NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Tudom, hogy eléggé offtopic, de azért megkérdezem, mert lemaradtam róla:
MI VAN CB SHAQUILLE RICHARDSONNAL???
Az internetes keresés és találat azt mondja, hogy Steelers injury list, a steelers.com "nem tud róla", a Steelers oldalon (wikipedia) nincs ott a neve, a saját oldalán (wikipedia) Pittsburgh Steelers (2014)* megjelölés van.
De vajon mi az igazság?desider
Én úgy emlékszem IR-re tettükKlaci79
Igen, erre hivatkozik mindenki, DE a steelers.com és a Pittsburgh Steelers (wikipedia) sem sorolja fel a sérültek között. Igaz, a steelers.com néha fáziskésésben van, de ő nem tegnap lett "náthás"...
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az internetes keresés és találat azt mondja, hogy Steelers injury list, a steelers.com "nem tud róla", a Steelers oldalon (wikipedia) nincs ott a neve, a saját oldalán (wikipedia) Pittsburgh Steelers (2014)* megjelölés van.
Én úgy emlékszem IR-re tettükKlaci79
Én is úgy emlékeztem, hogy IR-en van, de én se találom ennek nyomát, szóval lehet kivágtuk.

Amúgy Ed Bouchette szerint Polamalunak ez az utolsó éve és vissza fog vonulni a szezon után.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Én úgy emlékszem IR-re tettük
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
De vajon mi az igazság?
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Kellemes karácsonyt 😀
több mint 9 éve
a KC-nál Bowe (betegség), Hali (térd) és Howard (váll) miatt nem edzett. Fasano és Mays volt limitált edzésen tegnap.Klaci79
Nem szép a sérülésnek szurkolni, de most Hali nem játékának azért kicsit örülnék.
Tudom egy rohadék szemét vagyok, szidjatok nyugodtan 😀
több mint 9 éve
a KC-nál Bowe (betegség), Hali (térd) és Howard (váll) miatt nem edzett. Fasano és Mays volt limitált edzésen tegnap.
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
polamalu
523 amár az az 503. 😊

Az angolon meg még most is röhögök, hogy BB egy meccsen 2x is 500 yard fölé jutott😀😀😀kishaszi
"iskola gyerekeknek, akik nem tudnak olvasni, jól."fcancellara
Azt szokták mondani, hogy ne magyarázzuk a poént, mert azzal megöljük a viccet.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Troy és Spaeth ma sem edzett, de mivel mindketten befejezték a Falcons elleni meccset, így van esély a játékukra. Wheaton betegség miatt került rá az injury reportra. Ike ma is limitált volt, így egyre valószínűbb, hogy megint hiányozni fog.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
És ugye kicsit sem érzed ezt a kijelentést elhamarkodottnak úgy, hogy Bryant eddig egy fél jó szezonnál (se) tart, és az esetleges szerződéshosszabbítás négy, de legkorábban is csak három év múlva lenne esedékes? 😊vassadi
Nem, mert itt a jövőjét vázolják, vagyis ha azt a pályát futja be amit vázolnak neki akkor nem lesz rá pénz, ha meg visszaszürkül akkor minek beszéljünk róla 😉polamalu
Worildsnek is volt egy jó fél szezonja, megkapta a nagy pénzt. Azóta lement 14 meccs, és máris nem kell azon gondolkodni hogy adjunk-e neki 10 millás szerződést. (legalábbis remélem hogy a FO-nál ez már nem kérdés 😊) Gyorsan változnak a dolgok.

Szerencsére Bryant esetében erről szó sincs. Majd 3 év múlva megnézzük hogy mit mutatott, összevetjük azzal hogy Brown mit mutatott ugyanez idő alatt, és ennek alapján lehet viszonyítani a kettejük fizetését. De ez Juhász Gy. után: "...messze, mint az ég"
több mint 9 éve
Még 3 év van a szerződéséből, ezer dolog történhet addig. Személy szerint nem szeretem az ilyen évekre előremutató fikciókat. Contract year előtt, azaz a 2016-os szezon után érdemes ezzel foglalkozni.

több mint 9 éve
 www.si.com/nfl/video/2014/12/17/rising-stars-martavis-bryant-pittsburgh-steelers
Komoly elismerés ez Bryant-nekKlaci79
A videó alapján egy végtelen szerény srác, aki hasonló attitűddel rendelkezik mint A. Brown. Nem véletlenül hasonlítják Megatronhoz, vagy Julio Jones-hoz.
A baj az lesz, hogy nem fogjuk tudni kettőjüket egyszerre megtartani, AB és Ő.
A kedvencem Moore szájából "He's talk about his mum everytime"polamalu
És ugye kicsit sem érzed ezt a kijelentést elhamarkodottnak úgy, hogy Bryant eddig egy fél jó szezonnál (se) tart, és az esetleges szerződéshosszabbítás négy, de legkorábban is csak három év múlva lenne esedékes? 😊vassadi
Nem, mert itt a jövőjét vázolják, vagyis ha azt a pályát futja be amit vázolnak neki akkor nem lesz rá pénz, ha meg visszaszürkül akkor minek beszéljünk róla 😉
több mint 9 éve
 www.si.com/nfl/video/2014/12/17/rising-stars-martavis-bryant-pittsburgh-steelers
A videó alapján egy végtelen szerény srác, aki hasonló attitűddel rendelkezik mint A. Brown. Nem véletlenül hasonlítják Megatronhoz, vagy Julio Jones-hoz.
Én megértem a Zolit, szeret előre gondolkozni 😀
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
És ugye kicsit sem érzed ezt a kijelentést elhamarkodottnak úgy, hogy Bryant eddig egy fél jó szezonnál (se) tart, és az esetleges szerződéshosszabbítás négy, de legkorábban is csak három év múlva lenne esedékes? 😊
több mint 9 éve
A kedvencem Moore szájából "He's talk about his mum everytime"
több mint 9 éve
Komoly elismerés ez Bryant-nek
több mint 9 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
polamalu
523 amár az az 503. 😊

Az angolon meg még most is röhögök, hogy BB egy meccsen 2x is 500 yard fölé jutott😀😀😀kishaszi
"iskola gyerekeknek, akik nem tudnak olvasni, jól."
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
polamalu
523 amár az az 503. 😊

Az angolon meg még most is röhögök, hogy BB egy meccsen 2x is 500 yard fölé jutott😀😀😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Gettis helyét Ronald Patrick OG kapta meg a PS-ben. Undrafted rookie, korábban a Cowboys PS-ében volt.

több mint 9 éve
Nagyon várom a vasárnapot, ha nyerünk újra PO-ban a csapat. Ha vesztünk átadjuk a driver seat-et és nagyon sok összetevőnek kell akkor már összejönni, hogy ott legyünk. Akkor sem lehetetlen, de az már nem csak tőlünk függ majd. Győzelemre fel.
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Az Offense most bizonyíthat, hogy tényleg felnőtt a nagyobb feladatokhoz is és sokat fejlődött az idény során. A Chiefsé a liga legjobb red zone Defense-e. Alig 30%-ból engedték TD-t, ráadásul az idény során mindössze 2 futott TD-t engedtek. A passz ellen pedig az egyik legjobb a védelmük, igaz futással meg az egyik leggyengébb. Emberes feladat lesz.Soldados
Majd a Csengettyű elkeni a szájukat!

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
“He’s my Obi-Wan Kenobi,”
 www.post-gazette.com/sports/ron-cook/2014/12/16/Ron-Cook-Keisel-molds-Heyward-into-a-force/stories/201412160125
Egy írás Keisel és Heyward kapcsolatáról.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
népszerű idén a PS-ünk
ezúttal a guard, Adam gettis ment a Giants 53-baKlaci79
Szerencsére ez kisebb veszteség, mint a 2 DE, Mauro és Williams volt.

több mint 9 éve
Az Offense most bizonyíthat, hogy tényleg felnőtt a nagyobb feladatokhoz is és sokat fejlődött az idény során. A Chiefsé a liga legjobb red zone Defense-e. Alig 30%-ból engedték TD-t, ráadásul az idény során mindössze 2 futott TD-t engedtek. A passz ellen pedig az egyik legjobb a védelmük, igaz futással meg az egyik leggyengébb. Emberes feladat lesz.