NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Hárbó gyönyörűen védi Suggs-ot...ezzel szemben Gilbert azt mondta, hogy meglepődne és csalódott lenne ha a Fedex nem vinne neki levelet. (Ezek szerint megtudtuk, hogy a büntetéseket is a Fedex szállítja 😀 )
Harrison pedig szintén csatlakozott Gilberthez. Szerinte látszott, hogy sérülést akart okozni...
Azért azt érdemes megnézni, hogy az eset végén Pouncey hogy rángatja el a balhéból DeCastrot 😕)
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A múlt héten (meg régebben párszor, amikor megérdemelte) kifejezetten dícsérte Haley-t, tökéletes gameplan-ről írt a Colts meccs kapcsán.
Sok munkája lesz Haley-nek, mire megszeretteti magát Soldival, de legalább van valódi motivációja 😀
Ha sikerül is neki akkor meg tuti megnyertük a SB-t 😀

több mint 10 éve
Strabo 6
A lényeg az hogy nekünk van a legkeményebb punterünk meg kickerünk. Ketten együtt pont feleakkorák mint akikbe belekötöttek
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mivel Troy mellett sajnos Shamarko is újra megsérült, így jön workoutra Jordan Dangerfield.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
De úgy csinálsz, mintha az lenne---
A helyzet az, hogy a fotelból baromi könnyű mindent higgadtan kritizálni, mivel nincs következménye.
A baj csak annyi, hogy konkrétan úgy reagálsz az egészre, mintha Haley egy kontár lenne, aki csak azért kaphat munkát, mert nyilván meztelen fotói vannak a tulajokról a múzeum őrével. Van, aki nem oda való, van, aki csak egyetemi szinten képes nagyot alkotni, van, aki ott se, de enyhén bicskanyitogató, hogy Haleyről rendre úgy beszélsz, mintha a hátsófeledből ránottad volna ki. Nyilván kurva messze van a tökéletestől, sose lesz egy SóPettön generális, de az, hogy kb. ismét van esély a PO-ra az nagyban köszönhető neki is, és nem azért mert aranygömbbe nyúlt. Mindezt úgy, hogy a a dédelgetett védelmünk nem képes 20 pontnál kevesebbet kapni szinte...kishaszi
Hijnye, bassza meg!

Ha nem látod, hogy kétszer egymás után hat TD-t passzolni játékelméletileg csak és kizárólag kirúgni való támadó edzővel lehet, akkor te nem (sem!) érted ezt a játékot!!!😀
(Együtt lehet élni egy helikopterrel.😊 )tomi-tomi
Megint milyen tartalmas HSZ-t írtál. 😊 Meg sem lepődök. Van közölni valód is? 😛Soldados
Nekem papírom van arról, hogy ennyire vagyok képes.

Nem, ez csupàn annak szól, hogy valaki veszi az idejèt-energiàjàt ès lerak komplett cikkeket, steerölzös cikkeket, kompri?! Ès azza vagyunk tobzódàsba, hogy nincsigaza mer annak van igaza a merigazamvannak, ès csaknem bírja ki hogy ne szúrogassa àllandóan. Csakugye ahhoz tàrcàt kène írni, nem lolózni. Ígyis tele van a bakterom, hogy mivel merigazamvan miatt Robi nem ír ide, úgykell összevadàszni a kergetőzès miatt. Úgyhogy Soldi hagyd abba. Robi gyüjjön vissza.sutianap
Én tiltottam ki innen? Nem. Önszántából játszik óvisat, úgyhogy tessék a megfelelő embernél kopogtatni.

De amikor olyan hülyeségeket ír, mint pl a 2. meccs után, ugyanúgy le fogom írni, hogy hülyeségeket ír. 😉 És nem lesz tőle álmatlan éjszakám.Soldados
Amikor a nárcizmus már szociopatikus tünetet is mutat, akkor már csak a szánalom marad.tomi-tomi
Köszönjük tomi! 😊 Kedves hogy idenéztél, esetleg a Steelersről is mondanál vmit eme helyen?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Korábban ennél sokkal nagyobb szenvedéseket produkáltunk éveken keresztül, ahol csak a bikakemény D-nek köszönhető volt az, hogy sok meccsen egyáltalán szóba jöhetett bármi eredmény is, mert annyi volt azelvárás az O-tól, hogy 1x a meccsen tegye oda magát, amikor a védelem már 5-10x atomjaira szedte az ellenfél támadó alakulatát.

MÉGSEM beszéltél úgy sem az OC-ról, sem en bloc az O-ról, mintha épp valami gyalázkodási versenyben vennél részt.

Nem csak 2 meccsen, TH óta hol döcög a szekér, hol nagyon, hol nem annyira, de még szarabb védelemmel, ótvaros pass blokkolással is BB alá lett tolva elég sok minden, meg az ő védelmére. - és még csak siripiri üvöltözés se volt, mint amiről előre rinyált Benji is, meg te is balladákat írtál róla, hogy mekkora fos helyzet, ha az OC nincs egy hullámhosszon a játékossal -QB és az arcába üvöltenek.

Te nem elhamarkodottan ítélkezel, hanem egész egyszerűen betetted egy skatulyába 2008 után, és történhet bármi, neked akkor is csak az marad Haley, amit kitaáltál magadnak azóta a képernyőn keresztül: egy fogalmatlan hülye, aki csak Whisenhuntból élt, és egy arrogáns fazon, aki mindenkivel csak üvöltözni tud, csak a focihoz nem ért.

Ehhez viszont kellene egy olyan D, amelyik 10 ponton tartja az ellenfelet 3,5 negyeden keresztül, majd megadódik az O-nak 10-edszer is egy meccsen belül, hogy a végén vezessen egy normális drive-ot, amivel akár nyerni is tudunk, és kijelenthessük, "mekkorát ütött a kláccs-óra" (nem swatch!). Amíg ilyen a D-nk, hogy enged 20-30 pontokat, addig ez nem fair összehasonlítás.

Egy mondatban az igazság, meg a hülyeség. A D eredménye, hogy nem ment el a meccs. Tény. Az O-nak meg az köszönhető, hogy amikor esélye volt, akkor ütött a meccsen. Nem egyszer, az ucsó pillanatokban, hanem 4x?! Hányszor is.

Amúgy a Ravens ellen elvárni, hogy az O 60/2 percen keresztül domináljon, az reális???? Költői kérdés.

Nem kell szeretni Haleyt, sőt, kifejezetten utálni is lehet, de gyakorlatilag 5-95% arányban értékelni az O pozitívumait, szemben a D, ha egyszer véletlenül összeszedi magát egy meccsben rövid időre teljesítményével. az kilógó patkó esete.
Viszont a minősíthetetlen stílus, ahogy gyakorlatilag viseltetsz iránta - senki más iránt, pedig lehetne bőven bűnbakokat keresni a franchiseon belül -, az számomra egyrészt érthetetlen - minimum furcsa -, és komolyan báncsahasogassaderroncsa a text-alapú szivárvány-hártyámat.

kishaszi
Egy egység teljesítményét az alapanyaghoz kell viszonyítani, ahogy OC-jét is, illetve az ő esetében a hívások helyességét lehet nézni, hogy az megfelelt-e a time managementnek, vagy a szituációnak. Nos az az OL minden idők talán legszarabbja volt, amivel SB-t sikerült nyernünk, plusz volt egy már lefelé tartó RB-nk. Ezzel kellett főzni, ettől az egységtől pedig reálisan nem volt elvárható 30-40 pont egyetlen meccsen sem, így az elvárásaim is mások voltak. (Megjegyezném, megint nem én hoztam elő az Arians-témát). Tehát alapanyagában az az O kihozta magából, ami benne volt. A playcallingot pedig én imádtam nála. A szituációnak és time managementnek megfelelő hívások voltak, a kivitelezés nem volt mindig sikeres, de a hívások az esetek döntő többségében jók voltak.

TH 2,5 éve van itt. És bizony BB-vel sokáig nem voltak egy hullámhosszon, ami ki is ütközött nem egyszer, maga BB is elpanaszolta ezt eleinte. Mostanra ez megváltozott. Szerencsére. Enélkül nem is lehetne előrelépni. Sőt, valószínűleg ez az elsődleges oka annak, hogy ma talán már előrébb járunk. Viszont 2 év elment így teljesen eredménytelenül.

TH-t semmilyen skatulyába nem tettem, főleg nem 2008-ban. Ő akkor egy elismert OC volt a Cards-nál, amiért meg is kapta a jutalmát, mivel HC lett a Chiefs-nél. (Most már szkeptikus vagyok az ottani eredményeivel, hogy az mennyire az ő érdeme volt és vajon mennyire Whizé. Ami biztos, eleinte Whiz hívta a playeket, de később átadta ezt TH-nak.) Amikor kinevezték nálunk, én örültem neki, mert OC-ként bíztató volt a Cardsnál. 😉 De aztán nálunk nem jöttek az eredmények. Semmit nem ért el máig sem, pedig állományában ennek az O-nak sokkal többre kellene képesnek lennie. És rettenetesen bántanak a szituációnak nem megfelelő hívások és a hullámzás meccsen és szezonon belül is. Amúgy pedig a személyiségét (pl hogy arrogáns) sosem állítottam, vagy hoztam fel kritikaként. E tekintetben összekeversz valakivel. Már csak azért sem, mert szarok rá, hogy az-e vagy sem. Engem szurkolóként az eredmények érdekelnek. És azok nem kielégítőek. Mindenesetre bár BA menesztésével nem értettem egyet, de ha már így döntöttek, akkor TH jó választásnak tűnt, nálam pozitív tartományból indult, de 2,5 év eredménytelenségével negatívba küzdötte magát. Ennyit a skatulyáról. De volt már ilyen. Volt idő, amikor kifejezetten utáltam és gyenge cornernek tartottam Ike-ot (2006), vagy utáltam Starksot, vagy éppen a mostanság általam sokat dícsőített Gayt. Ők bebizonyították, hogy hamar ítélkeztem, vagy ha úgy tetszik sokat fejlődtek az évek alatt és nagyon is megkedveltem őket. TH esetében is abban bízom, hogy így lesz. Ez ennyire egyszerű. Nincs nálam skatulya, a teljesítményt értékelem. Ha jó, akkor örülök, ha rossz, akkor szidom. Remélem őt is hamarosan megkedvelem, mint az előbb említett három játékosunkat.

A GW-drive-hoz pedig nem kell kőkemény védelem. Teljesen mindegy hogy 30-26-os, vagy 10-6-os állásnál kerül hozzád a labda 2 perccel a vége előtt. De ilyenből nagyon-nagyon keveset láttunk. Ellenben akkor egy sokkal rosszabb O-nak a liga második legjobb védelmén (Ravens) is sikerült átgyalogolnia, amikor kellett. Ez edzőkérdés (is). Arians csapataira (Colts, most Cards) valahogy éppen ugyanez jellemző azóta is. A mienkre meg ez valahogy nagyon nem...

Tarthatod hülyeségnek, de az O önerőből nem sok mindent csinált ebben a szezonban az 1. Browns és a Colts meccset leszámítva. Az viszont tény, hogy abban előreléptünk, hogy ha a Defense momentumot szerez, akkor azt kihasználja. És ez tényleg komoly előrelépés, mert így tudtuk megroppanatani a HOU-t és a BAL-t is. A nagy hármas győzelmi szériánk abból áll (a Colts meccset leszámítva, amikor elejétől a végéig baszott jó volt az O és az értékelésemben le is írtam, hogy TH fasza volt és akkor az O maga roppantotta meg a Coltsot), hogy szenvedtünk, egy yard nem sok, de annyit se tudunk haladni és a Defense egymást követő labdaszerzései kellettek, hogy történjen vmi. Tehát a Defense-nek köszönhető az, hogy addigra már nem ment el a meccs és az is, hogy kb 50 yardot kellett haladni összesen a 4 TD-ért, amikkel fordítottunk mindkét esetben. A megrottyant ellenfelek közül a HOU-val utána se tudtunk mit kezdeni, de a D kitartott, a BAL-t viszont szépen kivégeztük. Előrelépés van, ez egyértelmű, de az a sokat szidott Defense szokott előlépni (és nem "egyszer, véletlenül", ahogy Te fogalmaztál), amikor szorul a hurok, és nem az Offense, amelytől inkább elvárható lenne. Úgy veszem észre, hogy Te azt nem érted, hogy 5-6 éve más volt az elvárás a D-vel és az O-val szemben, mint most. Akkor a D-nek kellett lennie és volt is a húzóegység alapanyagát tekintve, mostanra ennek fordítva kéne lennie, de ha gödörben vagyunk, akkor mégis a D rángatja ki a szekeret, már amikor tudja. Két kivétel van, amikor az O hozta magát önerőből (CLE1, IND), a JAX, HOU meccseket egy az egyben a D hozta le, a BAL2 meccsen pedig a D rántott ki minket a szarból, a CAR pedig köszönte szépen és megverte magát, de ott amúgy mindkét egységünk jó volt. A vereségeink alkalmával TD-t sem tudtunk elérni a CLE2 és a BAL1 meccseken (garbage time nem számít), a TB elleni bénázásról pedig nem is ejtenék szót, amikor egy nyamvadt 1st down kellett volna csak, de nem tudtuk befejezni a meccset.

Felőlem kiveheted a sérüléseket, de azok a játék befolyásoló részei. BB nélkül nyilván nem várnék el komoly eredményeket az O-tól sem. De az O-ban mindenki egészséges. A D viszont immár 5 hete 3-4 kezdőjét nélkülözi. Ez azért sok. És mégis áll a lábán, sőt nem várt extrákat tud hozni. Ez az amikor arról beszélek, hogy az egyik hozza a TŐLE elvárhatót, a másik meg alulteljesít(ett).

Nem, egyáltalán nem várom el a 60 perces dominanciát. Nemhogy a Ravens ellen, hanem senki ellen sem. De az non-sense, hogy 4 drive-ból három 3 and out, a negyedik meg a két 1st down ellenére mínusz yardon fejeződik be, azaz a 4 drive alatt összesen 5-10 yardot mentünk előre, büntikkel együtt valszeg negatív yardon voltunk. Ettől az Offense-től azért 4 drive-ból elvárható lett volna legalább egy aprócska pontszerzés. De ha ez sem, hát akkor legalább néhány 1st down, hogy a D tudjon egyrészt pihenni, másrészt ne mindig a saját 40-eséről kezdjen a Ravens, mert az akkor még low scoring game-nek tűnő csatán a mezőnypozíciós háború szokott dönteni. Ezeket figyelembe véve, csoda hogy a közepes D-nket nem végezték ki. Az ilyen kezdés elfogadhatatlan, nemcsak a Ravens ellen, hanem bárki ellen.

A stílussal pedig nem tudom mi bajod, de ez már a Te egyéni problémád. Én nem illettem semmi trágársággal, ízléstelenséggel. Sajnálom, ha nem tetszik, de részemről ez ennyi.

ps.: Amúgy utálom, ha szétszabdálják a HSZ-t és úgy válaszolgatnak, de ez legyen az én gondom.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A helyzet az, hogy a fotelból baromi könnyű mindent higgadtan kritizálni, mivel nincs következménye.
A baj csak annyi, hogy konkrétan úgy reagálsz az egészre, mintha Haley egy kontár lenne, aki csak azért kaphat munkát, mert nyilván meztelen fotói vannak a tulajokról a múzeum őrével. Van, aki nem oda való, van, aki csak egyetemi szinten képes nagyot alkotni, van, aki ott se, de enyhén bicskanyitogató, hogy Haleyről rendre úgy beszélsz, mintha a hátsófeledből ránottad volna ki. Nyilván kurva messze van a tökéletestől, sose lesz egy SóPettön generális, de az, hogy kb. ismét van esély a PO-ra az nagyban köszönhető neki is, és nem azért mert aranygömbbe nyúlt. Mindezt úgy, hogy a a dédelgetett védelmünk nem képes 20 pontnál kevesebbet kapni szinte...kishaszi
Hijnye, bassza meg!

Ha nem látod, hogy kétszer egymás után hat TD-t passzolni játékelméletileg csak és kizárólag kirúgni való támadó edzővel lehet, akkor te nem (sem!) érted ezt a játékot!!!😀
Megint milyen tartalmas HSZ-t írtál. 😊 Meg sem lepődök. Van közölni valód is? 😛Soldados
Nekem papírom van arról, hogy ennyire vagyok képes.

Nem, ez csupàn annak szól, hogy valaki veszi az idejèt-energiàjàt ès lerak komplett cikkeket, steerölzös cikkeket, kompri?! Ès azza vagyunk tobzódàsba, hogy nincsigaza mer annak van igaza a merigazamvannak, ès csaknem bírja ki hogy ne szúrogassa àllandóan. Csakugye ahhoz tàrcàt kène írni, nem lolózni. Ígyis tele van a bakterom, hogy mivel merigazamvan miatt Robi nem ír ide, úgykell összevadàszni a kergetőzès miatt. Úgyhogy Soldi hagyd abba. Robi gyüjjön vissza.sutianap
Én tiltottam ki innen? Nem. Önszántából játszik óvisat, úgyhogy tessék a megfelelő embernél kopogtatni.

De amikor olyan hülyeségeket ír, mint pl a 2. meccs után, ugyanúgy le fogom írni, hogy hülyeségeket ír. 😉 És nem lesz tőle álmatlan éjszakám.Soldados
Amikor a nárcizmus már szociopatikus tünetet is mutat, akkor már csak a szánalom marad.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve

De amikor olyan hülyeségeket ír, mint pl a 2. meccs után, ugyanúgy le fogom írni, hogy hülyeségeket ír. 😉 És nem lesz tőle álmatlan éjszakám.

több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Érzek némi párhuzamot a mostani helyzet és a 2évvel ezelötti Ravensé közt.Ott Ray bejelentett visszavonulása adott a D-nek/és a csapatnak/ egy olyan mentális plusszt,hogy az esetleges képességbeli hiányokat átmenetileg pótolta.Éltek vele és underdogként lett gyűrűjük.
Valahogy így látom a mostani helyzetet JH kapcsán.Jött egy leader egy legenda,és konkrétan látszik pl Worilds játékán a javulás.Ő is kamatoztatja JH jelenlétét mint annó Wugyli.
Jelenleg mindkét egységben meglett a hiányzó mozaik/MBryant,McCain/,ezt kellene minél jobban kihasználni.Az Öregtől nem tartok,és Haley is kezd mellé zárkózni.És ez így PO.
több mint 10 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Öröm látni hogy visszatalált a csapat a helyes útra, szerintem ehhez a szériához nagyban hozzáraknak Cowher és Hines puhakukis beszólásai is. Csak valahogy maradjon ez a forma meg...
Viszont menjen most bármilyen jól is a szekér, meg lennék lepve ha a Jets+Titans meccsekből az egyik ne lenne betli. Abszolút ránk vallana...

Ps: Tök jó lenne elszívni a békepipát és nem minden adandó alkalommal forgatni a tőrt lolozással meg utalgatással Robi felé... nem kell fikázni a másikat a véleményéért. Ignore ha nem tetszik és heló, a többi usernek baromi nagy szívesség lenne.
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
de faszán tudunk örülni a sikereknek...mi lesz ha megverjük a Jets, anyáztok is? 😀Klaci79
Nyugodjatok le a p.icsába, nektek áll most a csoport. 😀
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
de ehhez kellene majd olyan is, amikor GW-drive-ot vezetünk egy kiélezett meccsen. 😊
Soldados
Ehhez viszont kellene egy olyan D, amelyik 10 ponton tartja az ellenfelet 3,5 negyeden keresztül, majd megadódik az O-nak 10-edszer is egy meccsen belül, hogy a végén vezessen egy normális drive-ot, amivel akár nyerni is tudunk, és kijelenthessük, "mekkorát ütött a kláccs-óra" (nem swatch!). Amíg ilyen a D-nk, hogy enged 20-30 pontokat, addig ez nem fair összehasonlítás.kishaszi
Azért ahhoz a "klaccs-sághoz" volt köze Ariansnak is nem csak a jó D-nek, nézd meg milyen eredményeket ért el mióta elment tőlünk:
2012: Colts 11-5, PO újonc irányítóval
2013: Cards 10-6, Palmerrel, aki az előző években csak szenvedett és már nagyjából leírta mindenki
2014: Cards: 7-1 eddig
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem, ez csupàn annak szól, hogy valaki veszi az idejèt-energiàjàt ès lerak komplett cikkeket, steerölzös cikkeket, kompri?! Ès azza vagyunk tobzódàsba, hogy nincsigaza mer annak van igaza a merigazamvannak, ès csaknem bírja ki hogy ne szúrogassa àllandóan. Csakugye ahhoz tàrcàt kène írni, nem lolózni. Ígyis tele van a bakterom, hogy mivel merigazamvan miatt Robi nem ír ide, úgykell összevadàszni a kergetőzès miatt. Úgyhogy Soldi hagyd abba. Robi gyüjjön vissza.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ez az elmülèkkàbelek, - vizuàlis típus vagyok, frenetikus, bearanyozza az icakàt 😀
Tsókolom, möggyött a nehèztüzèrsèg 😉sutianap
Örünök, hogy borúra derűt, mer'bár lehet ez is akár olybéli felfogás, hogy Tenmagad látod-e az igazságot: hogy akár ez is lehet relatív, csak eldöntöd minek emeled szemhéjad magasabbra, vagy verbálisz reflektálisz Haszimusz to Soldimusz világnézetre. Avagy az beszép magyar nyelv pongyolapitypangként felhasznált, ámde valóban ritkán látott formába öntött verziójának. 😉

--

Laci: nem-nem, naygjából most így kikivánkozott az új vincseszter-formatálás alatt a dolog, remélem még sok ilyen meccsünk lesz, ígérem csak hümmögni fogok😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
de faszán tudunk örülni a sikereknek...mi lesz ha megverjük a Jets, anyáztok is? 😀
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez az elmülèkkàbelek, - vizuàlis típus vagyok, frenetikus, bearanyozza az icakàt 😀
Tsókolom, möggyött a nehèztüzèrsèg 😉

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
Mindenesetre kívánom, hogy győzzön meg, hogy 1. és 2. éve után is elhamarkodottan ítélkeztem felette, de ehhez kellene majd olyan is, amikor GW-drive-ot vezetünk egy kiélezett meccsen. 😊
Soldados
Te is tudod, hogy ez lehetetlen...

De amit tegnap is az első 4 drive-ban műveltünk támadás címén, az katasztrófa. Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen. Azt nem tudom, hogy magától változtatott, vagy kényszerre, de a 2. negyedtől vertikálisabb játékra váltott, amely rögtön eredményre vezetett.Soldados
Utána viszont tudott váltani, ami szintén dicséret, ha nem lenne egyértelmű. 😉Soldados
Hát maradjunk abban, jól megdicsérted.
több mint 10 éve
Talán mert eddig semmit nem bizonyított és semmit nem ért el nálunk. 😉 És még most sem. Ellenben 2,5 éve szenved az Offense-ünk.
Soldados
Korábban ennél sokkal nagyobb szenvedéseket produkáltunk éveken keresztül, ahol csak a bikakemény D-nek köszönhető volt az, hogy sok meccsen egyáltalán szóba jöhetett bármi eredmény is, mert annyi volt azelvárás az O-tól, hogy 1x a meccsen tegye oda magát, amikor a védelem már 5-10x atomjaira szedte az ellenfél támadó alakulatát.

MÉGSEM beszéltél úgy sem az OC-ról, sem en bloc az O-ról, mintha épp valami gyalázkodási versenyben vennél részt.

A PO-esély pedig nem egyenlő azzal, hogy PO-ba jutottunk. Ez még nem eredmény, ahol most tartunk.
Soldados
Nem is állította senki.

És még mindig sok az ostobaság. Olyanok, amin meccsek mehetnek el. Épp ezért mondom, felőlem akár MVP-t is csinálhat Benből, de ha a hülyeségei miatt bukunk mondjuk el a PO-ban (vagy a PO kapujában), akkor is elzavarnám, mert nem az MVP-címnek drukkolok, hanem a Steelers-nek.
Soldados
Lásd I. bekezdés. Akkor is volt, mégsem nyöszörögtél ennyire. Akkor is emlegetted, ha nem tetszik valami, de rózsaszín lepel mögül.

És az nekem nem eredmény, hogy 2,5 év alatt most sorozatban 2 meccsen át rekordokat döntögetünk. Persze ez az átlagokat szépen felhúzza összességében is, és úgy tűnhet, hogy milyen pofás az éves teljesítmény, de valójában legfeljebb olyan 4 brutálisan jó félidő (18-ból) hozza ki ezeket a számokat...
Soldados
Nem csak 2 meccsen, TH óta hol döcög a szekér, hol nagyon, hol nem annyira, de még szarabb védelemmel, ótvaros pass blokkolással is BB alá lett tolva elég sok minden, meg az ő védelmére. - és még csak siripiri üvöltözés se volt, mint amiről előre rinyált Benji is, meg te is balladákat írtál róla, hogy mekkora fos helyzet, ha az OC nincs egy hullámhosszon a játékossal -QB és az arcába üvöltenek.

Mindenesetre kívánom, hogy győzzön meg, hogy 1. és 2. éve után is elhamarkodottan ítélkeztem felette,
Soldados
Te nem elhamarkodottan ítélkezel, hanem egész egyszerűen betetted egy skatulyába 2008 után, és történhet bármi, neked akkor is csak az marad Haley, amit kitaáltál magadnak azóta a képernyőn keresztül: egy fogalmatlan hülye, aki csak Whisenhuntból élt, és egy arrogáns fazon, aki mindenkivel csak üvöltözni tud, csak a focihoz nem ért.

de ehhez kellene majd olyan is, amikor GW-drive-ot vezetünk egy kiélezett meccsen. 😊
Soldados
Ehhez viszont kellene egy olyan D, amelyik 10 ponton tartja az ellenfelet 3,5 negyeden keresztül, majd megadódik az O-nak 10-edszer is egy meccsen belül, hogy a végén vezessen egy normális drive-ot, amivel akár nyerni is tudunk, és kijelenthessük, "mekkorát ütött a kláccs-óra" (nem swatch!). Amíg ilyen a D-nk, hogy enged 20-30 pontokat, addig ez nem fair összehasonlítás.

Mellesleg ez a védelem, amit mindenki szeret fikázni a DL-től, az LB-corpon át a secondaryig, sokkal többet tett azért, hogy versenyben vagyunk, mint az Offense. Ahogy írtam is, ezt a meccset is Def-nek köszönhetjük meg, hogy nem ment el az első 20 percben, sőt utána szereztek két labdát, amivel életre keltették a halottnak hitt Offense-t, amely akkor 4 drive-ból nagyjából 5-10 yardon állhatott...
Soldados
Egy mondatban az igazság, meg a hülyeség. A D eredménye, hogy nem ment el a meccs. Tény. Az O-nak meg az köszönhető, hogy amikor esélye volt, akkor ütött a meccsen. Nem egyszer, az ucsó pillanatokban, hanem 4x?! Hányszor is.

Amúgy a Ravens ellen elvárni, hogy az O 60/2 percen keresztül domináljon, az reális???? Költői kérdés.

Utána szép dolog a 6 TD és be tudta fejezni a meccset (nem úgy mint a Bucs ellen), de amikor szorult a hurok, nem az Offense lépett elő megintcsak.
Soldados
Lásd előző bekezdés. Befejezés = időpont., sok TD = intervallum. Alma-körte.

Pedig az Offense helyzetét egyetlen sérülés sem nehezíti egész szezonban, a Defense viszont hetek óta 3-4 kezdőt kénytelen nélkülözni.
Soldados
Nálunk azt mondták a nagy mukik a cégnél, hogy "válság az nincs, azzal kell főzni, ami van..."

amúgy pedig amikor tetszik Haley playcallingja, azt is szoktam írni, lásd múlt hét. A mostani viszont katasztrófa volt 1 negyeden át, de szerencsére meccsben maradtunk. Utána viszont tudott váltani, ami szintén dicséret, ha nem lenne egyértelmű. 😉Soldados
Nem kell szeretni Haleyt, sőt, kifejezetten utálni is lehet, de gyakorlatilag 5-95% arányban értékelni az O pozitívumait, szemben a D, ha egyszer véletlenül összeszedi magát egy meccsben rövid időre teljesítményével. az kilógó patkó esete.
Viszont a minősíthetetlen stílus, ahogy gyakorlatilag viseltetsz iránta - senki más iránt, pedig lehetne bőven bűnbakokat keresni a franchiseon belül -, az számomra egyrészt érthetetlen - minimum furcsa -, és komolyan báncsahasogassaderroncsa a text-alapú szivárvány-hártyámat.

p.s.: A D meg persze, hogy tudott momentumot szerezni. MEgint elővették a raktárból az ütött-kopott vezérlőpanelt. Öreg már a proceszorra, elavult a chipsetje, de benne van sok év fejlesztés. Nem 2 év alatt összerakott flashy-termék....
Addig meg olyan volt, mint az ELMŰ-légkábelek orkánban, hogy egy ilyen Sánta Fé-i szakbarbár hasonlattal élhessek.

Uff.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Hijnye, bassza meg!

majd en is leirom ugyanazt 8-10 alkalommal egymas utan csak h megfelelo vitapartnerre talalj. nagyon vekony a mezsgye az erveles es a meggyozodes kozott 😉

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Hijnye, bassza meg!

Megint milyen tartalmas HSZ-t írtál. 😊 Meg sem lepődök. Van közölni valód is? 😛

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hijnye, bassza meg!

(Együtt lehet élni egy helikopterrel.😊 )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Talán mert eddig semmit nem bizonyított és semmit nem ért el nálunk. 😉 És még most sem. Ellenben 2,5 éve szenved az Offense-ünk. A PO-esély pedig nem egyenlő azzal, hogy PO-ba jutottunk. Ez még nem eredmény, ahol most tartunk. És még mindig sok az ostobaság. Olyanok, amin meccsek mehetnek el. Épp ezért mondom, felőlem akár MVP-t is csinálhat Benből, de ha a hülyeségei miatt bukunk mondjuk el a PO-ban (vagy a PO kapujában), akkor is elzavarnám, mert nem az MVP-címnek drukkolok, hanem a Steelers-nek. És az nekem nem eredmény, hogy 2,5 év alatt most sorozatban 2 meccsen át rekordokat döntögetünk. Persze ez az átlagokat szépen felhúzza összességében is, és úgy tűnhet, hogy milyen pofás az éves teljesítmény, de valójában legfeljebb olyan 4 brutálisan jó félidő (18-ból) hozza ki ezeket a számokat... Mindenesetre kívánom, hogy győzzön meg, hogy 1. és 2. éve után is elhamarkodottan ítélkeztem felette, de ehhez kellene majd olyan is, amikor GW-drive-ot vezetünk egy kiélezett meccsen. 😊

Mellesleg ez a védelem, amit mindenki szeret fikázni a DL-től, az LB-corpon át a secondaryig, sokkal többet tett azért, hogy versenyben vagyunk, mint az Offense. Ahogy írtam is, ezt a meccset is Def-nek köszönhetjük meg, hogy nem ment el az első 20 percben, sőt utána szereztek két labdát, amivel életre keltették a halottnak hitt Offense-t, amely akkor 4 drive-ból nagyjából 5-10 yardon állhatott... Utána szép dolog a 6 TD és be tudta fejezni a meccset (nem úgy mint a Bucs ellen), de amikor szorult a hurok, nem az Offense lépett elő megintcsak. Pedig az Offense helyzetét egyetlen sérülés sem nehezíti egész szezonban, a Defense viszont hetek óta 3-4 kezdőt kénytelen nélkülözni.

amúgy pedig amikor tetszik Haley playcallingja, azt is szoktam írni, lásd múlt hét. A mostani viszont katasztrófa volt 1 negyeden át, de szerencsére meccsben maradtunk. Utána viszont tudott váltani, ami szintén dicséret, ha nem lenne egyértelmű. 😉

több mint 10 éve
Ja, megazis amúgy eceerű, bemèsz fijam azt megcsinàlod a Momentumot 😉 s igen azèr rinyàltunk mer egyèrtelmű volt, hogy az O oldalàn volt a labda, mer csak onnan jöhet a megvàltàs, erre jöttek a bicebóca meccsek, akkor vót megjegyzèsem, hogy leginkàbb Bigbennek kène előszedni magàt, hogy megmutassa frencsàjz irànyító. Ennyike nem kell dramatizàlni. A lóisten volt a tudója, hogy a WR2be vetèsforgót kell jàtszani, hogy helyrejöjjenek a fejek. A menteni a menhetőt ügynöksèg meg ugye Kiszel-Karizom pàrosnak csókolhassa a làbanyomàt, jövőre jöhet vissza Vugyli.
Momentumgeneràtor xD

több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Naszóval, nekem legjobban az tetszik, ahogy a fiúk fejben és koncentráló képességben felülmúlják az ellent az utóbbi három hétben. Momentumgyártásban az élen járunk... 😊 de most jön a neheze, meg kell verni a Jets és Titans gárdáját. Utána pedig lazíthatunk, márcsak a bye week okán is! 😀
Egyébként Big Ben kapott ajánlatot egy 1957-es hollywoodi siker remake főszerepére: ő játsza Wyatt Earp-öt Burt Lancaster helyett az Újra szól a hatlövetű 2-ben... 😀
több mint 10 éve
A baj csak annyi, hogy konkrétan úgy reagálsz az egészre, mintha Haley egy kontár lenne, aki csak azért kaphat munkát, mert nyilván meztelen fotói vannak a tulajokról a múzeum őrével. Van, aki nem oda való, van, aki csak egyetemi szinten képes nagyot alkotni, van, aki ott se, de enyhén bicskanyitogató, hogy Haleyről rendre úgy beszélsz, mintha a hátsófeledből ránottad volna ki. Nyilván kurva messze van a tökéletestől, sose lesz egy SóPettön generális, de az, hogy kb. ismét van esély a PO-ra az nagyban köszönhető neki is, és nem azért mert aranygömbbe nyúlt. Mindezt úgy, hogy a a dédelgetett védelmünk nem képes 20 pontnál kevesebbet kapni szinte...