Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 966
Olvastam egy ilyet meccs előtt, hogy Tomlin betiltotta a pingpongozást meccs előtt, amíg nem játszanak normálisan. Hát ezeket fenyíteni kell, nincs mese 😀

| a Jets elmegy a picsába, hogy ellenetek nem képesek játszani, minket meg otthon megvernek |

Gratula a W-hez, nagyon rászolgáltatok már.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
A Cincy állt az élre, behúzták OT-ban a végén. Ezzel viszont nekünk nem szabad (még) foglalkozni. A mai játékot is elemezni, javítani kell és csak a következő meccsre koncentrálni. Mondjuk a Hollók ellenire jövő héten. Nem tudom mennyire súlyosak a WR sérüléseik, de ez nem is lényeg, "pokoli" üzemmódba kell lépni és most..
több mint 12 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Today marks the 600th win in franchise history. We're the fourth team in NFL history, and first AFC team, to reach 600 wins!

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 12 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Mindjá' más az élet!!! 😊

Nem volt ez hibátlan, de nem is volt hajszál a különbség. Vince Williams megmutatta, hogy nem csak egy kő buta ILB, és így teljes volt a védelem, mindenki hozzátett, igazi acélvárosi győzelem volt ez.Klemó
Pláne, hogy a Ravens is meg a Barnák is bukóra hozták a mait. A Bengirls szenved még. Reméljük eredménytelenül.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 12 éve
Mindjá' más az élet!!! 😊

Nem volt ez hibátlan, de nem is volt hajszál a különbség. Vince Williams megmutatta, hogy nem csak egy kő buta ILB, és így teljes volt a védelem, mindenki hozzátett, igazi acélvárosi győzelem volt ez.
több mint 12 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Végre győzelem!
Azért ez még koránt sem jelenti azt, hogy most már minden oké. Ez még csak egy fellélegzésre elég.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 125 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Mi nem fogunk futni, a kulcs a Bilal gyerek megfogása, aztán gyühet Genyovics hátúszásórája, ideje Voodlinak egy négyes zacsipakkot elővenni. HereIAmHereWeGo.

Első körre LSt kell draftolni, az történelmi pillanat lehetne. 😉sutianap
Lache Seastrunk? 😛
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Mi nem fogunk futni, a kulcs a Bilal gyerek megfogása, aztán gyühet Genyovics hátúszásórája, ideje Voodlinak egy négyes zacsipakkot elővenni. HereIAmHereWeGo.

Első körre LSt kell draftolni, az történelmi pillanat lehetne. 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
Gyerekek, gyerekek! 😊

Ahogy Ádi is mondta, ilyenkor draftról beszélni nagyjából felesleges szócséplés. 😊 Azt se tudjuk, hogy 1-32 között hol draftolunk. 😊 Másrészt a needek is változhatnak, sérülések, formahanyatlások, -javulások által. Ergó semmit nem tudunk. 12. héttől, ha annyira szarul állunk már posztokon lehet gondolkodni, konkrét személyekről pedig inkább a combine-tól kezdve.

De ha már felmerült 1-2 dolog. Az NT poszton McLendon egész jó, jelenleg nem kell NT (ezen pl egy komoly sérülés persze változtathat). A sec elég erős és mély jelenleg, azt se hinném. Vince Williams eddig ugyan nem meggyőző, de azt, hogy soha nem nyer nekünk meccset, nem jelenteném ki 4 meccs után. Szegény kényszerből kezdő, 6. körös újonchoz képest pedig egész jó. Ha most kéne döntenem LT-n és ILB-n gondolkodnék, de szerencsére erről még pár hónapig nem kell dönteni.

Itt az idény, számunkra most kezdődik a futball. Úgyhogy beszéljünk inkább a Jetsről. 😉 A Jetset remélem, megcsapjuk, most úgy megyek neki ennek a meccsnek, hogy szerintem nyerni fogunk. Nekem tetszettek az elmúlt 2 hétben történtek és szerintem nagyon harapni fogunk - a szezonban először. Lesz TO is és az O sem lesz halott, így jó meccsen nyerünk majd.Soldados
Végre van mellettem még egy optimista. Fosok a Jets D-line-tól, de volt két hét felkészülni arra, hogy átjönnek rajtunk. Miller és Cotchery lehet a kulcs, de Bell blokkolásai is sokat érhetnek majd, hogy Brown-nak és Sanders-nek labdákat tudjon Ben dobálni. És persze a nyomás Geno-n!!!
Jó lenne egyszer már vezetni is legalább egy TD-vel. Eddig a 2-0-s előny volt idén az egyetlen.
De meg kell lennie annak a TO-nak most már végre!!
több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
úgy érzem most össze fog jönni 1 turnover, de azzal semmit nem érünk ha mi meccsenként 3-szor adjuk el a labdát....bár Bell talán már nem olyan fumbligép mint Redman meg vájár
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gyerekek, gyerekek! 😊

Ahogy Ádi is mondta, ilyenkor draftról beszélni nagyjából felesleges szócséplés. 😊 Azt se tudjuk, hogy 1-32 között hol draftolunk. 😊 Másrészt a needek is változhatnak, sérülések, formahanyatlások, -javulások által. Ergó semmit nem tudunk. 12. héttől, ha annyira szarul állunk már posztokon lehet gondolkodni, konkrét személyekről pedig inkább a combine-tól kezdve.

De ha már felmerült 1-2 dolog. Az NT poszton McLendon egész jó, jelenleg nem kell NT (ezen pl egy komoly sérülés persze változtathat). A sec elég erős és mély jelenleg, azt se hinném. Vince Williams eddig ugyan nem meggyőző, de azt, hogy soha nem nyer nekünk meccset, nem jelenteném ki 4 meccs után. Szegény kényszerből kezdő, 6. körös újonchoz képest pedig egész jó. Ha most kéne döntenem LT-n és ILB-n gondolkodnék, de szerencsére erről még pár hónapig nem kell dönteni.

Itt az idény, számunkra most kezdődik a futball. Úgyhogy beszéljünk inkább a Jetsről. 😉 A Jetset remélem, megcsapjuk, most úgy megyek neki ennek a meccsnek, hogy szerintem nyerni fogunk. Nekem tetszettek az elmúlt 2 hétben történtek és szerintem nagyon harapni fogunk - a szezonban először. Lesz TO is és az O sem lesz halott, így jó meccsen nyerünk majd.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Több helyen is J. Clowney DE vagy J. Matthews OT jövendölnek nekünk a drafton jövőre. Azt hiszem szomorú lennék ha ilyen jó helyen a drafton megint az offence-re kötenénk az első körünket. Jobban örülnék a DE srácnak vagy egy tréddel több picket szerezni és Mlb, Cb draft az elején. Mindez akkor állja meg a helyét ha ultrafos szezonunk lesz, amire azért van esély. A mai meccsről: úgy érzem a Jets DL szétszedi a mi gyenge falunkat így pedig nem sok várható támadásban. Akkor nyerhetünk ha tudunk labdát szerezni, ha nem akkor nem is kérdés a vége szerintem.pfefe8
Először is még van 12 meccsünk az alapszakaszban, szóval még várjunk azzal h milyen helyen fogunk draftolni. Másrészt Clowney szerintem abszolút nem illik 3-4-es védelembe + idén hoztuk az első körben Jarvis Jonest, aki ugyan még nem váltotta meg a világot, de azért mutat bíztaró jeleket. Timmons mellé szerintem felesleges még egy top ILB (pontosabban biztos jó lenne, de vannak jóval nagyobb needjeink is), főleg h most draftoltuk Vince Williamst, aki 6. körösként már most bekerült a kezdőbe + ott van még a tavalyi 3. körös Spence is, aki ugyan állandóan sérült, de azért még nem mondtunk le róla teljesen. Jelenleg szerintem a legjobb pick nekünk Louis Nix, a Notre Dame NT-je lenne, akiről ugyan Robilluma nemrég írt a draft topkiban aggasztó dolgokat:  bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/nfl_draft_2014?oldal=2#889074 , de még így is komoly upgrade lehetne a McLendon - Fangupo duóhoz képest.Shilkor
Négy meccs után még nem vonnék le messzemenő következtetéseket, és annak sincs sok értelme, hogy október közepén a draftról találgassunk, de hogy a legjobb pick egy NT lenne az első körben!? @) Egyrészt McLendon beválni látszik, másrészt javaslom, hogy vess egy pillantást például az LT-helyzetre...vassadi
Vagy gondolj bele Ike meddig van itt és mi lesz utána?!laby
Levi király lesz nálunk 😀, a viccet félretéve nem lenne rossz végre egy franchise LT, csak jobban örülnék, ha a D#-t erősítenénk. Annyi TOP picket áldoztunk már a támadófalba és mégse működik, inkább hozzunk FA-ról valakit. Nem kell h elit legyen, működött ez az O gyengébb fallal is. Ike jövőre még tuti lesz, de felőlem húzhatunk 2-3. körben CB-t, ha lesz normális nyomás, akkor bőven elég ez a sec.

Kérdés hogy a mai nfl-ben szükségünk van-e egy 1. körös Nt-re jövőre? Én 1. kör CB, 2. kör Mlb draftra gondoltam. Williams 6. körös és csak a sérülésnek köszönheti hogy kezdő. Egy jó iparos de meccset nem fog nyerni nekünk soha. pfefe8
Brady is 6. körös volt mégis nyert pár meccset a csapatának 😛, szóval ki tudja mi lesz belőle, már most fejlődött annyit, h kezdő legyen (OK, h sérülések miatt, de akkor is rá merték bízni). Lehet h nem lesz TOP ILB, de Timmons mellé nem is kell. NT kérdésre visszatérve szerintem igenis van helye egy domináns NT-nek a mai NFL-ben is lásd Poe-t a Chiefsben. Kérdés, h Nix erre képes-e (szerintem igen). De tényleg hagyjuk még a draftot októberben, inkább foglalkozzunk azzal, h behúzzuk ma az első W-t.
több mint 12 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 278
Több helyen is J. Clowney DE vagy J. Matthews OT jövendölnek nekünk a drafton jövőre. Azt hiszem szomorú lennék ha ilyen jó helyen a drafton megint az offence-re kötenénk az első körünket. Jobban örülnék a DE srácnak vagy egy tréddel több picket szerezni és Mlb, Cb draft az elején. Mindez akkor állja meg a helyét ha ultrafos szezonunk lesz, amire azért van esély. A mai meccsről: úgy érzem a Jets DL szétszedi a mi gyenge falunkat így pedig nem sok várható támadásban. Akkor nyerhetünk ha tudunk labdát szerezni, ha nem akkor nem is kérdés a vége szerintem.pfefe8
Először is még van 12 meccsünk az alapszakaszban, szóval még várjunk azzal h milyen helyen fogunk draftolni. Másrészt Clowney szerintem abszolút nem illik 3-4-es védelembe + idén hoztuk az első körben Jarvis Jonest, aki ugyan még nem váltotta meg a világot, de azért mutat bíztaró jeleket. Timmons mellé szerintem felesleges még egy top ILB (pontosabban biztos jó lenne, de vannak jóval nagyobb needjeink is), főleg h most draftoltuk Vince Williamst, aki 6. körösként már most bekerült a kezdőbe + ott van még a tavalyi 3. körös Spence is, aki ugyan állandóan sérült, de azért még nem mondtunk le róla teljesen. Jelenleg szerintem a legjobb pick nekünk Louis Nix, a Notre Dame NT-je lenne, akiről ugyan Robilluma nemrég írt a draft topkiban aggasztó dolgokat:  bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/nfl_draft_2014?oldal=2#889074 , de még így is komoly upgrade lehetne a McLendon - Fangupo duóhoz képest.Shilkor
Négy meccs után még nem vonnék le messzemenő következtetéseket, és annak sincs sok értelme, hogy október közepén a draftról találgassunk, de hogy a legjobb pick egy NT lenne az első körben!? @) Egyrészt McLendon beválni látszik, másrészt javaslom, hogy vess egy pillantást például az LT-helyzetre...vassadi
Vagy gondolj bele Ike meddig van itt és mi lesz utána?!laby
Kérdés hogy a mai nfl-ben szükségünk van-e egy 1. körös Nt-re jövőre? Én 1. kör CB, 2. kör Mlb draftra gondoltam. Williams 6. körös és csak a sérülésnek köszönheti hogy kezdő. Egy jó iparos de meccset nem fog nyerni nekünk soha.

Steelers fan
több mint 12 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Vagy gondolj bele Ike meddig van itt és mi lesz utána?!

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Négy meccs után még nem vonnék le messzemenő következtetéseket, és annak sincs sok értelme, hogy október közepén a draftról találgassunk, de hogy a legjobb pick egy NT lenne az első körben!? @) Egyrészt McLendon beválni látszik, másrészt javaslom, hogy vess egy pillantást például az LT-helyzetre...
több mint 12 éve
Először is még van 12 meccsünk az alapszakaszban, szóval még várjunk azzal h milyen helyen fogunk draftolni. Másrészt Clowney szerintem abszolút nem illik 3-4-es védelembe + idén hoztuk az első körben Jarvis Jonest, aki ugyan még nem váltotta meg a világot, de azért mutat bíztaró jeleket. Timmons mellé szerintem felesleges még egy top ILB (pontosabban biztos jó lenne, de vannak jóval nagyobb needjeink is), főleg h most draftoltuk Vince Williamst, aki 6. körösként már most bekerült a kezdőbe + ott van még a tavalyi 3. körös Spence is, aki ugyan állandóan sérült, de azért még nem mondtunk le róla teljesen. Jelenleg szerintem a legjobb pick nekünk Louis Nix, a Notre Dame NT-je lenne, akiről ugyan Robilluma nemrég írt a draft topkiban aggasztó dolgokat:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NFL Draft 2014 - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
, de még így is komoly upgrade lehetne a McLendon - Fangupo duóhoz képest.
több mint 12 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 278
Több helyen is J. Clowney DE vagy J. Matthews OT jövendölnek nekünk a drafton jövőre. Azt hiszem szomorú lennék ha ilyen jó helyen a drafton megint az offence-re kötenénk az első körünket. Jobban örülnék a DE srácnak vagy egy tréddel több picket szerezni és Mlb, Cb draft az elején. Mindez akkor állja meg a helyét ha ultrafos szezonunk lesz, amire azért van esély. A mai meccsről: úgy érzem a Jets DL szétszedi a mi gyenge falunkat így pedig nem sok várható támadásban. Akkor nyerhetünk ha tudunk labdát szerezni, ha nem akkor nem is kérdés a vége szerintem.

Steelers fan
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
KrómÁrpi se nem leszsutianap
Schefter szerint játszani fog.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 750 — #NoStress
Jézusom....

www.nemzetisport.hu/nfl/tragedia-adrian-peterson-keteves-fiat-megvertek-belehalt-seruleseibe-2287125Klemó
Itt 2 órával elöbb kint volt:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Elhunyt Peterson kisfia | Bowl.hu
Nem tudták megmenteni a RB két éves gyermekét, péntek délutánig szenvedett a kisfiú

több mint 12 éve
Jézusom....

www.nemzetisport.hu/nfl/tragedia-adrian-peterson-keteves-fiat-megvertek-belehalt-seruleseibe-2287125
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Térdet írnak az okosok

több mint 12 éve
KrómÁrpi se nem leszsutianap
Az csak questionable. Vagy Te már többet tudsz?

több mint 12 éve
KrómÁrpi se nem lesz

több mint 12 éve
Kellen Winslow-t 4 meccsre elmeszelték, így már ellenünk sem játszhat a Jets-ben.

több mint 12 éve
Újabb infó ezzel kapcsolatban. LeBeau kijelentette, hogy Gay "sokat" fog játszani. Helyes. Jobb volt, mint Allen.
Soldados
Gally méltatásával egyelőre várjuk meg, hogy mit tud alkotni nem létező passzrés mellett. Hangyaboy ápgréd lehet picit, de azért nem egy brúszvillisz, azért lássuk be.kishaszi
Gay bizonyított, amikor kezdő volt a 2. és 3. körben. Akkor se volt passrush, most sem várható, bár Heyward kezdőbe kerülésével (pont a zseb összenyomásában jobb, mint Hood) ez is valamelyest változhat jó irányba.

laby: Allent persze hogy nem kell temetni, de az látható volt, hogy most nincs készen a feladatra, így egyértelműen a jó formát mutató Gaynerk kell nagyobb lehetőséget biztosítani. Ez nem leírás, hanem jelzés neki, hogy ennél több kell. Ha visszanyeri a formáját és egészséges tud maradni, akkor lehet stabil kezdő.