Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Én a második kihagyott FG után az alvást választottam. Látom nem döntöttem rosszul 😕bcsarli
Én az első félidő végeztével, majd ma talán megnézem a másodikat.polamalu
Sajnálhatod, mert akkor nyilván nem láttad az ARI-ATL meccset sem ahol nagyon meg lettünk dicsérve 😀Klaci79
Néztem egy darabig, de akkor nem hallottam. Majd ma az ismétlésben 😀
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Olyanok voltunk, mint akik az időeltolódást nem tudják egy nap alatt megoldani....ugyanazt a lassúságot éreztem az elején, mint Londonban. Tudom így szokás, meg minden, de lehet hogy most nem vagyunk jobbak, vagyis mondjuk eddig az ilyen meccsek szorosak voltak, most meg ezért (is) talán veszítünk.

Megint ugyanaz a nóta, Solival egyetértek, hogy megint mindenhol problémák, nem volt egy maradéktalanul dícsérhető ember/egység sem. Ben kapcsán nekem a LOC átlépése után kilométerrel eldobott labda az, ami kiverte a biztosítékot, nomeg a második negyedben 20 másodperccel a vége előtt, időkérés nélkül középre dobott laszti....és igen a playcalling. Ha 18 ponttal vezet az ellen és amúgy sem megy a futás, akkor nem futok. jéééé igen, ekkor ment a futás, mert hát nyilván a D paszt várt, mert hát gondoltál nekünk sűrgős. Majd 10 percet elégettünk az órából a harmadikban és hát aztán jött a rontott field goal. Ott van Moye, akinek lehetne dobni magasra a labdát, de nem használjuk, szóval nem értem.

Megint azt éreztem, hogy "megnyugodtunk", hogy most már beindult a szekér. A D felocsúdott a másodikban, de ez egyedül kevés volt. Csalódott vagyok nagyon, kiváncsi leszek a változtatásokra, mert szerintem most már lesznek.

DeCastro remélem nem súlyos...
több mint 12 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
- Meskó... Én kivágnám. Minden meccsen botrány szarul puntol. Folyamatosan, konzisztensen szarul. Ilyenek miatt adunk short fieldeket. Ki kell vágni, ennél bőven jobb volt Butler, vagy Moorman is.
Soldados

Volt egyébként egy 65 yardos, meg egy 1 yardon megálló puntja is, ha tudja ezeket, miért csak egy szer veszi elő egy idényben. a blokkolt punt, meg nem az ő hibája volt, az a ST védelem balfaszsága. Ez a srác idén már blokkolt puntot, miért nem készültünk fel belőle??polamalu
Ha elkapja a labdát elsőre akkor 2 ütemmel hamarabb azaz időbe rúgja el akkor nem blokkolják, persze nem csak az Ő hibája volt.
Kritikán aluli minden meccse. Az 1 yardos meg oltári nagy mázli volt, 3 vagy 4-szer pattant le a vonallal párhuzamosan 1 cm-re. Játékosok meg közelébe sem voltak hogy időbe megfogják szóval szerintem az inkább szerencsés, mint jó punt volt.

Soldi egyetértek a mondandóddal, de BB is szar volt. A sack-ek és ütések nagy része saját baromsága megint hogy 3 és fél percig akarja fogni a labdát. Baromság hogy nem szakadnak el az elkapók. Más csapatba se szakadnak el jobban, tökéletes célpontokra vár állandóan és azt is pontatlanul dobja meg hogy ne legyen YAC belőle. Amikor siettünk akkor is 1-2 playt leszámítva végig az elkapó arcába voltak a védők még is időbe szabadult a labdától és voltak elkapások hiába volt közel a védő.
Túl sokat vár, és már nincs meg benne ami régen megvolt. Tud most is menekülni 10-ből 3-szor, és utána dobni egy incomplete homályt. Kevés nagy play van már benne, sokkal többet szívunk ezekből.

Ha ennyire nem tudják megvédeni akkor 3 lépéses passzokat kéne dobálni minél többet, alkalmatlan rá egy ilyen fizetésű franchise QB? Ne mondja nekem senki hogy az NFL-be akár az 5. számú QB, ne tudna 3 lépésből dobni quick slant-eket például.

(Nem azt akarom ezzel mondani hogy BB volt a leggyengébb, mert egyáltalán nem, és a fal is hozta a szokásos f*s szintet.)

több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
Akkor én is leírom gondolataim, de csak pár szóban, mert Soldi a lényeget már megfogta.
Hatalmas edzői baklövésnek tartom, hogy az első play-t így benyeltük, illetve még nagyobbnak, hogy ez mint derült égből villámcsapás úgy ért minket és percekig csak tántorogtunk a pofontól.
Óriási birkák vagyunk, hogy van egy ilyen elkapógárda és nem használjuk ki a lehetőségeket. Ok-ok volt AB-nek is hibája, bár a lassítások alapján egyértelműen földet ért az INT, de ez is rendben lett volna. Amikor azt játszottuk simán ültek a 10 yard körüli passzok és bár imádom Bell-t egyszerűen nincs értelme -14 vagy több pontnál erőltetni a futást, amikor mennek a passzok is. Legalább meg kellett volna próbálni, hogy elsőre is passzolunk, főképp miután elvesztettük a futásban leghasznosabb DeCastro-t.
Baromi lassúak vagyunk a snappek előtt és ennek volt köszönhető az idiótaság is, aminek következtében időt kellett kérni. Teljesen érthetetlen volt minek kell Bennek az oldalvonalnál reklamálnia, mint ahogyan az is, hogy korábban egy lényegében sikertelen futójáték után is miért kell 40mp az akció elindításáig. A 10 perces támadássorozatról már ne is beszéljünk, ami csak akkor fér bele, hogy ha az ellenfél ennyire gyenge és kilátástalan támadójátékot tud bemutatni.
Potitív persze, hogy a D talpra állt, azonban már óriási volt a hátrány. Ami régen nagyon ment, a futójáték megállítása, az nem csak Pryor esetében, de McFadden-nál sem működött egyszerűen nem tudtuk olvasni a játékokat. Ez ugyan javult, de túl nagy volt az előny, hogy egy ennyire lassú és nem elég precíz támadógépezet fel tudjon tenni 18 pontot egy félidő alatt.
A Vikingek ellen is volt egy jó 4. negyedünk és most is, de ahogy ott is korábban itt is túl sok volt a hátrány, ami összességében mindenképp az O gyengeségére világított rá.
Feladni nem kell, hiszen a Cinci kivételével csupa gyenge csapattól kaptunk ki, mostantól pedig nem nagyon lesz ilyen. Úgyhogy fel kell kötni és menni. Még 11-5 mindig lehet.
több mint 12 éve
Én a második kihagyott FG után az alvást választottam. Látom nem döntöttem rosszul 😕bcsarli
Én az első félidő végeztével, majd ma talán megnézem a másodikat.polamalu
Sajnálhatod, mert akkor nyilván nem láttad az ARI-ATL meccset sem ahol nagyon meg lettünk dicsérve 😀
több mint 12 éve
- Meskó... Én kivágnám. Minden meccsen botrány szarul puntol. Folyamatosan, konzisztensen szarul. Ilyenek miatt adunk short fieldeket. Ki kell vágni, ennél bőven jobb volt Butler, vagy Moorman is.
Soldados

Volt egyébként egy 65 yardos, meg egy 1 yardon megálló puntja is, ha tudja ezeket, miért csak egy szer veszi elő egy idényben. a blokkolt punt, meg nem az ő hibája volt, az a ST védelem balfaszsága. Ez a srác idén már blokkolt puntot, miért nem készültünk fel belőle??
több mint 12 éve
Én az első félidő végeztével, majd ma talán megnézem a másodikat.
több mint 12 éve
Nagyjából így láttam én is Soldi. A meccsfordít momentum már akkor eljött amikor még szinte el sem kezdődött a találkozó. A D abból a pofonból csak a 2. félidőre tudott kijönni. Könyörgöm, tudtuk, hogy nincs értékelhető passzjátékuk, csak egy ku..va jól futó irányítójuk, erre nem megesszük. A kulcs szerintem ez volt, a többit már ez hozta. Igen Meskó menjen vissza a saját tanult privát szakmájába. Nem tudom mi történt vele, fejben valami elcsúszott, mert nem hinném, hogy elfelejtett puntolni.
A héten New England, legalább szorongassuk meg méregből Bredicska tökeit.
több mint 12 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 378 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én a második kihagyott FG után az alvást választottam. Látom nem döntöttem rosszul 😕

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Látom, senkinek nem volt kedve értékelni, így megteszem én. 😊

Ezt a meccset 100-szor megnyerhettük volna, de mindig, minden esetben hatalmas hibákat követtünk el. Nem egy-egy INT-ről van szó, hanem kapitálisnak, vagy gyermetegnek minősíthető egyéni hibákról. Nehéz lesz, de megpróbálom felsorolni egyesével. Ebből a vereségből mindhárom egység és persze a playcalling is bőven kivette a részét, mindenki hozzátette a magáét.

ST:
- Szusi 2, egyaránt közelről kihagyott FG-jét nem hiszem, hogy magyaráznom kell, hogy milyen drága árat fizettünk érte. 40 alatt kihagyni kettőt, megengedhetetlen, ennek ellenére hatalmas hülyeség lenne, csak az ő nyakába varrni az egészet. (És hát személy szerint megbocsátóbb vagyok olyan emberrel, aki az egész idényt nézve jó teljesítményt nyújt)

Defense:
- Az 1. félidőben szarok voltak. A TO-k ellenére is. 40 pluszos playek benyalása TO-val felérő hiba a D-től, nemhogy 90 pluszos futott TD-t engedni. Plusz utána is nyaltunk 2 drive-ot elejétől a végéig.
- Ennek ellenére legkevésbé ezt az egységet tenném felelőssé, mivel a második félidőben lehúzta a rólót, azaz amikor eldől egy meccs (és ez számít igazán), akkor ez az egység nemhogy nem hibázott, de még újabb TO-val momentumot, short fieldet és reális fordítási lehetőséget is teremtett. (Ettől még az első félidő penetránsan szar volt, de ők legalább javítottak.)

Offense:
- OL: a futójáték egy kib@szott nagy nulla. Erre a sérülések sem adnak magyarázatot. A 2-es átlagot nem értük el, így valóban nehéz nyerni. Nekünk sikerülhetett volna, ha... De a pass protection is szar volt.
- AB: drop a 4. negyedes 3. és hosszúnál, így 1st down helyett punt. Aztán a 2. INT-et is az ő kezéből csavarták ki, azaz FG helyett (amivel 8 pontra, azaz 1 possessionra jöttünk volna fel) megint a Raiders jött. Hadd ne ecseteljem, hogy ennek milyen súlya volt.
- BB: Az 1. INT-et se varrnám a nyakába, hátrányban voltunk, megpróbálta, INT lett. Mindenesetre jobb punt volt, mintha Meskó rúgta volna. De ami kiakasztott és egy percig folyamatosan hangosan káromkodtam utána: a TD-drive-ban kikért idő. B@szd meg, valaki nem lehet ennyire gyengeelméjű és az általa űzött sportban ennyire diletáns. RZ-ben vagyunk, van 3 TO, kell 1-1 TD és FG. Ez azt jelenti, hogy nem gáz, ha nincs TD, mert az FG is kell, de a 3 TO mindenképpen kell, hogy megállítsuk az ellenfél támadásánál az időt. Nem tetszik a D felállása? Akkor dobd ki a picsába a labdát, de az életet jelentő TO-t nem égetem el baszd meg! Felőlem lehet homályt dobni, szarul játszani, ilyen van, de ostobának lenni nem lehet, azt nem tudom elfogadni. Az az időkérés fosztott meg minket az egyenlítés reális forgatókönyvétől, ugyanis amiatt a TO miatt kellett onside-ot rúgni. Ahelyett hogy 1:30 maradt volna az egyenlítő FG-drive-ra normál puntból indulva, 30 mp maradt és onside utáni puntból... Gondolom nem kell itt sem ecsetelni a különbséget. Ilyen hibát még egy rookie-tól is számon kérnék, nemhogy egy 10 éves veterántól...
- playcalling: értékelhetetlen az egész első félidőben. Szokásos gyökérségek: 3. és 20-nál egy 5 yardos passz.... Érdekes a 2. félidőben, amikor megpróbáltunk 10-15-20 yardos passzokat, vagy sikerültek, vagy drop, vagy sack lett. A drop az azt jelenti, hogy maga a játék sikeres, csak egyéni hiba történt, de a sacknél is legalább elmondhatjuk, hogy megpróbáltuk. De nem, mi 3. és hosszúnál szinte nem is adunk magunknak reális esélyt a 1st down elérésére... De ami igazán felháborított, az az 1. félidő utolsó drive-ja. Amikor időkérés nélkül (mert persze ekkor is érthetetlenül középre mentek a playek, sz.pjon le a dink & dunk...) 3. és 1-nél az OAK 16-osán 17 mp-vel a szünet előtt 2 verzió. Vagy futok egyet, siker esetén gyors spike és van 1 vagy 2 (idő függvénye) kísérletem az end zone-ba dobni, vagy bejön, vagy FG. A másik verzió (én ezt választottam volna), hogy egy kísérlet az endzone-ba, aztán vagy TD, vagy FG. De nem, mi hívtunk középre egy rövid RB-passzt. Tehát a TD-t meg sem próbáltuk 18 pontos hátránynál és rögtön jöhetett az FG-kísérlet. Őszintén szólva ilyen playcallinggal meg is érdemeltük, hogy Szusi kihagyja azt...

Számomra ez a vereség elfogadhatatlan. Nem érdekel, hogy kitől kaptunk ki, a hogyan fáj. Szusi elrontott 2 FG-je, AB dropja és INT-je, BB időkérése, TH 1. félidős playcallingja, tragikus time managmentje, a D engedett 90pluszos futott TD_je, mind-mind egyesével is megmagyarázhatatlan hibák. Így együtt pedig... Nehéz mit mondani. Hogy ezek ellenére is meccsben voltunk az a csoda kategória, meg az OAK kritikája...

Ami nekem a mai nap után végérvényes:
- TH-t el kell zavarni. Nemcsak a működésképtelen O, a nem létező futójáték miatt (pedig ez már önmagában elég), hanem meg sem próbált 3rd downok, a borzasztó time managment és a játékelmélet totális hiánya miatt.
- Meskó cut.

Ja és ha vki még reménykedne: A vereség azt jelenti, hogy "the season is over". Persze ettől még ne adjuk fel a szezont, ne legyünk pofozógép, mindenkit győzzünk le, akit csak lehet és tudunk, de a PO-nak ezzel végérvényesen vége. Most már csak becsületből menjünk tovább előre, hogy lehessen valamire építkezni jövőre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
És mégis igaz a bőregeres sztori

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Igazából az a kérdés, hogy ismét felülünk e Üstökös tavalyi hullámvasútjára, amikor sorozatos katasztrofális meccsek után mindig elővette józanabbik eszét, néhány meccs erejéig hajlandó volt gazdagítani a repertoárt és olyan playcallinggel állt elő, mely az ellenfelek gyengéire volt kihegyezve, s figyelembe vette saját játékosaink erényeit. Aztán amikor már úgy tűnt, hogy fut a szekér, ismét fölvette a szemellenzőt és búcsút intett a realitásoknak.
Igaz, hogy csak két győzelmünk van, de az utóbbi három mérkőzésen olyan játékot produkált az offense, hogy az még a jelenlegi, toldozott-foldozott, öregedő, és mégis jól teljesítő védelmünk támogatásával a katasztrofális rajt ellenére PO-t érhet. Ha visszaülünk Haley hullámvasútjára, mert úgy véli, hogy az általa megálmodott szisztémából már túl sokat áldozott fel a pillanatnyi siker érdekében, akkor végünk. Ha viszont az utóbbi időben tapasztalt megvilágosodás nemcsak átmeneti állapot, akkor korai még sírásót hívni.Red Star
Alapvetően egyetértek. Az elmúlt 2 meccs alapján valóban jók vagyunk, kb. 10-12. hely körül vagyunk az erősorrendben (nálam), csakhogy láttuk az első négyet is... De mindegy, ez már a múlt, ha azt nyújtjuk, de még inkább fejlődünk az elmúlt 2 héthez képest, akkor sok minden lehetséges valóban.

Azonban szerintem kár a PO-ról beszélni, mert nekünk jelenleg minden meccs "one game season". Minden meccs élet-halál kérdése. Ha bármikor kikapunk, akkor "the season is over". Ez most az a csapat, amelyik harap, amelyik bárkire veszélyes, szerintem akár a Broncosra is, de nekünk (persze főleg a játékosoknak és az edzőknek) mindig egyetlen meccsre szabad előre tekinteni. A következőre. Nincs másik, nincs számolhatás, hogy ha és amennyiben. Mert a 2-4 ugyanúgy "one game season", mint a 0-4. Ha elérjük a 6-4-t, vagy 7-4-t, na akkor érdemes kicsit szétnézni, addig viszont egyetlen meccs létezik. A következő.Soldados
Jogos! Csak arra tudok gondolni, hogy Haley megijedt amikor meghallotta, hogy egy srác egy londoni kocsmánál sorra győzi meg az embereket, főleg akik Maddox mezben vannak, hogy ki kell vágni! Elővette a repertoárt és végre nyomjuk azokat a játékokat, amiket Haley a PO-ba szánt, de csapatait nem tudta odajuttatni. 😊Klaci79
Ha ez beválik, akkor remélem, nekem is postáznak egy gyűrűt! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Igazából az a kérdés, hogy ismét felülünk e Üstökös tavalyi hullámvasútjára, amikor sorozatos katasztrofális meccsek után mindig elővette józanabbik eszét, néhány meccs erejéig hajlandó volt gazdagítani a repertoárt és olyan playcallinggel állt elő, mely az ellenfelek gyengéire volt kihegyezve, s figyelembe vette saját játékosaink erényeit. Aztán amikor már úgy tűnt, hogy fut a szekér, ismét fölvette a szemellenzőt és búcsút intett a realitásoknak.
Igaz, hogy csak két győzelmünk van, de az utóbbi három mérkőzésen olyan játékot produkált az offense, hogy az még a jelenlegi, toldozott-foldozott, öregedő, és mégis jól teljesítő védelmünk támogatásával a katasztrofális rajt ellenére PO-t érhet. Ha visszaülünk Haley hullámvasútjára, mert úgy véli, hogy az általa megálmodott szisztémából már túl sokat áldozott fel a pillanatnyi siker érdekében, akkor végünk. Ha viszont az utóbbi időben tapasztalt megvilágosodás nemcsak átmeneti állapot, akkor korai még sírásót hívni.Red Star
Alapvetően egyetértek. Az elmúlt 2 meccs alapján valóban jók vagyunk, kb. 10-12. hely körül vagyunk az erősorrendben (nálam), csakhogy láttuk az első négyet is... De mindegy, ez már a múlt, ha azt nyújtjuk, de még inkább fejlődünk az elmúlt 2 héthez képest, akkor sok minden lehetséges valóban.

Azonban szerintem kár a PO-ról beszélni, mert nekünk jelenleg minden meccs "one game season". Minden meccs élet-halál kérdése. Ha bármikor kikapunk, akkor "the season is over". Ez most az a csapat, amelyik harap, amelyik bárkire veszélyes, szerintem akár a Broncosra is, de nekünk (persze főleg a játékosoknak és az edzőknek) mindig egyetlen meccsre szabad előre tekinteni. A következőre. Nincs másik, nincs számolhatás, hogy ha és amennyiben. Mert a 2-4 ugyanúgy "one game season", mint a 0-4. Ha elérjük a 6-4-t, vagy 7-4-t, na akkor érdemes kicsit szétnézni, addig viszont egyetlen meccs létezik. A következő.Soldados
Jogos! Csak arra tudok gondolni, hogy Haley megijedt amikor meghallotta, hogy egy srác egy londoni kocsmánál sorra győzi meg az embereket, főleg akik Maddox mezben vannak, hogy ki kell vágni! Elővette a repertoárt és végre nyomjuk azokat a játékokat, amiket Haley a PO-ba szánt, de csapatait nem tudta odajuttatni. 😊
több mint 12 éve

Azonban szerintem kár a PO-ról beszélni, mert nekünk jelenleg minden meccs "one game season". Minden meccs élet-halál kérdése. Ha bármikor kikapunk, akkor "the season is over". Ez most az a csapat, amelyik harap, amelyik bárkire veszélyes, szerintem akár a Broncosra is, de nekünk (persze főleg a játékosoknak és az edzőknek) mindig egyetlen meccsre szabad előre tekinteni. A következőre. Nincs másik, nincs számolhatás, hogy ha és amennyiben. Mert a 2-4 ugyanúgy "one game season", mint a 0-4. Ha elérjük a 6-4-t, vagy 7-4-t, na akkor érdemes kicsit szétnézni, addig viszont egyetlen meccs létezik. A következő.

több mint 12 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Igaz, hogy csak két győzelmünk van, de az utóbbi három mérkőzésen olyan játékot produkált az offense, hogy az még a jelenlegi, toldozott-foldozott, öregedő, és mégis jól teljesítő védelmünk támogatásával a katasztrofális rajt ellenére PO-t érhet. Ha visszaülünk Haley hullámvasútjára, mert úgy véli, hogy az általa megálmodott szisztémából már túl sokat áldozott fel a pillanatnyi siker érdekében, akkor végünk. Ha viszont az utóbbi időben tapasztalt megvilágosodás nemcsak átmeneti állapot, akkor korai még sírásót hívni.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
Hát hm, miközben Kapernikek, Newtonok, RG III-ak, Wilsonok rohangálnak fel és alá, nomeg egy Luck, egy Rodgers sem veti meg a futást, öléggé érdekes ilyet nyilatkozni. Maradjunk annyiban, hogy Ben nem Manning és nem is Brady kaliber, már ami a pocket passer kavalitásokat illeti. Emmellé, ha hozzávesszük, hogy a dink and dunk sem ízlik, akkor azért furcsa következtetésre jutnánk....

Szóval persze Hailey-nek is fejlődni kell, node hm....cardio edzést Ben-nek égjen az a párna a hason....😊Klemó
Jaj, ne vegyük már ezt ennyire komolyan...volt egy nagyon szép futása is, arra nem panaszkodott...tuti csak poénkodott ezzel...szeretnék olyan erőben lenni, mint BenKlaci79
De hát te vagy Ben 😀
Szerintem is csak poén volt, nem tudom elképzelni hogy valóban elfárasztotta az a plusz 8 lépés. Ezt senki sem hiszi el. Meg azért etetni kell az ellent is. Ha azt nyilatkozza, hogy "A Raiders ellen a 23. és a 28. playben wild cattel fogunk próbálkozni" az jobban tetszett volna??polamalu
psssszt...nem kell ezt mindenkinek tudnia :cool:
több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan
"Ha az kell a győzelemhez, akkor azt játszuk" minden csak nem őszinte szeretet....😊

Játszani fogjuk a Raiders ellen is és biztos, hogy másképpen, kiváncsi leszek, aztán a meccs utáni Ben nyilatkozat után megdumáljuk...😊Klemó
lehet hasonló ez mint mikor Porter kihívta a Coltsot 2005ben
több mint 12 éve
"Ha az kell a győzelemhez, akkor azt játszuk" minden csak nem őszinte szeretet....😊

Játszani fogjuk a Raiders ellen is és biztos, hogy másképpen, kiváncsi leszek, aztán a meccs utáni Ben nyilatkozat után megdumáljuk...😊
több mint 12 éve
Hát hm, miközben Kapernikek, Newtonok, RG III-ak, Wilsonok rohangálnak fel és alá, nomeg egy Luck, egy Rodgers sem veti meg a futást, öléggé érdekes ilyet nyilatkozni. Maradjunk annyiban, hogy Ben nem Manning és nem is Brady kaliber, már ami a pocket passer kavalitásokat illeti. Emmellé, ha hozzávesszük, hogy a dink and dunk sem ízlik, akkor azért furcsa következtetésre jutnánk....

Szóval persze Hailey-nek is fejlődni kell, node hm....cardio edzést Ben-nek égjen az a párna a hason....😊Klemó
Jaj, ne vegyük már ezt ennyire komolyan...volt egy nagyon szép futása is, arra nem panaszkodott...tuti csak poénkodott ezzel...szeretnék olyan erőben lenni, mint BenKlaci79
De hát te vagy Ben 😀
Szerintem is csak poén volt, nem tudom elképzelni hogy valóban elfárasztotta az a plusz 8 lépés. Ezt senki sem hiszi el. Meg azért etetni kell az ellent is. Ha azt nyilatkozza, hogy "A Raiders ellen a 23. és a 28. playben wild cattel fogunk próbálkozni" az jobban tetszett volna??
több mint 12 éve

Jaj, ne vegyük már ezt ennyire komolyan...volt egy nagyon szép futása is, arra nem panaszkodott...tuti csak poénkodott ezzel...szeretnék olyan erőben lenni, mint Ben
több mint 12 éve
Mindenki edzett, mindenki probable. Csak Gordon és Wheaton out, egyik sem nagy érvágás.

több mint 12 éve

Szóval persze Hailey-nek is fejlődni kell, node hm....cardio edzést Ben-nek égjen az a párna a hason....😊
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 006 — Steelers fan
Jah, volt a Pens Stanley-győztes évében, hogy Crosbynak meg Rősztlinek mennyi a fizetése, és ezért cserébe mennyi aktív időt töltenek a pályán. Utóbbinak kijött egy szolid 1,5 perc körüli idő a 60 perces meccsen, Crosbynak meg 23 perc.... Jah, me hát a toronyban van egy túlsúlyos harang is.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 821 — Steelers fan
Ahhoz van hozzászokva, hogy futás közben ütik, vágják. Fárasztó (és még unalmas) is csak úgy magában kocogni.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Valszeg wildcatet nem sokat látunk, legalábbis Bennek nem tetszett, mert fárasztónak találta, hogy ki kell rohannia WR-nek. 😀 Persze hozzátette, hogy az ez kell, akkor megcsinálja.Soldados
Óratorony milyen crybaby lett az utóbbi időben. Itt beszél róla: Big Ben: I get tired playing receiver in Steelers' Wildcat.

Elfárad mire kifut a szélre. Beszarok. Ilyet se hallottam még sportolótól eddig. 😀 😀 😀peterk2005
Ezen én is hangosan felröhögtem amúgy. Ezt még a 120 kilós 50 fölötti édesapám is röhögve megcsinálná. 😀