Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 373 — Steelers fan
Az Adams elleni késelés harmadik gyanúsítottját is visszaszállították Pennsylvániába h vádat emeljenek ellene:  pro32.ap.org/article/suspect-steelers-player-stabbing-back-paempty taxi
Állítólag Hernandez a negyedik gyanúsított 😊
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Az Adams elleni késelés harmadik gyanúsítottját is visszaszállították Pennsylvániába h vádat emeljenek ellene:  pro32.ap.org/article/suspect-steelers-player-stabbing-back-pa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)Wyatt
Ja, én azt hittem 2012-től haladunk 2008. felé és a -8 még az Eaglesnél volt.DoM
Lehettem volna egyértelműbb valóban, azért is pontosítottam utána

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)Wyatt
Ja, én azt hittem 2012-től haladunk 2008. felé és a -8 még az Eaglesnél volt.
több mint 12 éve
A legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)

több mint 12 éve
Egészen konkrétan –1.0, –0.5, –2.3, –2.0 és –8.4-re hozta szezonokra lebontvaWyatt
Kösz a számokat. Kis túlzással a Seahawks-ban átlagosat nyújt futás ellen.
több mint 12 éve
Egészen konkrétan –1.0, –0.5, –2.3, –2.0 és –8.4-re hozta szezonokra lebontva

több mint 12 éve
A PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/vassadi
Kicsit becsapós a kiemelt lista - nekem legalábbis csak a legvégén a két további táblázatnál esett le, hogy nem pass rusher sorrendről van szó 😛, annak ellenére, hogy Harrisonnál természetesen megemlítik, hogy ő mennyire jó a játéknak abban a nemében is és végül ez hozta meg számára az első helyet. Woodley-nál is látszik, hogy a futás elleni védelem dobja meg az értékét. Ami nagyon meglepő, hogy Chris Clemons a nyolcadik legjobb pass rush osztályzattal nem tudott bekerülni a top10-be, pedig az a általános vélekedés, hogy ő a futás ellen is mennyire jó PC sémájában. Ezek szerint az elmúlt öt évben +7.0 sem sikerült összehoznia, küllönben ott lenne Suggs helyén a top10-ben összesítve. 😮
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nem tudom mennyire fér bele ennek a fórumnak a témájába, ha gond legfeljebb törlitek, de ezt találtam az imént:
 www.amazon.com/Quiksilver-Pittsburgh-Steelers-NFL-Yellow/dp/B00A0EUWN6/ref=sr_1_104?ie=UTF8&qid=1371579050&sr=8-104&keywords=mens+flip+flop

Do your job
több mint 12 éve
tenorx 14 039 — fő libsi
A PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/vassadi
Woodley szerintem túlértékelt, utóbbi 1-2 év alapján elég rendesenBigBen7
Örülök, hogy elolvastad a cikket.tenorx
nem olvastam el, mivel a szöveg felét se érteném 😊 csak a helyezését néztemBigBen7
De akkor minek mondasz hülyeséget.
Szívesen lefordítjuk itt szerintem páran.
több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Örülök, hogy elolvastad a cikket.tenorx
nem olvastam el, mivel a szöveg felét se érteném 😊 csak a helyezését néztem
több mint 12 éve
tenorx 14 039 — fő libsi
Örülök, hogy elolvastad a cikket.
több mint 12 éve
Woodley szerintem túlértékelt, utóbbi 1-2 év alapján elég rendesen
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
 www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Bizony egy veseszúrástól a legnagyobb palik is összeesnek mint egy fadarab. Tudom Adamset, nem vesén szúrták, csak érzékeltetni akartam.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 620 — Grady Judd fan
"According to the Pittsburgh Post-Gazette, officers tracked down Whitlock at the Knight's Inn motel and forced their way into his room: When he tried to flee out the back door, he was Tasered, according to officers."
gyeek
azt mindenképp díjazom, hogy egy 6'7-es 320+-os embert akartak kirabolni; könnyen lehetett volna gyors természetes szelekció, ha Adams elereszt egy maflástsapka
Ha 3an (esetleg még többen) vannak és lesből támadnak az elég sokat nyom a latba, ezt londoni tapasztalat alapján mondom. Nehéz olyan patkányokkal szemben felvenni a kesztyűt akik legfeljebb oldalról támadnak, még ha az ember akkora is mint kettő másik.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 659 — sapka
"According to the Pittsburgh Post-Gazette, officers tracked down Whitlock at the Knight's Inn motel and forced their way into his room: When he tried to flee out the back door, he was Tasered, according to officers."
gyeek
azt mindenképp díjazom, hogy egy 6'7-es 320+-os embert akartak kirabolni; könnyen lehetett volna gyors természetes szelekció, ha Adams elereszt egy maflást

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 620 — Grady Judd fan
Király, töltsék csak fel elektronnal az aggresszív gángbánger ganaját!
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zpcioiqou0pc6ehlnjlg
Third suspect detained in stabbing of Steelers OL Mike Adams
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ

Érdekel valakit esetleg egy ilyen szépség? Van egy bontatlan gyári csomagolású eladó.
több mint 12 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Az idei draft class tagjai közül utolsóként Landry Jones is aláírt.vassadi
nem lettem volna szomorú hogy ha őt nem draftoljuk, kidobott pénz az ablakonBigBen7
Lehetett volna nagyon mást húzni helyette......ez azóta is mindenkiben benne él....
Valahogy senki nem hiszi, hogy csiszolatlan gyémántot húztunk (valószínű okkal), de ne így legyen.

több mint 12 éve
Az idei draft class tagjai közül utolsóként Landry Jones is aláírt.vassadi
nem lettem volna szomorú hogy ha őt nem draftoljuk, kidobott pénz az ablakon
több mint 12 éve
Az idei draft class tagjai közül utolsóként Landry Jones is aláírt.
több mint 12 éve
Butler Jarvis Jones-ról: "He doesn't exactly know what we require from him. It's not like in college, even though he played outside linebacker in a 3-4 defense. It doesn't mean he can be plugged right in. You play people when they're ready to play and what I mean by that is when they know what they're doing. If they don't know what they're doing, they hurt the dadgum defense, and then it's not fair to the rest of the guys to have him out on the field. He knows that and I've talked to him about it. So before he plays, he's got to know what he's doing. In college, he kind of freelanced a little bit, and we're a little more disciplined in what we ask them to do and the techniques we ask them to use in the passing game. All he did [at Georgia] was drop straight back and look at the quarterback. We're asking him to do a lot of different things in terms of pass coverage, and that's not one of them. We've got to get him out of that habit, and he's willing to get out of that habit."

Stephens-Howling azt nyilatkozta, fontos szempont volt számára, amikor ide igazolt, hogy Haley miként használta Dexter McClustert a Chiefs-nél: "That was one of the things that made this opportunity look so good to me because I saw what he [Haley] has done with the running backs [in Kansas City]. It is something that I am looking forward to have a chance to compete and have that role [McCluster's]."

Említésre méltó hír a minicampről, hogy Sly átkerült a külső linebackerekhez, Will Johnson pedig maga nyilatkozta, hogy Haley idén jóval nagyobb szerepet szán neki a passzjátékban, főként a red zone-ban.
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/jhua6dejtawqrhqabsu9
Tim Tebow has Pittsburgh Steelers who believe in him
Tim Tebow has dwindling NFL support, and unnamed scouts continue to point out his flaws as a passer. Find out why several Pittsburgh Steelers believe Tebow still can play in the league.

több mint 12 éve
IR-re tettük Justin Kinget (CB), érkezett helyette az undrafted Nigel Malone.

Állítólag Paulson is sérüléssel bajlódik, de nem komoly.