Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért bennem laikusként felmerül,hogy egy gyerekkora óta focizó,és erre a sportra épített testű,rutinos ember,hogy tud bemelegítés közben ilyen sérülést összeszedni..😒 Wheaton sem játszik a hollók ellen,de ez az a meccs,ahol mindegy ki van pályán,nem számít a statisztika és még az sem,hogy az előző meccsen mi történt.De nyerünk,sőt továbbmegyek,ha a köv 6 meccset hozzuk 5-1-el,akkor realitás a PO.
több mint 12 éve
Hát Levi Brown kidőlésével megint vékonyak vagyunk OL-poszton. 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Akkor 😉 indul a szeláví 😀Van egy korrekt elemzésünk mind a két csapatról:
csupa öröm és lebegés
az éjszakai heverés
lehetne fájó intelem
elfúló hangom keresem
belémszoruló jajszava
elmondhatatlan ballada
kenyeret törnék ág ropog
lábam avarban tántorog
s a fák bordái közt a hold
hideglelősen rámrikolt
foglyul ejtett egy vert sereg
tehetetlenül ténfereg
fehér zászlóját lengeti
jót hugyozni tódulna ki
- Cseke G. Fehér Zászló 😉
THE GAME - NAME IS, LEGION OF THE DEAD
Hajrá zombikkkkkkkkkkkk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...Hát nem is tudom... tavaly a 3. számú irányítóval, csomó sérülttel, 8 turnoveres meccs után, idegenben volt keresnivalónk?
Szóval, én finoman szólva se vagyok bizakodó, max kincstári alapon, meg a standard miatt, ugye.kishaszi
Ravens-Steelers nem a pillanatnyi erőviszonyokról szól, ez teljesen más történet.
több mint 12 éve
We have placed OT Levi Brown and TE/FB David Johnson on the Reserve/Injured List. We have also signed TE Richard Gordon and CB Isaiah Green
több mint 12 éve
Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...Tuti, hogy szoros meccs lesz, nem mutat (sokkal) jobb képet a Ravens se nálunk az eddigi meccsek alapján. Majdnem ugyanolyan botrány az O-juk, mint a miénk. A D-jük meglepően karcol eddig. Úgyhogy szokásos Steelers-Ravens lesz -> kevés pont, szoros meccs, bárki nyerhet. De most nekünk kell jobban, plusz hazai pálya.
Szóval, én finoman szólva se vagyok bizakodó, max kincstári alapon, meg a standard miatt, ugye.kishaszi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Akkor kezdjük: Háború
Csak a holtak láthatták a háború végét,
csak ők érthették meg a békének létét,
csak ők tudhatták nem számít a hatalom,
nem győzhet senki csak meghalunk szabadon.
🏈 🏈 🏈

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
A Jet-től is féltettük a falat és a végén az első negyedet leszámítva egészen jól megoldották a dolgot. Azt hiszem nem lesz nagyobb baj, remélem, a hollók ellen sem. Nincsenek Ők sem életük formájában, komoly bajok vannak náluk is. Valóban a fejekben dől el a találkozó. Úgy kell nekiállni mintha egy rájátszás meccs lenne.Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...Normális passz- és futójátékuk sincs, a liga egyik legrosszabb formában lévő támadófala működik náluk, úgyhogy a defense-t nem féltem. Leginkább amiatt aggódom, hogy a mi OL-ünk mennyire bír majd a hollók front sevenjével, de egyébként abszolút nyerhető meccs.vassadi
több mint 12 éve
Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...Normális passz- és futójátékuk sincs, a liga egyik legrosszabb formában lévő támadófala működik náluk, úgyhogy a defense-t nem féltem. Leginkább amiatt aggódom, hogy a mi OL-ünk mennyire bír majd a hollók front sevenjével, de egyébként abszolút nyerhető meccs.
több mint 12 éve
Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...Az idei Ravens sem mutatott sokkal erősebb szintet nálunk. Fejben dől el, hogyha a srácok elhiszik hogy jók idén akkor szerintem simán 50-50 a meccs. Ha kikapunk akkor végeztünk idén, ha nyerünk akkor az a fejekbe hatalmas plusz lesz és a legfontosabb hogy fejbe higgyenek a győzelembe.
több mint 12 éve
Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...Szóval, én finoman szólva se vagyok bizakodó, max kincstári alapon, meg a standard miatt, ugye.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Jaaaaa értem 😀Ki nem játszik itt????polamaluA liga legjobb CB-je.vassadi
több mint 12 éve
Uraim! Kezdjünk hangolni, elvégre itt a Week of the Rivalry! Ravens...Kapitányok voltunk, de a Hollók elragadták a kormánykereket és trónra ültek, mi meg ittmaradtunk hajó nélkül. Még épp időben szereztünk egy ladikot, nincs is jobb alkalom ezt csónakra váltani, mint a legnagyobb rivális megkopasztásával. Ha ezt a meccset behúzzuk, mentálisan hatalmas lökést adhat a csapatnak. Are you ready for the REAL football? It's gonna be tough!
Szóval Steelers-Ravens, the game that defines the Rivalry: www.youtube.com/watch?v=IPWHp-ccGVM
The best rivalry in the National Football League: www.youtube.com/watch?v=9ZWQTHk9OeI
The NFL most intense, vicious, passionate Rivalry: www.youtube.com/watch?v=E2R-OAruCA8
2003-2011: www.youtube.com/watch?v=_bUUwulUAOI
So... It will be just plain nasty - as always! 😊 Mondjuk fura lesz ez a meccs Ward, Warrior, Harrison, Reed és Lewis nélkül, hogy csak a legnagyobbakat említsem.
But the standard is standard. And our standard is winning! Semmilyen más eredmény nem elfogadható a jelenlegi helyzetünkben! Nekem megjött a kedvem az idényhez és látva a csoportunkat még a hitem is visszatért, hogy lehet még keresnivalónk. 😊

több mint 12 éve
Ki nem játszik itt???? Cromartie, lehet idén nem élete formájában van, de nála sokkal rosszabb cb-k is szedték már le a pályáról idén a srácokat.Tegnap este végre ismét láthattuk azt amiért megszerettük anno a Steelerst. Nagyon jó volt látni, hogy helyenként nagyszerűen játszottunk. Brown és Sanders pedig az egész találkozón oktatta a liga talán legjobb Cb-jét. Vannak hibák, dolgozni kell még, de ez egy erőt adó győzelem lehet amire lehet építkezni. A jövő hét lesz a vízválasztó, ha és amennyiben ott is tudunk nyerni akkor egy mentálisan megerősödött társaság leszünk akik a tehetségük és tudásuk alapján bárkit képesek lehetnek legyőzni a ligában.polamaluŐ már nem itt játszik. 😊 Cromartie egészen biztosan nem az, egyébként sem, az idei formája pedig közelebb van a legrosszabb CB-k teljesítményéhez, mint a legjobbakéhoz, ráadásul tegnap még bizonyára a térdsérülése is hátráltatta. Ezt ki kellett használni, és most Haley is sikeresen felismerte a nyilvánvalót. 😊vassadi
több mint 12 éve
OFF: Ward megcsinálta az Ironmant? Az respect 😀dugo1993http://tdmagazin.hu/hirek/hines-ward-vasember-lett
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
Tegnap este végre ismét láthattuk azt amiért megszerettük anno a Steelerst. Nagyon jó volt látni, hogy helyenként nagyszerűen játszottunk. Brown és Sanders pedig az egész találkozón oktatta a liga talán legjobb Cb-jét. Vannak hibák, dolgozni kell még, de ez egy erőt adó győzelem lehet amire lehet építkezni. A jövő hét lesz a vízválasztó, ha és amennyiben ott is tudunk nyerni akkor egy mentálisan megerősödött társaság leszünk akik a tehetségük és tudásuk alapján bárkit képesek lehetnek legyőzni a ligában.polamaluŐ már nem itt játszik. 😊 Cromartie egészen biztosan nem az, egyébként sem, az idei formája pedig közelebb van a legrosszabb CB-k teljesítményéhez, mint a legjobbakéhoz, ráadásul tegnap még bizonyára a térdsérülése is hátráltatta. Ezt ki kellett használni, és most Haley is sikeresen felismerte a nyilvánvalót. 😊
több mint 12 éve
Szegény BigBen-nek nem tudom mennyi álmatlan éjszakája volt az utóbbi időben az OL-etek miatt, de amit tegnap kapott sackek és éppen elpasszolt lasztik után az nem volt gyenge. 😊Big Ben igényli a törődést. Ha nem kap olyat, hogy ne tudja folytatni, akkor kifejezetten kéri az ütéseket, különben unalmas az élete. Persze jobb lenne ha kicsit jobban vigyáznának rá, de lássuk be ez évek óta esélytelen. A mérkőzés nem ott dőlt el szerintem amit említettél, hanem ott, hogy a második és a harmadik negyedben a támadók, a mérkőzés egészében pedig a védelem is a tudásának megfelelően játszott. Ha az elmúlt négy fordulóban lett volna hasonló, akkor most nem így állnánk.
Amúgy természetesen gratulálok a jobbik csapat nyert tegnap! 😊
Úgy gondolom, hogy két ponton lett volna esélyünk, ha Geno egyszer nem dobja túl Hillt, aki asszem Taylort simán otthagyta és ha Cromartie nem játszik, vagy jobban teszi azt,Beki
Sok sikert a jövő hétre!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szegény BigBen-nek nem tudom mennyi álmatlan éjszakája volt az utóbbi időben az OL-etek miatt, de amit tegnap kapott sackek és éppen elpasszolt lasztik után az nem volt gyenge. 😊Amúgy természetesen gratulálok a jobbik csapat nyert tegnap! 😊
Úgy gondolom, hogy két ponton lett volna esélyünk, ha Geno egyszer nem dobja túl Hillt, aki asszem Taylort simán otthagyta és ha Cromartie nem játszik, vagy jobban teszi azt,
több mint 12 éve
Tegnap este végre ismét láthattuk azt amiért megszerettük anno a Steelerst. Nagyon jó volt látni, hogy helyenként nagyszerűen játszottunk. Brown és Sanders pedig az egész találkozón oktatta a liga talán legjobb Cb-jét. Vannak hibák, dolgozni kell még, de ez egy erőt adó győzelem lehet amire lehet építkezni. A jövő hét lesz a vízválasztó, ha és amennyiben ott is tudunk nyerni akkor egy mentálisan megerősödött társaság leszünk akik a tehetségük és tudásuk alapján bárkit képesek lehetnek legyőzni a ligában.
több mint 12 éve
Megmondtam, vagy megmondtam? 😛Az történt, ami várható volt az elmúlt 2 hét történései alapján: fejben rendben voltunk, helyenként jól is játszottunk, de végig haraptunk és a LeBeau vs rookie QB párharc alapján várható volt, hogy TO is lesz végre. Pontosan ez is történt, ez pedig nem eredményezhetett mást, mint W.
O: alapvetően rendben volt, de negatívumként említeném Haley-nek azt a gyökér hívását, amikor 3. és +10-re ismét screent hívott, és bár ezúttal sikerült, de aki látta, az tudja, hogy csak az ellenfél hibájának köszönhetően, legalább 2 misstackle volt a 1st down előtt. A pozitív oldal, hogy voltak kiváló hívások is, próbáltunk trükköt, nem is egyszer, nagyon tetszett a play action hívás, amiből TD lett, ráadásul sikerült is eladni a futást, Sanders is fantasztikusan csapta be Cromartie-t. Ilyen egy jó hívás, jól kivitelezve.
D: hogy miért volt TO? és eddig miért nem? persze egyrészt rookie QB, de van egy fontosabb ok. Vezettünk. Ez a kulcs. Ha az ellenfél vezet, főleg ha 2 labdabirtoklással, akkor nincs oka kockáztatni, úgy pedig nagyon nehéz labdát szerezni, mert semmi rizikósat nem vállalnak. Most először vezettünk a 2-0-t leszámítva (pontosan 60 perccel a meccs vége előtt ez a hátrány azért nem rémisztette annyira meg a Titans-t 😀). Jééé, kockáztatni kellett, jééé, 1-2 meleg, de sikeres passz után odaértünk (nyomás) és TO is lett. Jééééé.
A jövő heti Ravens a kulcsmeccs! Ha nyerünk, visszahelyezzük magunkat a térképre, és versenybe szállhatunk. Egyrészt a Hollókat utolérnénk (vereségeket tekintve), a Browns Weedennel nem fog menetelni, a Bengals előnye legfeljebb 2 meccs lesz. Szóval ha nyerünk, akkor versenyben leszünk, ha nem, akkor végleg kuka a szezon. Én még legalább 1 hétig nem engedném a fiúkat játszani az öltözőben. 😊

több mint 12 éve
"A couple of major injuries potentially. Levi Brown got hurt in pregame warm-ups"Viszont ez így nagy bravúr. Adams nincs nevezve, vagyis Kevin tudja, hogy csak ő van, huhh....no azért sok szerencsénk nincs az OL poszton....
több mint 12 éve
hú ez már nagyon kellett...jó hangulat volt és a csapat végre minden részében mutatott valamit...volt nyomás, jó secondary, a második negyedtől az O-line is összeszedte magát, Big Ben hozta amit ő tud, szép elkapások és Bell is igyekezett a nagyon jó Jets D-line között....szép volt fiúk!!!