NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Mondjuk én ezt a "hosszú távon kiegyenlíti egymást" totális bullshitnek gondolom. Abszolútli nem értek egyet ezzel, mert adott pillanatban, vagy egy meccs folyamatában releváns 1-1...xy ítélet, amin múlhat PO akár - lásd Chiefs eset, vagy nagyobb dolgok. Pont nem tud érdekelni, ha legközelebb egy KC meccsen a bírók a javunkra tévednek, ha nem dönt semmiről. Azzal baromira nem lesz egyenlő a mérleg.
Darabszámot tekintve még akár igaz is lehet ez a tézis, csak ezt nem kvantitatív skálán mérem.kishaszi
A hosszú távon kiegyenlítik egymást nem azt jelenti, hogy darabszámban, hanem pontosan azt, hogy egy meccs vagy egy PO egyszer azon megy el, hogy nem tetszik az ítélet, egyszer pedig azon, hogy tetszik...ezt sok-sok év átlagában tudod csak nézni, de mivel hatalmas baromság, hogy a zebrák elfogultak lennének, így igyekszem ezzel nem is foglalkozni...főképp persze az az igazság, hogy egy meccs, de főleg egy PO sosem a zebrákon megy el. Utóbbi a 16 meccs játékán vagy éppen bénázásán...
Tavaly ugye a KC meccsen volt egy elég vitás ítélet a hosszabbításban a SD ellen, ahol akár vége is lehetett volna a meccsnek és PO-ban vagyunk...de nem így történt és ezt inkább betudom mondjuk a Titans elleni bénázásnak, mint a zebra hibájának.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Mondjuk én ezt a "hosszú távon kiegyenlíti egymást" totális bullshitnek gondolom. Abszolútli nem értek egyet ezzel, mert adott pillanatban, vagy egy meccs folyamatában releváns 1-1...xy ítélet, amin múlhat PO akár - lásd Chiefs eset, vagy nagyobb dolgok. Pont nem tud érdekelni, ha legközelebb egy KC meccsen a bírók a javunkra tévednek, ha nem dönt semmiről. Azzal baromira nem lesz egyenlő a mérleg.
Darabszámot tekintve még akár igaz is lehet ez a tézis, csak ezt nem kvantitatív skálán mérem.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
nem hittem volna, hogy néhány órával a meccs vége után bemegyek a Ravens topikba és buzi zebrázást olvasok. Bizonyos esetekben mondjuk igazuk volt, de az elmúlt évek párharcaiban már épp elégszer jártam hasonló cipőben, hogy tudjam ezek a tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást. Ez a hajnali akkor is W lett volna, ha Big Ben 3és1-nél nem tolja át valahogy a labdát ahogy a képeken látszott vagy néhány DPI-t vagy holdingot másképp fújnak. Mondjuk lehet az élet épp most adja vissza azt a szitut, amikor a Ravens bajnoki címe évében Rice egy 4és29-et csinált meg úgy hogy csak 27 yardot ment előre a többit a földön csúszta végig kontakt után. De azt gondolom a zebrák nem valamelyik félnek kedvezni akarnak, szimplán csak ennyit tudnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi jön most, mert két igencsak komoly védelmet sikerült elintézni, főképp passzjátékkal ráadásul. Mert a Jets ellen se gondolom, hogy majd a futásokkal kellene operálni...Klaci79
Nem kell ennek nagy feneket keríteni. Bizonyos értelemben érthető is a dolog, jól kezdtek a hollók, mi meg az elején a béka senekéig sem értünk fel, onnan jött a fordítás és valóban voltak kétes bírói ítéletek.
Fordított helyzetben valószínűleg én is frusztrált lennék.
Az eredménykövetőben volt aki az is volt. 😀
több mint 10 éve
Snagal Baltimore Ravens 902
nem hittem volna, hogy néhány órával a meccs vége után bemegyek a Ravens topikba és buzi zebrázást olvasok. Bizonyos esetekben mondjuk igazuk volt, de az elmúlt évek párharcaiban már épp elégszer jártam hasonló cipőben, hogy tudjam ezek a tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást. Ez a hajnali akkor is W lett volna, ha Big Ben 3és1-nél nem tolja át valahogy a labdát ahogy a képeken látszott vagy néhány DPI-t vagy holdingot másképp fújnak. Mondjuk lehet az élet épp most adja vissza azt a szitut, amikor a Ravens bajnoki címe évében Rice egy 4és29-et csinált meg úgy hogy csak 27 yardot ment előre a többit a földön csúszta végig kontakt után. De azt gondolom a zebrák nem valamelyik félnek kedvezni akarnak, szimplán csak ennyit tudnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi jön most, mert két igencsak komoly védelmet sikerült elintézni, főképp passzjátékkal ráadásul. Mert a Jets ellen se gondolom, hogy majd a futásokkal kellene operálni...Klaci79
Ezt senki nem vitatta, hogy ti voltatok a jobbak zebrák ide vagy oda, pont azért kéne, hogy zavarjon, pláne ha győztetek, hiszen nem volt szükségetek ilyen "segítségre".

(off, de te hoztad fel: 4&29nél nézd majd meg a videót kicsit jobban mert hülyeséget beszélsz... a 35yardos vonalon ér le a térde, és a 34yardnál van a 1st... Rice nem volt egy magas gyerek de azért ha előredől a labdával meg van 1 yard 😊 27yardnál tart kb mikor megütik de még nem ért földet... fyi)
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Tobb dolog adta ezt a zakot...

1. Ehesebbek voltatok. Elesebbek voltatok.
2. Nincs secondary nalunk. Aki van nem kepes.
3. Az iteletek nem jokor jottek es nem is mindig jol jottek.
4. Jobbak voltatok vitan kivul. Telorol most ennyit.

Megerdemeltetek nem vitas, a kapott lehetoseggel ugyanis elni kell.

Meg szerintem ez most a realitas. A Ravens nem po csak po kornyeki csapat.

Afcnorthba irtuk mar. A csoport egy-egy meccsen mulik majd. Negyeselyes.

Grat amugy. Szep volt.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nem hittem volna, hogy néhány órával a meccs vége után bemegyek a Ravens topikba és buzi zebrázást olvasok. Bizonyos esetekben mondjuk igazuk volt, de az elmúlt évek párharcaiban már épp elégszer jártam hasonló cipőben, hogy tudjam ezek a tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást. Ez a hajnali akkor is W lett volna, ha Big Ben 3és1-nél nem tolja át valahogy a labdát ahogy a képeken látszott vagy néhány DPI-t vagy holdingot másképp fújnak. Mondjuk lehet az élet épp most adja vissza azt a szitut, amikor a Ravens bajnoki címe évében Rice egy 4és29-et csinált meg úgy hogy csak 27 yardot ment előre a többit a földön csúszta végig kontakt után. De azt gondolom a zebrák nem valamelyik félnek kedvezni akarnak, szimplán csak ennyit tudnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi jön most, mert két igencsak komoly védelmet sikerült elintézni, főképp passzjátékkal ráadásul. Mert a Jets ellen se gondolom, hogy majd a futásokkal kellene operálni...
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Én hiszem, hogy ezen túl azért ennek más, fontosabb oka is van. A tisztelet, ami a gyűlölet mellett ugyanúgy kijár.Soldados
(nem ezen fogok nekiállni vitatkozni, mert a Maryland-Penn State egyelőre igencsak egyoldalú "rivalizálás", melyen a Terps most szándékosan akarta a feszültséget szítani, hogy a Lions végre komolyan vegye őket)

egy kérdésre válaszolj még: melyiket választanád? Egy komoly visszavágást a "nagy ellenfél" Ravens-nek a múltkoriért vagy a rájátszást?baggio
Ugye nem azt akartad mondani, hogy ha kollektívan nem fogok kezet az ellenfél csapatának játékosaival, akkor az a rivalizálás? Ráadásul az NCAA keretein belül, ahol még nem érintette meg őket a "profizmus undorító lehelete". Egyedi esetben el tudom fogadni, hogy valaki valakivel nem fog kezet, mert annyira haragszik rá, de ez így simán sudriság.
Szerintem a pályára a játék iránti alázattal, az csapatom és az ellenfél tiszteletével és kellő szerénységgel (főleg, ha a képességei is azok) kell kimenni. Ez hatványozottan igaz a college footballra......

A Steelers fanoktól bocs az offért és gratula!csi77
Mit tudsz a Maryland és a Penn State kapcsolatának háttértörténetéről, hogy azt viszont ki merd jelenteni, pusztán sudriság volt?baggio
Valójában nem sokat, ettől függetlenül ezt akkor is sportszerűtlennek tartom. Ha már semmiképpen nem kívánok kezet fogni velük, akkor az egész ceremóniát kihagyom és nem megyek oda hozzájuk........csi77
a coin toss-t nem lehet kihagyni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan
Én hiszem, hogy ezen túl azért ennek más, fontosabb oka is van. A tisztelet, ami a gyűlölet mellett ugyanúgy kijár.Soldados
(nem ezen fogok nekiállni vitatkozni, mert a Maryland-Penn State egyelőre igencsak egyoldalú "rivalizálás", melyen a Terps most szándékosan akarta a feszültséget szítani, hogy a Lions végre komolyan vegye őket)

egy kérdésre válaszolj még: melyiket választanád? Egy komoly visszavágást a "nagy ellenfél" Ravens-nek a múltkoriért vagy a rájátszást?baggio
Ugye nem azt akartad mondani, hogy ha kollektívan nem fogok kezet az ellenfél csapatának játékosaival, akkor az a rivalizálás? Ráadásul az NCAA keretein belül, ahol még nem érintette meg őket a "profizmus undorító lehelete". Egyedi esetben el tudom fogadni, hogy valaki valakivel nem fog kezet, mert annyira haragszik rá, de ez így simán sudriság.
Szerintem a pályára a játék iránti alázattal, az csapatom és az ellenfél tiszteletével és kellő szerénységgel (főleg, ha a képességei is azok) kell kimenni. Ez hatványozottan igaz a college footballra......

Mit tudsz a Maryland és a Penn State kapcsolatának háttértörténetéről, hogy azt viszont ki merd jelenteni, pusztán sudriság volt?baggio
Valójában nem sokat, ettől függetlenül ezt akkor is sportszerűtlennek tartom. Ha már semmiképpen nem kívánok kezet fogni velük, akkor az egész ceremóniát kihagyom és nem megyek oda hozzájuk........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Köszi baggio, kiszedtem volna, csak egy ideje fosch "itt" a java meg minden, és nem érem el az opciókat😕

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Nehogymá' vezekeljél, ez nem off amúcse amicse😊

(Btw lehet ilyen a kő túra, de nekem a kesztyűben kezet fogás is románszokás,,, oszt leeht egyedül vagyok ezzel)
---

több mint 10 éve

Mit tudsz a Maryland és a Penn State kapcsolatának háttértörténetéről, hogy azt viszont ki merd jelenteni, pusztán sudriság volt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan

A Steelers fanoktól bocs az offért és gratula!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Rájátszást. No question about that.

Én leszarom a román meccseket is, ha kijutunk az Eb-re. És az sem érdekel, ha a Ravens oda-vissza aláz minket, ha PO-ban kerülünk. Csak ez számít, a többi csak az ember szája ízét édesíti, vagy keseríti. De azért jobb, hogy nyertünk. 😊 (És nem mellesleg létfontosságú volt a PO szempontjából)Soldados
ennyit akkor a rivalizálásról 😊 és ugye abban megegyezhetünk, hogy inkább ne fogjanak kezet a játékosok meccs előtt, mintsem úgy játszanak, mint Upshaw vagy Suggs? :p

baggio
Egyiket sem tartom helyesnek, de a Maryland tettét ítélem el. Az egyik egy szándékosan és tudatosan elkövetett előre kitervelt tahóság, a másik pedig a játék hevében elkövetett szabálytalanság. A szememben nagy a különbség.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Az fájt neki, ja:/😊

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Steelers (Football) is back in race!

Még hogy csoport 4. helyére van beárazva a csapat vagy a keret... 😀 😀 😀 LOL! Még hogy nincs elég tehetség a csapatban... Még hogy szar az OL és DL... Még hogy Tomlin és Colbert szétverte a csapatot... Még hogy Ben már nem a régi... Még hogy túlértékelt a WR-corps... Még hogy nem juthatunk PO-ba... Szakszerűen megfogalmazott barbárságok. 😊 Amelyek persze egy-egy vereség után jól festenek és hihetőnek tűnnek (persze már akinek 😊), de közelében sincsenek a valóságnak. Persze Super Bowl esélyesek sem vagyunk, vannak még problémák és hiányosságok, de a csapat az előző szezon felétől kezdve, azaz éppen egy éve folyamatosan fejlődik és csak a vak nem látja a benne rejlő (egyre nagyobb) hosszútávú potenciált. Hogy elérünk-e oda, hogy ismét SB-esélyes legyen a csapat, az a jövő zenéje, de amilyen úton vagyunk, az jó.

Mondjuk ezt a meccset megköszönhetjük a Defense-nek, mert amit az első negyedben produkált az Offense, az penetráns volt, hajszálon múlott az összeomlás. Amíg az Offense három 3 and outot és negyedikre az egymás utáni 3 sackkel negatív yardos drive-ot mutatott fel, addig a Defense az O impotenciájából fakadó short fieldek ellenére állta a sarat és 4-ből 3-szor pont nélkül tartotta a Ravens-t, majd a 2 egymás utáni turnoverrel megszerezte a momentumot. Szerencsére az O ekkor már válaszolt a (ki)hívásra és feltette a pontokat a short fieldekből, kihasználta a Defense által szerzett előnyt. Ez felélesztette az O-t és onnantól már minden működött. De addig... Szóval a Defense adta meg azt a lökést, ami elindította az egész csapatot.

Offense:
Az várható volt, hogy futni nem tudunk majd. Van hova fejlődni run blockingban, de ez a Ravens azért a legjobb OL-knek is gondot okozna futásblokkolásban. Viszont pass protection terén nagyon jó volt a fal. A 3 sacket leszámítva csak elvétve volt nyomás BB-n, amit a momentum megszerzése után halálra büntetett. A WR-ek kezdenek beérni és összeszokni BB-vel. És nekem nagyon tetszik ez a Bell-Blount páros. Az OL folyamatosan fejlődik pass és run blockingban is a szezon eleje óta.

Defense:
Álmomban nem gondoltam volna, de Harrison kb megint a védelem legfontosabb embere. Ez egyrészt persze kritika, másrészt nem feltétlen így kell ezt nézni. Méghozzá azért, mert azon túl, hogy a "football shape" visszanyerésével állandó passrusht hozott a Defense-be, az intenzitása, az attitűdje átragadt a fiatalokra. És nekünk éppen ez kellett. Ez a stílus, ez a szemlélet. Ez hiányzott eddig. Egy igazi leader. Ahogy amúgy Keisel is, de az egy szürke eminenciás poszt. És ezt most Harrison meghozta nekünk. Worilds-ra rá sem lehet ismerni azóta. Iszonyatosat javult a játéka. De igaz ez Heywardra is, vagy Moats-ra is például. És olyan névtelen hősök léptek és sorakoztak fel, mint McCain és Blake. Előbbiről nem gondoltam volna (ismerve eddigi karrierjét egyáltalán nem voltam oda a megszerzéséért), utóbbi meg kb hihetetlen, mivel egy egyszerű spec teamernek elkönyvelt játékosról beszélünk. 2-2,5 év jó játék után pedig kimerem jelenteni, hogy Gay egy jó corner lett. Nem kimagasló, de jó, megbízható corner.

Special team:
Winget könyörgök, rakjuk már ki! Punternek és holdernek is szar....

Ravens:
Frusztráltak voltak. És ez általában visszaüt, ahogy most is. Megbűnhödtek érte. Suggs és Upshaw esete is megmutatta, de számomra a legbiztosabb jele az volt, amikor Bell lökdösödött vkivel (talán Suggs), ment a kakaskodás, de még megfelelő kereteken belül és kölcsönösen, akkor odarohant az egyik Holló "kívülállóként" és látványosan ellökte Pounceyt. Persze hogy csak erre dobtak zászlót. Ettől függetlenül a sporik nem voltak jók és kaptunk hazai pályát (false start helyett encroachment, BB QB sneakje meg nem volt meg), de a Ravens rászolgált az ellenszenvre a végig frusztrált és agresszív viselkedéssel. Meg amúgysem ezen múlt.

Hát így elsőre ennyit. De a Steelers visszatért. Ez már egy olyan mentalitású csapat volt, amit várunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

Én leszarom a román meccseket is, ha kijutunk az Eb-re. És az sem érdekel, ha a Ravens oda-vissza aláz minket, ha PO-ban kerülünk. Csak ez számít, a többi csak az ember szája ízét édesíti, vagy keseríti. De azért jobb, hogy nyertünk. 😊 (És nem mellesleg létfontosságú volt a PO szempontjából)Soldados
ennyit akkor a rivalizálásról 😊 és ugye abban megegyezhetünk, hogy inkább ne fogjanak kezet a játékosok meccs előtt, mintsem úgy játszanak, mint Upshaw vagy Suggs? :p

---
több mint 10 éve

Én leszarom a román meccseket is, ha kijutunk az Eb-re. És az sem érdekel, ha a Ravens oda-vissza aláz minket, ha PO-ban kerülünk. Csak ez számít, a többi csak az ember szája ízét édesíti, vagy keseríti. De azért jobb, hogy nyertünk. 😊 (És nem mellesleg létfontosságú volt a PO szempontjából)

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223

a rájátszás nyílván fontosabb, elég égő lenne, ha 5-3-as mérleg után lemaradnánk róla 😊
ha nem lenne esélye a csapatnak a playoffra, akkor én inkább mondanám azt hogy verjük el 40-0-ra a Ravenst, aztán legyünk 1-15 az év végén 😀
több mint 10 éve

egy kérdésre válaszolj még: melyiket választanád? Egy komoly visszavágást a "nagy ellenfél" Ravens-nek a múltkoriért vagy a rájátszást?

---
több mint 10 éve
tegnap volt a Maryland @ Penn State :p

baggio
Ezt remèlem nem akarjàk megismètelni, borzasztó tukkósàgsutianap
Ezeknek a tuskóknak nyilvánvalóan fogalmuk sincs sem a Steelers-Ravens, sem úgy unblock bármelyik rivalizálásról a sportban. Ugyanis a rivalizálást úgy lehetne jellemezni, hogy gyűlöljük a másikat, de tiszteljük is egyben. Ez a jelenet pedig a tisztelet teljes hiányáról tanúskodik.

Suggs, Ward, Ray és minden veterán százszor elmondta a kulcsmondatot, amikor a Steelers-Ravensről kérdezték őket: We really hate them, but we (have to) respect them.

Kizárt dolognak tartom, hogy ez előforduljon a két csapat között.Soldados
egy profi nem is mondhatna mást, mert ha épp úgy alakul, hogy a "rivális" klubhoz igazolhatna csak, akkor ezt az ajtót nem zárhatja be maga előttbaggio
Én hiszem, hogy ezen túl azért ennek más, fontosabb oka is van. A tisztelet, ami a gyűlölet mellett ugyanúgy kijár.

több mint 10 éve

baggio
Ezeknek a tuskóknak nyilvánvalóan fogalmuk sincs sem a Steelers-Ravens, sem úgy unblock bármelyik rivalizálásról a sportban. Ugyanis a rivalizálást úgy lehetne jellemezni, hogy gyűlöljük a másikat, de tiszteljük is egyben. Ez a jelenet pedig a tisztelet teljes hiányáról tanúskodik.

Suggs, Ward, Ray és minden veterán százszor elmondta a kulcsmondatot, amikor a Steelers-Ravensről kérdezték őket: We really hate them, but we (have to) respect them.

Kizárt dolognak tartom, hogy ez előforduljon a két csapat között.Soldados
egy profi nem is mondhatna mást, mert ha épp úgy alakul, hogy a "rivális" klubhoz igazolhatna csak, akkor ezt az ajtót nem zárhatja be maga előtt

---
több mint 10 éve

baggio

Kizárt dolognak tartom, hogy ez előforduljon a két csapat között.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487

baggio
Ezt remèlem nem akarjàk megismètelni, borzasztó tukkósàg

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve

---
több mint 10 éve
Egy Ravens elleni derbi minden körülmények között pirosbetűs napnak számít, de ez most mégis különlegesebb lesz a többinél. No nem azért, mert mindkét csapat számára az idény eddigi legfontosabb meccse következik tekintve, hogy egyaránt 5-3-as mérleggel várják a háborút. Nem, teljesen más oka van.

Ő pedig nem más, mint MEAN JOE GREENE! A Steelersnek hiába volt megannyi szupersztárja és Hall of Famer-e a története során, a klub mostanáig mindössze egyetlen játékos mezszámát vonultatta vissza, méghozzá a DT Ernie Stautner 70-esét. Ezt figyelembe véve különösen nagy dolognak számít, hogy ma eljött a nap, amikor a 75-ös szám hivatalosan is tabuvá válik. Remélem, ezt sikerül méltóképpen megünnepelni. Ezért most a szokottnál is fontosabb a győzelem, de ezúttal nem a mérleg miatt.

Mean Joe Greene, talán minden idők legnagyobb DT-je és a Steelers dinasztiájának első és legfontosabb alappillére:
 www.youtube.com/watch?v=H-tZy8y4is4