is hullámzó a teljesítményük. Épp ezért nem állja meg a helyét, hogy kizárt a bejutásunk. 😊Soldados
Engem viszont más csapatok teljesítménye nem foglalkoztat! (természetesen most csak a miénkkel való összevetésre gondolok) Lehet jönni azzal, hogy más csapat is fog ki gyenge napot, de előzetesen a Steelers-t elsősorban az O miatt minimum 5-2-re vártam. Lehet csűrni csavarni, hogy mennyi esélyünk van, ez azonban pusztán csak matematika. A valódi esélyeinket eddig kihagytuk, ezért gondolom, hogy nincs esélyünk továbbra sem. De mondtam igazad van, sok van még és simán ott lehetünk a PO-ban, legalább ha kevésbé hullámzunk, mint a vetélytársak. Viszont ahogy év elején kijelentettem, hogy ennek a csapatnak igenis helye van a PO-ban, pont az O miatt, úgy tartom magam, hogy nincs esélyünk odakerülni szintén a támadók miatt. Ezt az álláspontomat természetesen a Ravens meccs után szeretném revideálni és meghívni téged egy sörre, mert a Browns meccs után Te tartottad bennem a lelket 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Apropó Laci!

Azok a csapatok, akikkel versenyzünk a PO utolsó helyeiért, azok is inkonzisztensek, nekik is hullámzó a teljesítményük. Épp ezért nem állja meg a helyét, hogy kizárt a bejutásunk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ez a jó szó, inkonzisztens....a TB elleni meccset agyonnyertük, majd pár perc alatt elvesztettük, a Texans elleni meccset meg 3 perc alatt hoztuk...ez utóbbi viszont eddig nem volt bennünk és ez az "állat üzemmód" sok csapatban nincs is meg....

Bár Én az optimista oldalt erősítem, megjegyzem, a fentiekhez is kapcsolódóan, hogy a D a tegnapi meccsen is mindösszesen 3 alkalommal puntoltatta el a labdát. Vagyis ha nem szerzett labdát nagy százalékban pont lett a vége a meneteknek. Ugyanakkor az is igaz, hogy rohadtul nem érdekel senkit ez az adat, ha képes a csapat rövid idő alatt sok pontot feltenni a táblára, labdát szerezni. Nagyon kiváncsi leszek a következő meccsre. Még mindig nem gondolom PO döntő meccsnek, de arra nagyon kiváncsi leszek, hogy a labdaszerzéseink mennyire szűkítik a playbookot az ellenfélnél.Klemó
Texans 11 támadásból 3 punt, 3 labdavesztés, 3 FG és 2 TD. Szerintem alapvetően nem rossz a védelem szemszögéből. Sőt ha azt nézed, hogy 2 labdaszerzés után az O-nak csak 3 ill. 8 y-t kellett megtenni a TD-hez (amit meg is csináltak) nagyon jó. Szerintem.
Inkább az volt a riasztó nekem mikor az első 3 támadásból pontot szereztek és ebből már az első egy 94 y-s drive volt..kittli
Az első drive nagyon gáz volt, a többi viszont nagyon rendben volt. A TD-t követő két FG-ből, az egyik ráadásul short field volt a mi turnoverünk után. Erre mondtam többek között, hogy a Defense tartott meccsben minket, az könnyen lehetett volna mondjuk 20-0 is, ha mindkét egység szar, de az egyik hozta magát, így kezelhető távolságban maradt a Texans.

több mint 10 éve

Ez így is lett.

A tökös playekről annyit, hogy a AB TD-passzát Tomlin hívta, a flea ficker pedig no huddle-ben volt, azaz BB hívta. És BB természetesen jól játszott, csak néha sokáig tartotta a labdát, ebből volt több sack, nem a fal volt béna.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ne feledd Zoli, hogy a sporik teljes sebességnél nézik vissza. .Klemó
Ezt hogy érted? A sporiknak New Yorkban van egy speckó szobájuk erre, ahol tucatnyi ultra HD monitoron nézik vissza, kikockázhatják, megállíthatják, belenagyíthatnak úgy, hogy a légy szeme is elefántsz*r méretű. 😊 Volt erről valamelyik héten egy kisfilm ahol bemutatták. Csúcstechjük van, na.
(Az más kérdés, hogy a csúcstech mellett is tapasztaltam már érthetetlen döntéseket idén. De őszintén szólva nekik van tökük, nekünk meg nincs, tök nélkül meg csak találgathatjuk, hogy helyes lyukba rakták-e vagy Michael Sam boldog. 😊)peterk2005
Én úgy tudom, hogy hiába a high tech, több kamaraszög és nagyítás, magát a visszanézést csakis eredeti sebesség mellett tehetik meg. Lehet rosszul tudtam, javíts(atok)...Klemó
Akkor javítunk. 😊 Szó nincs ilyesmiről. Annyi feltétel van csak, hogy csak a kijelölt kamerák (ami nem feltétlenül egyezik meg a közvetítő kamerákkal, de úgy tudom van átfedés) videoanyaga alapján lehet elemezni. De a videoanyaggal aztán azt csinálnak amit akarnak. Kimerevíthetik, lassíthatják, sőt, olyant is tud a rendszer, hogy pl. szinkronizáltan két kamera képe alapján segít dönteni. Azaz, pl. egy fumble eset elbírálásánál egyik kameraállásból látszik, hogy mikor ér le a játékos lába, de a labda ill. játékos keze nem látszik, a másikból meg az látszik, de a lába nem. Ilyenkor időszinkronban az egyiken megnézik a láb leérést, és a másikon meg hozzánézik a labda elvesztésének pillanatát. (Mindezt abban a kb. 10 perces kisfilmben mutatták be és mondták el, amit még idény elején vetítettek az újítással kapcsolatban. Ha nem tévedek nagyot, a Sport2 is leadta talán. De ez nem biztos.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)