Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nem egészen értem, hogy elvileg McCullers kezdő volt mégis csak 13 snappet volt a pályán. Tuitt pedig csak 4-et...én többet játszatnám őketKlaci79
Valszeg nem voltak elégedettek a látottakkal McCullers esetében. Tuitt pedig ugyebár csak 4. DE a depth charton.Soldados
néztem az ismétlést, néha pedig Cam Thomas úgy tűnt nincs a helyzet magaslatán...na de mindegy szerintem az ilyen pofonok kellenek CulánakKlaci79
Cam Thomas általában nincs a helyzet magaslatán 😀 😀, de tegnap szerintem pont meglepően jól játszott, legalábbis a 2. félidőben nekem többször feltűnt, hogy jó volt futás ellen, ami valszeg épp azért tűnt fel nekem, mert ez ritka jelenség. 😀

Az meg szinte biztos, hogy jelenleg még jobb, mint McCullers, de az bíztató McCullersre nézve, hogy a stáb élesben is akart viszonyítási alapot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 263 — Steelers fan
Azt lehet tudni hogy a 4. negyedben hogy oszlott meg a labdabirtoklás? Érzésre durván sokat volt nálunk, tippem szerint 90/10 arányban.bcsarli
Minden negyedben nálunk volt többet a labda. Összesen 39.49-20.11
Az első és utolsó negyed hasonló volt, 11.20-3.40 ill. 11.09-3.51.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nem egészen értem, hogy elvileg McCullers kezdő volt mégis csak 13 snappet volt a pályán. Tuitt pedig csak 4-et...én többet játszatnám őketKlaci79
Valszeg nem voltak elégedettek a látottakkal McCullers esetében. Tuitt pedig ugyebár csak 4. DE a depth charton.Soldados
néztem az ismétlést, néha pedig Cam Thomas úgy tűnt nincs a helyzet magaslatán...na de mindegy szerintem az ilyen pofonok kellenek Culának
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Valszeg nem voltak elégedettek a látottakkal McCullers esetében. Tuitt pedig ugyebár csak 4. DE a depth charton.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
nem egészen értem, hogy elvileg McCullers kezdő volt mégis csak 13 snappet volt a pályán. Tuitt pedig csak 4-et...én többet játszatnám őket
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hogy mennyi az értéke egy PO-ba vágyó csapat számára, ha ippeg sérült az RB?? Sok.....bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..Klemó
hozzánk jöhetne Blant, egy 7. kört megérne 😀 főleg h Bradshaw megint eltörte magátBorbinho
3 hete lejárt a trade deadlineHöri
touché.
akkor marad a cut 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Akko marad a szezon végéig 😀
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hogy mennyi az értéke egy PO-ba vágyó csapat számára, ha ippeg sérült az RB?? Sok.....bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..Klemó
hozzánk jöhetne Blant, egy 7. kört megérne 😀 főleg h Bradshaw megint eltörte magátBorbinho
3 hete lejárt a trade deadline

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..Klemó
Boston,Denver?ZERO_L
a héten dőlt ki Bradshaw, szóval itt vagyunk, vájuk a cutot nagyon.

Amúgy nyilván azért volt frusztrált mert a Titans ellen mindig extrán akar bizonyítani mert udfa-ként nem került be az ottani 53-ra anno.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
hozzánk jöhetne Blant, egy 7. kört megérne 😀 főleg h Bradshaw megint eltörte magát

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azt lehet tudni hogy a 4. negyedben hogy oszlott meg a labdabirtoklás? Érzésre durván sokat volt nálunk, tippem szerint 90/10 arányban.

több mint 10 éve
Egyébként számos játékos (nincsenek nevesítve) Blount kidobását kéri az esti viselkedése miatt. Kíváncsian várom mi lesz az ügy vége 😕
több mint 10 éve
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487

most dobódik ki szerintem ez az ügy, jó kis konspiráció, szerintem a blekkamaróban a ződközi hengerezésné, mivel Blünt listásvót, Csöngő elvitte a balhét, mit tisztalapos. De ahogy múlnak a hetek biza lerakdódik ez mint a rozsdamaris...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Bevallom őszintén kicsit megértem Blount idegességét. Az hogy otthagyta a csapatot, persze nem tolerálható, de már az első drive-ban is nagyon jól ment a futás és teljesen felesleges volt utána szinte csak passzokkal haladni. Ami a futásban még jó, hogy jöhet a playaction teljesen elveszett a következő driveokban. Bell-t és Blount-ot folyamatosan futtatni kellett volna, de lényegében teljesen átálltunk. Amikor bejött Blount sosem próbálkoztunk vele és nem mintha olyan jól meg tudtuk volna oldani passzjátékkal.
Olyan 2,5 negyed telt el, mire egyértelműen rájöttünk, hogy mit kell csinálni, pedig az első drive is jól ment már. Furcsák az ilyen szituk az offense-ben.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..Klemó
Boston,Denver?ZERO_L
Bostonba minek? Most futott Gray 199yardot. Egyébként sem lehet màr tradelni.gordon
félre értettem, nálam már rég nem első számú futó Blount, így az a lehetőség, hogy vki ilyen státuszba cserélje el, fel sem merült 😀

de ha így nézzük akkor Indy lehetne egy állomás, de max egy fél marék szotyiért

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Boston,Denver?ZERO_L
Bostonba minek? Most futott Gray 199yardot. Egyébként sem lehet màr tradelni.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Boston,Denver?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Ez a győzelem sokkal többet ér, mint egy Colts elleni "mindenbejön" W. Mert, amikor elment a Titans, és két labdabirtoklásnyi előnye volt, akkor már másfél negyeden keresztül szenvedtünk és a harmadik felére tudtunk váltani, Láttuk a Titans O és D hívások egysíkúságát és relatíve könnyedén kijátszottuk azt. Persze a szívnek nem tesz jót, de nagyon fontosak az ilyen fordításos W-ek, ezek erősítenek meg egy csapatot igazán,amikor "a semmiből, ha nagyon kell" összeáll a csapat. Ez mutatja meg a minimum mentális erőnket, hogy nem esünk szét 13-24-nél és tudunk váltani, harcolni és mindezt eredményesen.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Várjunk azért egy kicsit, mert egyelőre van egy pletyi és nem tudunk részleteket...Már a depot-n írtak is egy frissítést, hogy Porter beszélt vele és visszahívta az öltözőbe, miután kirohant. Hülye volt és forró fejű ez nem vitás, de ilyenkor ez edző kérdés is, ugyanis evidens lehetett volna, hogy ő viszi végig az ucsó drive-ot, vagy legalábbis amikor kicsiket kell menni, akkor bejön. (pech, hogy Bell folyamatosan megcsinálta a first downokat elsőre is)

A kérdés egyébként most az, hogy volt-e ennek komolyabb öltözői előzménye. Ha nem, akkor ezt rendezni fogja Tomlin és az Öreg. Ha igen, akkor komolyabb a gond, de most ezért jó, hogy jön a bye week.

Hogy mennyi az értéke egy PO-ba vágyó csapat számára, ha ippeg sérült az RB?? Sok.....bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..
több mint 10 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
hát a félidő után majdnem becsokiztam. Félidő előtt nem vártam meg a Titans drive-ját, és megrökönyödve konstatáltam, hogy nem mi vezetünk a második félidőben.

Blount-ot dettó hiányoltam, nem tudom milyen más ok miatt nem kapott snap-et.

Ami tetszett, hogy tudtunk fordítani, és ehhez a megfelelő play-eket hívtuk végre, nem az idióta rövid passzokat és hosszan eladott labdákat.

Persze a végén kellett az is, hogy a futással végre rendesen öljük az órát, és ott se legyen valami túlvállalt elbaszás, idióta rövid passz. (Ja, Haley takaroggy 😊 )

Ennek ellenére negatívum volt, hogy még mindig sok a bünti, és néha totál homály volt a játék 😕
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
de vajon van-e még érdemben értéke?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Mint valami hisztis tyúk. Blount egy igazi gyökér és erről már nem 1szer adott tanúbizonyságot. Én sem lepődnék meg egy trade-en.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Azon, hogy nem kapott lehetőséget, pontosabban 3X pályán volt, de akkor nem futottunk. Ezen felmérgesedve hamarabb bement az öltözőbe, majd a reptérre. Remélem trade-ből kapunk érte valamit, ne csak ingyen basszuk ki. Kár, pedig ketten Bellel egy kurva jó futópáros lehettek volna akár hosszabb távon. Gondolom Bellnek nagyon szaladt a szekér ezért őt tolták, lehet megint a csúcs volt a cél. Mindegy ez csapatjáték aki meg nem csapatjátékos annak nincs helye a csapatban. Sztem.polamalu
Azért ez már nem az első f@szsága. A kábszeres sztori, most ez. A Steelers meg nem arról híres, hogy nagyon sokáig tolerálná az ilyen dolgokat. Nagy kár ( lenne ) érte, mert jó párost alkothattak volna Csengettyűvel. Azt meg be kell látni, hogy Bell ma hatalmasat alkotott. Ráadásul Tomlin pont az HC szerintem aki nagyon határozottan tudja kezelni az ilyen helyzeteket és ezzel együtt az öltözői hangulatot is.

" class="embed">
több mint 10 éve
Azon, hogy nem kapott lehetőséget, pontosabban 3X pályán volt, de akkor nem futottunk. Ezen felmérgesedve hamarabb bement az öltözőbe, majd a reptérre. Remélem trade-ből kapunk érte valamit, ne csak ingyen basszuk ki. Kár, pedig ketten Bellel egy kurva jó futópáros lehettek volna akár hosszabb távon. Gondolom Bellnek nagyon szaladt a szekér ezért őt tolták, lehet megint a csúcs volt a cél. Mindegy ez csapatjáték aki meg nem csapatjátékos annak nincs helye a csapatban. Sztem.