Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez igaz. Csak ő teljesít gyengén?A rossz szereplés miatt az első áldozat Meskó, bár van aki még élvezi a bizalmat. Igaz nem vagyok hivatott megítélni ezt a lépést, de talán megvolt az okuk rá.prérifarkasMeskó a saját rossz szereplése miatt lett elküldve.Amadeus91
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 12 éve
Meskó a saját rossz szereplése miatt lett elküldve.Amadeus91Így legalább megint hazajöhet és Ricsi csinálhat vele megint egy interjút és mindenki boldog lesz. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A rossz szereplés miatt az első áldozat Meskó, bár van aki még élvezi a bizalmat. Igaz nem vagyok hivatott megítélni ezt a lépést, de talán megvolt az okuk rá.prérifarkasMeskó a saját rossz szereplése miatt lett elküldve.
több mint 12 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
A rossz szereplés miatt az első áldozat Meskó, bár van aki még élvezi a bizalmat. Igaz nem vagyok hivatott megítélni ezt a lépést, de talán megvolt az okuk rá.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 12 éve
Fel ne add sor!Irj mindent, en tamogatlak. Ez a csapat a divizio masodik legjobbja!
Persza a Ravens utan de azert ezt se kell szegyellni. :-P 😉 XD

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Bár a +90 yardos TD-nél Vince Williams, Woodley, Timmons és Clark is megette, hogy futás van, a mai játékosnyilatkozatok után viszont egyértelmű, hogy Timmons feladata lett volna a QB.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Tudom, de már késő 😊. Vissza is vonulok a háttérbe, mert nem volt túl építő, amiket írtam, én pedig pont azért szeretem olvasni a fórumot, mert az. ...Sziasztok! Én eddig csak "nézelődő" voltam itt, szerintem maradok is, de tényleg rossz olvasni, hogy milyen jól tudják, Pittsburghben mi a helyzet, meg a tuti és ezt ilyen fantasztikusan abszolválják. Építő jellegű kritikának szánt hozzászólások mögé bújva oltják a csapatot. Persze jó dolog, hogy hozzászólnak, no de mégis...Ezért kár volt hozzászólnod. 😊 Sobriról mindenki tudja, hogy egyéni a nézőpontja, azaz nem kibicként ilyen, hanem mindig ilyen. Rajta kívül meg összesen én és tomi-tomi írt egy-egy postot a témában, nem is érintve a csapat, BB, OC, HC, stb. kérdést. A vitát 99%-ban a Steelers fanok folytatják/folytatták, és bár nem számít, de én speciel érdeklődve olvastam, legyen szó Soldiról, Klemóról, vagy másról. Még Sobrit is szívesen olvasnám, ha felfogná, hogy hol a határ a polgárpukkasztás és a másik pofájába mászás között. 😊peterk2005
Olvasgatok tovább és némítok akit kell (köszönöm én is a tippet) és GO STEELERS!Heineken
Go Steelers!!! Sziasztok
több mint 12 éve
Sziasztok! Én eddig csak "nézelődő" voltam itt, szerintem maradok is, de tényleg rossz olvasni, hogy milyen jól tudják, Pittsburghben mi a helyzet, meg a tuti és ezt ilyen fantasztikusan abszolválják. Építő jellegű kritikának szánt hozzászólások mögé bújva oltják a csapatot. Persze jó dolog, hogy hozzászólnak, no de mégis...Ezért kár volt hozzászólnod. 😊 Sobriról mindenki tudja, hogy egyéni a nézőpontja, azaz nem kibicként ilyen, hanem mindig ilyen. Rajta kívül meg összesen én és tomi-tomi írt egy-egy postot a témában, nem is érintve a csapat, BB, OC, HC, stb. kérdést. A vitát 99%-ban a Steelers fanok folytatják/folytatták, és bár nem számít, de én speciel érdeklődve olvastam, legyen szó Soldiról, Klemóról, vagy másról. Még Sobrit is szívesen olvasnám, ha felfogná, hogy hol a határ a polgárpukkasztás és a másik pofájába mászás között. 😊
Olvasgatok tovább és némítok akit kell (köszönöm én is a tippet) és GO STEELERS!Heineken

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A szócséplést inkább folytassátok vasárnap este 7-től az Endzone-ban ahol átadjuk az októberben általatok is összegyűjtött adományt.Várunk mindenkit szeretettel 19 órától.
több mint 12 éve
Én sem azt mondom, minden rendben, sőt. Inkább Klemóra hivatkozva, miszerint: "vegyük már észre, hogy aki rebuildet akar, akik azt mondják, hogy az egész csapat kuka, azok nem steelers szurkolók (nagyrészt). Azoknak meg természetes, hogy kibicként semmi sem drága" ... Ezek a kibicek késztettek billentyűzethez. 😊 . Ettől még az idei látottaktól nem vagyok optimista, de remélem hamarosan leszek.Sziasztok! Én eddig csak "nézelődő" voltam itt, szerintem maradok is, de tényleg rossz olvasni, hogy milyen jól tudják, Pittsburghben mi a helyzet, meg a tuti és ezt ilyen fantasztikusan abszolválják. Építő jellegű kritikának szánt hozzászólások mögé bújva oltják a csapatot. Persze jó dolog, hogy hozzászólnak, no de mégis...Nézd ha rossz egy csapat, akkor nem mondhatjuk azt, hogy minden rendben. Továbbá vannak ugye jól értelmezhető statisztikák amik elárulják, hogy hol a hiba. Ettől még mindannyian egy oldalon állunk és a Steelers az a csapat, ami miatt éjszaka bámuljuk a tv-t vagy az ámítógép monitorját...vontod
több mint 12 éve
Sziasztok! Én eddig csak "nézelődő" voltam itt, szerintem maradok is, de tényleg rossz olvasni, hogy milyen jól tudják, Pittsburghben mi a helyzet, meg a tuti és ezt ilyen fantasztikusan abszolválják. Építő jellegű kritikának szánt hozzászólások mögé bújva oltják a csapatot. Persze jó dolog, hogy hozzászólnak, no de mégis...Nézd ha rossz egy csapat, akkor nem mondhatjuk azt, hogy minden rendben. Továbbá vannak ugye jól értelmezhető statisztikák amik elárulják, hogy hol a hiba. Ettől még mindannyian egy oldalon állunk és a Steelers az a csapat, ami miatt éjszaka bámuljuk a tv-t vagy az ámítógép monitorját...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
Sziasztok! Én eddig csak "nézelődő" voltam itt, szerintem maradok is, de tényleg rossz olvasni, hogy milyen jól tudják, Pittsburghben mi a helyzet, meg a tuti és ezt ilyen fantasztikusan abszolválják. Építő jellegű kritikának szánt hozzászólások mögé bújva oltják a csapatot. Persze jó dolog, hogy hozzászólnak, no de mégis...Olvasgatok tovább és némítok akit kell (köszönöm én is a tippet) és GO STEELERS!
több mint 12 éve
Köszi!Van szűrés, rámész az adatlapjára és némítás.ShilkorSzerintem meg szimplán tahó vagy, ha még az amerikai foci fórumba is képes vagy politikát behozni... Sajnálom hogy nincs szűrés gomb, mert már rég rádnyomtam volna. ( és nem nem a szakmai vita miatt.... )vontodOff: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
Jó érzés magyarnak lenni ezekben a napokban.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Van szűrés, rámész az adatlapjára és némítás.Szerintem meg szimplán tahó vagy, ha még az amerikai foci fórumba is képes vagy politikát behozni... Sajnálom hogy nincs szűrés gomb, mert már rég rádnyomtam volna. ( és nem nem a szakmai vita miatt.... )vontodOff: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
több mint 12 éve
Szerintem meg szimplán tahó vagy, ha még az amerikai foci fórumba is képes vagy politikát behozni... Sajnálom hogy nincs szűrés gomb, mert már rég rádnyomtam volna. ( és nem nem a szakmai vita miatt.... )Off: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
több mint 12 éve
Dave Dameshek @Dameshek Terrible trend for Tomlin: over the last season-and-a-half, the Steelers have lost six games to teams with a combined 24-45 record.

több mint 12 éve
Van egy látható akszióma, vagyis van egy szar OC, a többi jó. Készséggel elfogadom, hogy ez az igazság és ez ellen nincs vita, csak írod, hogy ne szarozzunk, akkor az OC-t lehet? 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))Nincs sértődés, értem amit és amiért írod (nehogy folytassuk😊, de vegyük már észre, hogy aki rebuildet akar, akik azt mondják, hogy az egész csapat kuka, azok nem steelers szurkolók (nagyrészt). Azoknak meg természetes, hogy kibicként semmi sem drága és felesleges is a vita, mert előbb vagy utóbb elfogynak az érvek.
Egyébként a Sobri-Soldi vitát el lehetne adni az RTL Klubnak is...én élveztem...mondjuk Soldi utoló bekezdésére valami ütősebbet vártam, dehát nem korhatáros a fórum no...😊
több mint 12 éve
De mi lenne ha 7 forduló után még nem azzal foglalkoznánk, hogy ki mindenkit kell kirúgni a csapattól? Ok ez egy fórum, de mindenki elmondta már, hogy miért szeretné vagy sem Ben-t és őszintén szólva kezd egy kissé unalmassá is válni, hogy egy olyan játékossal foglalkozunk folyamatosan, akinél tucatnyi sokkal szarabb is van az NFL-ben. Sajnos igaza van Soldinak abból a szempontból, hogy aki ide írogat már kezd olyan lenni, mint egy amerikai szakíró. Vagy pont ahhoz tudnám hasonlítani, hogy nálunk mindenki potenciális szövetségi kapitány jelölt. 2-5-el állunk, és?? Most akkor mi történik? És ha 2-14-el végzünk akkor mi van? Vasárnap este a TV vagy a game pass előtt ülünk és szurkolunk a csapatnak és kész! Örüljünk neki, hogy lehetőségünk van egy ilyen magas színvonalú játékot élvezni még legalább 8 hétig és majd utána lehet vitázni, hogy újraépítsük e a csapatot vagy sem. Persze OC-t ki lehet rúgni bármikor, de csapatot nem lehet egyszerűen váltani. Majd jön a február, március és mindenki a távolban sajnálni fogja, hogy nem nézhet Steelers meccset. Akkor lesz idő és lesz elég információ már arra, hogy mit lép a csapat a holtidőben.
És jó lenne ha annyiban is megőriznénk az egymás iránti tiszteletet, hogy a "szar" és szinonimái ne szerepeljenek a Steelers vonatkozásában. Persze én sem vagyok elragadtatva, de nem gondolnám, hogy így kellene beszélni.
Remélem nem sértettem meg senkit!
több mint 12 éve
Én is azt hittem csak poén! Mert annak jó 😀Húúúú, te ezt nem is viccnek szántad!:-/ @)bcsarliOff: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
több mint 12 éve
Húúúú, te ezt nem is viccnek szántad!:-/ @)Off: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
több mint 12 éve
Folyamatosan szerkesztem a HSZ-t, de amit az előzőbe beleszerkesztettem az jó válasz lesz. 😊Akkor mást kérdezek:Az autó egy élettelen dolog. Ne hasonlítsd egy emberi játékhoz, ami érzelmeken és mentális képességeken múlik.SoldadosEgy új OC visszaadhatja BB magabiztosságát, kedvét, ezáltal X-faktorát. Ha ez visszajön, az visszahozhatja azt a D mentalitást, amiről Te beszélsz, az magával hozhatja azt az OL-teljesítményt, hogy az "életüket adják érte".SoldadosLehet.
De te is feltételes módban írsz.
Úgy kérdezném, hogy ha van egy régi autód, amivel rengeteg a baj, motor, kerekek, törött lökhárító, nem működő ablakemelő, akkor az a megoldás, hogy hengerfejet cserélsz, és reméled, hogy minden más megoldódik, vagy elviszed egy teljes felújításra?Sobri Jóska
Van egy élő csajod.
Kedvelted, de már rá is untál, nem szórakoztat, nem hoz tűzbe, nem indít be, le is harcoltad pár év alatt, és ő sincs érted már igazán oda.
Mit teszel? Elküldöd fodrászhoz vagy pedig keresel egy teljesen újat?
Értem én, hogy az OC egyértelműen probléma nálatok, te meg értsd meg, hogy nem csak ő a probléma.
Kb. ez a disputánk esszenciája.
Szerinted az ő cseréje "A" megoldás, szerintem csak a megoldás egy szelete.Sobri Jóska
Mellesleg mit is mondok én? OC-csere és meglátjuk bekövetkezik-e a várt javulás. Ha nem, akkor lehet szó QB-draftról 2015-ben. És a rookie még akkor is padoz(hat)na egy évet BB mögött. De előbb megpróbálnám visszahozni azt, amit az első 8 évében láttunk. Ha vmi elromlik, nem kidobom, hanem megpróbálom kijavítani és csak akkor válok meg tőle, amikor már biztosan helyrehozhatatlan. (Ez igaz a csajos példádra is) Na itt még nem tartunk.
Ja és persze, hogy feltételes módban beszélek, nem vagyok Nostredamus. Nem azt mondom, hogy az OC-váltás mindent megold, hanem azt, hogy sok problémára megoldást jelenthet. De ha nem, akkor az meg választ ad bizonyos kérdésekre. Az OC-váltás nem lehet persze mindenre megoldás, de ha megold sok problémát, akkor az eltüntet más problémákat. Tehát az nem orvosolva lesz, csak eltünteti. Na ezt csinálja egy jó csapat. Eltünteti hibáit. Vannak neki, de el tudja tüntetni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Akkor mást kérdezek:Az autó egy élettelen dolog. Ne hasonlítsd egy emberi játékhoz, ami érzelmeken és mentális képességeken múlik.SoldadosEgy új OC visszaadhatja BB magabiztosságát, kedvét, ezáltal X-faktorát. Ha ez visszajön, az visszahozhatja azt a D mentalitást, amiről Te beszélsz, az magával hozhatja azt az OL-teljesítményt, hogy az "életüket adják érte".SoldadosLehet.
Úgy kérdezném, hogy ha van egy régi autód, amivel rengeteg a baj, motor, kerekek, törött lökhárító, nem működő ablakemelő, akkor az a megoldás, hogy hengerfejet cserélsz, és reméled, hogy minden más megoldódik, vagy elviszed egy teljes felújításra?Sobri Jóska
Van egy élő csajod.
Kedvelted, de már rá is untál, nem szórakoztat, nem hoz tűzbe, nem indít be, le is harcoltad pár év alatt, és ő sincs érted már igazán oda.
Mit teszel? Elküldöd fodrászhoz vagy pedig keresel egy teljesen újat?
Értem én, hogy az OC egyértelműen probléma nálatok, te meg értsd meg, hogy nem csak ő a probléma.
Kb. ez a disputánk esszenciája.
Szerinted az ő cseréje "A" megoldás, szerintem csak a megoldás egy szelete.
több mint 12 éve
Az autó egy élettelen dolog. Ne hasonlítsd egy emberi játékhoz, ami érzelmeken és mentális képességeken múlik.Egy új OC visszaadhatja BB magabiztosságát, kedvét, ezáltal X-faktorát. Ha ez visszajön, az visszahozhatja azt a D mentalitást, amiről Te beszélsz, az magával hozhatja azt az OL-teljesítményt, hogy az "életüket adják érte".SoldadosLehet.
Mellesleg mit is mondok én? OC-csere és meglátjuk bekövetkezik-e a várt javulás. Ha nem, akkor lehet szó QB-draftról 2015-ben. És a rookie még akkor is padoz(hat)na egy évet BB mögött. De előbb megpróbálnám visszahozni azt, amit az első 8 évében láttunk. Ha vmi elromlik, nem kidobom, hanem megpróbálom kijavítani és csak akkor válok meg tőle, amikor már biztosan helyrehozhatatlan. Na itt még nem tartunk.
Ja és persze, hogy feltételes módban beszélek, nem vagyok Nostredamus. 😊 Nem azt mondom, hogy az OC-váltás mindent megold, hanem azt, hogy sok problémára megoldást jelenthet. De ha nem, akkor az meg választ ad bizonyos kérdésekre. 😉