Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
tomi: Haley jelenléte és stratégiája semmiféle karrierhosszabbítást nem jelent BB számára. Semmivel nem kap kevesebb ütést, vagy sacket, ugyanúgy ütik-vágják ebben a 1,5 évben, mint előtte. Tavaly ugyanúgy le is sérült. Cserébe még az átlagos O szintjét sem mindig tudjuk hozni, ennek az ára pedig a PO elmaradása és a mostani történelmien gyenge rajt... BB számára az egyetlen karrierhosszabbítást a megfelelő OL jelentheti.

De apropó én is elfantáziálgattam egy picit. Sajnos úgy tűnik, hiába öltünk bele 4 korai picket az OL-be, nem a kívánt eredményt hozta - főleg a 2 OT miatt. Sokkal érdekesebb, hogy tegnap a tavalyi 6. körös választottunk (Beachum) és a Jagstől kiebrudalt OT (Whimper) olyan szinten teljesített, amelyet én 2005 óta nem nagyon láttam tőlünk, sokszor 5-6 mp-je volt BB-nek. Az milyen lenne, ha bennük találnánk meg a franchise LT-t és RT-t 😀, és mögöttük lenne a 2 csere a 2 csalódást okozó nagy tehetség. 😊 A sors fura fintora lenne, nekünk meg qrva nagy mákunk. 😀Soldados
Klemó nagyjából már leírta, amit én is gondolok.
1,5 évig olyan OL mögött bárkit, bármilyen stratégia mentén ütnek-vágnak. Főleg tavaly, amikor BigBen (félig-meddig bevallottan) "szabotálta" a stratégiát.
Most úgy néz ki, hogy minden adott, hogy valóban látni lehessen a Haley-offense hatékonyságát.
Annyi mellényúlás után ennyi szerencse kijárna.

Klemó,
a legfontosabb javítanivaló a RZ hatékonyság. Öt pontszerző drive a Ravens ellen már jó eredmény, ha ebből plusz nyolc pontot feltesznek, akkor már meccseket fognak nyerni különösebb extra védelmi teljesítmény nélkül is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Hagyjuk már ezt, de most komolyan, sokat kell bizonyítania Hailey-nek, node ne könyveljük már el minden rossz okának....nem mondom, hogy ez után maradnia kellene, de igenis szeretném, ha bevállna mégis. Mondtam, hogy az elmúlt 4 meccs főleg egy mix, amiben Hailey is ludas nem vitás, ahogy egyébként most sem ő a király csak, egész egyszerűen viszont el kell ismerni, hogy a play hívások működnek és jééééé igen kellett ehhez egy kiemelkedő skill settel rendelkező futó (is) és egy tapasztalt TE (is), nomeg egy végre összeálló fal (is). Hja igen enélkül lehet itt bárki csodát nem tud tenni.

Hja és igen, ez még kevés, egyrészt még javulni kell és még az sem elég, stabillá kell tenni azt. Nem gondolom viszont, hogy a PO lenne a fokmérő, sokkal inkább az hogyan jutunk be, avagy nem.
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kitettük Redmant, és PS-ből felhoztuk a helyére Kion Wilsont.

Nem meglepő. Ezen a héten végleg bebizonyosodott, amit írtam, megtalálták a megfelelő rotációt és feladatköröket a másik 3 RB között, Redman totál feleslegessé vált.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy kicsit most elgondolkodtam, mi lesz ha az O mostantól hozza azt a közepes teljesítményt mint tegnap, és Haleyt mégse rúgják ki?Jan
Akármennyire is összeszedi magát az O, ha nincs PO sztem tuti kirúgjuk - szerencsére. Mert hát hiába szedi össze magát most, hiába csinált egy jó félszezont tavaly, a végeredmény az, hogy egymás után kétszer maradnánk le a PO-ról az Offense miatt, amelynek felelőse pedig Haley. (Ennek van most a legnagyobb esélye.)

Ha mégis bejutunk a PO-ba, akkor az Offense ottani szereplése dönthet a sorsáról. Ha - valami csoda folytán - SB-ba jutunk egy jó Offense-szel, nyilván nem rúgjuk, és akkor nem is szabad kirúgni (Bár így lenne, de ez egyelőre nagyon távoli és nem is túl realisztikus forgatókönyv. Egyelőre minden meccs sorsdöntő számunkra, mindössze 2 meccset nyertünk)

tomi: Haley jelenléte és stratégiája semmiféle karrierhosszabbítást nem jelent BB számára. Semmivel nem kap kevesebb ütést, vagy sacket, ugyanúgy ütik-vágják ebben a 1,5 évben, mint előtte. Tavaly ugyanúgy le is sérült. Cserébe még az átlagos O szintjét sem mindig tudjuk hozni, ennek az ára pedig a PO elmaradása és a mostani történelmien gyenge rajt... BB számára az egyetlen karrierhosszabbítást a megfelelő OL jelentheti.

De apropó én is elfantáziálgattam egy picit. Sajnos úgy tűnik, hiába öltünk bele 4 korai picket az OL-be, nem a kívánt eredményt hozta - főleg a 2 OT miatt. Sokkal érdekesebb, hogy tegnap a tavalyi 6. körös választottunk (Beachum) és a Jagstől kiebrudalt OT (Whimper) olyan szinten teljesített, amelyet én 2005 óta nem nagyon láttam tőlünk, sokszor 5-6 mp-je volt BB-nek. Az milyen lenne, ha bennük találnánk meg a franchise LT-t és RT-t 😀, és mögöttük lenne a 2 csere a 2 csalódást okozó nagy tehetség. 😊 A sors fura fintora lenne, nekünk meg qrva nagy mákunk. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Shátha még a franciák visszaggyák a Spétet!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
kishaszi
😀
Nem sokat tévedett.

Egy kicsit most elgondolkodtam, mi lesz ha az O mostantól hozza azt a közepes teljesítményt mint tegnap, és Haleyt mégse rúgják ki?Jan
Egyre jobbak lesztek, BigBen karrierje plusz éveket nyer. Rúgjátok ki a picsába!😊
Tomlin nem hadovált, amikor Bell-ről (fontos szerepéről) beszélt idény elején. Szerintem mostantól lehet majd megmondani, hogy mit is akar igazából játszatni Haley. Normálisan bevethető Miller, Bell, a tegnapi meccsen már egyértelműen éreztem a koncepciót. Meg a szokásos nyugalmat, ezt a Steelers szépen behúzza a végén. Hogy miért nem bírtátok ki még két hétig az eddigi szerencsétlenkedést?!😉
(Leültem a szék mellé, amikor a Steelers Off. wildcat-re állt fel. Ráadásul nem is rontották el.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Remélem nem tartjuk már meg!!!

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 506 — Steelers fan
Egy kicsit most elgondolkodtam, mi lesz ha az O mostantól hozza azt a közepes teljesítményt mint tegnap, és Haleyt mégse rúgják ki?
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 006 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Meghogy te nem tucc felejteni, inkább arra a találósra válaszolj, igaz ez költői kérdés, hogy Gay visszahozatala vagy KeenanL megtartása, pénz nem számít?sutianap
Keenent sajnáltam, hogy elengedtük (nyilván a pénz miatt), de ha már így alakult, akkor Gay visszahozatala volt a lehető legjobb opció.Soldados
Nalássa, szegény ember kézzel nőz! 😛

több mint 12 éve
Meghogy te nem tucc felejteni, inkább arra a találósra válaszolj, igaz ez költői kérdés, hogy Gay visszahozatala vagy KeenanL megtartása, pénz nem számít?sutianap
Keenent sajnáltam, hogy elengedtük (nyilván a pénz miatt), de ha már így alakult, akkor Gay visszahozatala volt a lehető legjobb opció.

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 506 — Steelers fan
Azé Vili megítélése elég szélsőséges volt itt a fórumon régebben. Emlékszem Soldi (ha nem is mindig) favorizálta és voltak kemény ellenvélemények is. Sztem ennek szól amikor (időről-időre) a Gay utálatról beszél.kittli
Ja, én például utáltam. Mert elqrta egy csomó meccsünket.
Most viszont jó, és máris nem utálom. Én egy ilyen egyszerű lélek vagyok. 😀
több mint 12 éve
Meghogy te nem tucc felejteni, inkább arra a találósra válaszolj, igaz ez költői kérdés, hogy Gay visszahozatala vagy KeenanL megtartása, pénz nem számít?

több mint 12 éve
Gay 2009-ben katasztrofális volt, kb miatta nem jutottunk PO-ba. Ennek hatására sokan megutálták, ami nem baj, meg érthető is. Aztán onnantól kifejezetten jól játszik. Előbb nickelként bizonyított, majd már kezdőként is. A probléma ott van, hogy sokan máig nem tudták elfelejteni neki a 2009-es évet, s emiatt még akkor is fikázzák, amikor jól, vagy akár kiemelkedően játszik. Emlékszem én, hogy itt is páran utálkoztak, amikor visszahoztuk őt a Cardstól. Vagy amikor jól játszott, akkor is megkapta, hogy engedett egy 10 yd-os passzt.

Gay nem egy kiemelkedő corner, nyilván vannak hibái most is, de az idő folyamán egy kifejezetten megbízható CB lett belőle. Az egész off-season legjobb döntése volt őt visszahozni.

több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Azé Vili megítélése elég szélsőséges volt itt a fórumon régebben. Emlékszem Soldi (ha nem is mindig) favorizálta és voltak kemény ellenvélemények is. Sztem ennek szól amikor (időről-időre) a Gay utálatról beszél.kittli
Igen biztosan, ez az oka. Azonban mostanra eléggé korrekt teljesítményt tesz le rendszeresen. Az inkozisztens jelzőt ki is lehet venni mellőle, mert sokszor az volt a bajunk vele, hogy akár meccs alatt is képes volt hatalmas hullámokat bejárni.
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 822 — Steelers fan
Azé Vili megítélése elég szélsőséges volt itt a fórumon régebben. Emlékszem Soldi (ha nem is mindig) favorizálta és voltak kemény ellenvélemények is. Sztem ennek szól amikor (időről-időre) a Gay utálatról beszél.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
Szokásos Steelers-Ravens meccs volt. Szoros, kemény csata, váratlan húzásokkal, s most egy picit nekünk sültek el jobban a dolgok.

Nekem ezúttal tetszett a playcalling, megint voltak kis finomságok, pl option play és wildcat is volt, plusz Miller TD-je is kiváló hívás volt, jól kivitelezve. Bell egyre jobban tetszik, ami nagyon feltűnő nála, hogy türelmes, megvárja, hogy megnyíljon a lyuk. Az OL sztem egész tűrhető képet festett, Whimper is kellemes meglepetés volt. AB és Cotchery a szokásos fontos elkapásokat hozták, és tetszik az RB-rotáció is, mert Felix Jones és Dwyer is hozzá tudja tenni a magáét az összképhez. Több mint 1-1,5 év után végre megtaláltuk a megfelelő RB-sorrendet.

A Defense ismét hozta magát. A Gay-utálók remélem, látták a mai meccset. Az egyik legjobb védőnk volt ma (is). Cortez viszont továbbra is csalódás. Gayen kívül még Timmons volt kiemelkedő, az egész pályát bejátszotta.

Szusi fantasztikus idén, az azért nagyon szép 6 meccs után, hogy nincs rontott FG-je, ráadásul most a meccsdöntő rúgásnál sem remegett a lába. Amikor idehoztuk, nem gondoltam volna, hogy nálunk ilyen megbízhatóvá tud válni.

A győzelem iszonyat fontos volt elsősorban a csapatnak. Nagyon árulkodó volt, amikor Szusi beverte, akkor hogy egymás nyakába ugrott mindenki. Ez a W nagy lökést adhat.

Jövő héten újabb sorsdöntő - bár 0-4 után minden meccs sorsdöntő 😊 - meccs a Pats ellen. Foghatóak, de ahhoz a mainál is jobb teljesítmény kell. Mind a D-től, mind az O-tól.Soldados
Soldi....mindenben egyetértünk, de a Gay-t utálókban nem. Itt senki nem utálja Gay-t!! Tény korábban volt néhány nagy hibája, de ez alapján Ike-ot is utálhatnánk, elég csak Denverre gondolni. Allan most lehet kicsit lentebb van, de szerintem ő sem játszott rosszul.
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
Meccs elején kicsit könnyes lett a szemem, olyan dolgokat láttam magunktól amit szinte még soha.
BigBen állt sokszor a zseb közepén 5-7 mp-ket áll egy helybe majd oda dobja az üres elkapónak. Mi ez a Pats vagy a Manning féle Colts? 😀
WildCat, shovel passz áhh, lenyűgöző hogy mi ilyeneket is tudunk.
Ennyi meglepetés után, már szinte elvártam volna hogy BigBen fusson egy fly-t és legyen TD elkapása. 😀laby
Azért amikor volt a 19 yardos futása, az nagyon komoly volt. Lehetett látni, hogy örül, hogy vége szakad a futásnak és megússza ütés nélkül, mert közben a védő elesett és csak át kellett volna lépnie rajta. Néhány éve tuti megtette volna, de most nem is bánom, hogy próbál jobban vigyázni magára.
több mint 12 éve
Meccs elején kicsit könnyes lett a szemem, olyan dolgokat láttam magunktól amit szinte még soha.
BigBen állt sokszor a zseb közepén 5-7 mp-ket áll egy helybe majd oda dobja az üres elkapónak. Mi ez a Pats vagy a Manning féle Colts? 😀
Ennyi meglepetés után, már szinte elvártam volna hogy BigBen fusson egy fly-t és legyen TD elkapása. 😀laby
Azért ahhoz kellett volna tartani a falnak vagy 20-25 másodpercig (mármint a flyhoz 😀 )
több mint 12 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ennyi meglepetés után, már szinte elvártam volna hogy BigBen fusson egy fly-t és legyen TD elkapása. 😀

több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
gratu, ez most oda jött ki jobban.... 😒

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Több meglepetés volt tagnap. Az egyik a play hívások. Érezhető volt a nézőtéren is, hogy hüledeznek a wild cat láttán. Mondjuk a második félidőben már nem tudtuk úgy eladni, de új szín volt és jelezte, hogy bezony Bell-lel és mondjuk a balkezes Brownnal lesz még ebben több variáció.

A másik meglepetés Bell volt. Ez a kiváró, megvárom a lyukat, majd odamegyek olyan volt, mint ha egy rutinos öreg rókát láttam volna. Érződött, hogy ebben még sok van, úgy futott majd 100 yardot, hogy tudta a Ravens, hogy futunk és ez óriási előrelépés.

Gay nagyon jó volt tegnap (nem utálja itt senki....), egy hibája volt, de hála az égnek Flakon akkor alá dobta az elkapóját és tudott javítani.

Egyedül a pass rush volt gyenge, node ez mostanság a tulajdonságunk, de ezzel együtt JJ hiányzott ott ez nem kérdés.
több mint 12 éve
A Sanders visszahordásnál majdnem sírtam, aztán visszajöttem a földre és beláttam, mi képtelenek vagyunk TD-re visszavinni bármit. Azonban a tegnapi este igazi football volt, igazi Steelers-Ravens. Imádom ezt az erőfocit és a szívgyógyszer legalább nem romlik meg.
Kellett ez a győzelem, a lelkeknek és a tabellának is. Nem mondom, hogy lehet keresnivalónk a rájátszásban, de elindultunk. Erről az útról nem szabad letérni. Egy igaz mumus jön. a Raiders, nem kétséges nyerni kell, azonban ez lesz talán a szezon legnehezebb meccse. Győzzünk halványan, de sérülések nélkül. Remélem Gilbert sérülése sem komoly. Bár a fal ahhoz képest, hogy kik álltak velük szemben egészen jól teljesített.
Aki nem nézte a Chiefs meccset, annek egy kis infó. Az elindított akciónk már 231.000 forintnál jár. Köszönet mindenkinek aki akár csak 1 Ft-ot is tett bele. Mivel vannak még rejtett erőtartalékaink, nem lehetetlen idén sem a duplázás.
Büszke vagyok az NFL rajongók közösségére.
több mint 12 éve
jovo heten raidersxtaki
Ja tényleg. Mindenesetre az se lesz könnyű idegenben. De ha még akarunk valamit, márpedig a csapat azt mutatja, hogy még nem adta fel a szezont, akkor nyerni kell.

több mint 12 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
jovo heten raiders