Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Kikaptunk, szarok voltunk, van ez így. Viszont...
- Bye week után bepunnyadtunk? Nem inkább ilyenkor kellett volna pörögni, kihasználva, hogy majd két hetünk van készülni egy meccsre? Mit csináltunk ezidő alatt?
- A védelembe visszatért két alappillér, viszont csak rosszabb lett. Gyenge volt a cover, gyenge volt a pass rush, minden gyenge volt.
- BB kaki volt. Nem az offense volt gyenge, hanem BB egymaga. Nem értem mitől ilyen inkonzisztens a teljesítménye!Legalább szokhatjuk, hogy mi vár majd ránk, ha visszavonul, mindenesetre most megint lejtmenetben van, de ő biztosan lesz jobb is!

Viszont néhányan már nem: Taylor és Polamalu már nem tud egyenletesen jó teljesítményt nyújtani, egyik meccsük ilyen, másik olyan. Harrison és Keisel utolsó évét láthatjuk, pótlásuk nem megoldott. Négy kezdőemberről beszélünk egy amúgy is tucat védelemben. Mitől lesz jobb jövőre?

Lehet jönni azzal, hogy majd az O megoldja, csak hogy az már nem a Steelers! Ide csontdaráló védelem kell!

Mindettől függetlenül idén még kijöhet a lépés, meggyőződésem, ha bejutunk a play off-ba, ott már komolyan kell majd a Pitts-cel számolni. Enyhe túlzással (na jó, nem is olyan enyhével! 😊 ) nekünk most nehezebb bejutni a rájátszásba, mint megnyerni a SB-t. Szerintem amúgy - függetlenül a tegnapi meccstől - nem fogunk bejutni, mert egyszerűen nem vagyunk elég jók. A konkurencia sem, de nem érzem azt, hogy a szerencse mellénk állna majd. Azért meg kellene dolgozni!

Jön még négy meccs, abból három kőkemény védelmi csata lehet. Remélem az is lesz és felvesszük majd a kesztyűt!
több mint 9 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
"Raiders are investigating the chances to play with the Steelers in this season... it is said Raiders really want to get a boost to their confidence..."
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ben: 435 yard 2/2
Persze az egészet felírhatjuk egy papírra és ki.......
Ennyire nem számít a statisztika 😕Klaci79
Sokra mentünk vele, felét garbage time-ba dobta a 2 td-vel együtt.laby
neked tényleg az okoz örömöt, hogy fikázhatod a kedvenc csapatod irányítóját?chvs
Igen.

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Azért jó dolog is történt tegnap 😀
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
No ez a gyenge Atlanta ippeg kalapálja a Pintyeket...nem akar lemaradni a csoportelsőség kapcsán...mielőtt azt gondolnánk, hogy futottak még csapathoz látogatunk majd...
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
"Before you go jump off the Roberto Clemente bridge. ...... both Ravens and Browns lose today. Bengals won, but nothing changes in the AFC North.

We're still alive!"

" class="embed">
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Az tény,hogy szarok voltunk most a labda mind a két oldalán, de ez a Saints azért messze nem olyan tré csapat,mint ahogy azt a mérlegük mutatta, volt ott jónéhány elbalfaszkodott meccs a részükről. Szóval egyelőre nyugi van, a legfontosabb 4 meccs most jön...

A jó hír az, hogy az Atlantát leszámítva már csak pozitív mérlegű csapatokkal játszunk. 😀

" class="embed">
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Az a cb 3. szamu cb volt korabban, viszont stabil kezdo 2. cb ve lepett elo. Es eleg jol muzsikalt. Jobban is teljesitett mint a meg "rozsdas" Taylor. Es ha nincs elegendo passz rush (Kiesel kiesese utan erezheto volt a visszaeses), es jo secondary (kiesett egy stabil kezdo), akkor jonnek a Tdk. Ehhez persze hozzajarult meg Bigben serulese is es az offense hibai stb. De en nem fogtam ra a cb serulesere. Ha vegigolvasod akkor leirtam a tobbit is. De nem kell egyutt erteni. 😀 Le is irtam, hogy szerintem.
több mint 9 éve
Szerintem meg a harmadik számú CB sérülésére röhejes lenne fogni és bezony Kiesel apó már akkor sérült meg, amikor a Saints vezetett, és utána Én nem éreztem hatalmas törést.
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Sziasztok. Szerintem a meccs donto momentumai
Big ben serulese, Kiesel serulese, es Mccain kivalasa volt.

Ben serulese utan nem is mertek ra passzt hivni sokaig. Bar ultek a futasok, nem lehet csak azzal nyerni. Utana meg amikor probalt passzolni, mar nem volt onmaga. A passzmutatoja mutatja is. De hat nem tudni mekkora serulest szenvedett es ertheto is hogy utana nem onmaga. Sok passz volt tul magasan, vagy csak szimplan jottek a dropok. Szoval nem volt a csapategyseg egy hullamhosszon.

Mccain es Kiesel kiesese utan nem volt ugyanaz a defense, mint veluk volt. Elotte is volt par hiba, de utana tobb jott. Gay es Taylor is nagyokat hibazott. Taylor meg a serulese utan meg nem volt onmaga. Amit nem is lehet csodalni. Egyik ilyen epikus eset volt amikor Taylor probalta lerantani a foldre a kezevel a vedot, Troy jott segitsegul, de vegul egyikuk sem tudott szerelni es Td lett.

Ilyen eset volt tavaly is, ha jol emlekszem. Sajnalom hogy igy alakult. Pedig eleg jol kezdett a D, de a serulesek nem segitettek. Az o ban ugyanez tortent. Bar amikor meg mar kezdett Bigben javulni, nem ertem miert nem altunk at hamarabb a no huddle ra. Mindegy ez van.

Tudom a serulesekre nem lehet fogni. De nekem ez jott le. Kiesel es Mccain elotti D# es utani D# nem volt egymasnak kozeleben sem. Bigben sem volt tokeletes a serulese elott, de utana meg rosszabb lett. Kar.
több mint 9 éve
A gáz nem a vereség, hanem sokkal inkább az, minden valószínűséggel Kiesel apót utoljára láttuk.....és most érdekes ki van a PS-ben és ki volt....
több mint 9 éve
Szarul játszott Ben, biztos vagyok benne, hogy el is viszi a "balhét", nem szokott ő mellé beszélni. Különösen az első INT volt fájó (a második védekezési bravúr), mivel ott egyértelműen elhitettük a Saints D-vel, hogy ma meg tudnak bennünket fogni. Emellett azért volt egy-egy drop is és megmodnom őszintén egy-egy magasabb labdát illett volna az elkapóknak is megszelidíteni.

A D-ben sajnos megint előjött a "nagy játék szindróma"....és ami a legfájóbb, hogy simán csináltak sorozatban 5TD-t....nem gondolom viszont, hogy ez csak a sec hibája lett volna. Nem volt permanens nyomás Breesen sajnos, bár igaz a front7 volt legkevésbé okolható. Ike-ot sajnáltam, megették reggelire sajnos, nem volt NFL szint, amit produkált, ezt ki kell mondani...
több mint 9 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Vállalhatatlan.Szánalom.Elfogadhatatlan.
több mint 9 éve
chvs 86
neked tényleg az okoz örömöt, hogy fikázhatod a kedvenc csapatod irányítóját? minden rossz meccs után itt fröcsögsz, győzelemnél meg kussolsz, szedd már össze magad
több mint 9 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
elrontottam szorri. A második FG drive volt a hülye call és egy másik drive volt a felesleges int.fcancellara
amiből nem is lett FG...mindegy...muszáj felemelt fővel csak előre tekintni, de azért kezd körvonalazódni, hogy ha szerencsésen alakul is a többi eredmény és a cicákat oda-vissza verjük is, nem vagyunk bőven PO csapat. Benne vagyunk abban a kb 15 csapatot alkotó halmazban, akik a PO-ért küzdenek, de nem "tuti" a helyük, ergo nem kiemelkedő a teljesítményük. Ebből a halmazból is, szerintem lefelé lógunk ki.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ez írtam én is...csak más szavakkal 😀
több mint 9 éve
elrontottam szorri. A második FG drive volt a hülye call és egy másik drive volt a felesleges int.
több mint 9 éve
Sokra mentünk vele, felét garbage time-ba dobta a 2 td-vel együtt.

több mint 9 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Most csak ennyit tudok hozzáfűzni:  lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/7197216586728466

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 9 éve
Láttuk mi is, de permanens megvolt a kellő átlag (mármint futásokkal), volt még időkérésünk is, egyszer én megpróbáltam volna a futást, úgyis passzt vártak volna. Ehelyett három passz a sérült és alapból gyengébb formában játszó BB-től.
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Azért , mert folyton nrm lehet futni, most se lehetett. Vagy 6+ yardot futott, vagy megfogtàk. Sőt, még így is többször csak Bellen múlott meg a türelmén mert a blokkok nem ültek többnyire.
katasztrófa az egész amúgy. Ben folyton magasat dobott, dropbackek 2x hátrébb szorultak, mint àtlag, a passzblokk egy vitz volt, nyomás nem volt Breesen, de a fegyelrm hiànya a legrosszabb. Nemhogy nem fejlődtünk, hanem rosszabb, mint volt. Rengeteg buta, fölösleges szabálytalanság, kulcs momentumoknál.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Nem értettem az első Int-nél miért kellett ennyire forszírozni. Ment a futás, BB-nek a passz meg nem (előtte három int-szagú eset+ túldobások), és utána még a kezét is szétszedte Lofton, szóval nekem az totál érthetetlen volt. Látszott egész meccsen, hogy nem tud úgy dobálni és ká azért az intért, mert ha úgy vesszük egyetlen drive-on ment el, bár a vége a szentek részéről már elég rendesen garbage time volt... Worilds és úgy a front seven, ami egész jól muzsikált, de a sec katasztrófa volt, sok esetben 5-10 yard távolságból lestük csak az ellent, a TD-jével, big playével egyetemben. Szvsz.
több mint 9 éve
Bell: 95 futott és 159 elkapott yard
Brown: 97 yard
Miller: 82 yard

Ennyire nem számít a statisztika 😕
több mint 9 éve
"Roethlisberger egy csökött lóf@sz volt...végig!"

több mint 9 éve
tényleg...ha nyernénk minden hülye negatív mérlegű csapt ellen mi a szart csinálnánk egész decemberben? már november 30-ra PO-ban lennénk és max azon izgulhatnánk, hogy első kiemeltek leszünk e?
Na mindegy, összességében az a bosszantó, hogy az ilyen csapatok ellen, könnyedén nyernek mások, viszont mi szenvedünk a mérkőzések elején, ami viszont igazi furcsaság. Borzalmasan kezdtünk megint, akárcsak mondjuk a Jets ellen és ez már tényleg érthetetlen kategória...Ben borzalmasan passzolt, viszont a futás azért ment, mégis utóbbit hanyagoltuk hamar és passzra váltottunk....miért?!