Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha csak azt hozzuk akkor elvitte a szisza az egészet, akkor bukó, a mellé még 2-t kell legalább.Kemény lesz a vége.A 2 CINCIN meccest hozni kell smienk a tájbréker. Anélkül.mehetünk vadkörtézni.kishaszi
A Ravens már nem fog bukni meccset, nem lesz egyszerű.Tibi76
több mint 10 éve
Kemény lesz a vége.A 2 CINCIN meccest hozni kell smienk a tájbréker. Anélkül.mehetünk vadkörtézni.
A Ravens már nem fog bukni meccset, nem lesz egyszerű.Tibi76
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Kicsit csalodott vagyok a hétvégi eredményeket illetően, azt hittem h a Ravens-Browns kikap, de még nagy titokban h a Bengals is!.. Jó lett volna egy kis elüny így a végére!
több mint 10 éve
Ez talán a Steelerseseket is érdekelheti - a Jags ugyebár a 20. szezonját játssza és emiatt pár visszaemlékezős vidót is felraknak mostanság, mint pl. az 1. Prime Time meccsünket (és MNFünket) ellenetek:www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jags-20th-Jaguars-Monday-Night-Football-Debut/af2b952b-8362-4489-bc90-0e3afb61c36f
Ez volt az a mérkőzés, amikor Cowher majdnem pályára lépett, hogy szerelje a meccs legvégén Chris Hudsont, amikor ő visszavitte a meccsnyertesnek szánt blokkolt FGteket.
több mint 10 éve
Minthogy Ariansnak annyi esze van, hogy aki kinèzett az öreg azt - a mökkő tanulni a SteelDt legalàbb nègyèvig - simàn pàlyàra lehet engedni, mennyi? Tíznaputàn. Azza van a bajom, hogy az oldboyz megin kiràngatja a seggünk, de no arrèbb van tolva az özönvíz, nagyügy. Na ès nèzmàmeg Tamu is a sivatagba elrajzolgatsutianapHa Keisel helyett Mauro játszana, idén rosszabb lenne a helyzetünk, ebben biztos lehetsz. Az NFL-ben pedig egyetlen szezon számít: a jelenlegi. (Holtszezonban pedig az előttünk álló, mert hihetetlen nagy a bizonytalansági tényező több mint egyéves távlatban.) Idén pedig Keisel >>>>>>>>>>>>>>>>>> Mauro. Ezzel pedig a kérdés eldöntve.
Nálunk nem fért be, náluk a sérülések miatt igen. Ennyi a történet. Lapozzunk! 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Minthogy Ariansnak annyi esze van, hogy aki kinèzett az öreg azt - a mökkő tanulni a SteelDt legalàbb nègyèvig - simàn pàlyàra lehet engedni, mennyi? Tíznaputàn. Azza van a bajom, hogy az oldboyz megin kiràngatja a seggünk, de no arrèbb van tolva az özönvíz, nagyügy. Na ès nèzmàmeg Tamu is a sivatagba elrajzolgatsutianapTaamu ott van, és ott se valami nagy király.
Foote is ott van, nálunk meg Timmons és Shazier a 2 ILB.
Mendenhall, Dwyer se tettek ott csodát, nálunk Bell azért elcsúszik, nem? Nem azok az arcok húzzák azt a csapatot, akik tőlünk mentek oda.
több mint 10 éve
Minthogy Ariansnak annyi esze van, hogy aki kinèzett az öreg azt - a mökkő tanulni a SteelDt legalàbb nègyèvig - simàn pàlyàra lehet engedni, mennyi? Tíznaputàn. Azza van a bajom, hogy az oldboyz megin kiràngatja a seggünk, de no arrèbb van tolva az özönvíz, nagyügy. Na ès nèzmàmeg Tamu is a sivatagba elrajzolgat
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
12 DB van rosztren, vagy Làndri is mehetett vóna. Itt a bütyök Kiszel visszagyön egy èvre, ozt nem tudjuk megoldani hogy rosteren legyenek èrtèkes emberek, ezt montam vót orbitàlis baromsàg volt Maurot PSbe rakni, mer ki a vajas valagnak hiànyzott volna WebbWB vagy Ventrone? Mèg elviszik Hóvàrdot vagy Fehèrviràgot az ganè.sutianapVárjuk ki a végét. Egyenlőre 1 jó meccse volt a srácnak, annyi Ziggynek is volt, mégsem sajnálja senki hogy elment.
Ha tartósan hozza ezt a teljesítményt amit a Seattle ellen, stabil kezdőként, (amit egyébként nem hinnék) akkor majd lehet mondani hogy a coaching staff vakon van mint a denevér, mert itt volt egy tehetséges, NFL-ready DE és ők nem vették észre... de egyenlőre nem ez a helyzet.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Szerintem ha lesz PO az öreg szakáll is bejelenti a visszavonulást...Harrisonnal együtt, hátha bejön nekünk is ami a Ravenset végigtolta.12 DB van rosztren, vagy Làndri is mehetett vóna. Itt a bütyök Kiszel visszagyön egy èvre, ozt nem tudjuk megoldani hogy rosteren legyenek èrtèkes emberek, ezt montam vót orbitàlis baromsàg volt Maurot PSbe rakni, mer ki a vajas valagnak hiànyzott volna WebbWB vagy Ventrone? Mèg elviszik Hóvàrdot vagy Fehèrviràgot az ganè.sutianapMi tradicionálisan 3 QB-t teszünk rosterre, tetszik, nem tetszik, ez van. DB-k pedig kiváló spec teamerek, helyettük nem teheted Maurót rosterre, különben nyalod a nagy returnöket és akár TD-ket. Mauro egy undrafted playa, simán benne volt hogy nem viszik el, ahogy nem is vitték a 12. hétig. Nem egy 3. körös playát tettünk oda, hanem egy UDFA-t. Keiselt pedig kár idekeverni, visszajött, és ezt egy percig nem bánom, akkor sem, ha miatta elvesztettünk két proyect játékost, mivel még mindig felettébb jól tolja Beard, ráadásul elvileg köv. évre is van szerződése.Soldados
több mint 10 éve
12 DB van rosztren, vagy Làndri is mehetett vóna. Itt a bütyök Kiszel visszagyön egy èvre, ozt nem tudjuk megoldani hogy rosteren legyenek èrtèkes emberek, ezt montam vót orbitàlis baromsàg volt Maurot PSbe rakni, mer ki a vajas valagnak hiànyzott volna WebbWB vagy Ventrone? Mèg elviszik Hóvàrdot vagy Fehèrviràgot az ganè.sutianapMi tradicionálisan 3 QB-t teszünk rosterre, tetszik, nem tetszik, ez van. DB-k pedig kiváló spec teamerek, helyettük nem teheted Maurót rosterre, különben nyalod a nagy returnöket és akár TD-ket. Mauro egy undrafted playa, simán benne volt hogy nem viszik el, ahogy nem is vitték a 12. hétig. Nem egy 3. körös playát tettünk oda, hanem egy UDFA-t. Keiselt pedig kár idekeverni, visszajött, és ezt egy percig nem bánom, akkor sem, ha miatta elvesztettünk két proyect játékost, mivel még mindig felettébb jól tolja Beard, ráadásul elvileg köv. évre is van szerződése.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
12 DB van rosztren, vagy Làndri is mehetett vóna. Itt a bütyök Kiszel visszagyön egy èvre, ozt nem tudjuk megoldani hogy rosteren legyenek èrtèkes emberek, ezt montam vót orbitàlis baromsàg volt Maurot PSbe rakni, mer ki a vajas valagnak hiànyzott volna WebbWB vagy Ventrone? Mèg elviszik Hóvàrdot vagy Fehèrviràgot az ganè.
több mint 10 éve
@Steelersdepot: I wonder if there will be any Mauro/Williams questions today for Tomlin being as so many fans have broke our their pitchforks. lol
több mint 10 éve
Konkrétan amúgy rohadt jó volt Mauro. De ahogy Te is mondtad, ez csak egy meccs volt, továbbá nem volt reális opció, hogy nálunk 7. DL-emberként rosterre kerüljön.Ez a Joe Kruger ahogy néztem egy 4-3-as DE méret...nem értem mit akarunk tőle...sub package erősítésnek?? Valaki hozzáértő...A Cardinals meccsen direkt figyeltem Maurot, és azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem lógott ki a D-ből. (amelyik D amúgy most jobb mint a miénk) Azt a teljesítményt simán hozta, amit nálunk Tuitt, sőt... Persze ez csak egy meccs volt, majd meglátjuk hosszabb távon mennyire válik be.Jan
Ezzel szemben Mauro majdhogynem berobbant a Cardinalsba...no ezeket azért sajnálom nagyon hozzátéve és látva Cam Thomas teljesítményét....Klemó
több mint 10 éve
Ez a Joe Kruger ahogy néztem egy 4-3-as DE méret...nem értem mit akarunk tőle...sub package erősítésnek?? Valaki hozzáértő...A Cardinals meccsen direkt figyeltem Maurot, és azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem lógott ki a D-ből. (amelyik D amúgy most jobb mint a miénk) Azt a teljesítményt simán hozta, amit nálunk Tuitt, sőt... Persze ez csak egy meccs volt, majd meglátjuk hosszabb távon mennyire válik be.
Ezzel szemben Mauro majdhogynem berobbant a Cardinalsba...no ezeket azért sajnálom nagyon hozzátéve és látva Cam Thomas teljesítményét....Klemó
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
De akkor fürdünk valami közkútban... 😀A PO-ban úgyis csak pozitív alapszakasz mérleggel álló csapatok lesznek 😀Klaci79Kivéve, ha a Super Bowlon összefutunk az NFC South győztesével. 😀 😀 😀Soldados
több mint 10 éve
A PO-ban úgyis csak pozitív alapszakasz mérleggel álló csapatok lesznek 😀Klaci79Kivéve, ha a Super Bowlon összefutunk az NFC South győztesével. 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Igen, igazad van...bár rohadtul idegesítő lenne, ha a hátralévő öt meccsen megint olyan csapattól kapnánk ki, akinek stabilan negatív a mérlege. Persze ha muszáj inkább ők, mint a Bengals, Chiefs páros. Ha pedig a pozitív mérlegű csapatok elleni meccseket hozzuk, ugyebár a negatív szinte tök mindegyInnentől tényleg minden héten lesznek olyan duplán fontos meccsek, mint a Bal-SD vagy a KC-Den, ami a WC miatt igazán fontos. Örülök azért, hogy ilyen ostoba vereségek, mint a TB, Jets ellenére is a saját kezünkben van a sorsunk. A legfontosabb talán, hogy a hazai meccseket hozni kell, mellé ha 1-et tudunk nyerni idegenben akkor még csoportot is lehet nyerni.Klaci79A legfontosabb a CIN elleni 2 meccs, ha azt hozzuk, mindenkit verünk a tie-breakerben a csoportban. Akkor talán 2 vereség is beleférne a másik 3 meccsen. Ezt követően a KC elleni hazai meccs kiemelt jelentőségű a konfmérleg, illetve a Chiefs-szel szembeni egymás elleni mérleg miatt. Kis túlzással a Saints-Falcons kettősből az egyiket "nyugodtan" el is lehet akár veszteni. Persze jobb lenne a hibázási lehetőséget nem rögtön az első meccsen ellőnni. 😊Soldados
A PO-ban úgyis csak pozitív alapszakasz mérleggel álló csapatok lesznek 😀
több mint 10 éve
Innentől tényleg minden héten lesznek olyan duplán fontos meccsek, mint a Bal-SD vagy a KC-Den, ami a WC miatt igazán fontos. Örülök azért, hogy ilyen ostoba vereségek, mint a TB, Jets ellenére is a saját kezünkben van a sorsunk. A legfontosabb talán, hogy a hazai meccseket hozni kell, mellé ha 1-et tudunk nyerni idegenben akkor még csoportot is lehet nyerni.Klaci79A legfontosabb a CIN elleni 2 meccs, ha azt hozzuk, mindenkit verünk a tie-breakerben a csoportban. Akkor talán 2 vereség is beleférne a másik 3 meccsen. Ezt követően a KC elleni hazai meccs kiemelt jelentőségű a konfmérleg, illetve a Chiefs-szel szembeni egymás elleni mérleg miatt. Kis túlzással a Saints-Falcons kettősből az egyiket "nyugodtan" el is lehet akár veszteni. Persze jobb lenne a hibázási lehetőséget nem rögtön az első meccsen ellőnni. 😊
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Innentől tényleg minden héten lesznek olyan duplán fontos meccsek, mint a Bal-SD vagy a KC-Den, ami a WC miatt igazán fontos. Örülök azért, hogy ilyen ostoba vereségek, mint a TB, Jets ellenére is a saját kezünkben van a sorsunk. A legfontosabb talán, hogy a hazai meccseket hozni kell, mellé ha 1-et tudunk nyerni idegenben akkor még csoportot is lehet nyerni.
több mint 10 éve
A hétfői edzésről napvilágot látott, hogy Shazier is teljesértékű munkát végzett.Úgy tűnik, már csak McLendon a kérdés, de Tomlin mai sajtótáján arról is lehull a lepel.
több mint 10 éve
A pontarány nem számít az egymás elleni meccseken, csak a W-L. Na de akkor kifejtem, hogy miért vagyunk jelenleg PO-n kívül.Nem szeretnék tovább offolni, szóval gabtsi hsz-ére válaszolva: ln is valami ilyemsire emlékeztem, bár nem igazán értem, hogy ennek mi értelme.Egymás elleni nem rosszabb a Pitts se a BAL-nál, se a CLE-nél. Mindkettő 1-1 lett.Soldadosjól hitted eddig is, nem egy divízióban szereplő csapatoknál az egymás elleni után a konf mérleg rangsorol.gabtsiEsettanulmány:
Ravens megelőzi a Pittset, mert jobb az egymás elleni mérlegük, ez eddig világos, de ez alapján a Brownsnak is meg kellene a Pittset.fcancellara
Soldi! Idegenben szerzett pont illetve pontarány nincs? (lehet, hogy nagyon eu focis a gondolkodásom)fcancellara
Először a div-en belüli sorrend kerül meghatározásra. És mivel hármas holtverseny van a divben, így az egymás elleni a három csapat között a Ravens-nek 2-1, a Steelers-nek 2-2, a Browns-nak 1-2. Így a Ravensé a div 2. helye jelenleg, azaz ő kerül összevetésre az AFC West 2. helyezettjével. Az AFC Westben a Chiefs jobb egymás elleniben a Chargersnél, azaz következik a Chiefs-Ravens összevetése, ebben jobb a Chiefs a jobb a confmérlege miatt. Ekkor a Ravens a Chargers-szel kerül összevetésre, de a jobb konfmérleg miatt a Chargersé a 6. hely. Utána jön a Ravens hetediknek, mi nyolcadiknak és Browns kilencediknek.
több mint 10 éve
Dehogynem ügy, ugyanis jogilag büntetendő.Bár nem Blount vezetett, de együtt voltak, egyáltalán nem lenne az sem meglepő, ha Blount is kapna majdan eltiltást. Mellesleg nem volt kettős mérce, egyiket sem büntette meg akkor a csapat, továbbá én nem minősítettem az esetet, mindössze "ügyként" aposztrofáltam, amiben mindketten benne voltak. És a második "ügy" után mennie kellett Blountnak, ahogy annó Holmes-nak is. Nincs itt semmi különös. Tanulj meg nem Steelers-gyűlölő szemüvegen keresztül szemlélődni. 😉Soldadosén nem utálom a steelerst csak megvetem ezt a magatartást.
Blountnak nincs előző ügye. a füvezés az nem ügy. a DUI az igen.gabtsi
több mint 10 éve
kriSTEELan
307
Egy kis szakáll reá, és tiszta da Beard... O_O 😛Ez a Joe Kruger ahogy néztem egy 4-3-as DE méret...nem értem mit akarunk tőle...sub package erősítésnek?? Valaki hozzáértő...287 teljesen jó, azér az egyetemi indulósúlyát pakolgatták az Iglicbe
sutianap
több mint 10 éve
Bár nem Blount vezetett, de együtt voltak, egyáltalán nem lenne az sem meglepő, ha Blount is kapna majdan eltiltást. Mellesleg nem volt kettős mérce, egyiket sem büntette meg akkor a csapat, továbbá én nem minősítettem az esetet, mindössze "ügyként" aposztrofáltam, amiben mindketten benne voltak. És a második "ügy" után mennie kellett Blountnak, ahogy annó Holmes-nak is. Nincs itt semmi különös. Tanulj meg nem Steelers-gyűlölő szemüvegen keresztül szemlélődni. 😉Soldadosén nem utálom a steelerst csak megvetem ezt a magatartást.
Blountnak nincs előző ügye. a füvezés az nem ügy. a DUI az igen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Nem szeretnék tovább offolni, szóval gabtsi hsz-ére válaszolva: ln is valami ilyemsire emlékeztem, bár nem igazán értem, hogy ennek mi értelme.Egymás elleni nem rosszabb a Pitts se a BAL-nál, se a CLE-nél. Mindkettő 1-1 lett.Soldadosjól hitted eddig is, nem egy divízióban szereplő csapatoknál az egymás elleni után a konf mérleg rangsorol.gabtsiEsettanulmány:
Ravens megelőzi a Pittset, mert jobb az egymás elleni mérlegük, ez eddig világos, de ez alapján a Brownsnak is meg kellene a Pittset.fcancellara
Soldi! Idegenben szerzett pont illetve pontarány nincs? (lehet, hogy nagyon eu focis a gondolkodásom)