Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem térdszalag-szakadásnak tűnik... És akkor season is over. 😕 Legalábbis az SB-álmoknak lőttek.Mivel meg sem probalt, vagy meg sem tudott mozdulni ben, aki arrol hires, hogy nagyon magas a fajdalom turo kepessege stb... Ebbol en arra gondolok, hogy ez nagyon komoly serules lehet. Sem a labdaval, sem magaval, sem semmivel nem tudott foglalkozni, csak fekudt a palyan mint aki agyrazkodast kapott mozdulatlanul. Szurkoljunk neki, mast nem tudunk, de alomba illo tortenet lenne ha tudna nemsokara jatszani. Hatha.
Soldados
A remeny hal meg utoljara. Go ben.
Ma ejjel lesz meg az mri itteni ido szerint. Ha jol tudom. 😕 De mivel nem is nagyon piszkaltak, azonnal levittek amint persze tudtak a palyarol stb nem jo omen.
Szerkesztette: gabor25
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 3 min3 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseBen Roethlisberger expected to miss at least 4 weeks with knee injury, source tells ESPN. He will undergo an MRI Monday; hoping ACL intact.
több mint 10 éve
Azért vannak nagyobb csapások is máshol....elég csak a Bears, vagy a Saints, vagy ugye a Boys csapatát megnézni.Kellett neked mondani, hogy vannak nagyobb csapasok mashol. 😕 De remelem nem igy lesz persze. De erre mondjak don't jinx it man. 😕
Persze jó lenne már sérülések nélküli sorozatot látni Sacitól, de ez az NFL sajnos, ez mindig benne van. Hozzáteszem, hogy nála ez lesz a kritikus fraktor, egyébként all pro szint. Én azt is gondolom, hogy ha nagyon kellett volna, akkor összedrótozzák, de jövő hét short week ÉÉÉÉÉS Ravens week....
Klemó
Nalunk nem volt mar amikor mondtad pouncey,a rugo a csere csereje volt mar, aztan jott saci na es most ez. Ez egy ilyen sport persze. De nem mindegy hogy ben dol ki vagy egy kevesbe fajo ember.
több mint 10 éve
Tomlin sajtótájékoztatója alapján Spaeth kézsérülést szenvedett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nagyon csúnyának nézett ki BB sérülése, de nagyon szurkolok neki, hogy ne legyen komoly 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Én azt gondolom, hogy Vickkel a héten kezdőként készülve lehet esélyünk. Kiszámíthatatlanság+1 faktor bejátszik így. Bent már ismerik, Vick kicsit fekete ló. Meg lehet csinálni, csak Ben a végére tudjon visszajönni, mert akkor nem lehetetlen az SB run.
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem, pont a puhalabdás esete óta tilos a qbt térd alatt támadni. A gyökérhez senki sem ért hozzá, több méterről szándékosan vetődött làbraNyugodj le, hidd el, nem volt benne semmi szándékosság. Szerelni akart, így sikerült. Ahogy Kimo sem akarta tönkretenni Palmert, vagy Pollard sem Brady térdét.
no flacco
Ez a játék része. Kontaktsport, előfordul az ilyen. Most nekünk volt pechünk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem, pont a puhalabdás esete óta tilos a qbt térd alatt támadni. A gyökérhez senki sem ért hozzá, több méterről szándékosan vetődött làbraLegalább néznél utána, mielőtt fröcskölöd a baromságot. Palmer sérülése után hozták a szabályt. (Btw egy Steelers védőt kellett volna villamosszékbe ültetni.)
no flacco
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Amikor Bradynek szakította el a Pollard a tédszalagját vagy Gronknak Ward, egyik esetben sem volt sem villamosszék, sem szabálymódosítás. Pont azt magyarázták az okosok, hogy egy akkora embert mint Gronk - és mint BigBen - csak a lábát kiütve lehet szerelni. Ettől még megértelek, bennem is forrt az indulat mindkét esetnél, látva, hogy hogy száll el a szezon. (Bár Cassellt jól menedzselve 11-5-el majdnem hozták így is a PO-t.)Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Mi a tököm köze van ennek Bradyhez? BB is az nfl egyik ikonja, megsérült, én sajnálom mert szeretem a játékát. Remélem nem szakadás.
no flacco
gordon
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem, pont a puhalabdás esete óta tilos a qbt térd alatt támadni. A gyökérhez senki sem ért hozzá, több méterről szándékosan vetődött làbra
több mint 10 éve
Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Mi a tököm köze van ennek Bradyhez? BB is az nfl egyik ikonja, megsérült, én sajnálom mert szeretem a játékát. Remélem nem szakadás.
no flacco
több mint 10 éve
Egyetértek. Culáger esetével ellentétben, itt a szerencsétlen véletlenek játszottak össze...Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Semmi szándékosság nem volt. Ez benne van a játékban.
no flacco
Soldados
több mint 10 éve
Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Semmi szándékosság nem volt. Ez benne van a játékban.
no flacco

több mint 10 éve
Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....
több mint 10 éve
A pontos diagnózisig én sem akarok semmit mondani, de... Pont most kell egy ilyennek jönnie, pedig milyen potenciál van (volt) ebben a csapatban...Szerencsétlen... Sisakkal a térdét... Olyan volt, mint amikor Gronk térdét tették így taccsra. Sajnálom.
vassadi
több mint 10 éve
Jobban szerettem volna, ha a Varjak nem győzelem nélkül jönnek.....de ez van, csütörtökön meccs....
több mint 10 éve
A pontos diagnózisig én sem akarok semmit mondani, de... Pont most kell egy ilyennek jönnie, pedig milyen potenciál van (volt) ebben a csapatban...
több mint 10 éve
Vick mögött Vicc van... Jó lesz Vick, szerintem le tud menedzselni meccset ha vele készülünk már eleve kezdőkéntLandry Jones...Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli
Soldados
több mint 10 éve
Arra jobb ha nem is gondolsz. Amúgy ez ilyenkor nem Vick-en múlik. Ő szerintem a lehető legjobb lehetőség. Nyilván mondták neki, hogy milyen playeket hívjon be és nem ő találta ki az egyszerű futójátékokat. Egyébként egy Bell szintű futóval, minden csapat ezt játszotta volna. Csütörtökre Vick-et is összerakják kicsit, ha anno Charlie apóval is sikerült, akkor most is meg tudjuk verni a varjakat.Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli
több mint 10 éve
Landry Jones...Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli

több mint 10 éve
Első körben nem is mondanak semmit. Csak az MRI után...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Ijesztő volt amikor Wick-nél volt a labda.
több mint 10 éve
Grabovskit asszem negyedik hétre írták, addig lemegy a moslékmeccs a varnyakkal

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi