Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Alig háromszáz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
tenorx 14 039 — fő libsi
Én is belecsúsztam abba a hibába, hogy azt hittem NT lesz, de nézd meg a méreteit, end lesz.
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 507 — Steelers fan
7/17. - Nick Williams, DT (Samford)vassadi
Ezzel a pickkel megoldották a NT kérdést, és kész. Ennyi. 😀
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
7/17. - Nick Williams, DT (Samford)
több mint 12 éve
6/38. - Vince Williams, ILB (Florida State)

Jó pick. Egyszerű run stuffer ILB, kb. ugyanazt tudja, mint Foote.
több mint 12 éve
6/18. - Justin Brown, WR (Oklahoma)

Idehozták Lance régi pajtását is. De Brownnal nincs gond, sleeper WR.
több mint 12 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 89
Elmegy, elmegy, de annyiszor játszotta már el a Steelers ezt a hátsó körös CB picket, akik általában persze nem is jöttek be, hogy meg kéne érteniük végre, igazán jó CB-t nem az 5. kör után lehet találni. Ettől függetlenül jó helyre jött, a többi majd később kiderül.
több mint 12 éve
5/17. - Terry Hawthorne, CB (Illinois)

Elmegy.
több mint 12 éve
#Steelers have never drafted a quarterback in the fourth round in their history ... until today. Landry JonesBlitzburgh
Bárcsak ne szakítottuk volna meg ezt a hagyományt...
több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
#Steelers have never drafted a quarterback in the fourth round in their history ... until today. Landry Jones
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 823 — Steelers fan
Ha valaki esetleg röviden elmesélné mit is mond(ott) épp most Tomlin azt megköszönném.kittli
Mégis mit mondott volna? A draftolt játékosok kurva nagy spílerek, akik segíteni fogják a franchise, hogy olyan jó legyen, amennyire csak lehetséges 😊Jakehomer
Persze igazad van, csak pont bekapcsoltam a gépet, elkezdtem keresgélni és Tomlin jött szembe. Én kis naiv attól féltem, hogy lemaradok valami nagyon fontosról. 😀kittli
Én néztem és hallgattam, tényleg ezt mondta 😊 Kicsit persze hosszabban. Meg persze rákérdeztek JJ egészségügyi problémájára, Tomlin válasza: nem vagyok orvos 😊Jakehomer
Kösz. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 538 — Panthers fan
Ha valaki esetleg röviden elmesélné mit is mond(ott) épp most Tomlin azt megköszönném.kittli
Mégis mit mondott volna? A draftolt játékosok kurva nagy spílerek, akik segíteni fogják a franchise, hogy olyan jó legyen, amennyire csak lehetséges 😊Jakehomer
Persze igazad van, csak pont bekapcsoltam a gépet, elkezdtem keresgélni és Tomlin jött szembe. Én kis naiv attól féltem, hogy lemaradok valami nagyon fontosról. 😀kittli
Én néztem és hallgattam, tényleg ezt mondta 😊 Kicsit persze hosszabban. Meg persze rákérdeztek JJ egészségügyi problémájára, Tomlin válasza: nem vagyok orvos 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Persze igazad van, csak pont bekapcsoltam a gépet, elkezdtem keresgélni és Tomlin jött szembe. Én kis naiv attól féltem, hogy lemaradok valami nagyon fontosról. 😀

Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 538 — Panthers fan
Mégis mit mondott volna? A draftolt játékosok kurva nagy spílerek, akik segíteni fogják a franchise, hogy olyan jó legyen, amennyire csak lehetséges 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 256
Landry Jones érdekes pick. Most úgy beszélünk róla, hogy "jaj, ne", de 1-2 évvel ezelőtt tele volt vele a sajtó, hogy micsoda irányító, aki tuti első körös lett. Azóta valahogy eltűnt, de lehet, hogy mégse olyan rossz pick ez: van benne akár kezdő potenciál is, csak nem most, de nekünk nem is most van erre szükségünk, hanem mondjuk 2-3 év múlva, BB után. Szerintem valami ilyesmi lehet a háttérben, hogy megpróbáljuk a benne rejlő tehetséget kihozni, adunk időt neki és valahogy felépíteni addigra franchise QB-nak. Szerintem ez nem lesz könnyű, de megmagyarázható ez a döntés is valahol.FranzFerdinand
Szvsz elkapkodtuk, ha mindenáron őt akartuk, bent lett volna még későbbi körökben is. Amikor még vannak needjeink, akkor luxus egy ilyen pick.
több mint 12 éve
Ha valaki esetleg röviden elmesélné mit is mond(ott) épp most Tomlin azt megköszönném.

Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Landry Jones érdekes pick. Most úgy beszélünk róla, hogy "jaj, ne", de 1-2 évvel ezelőtt tele volt vele a sajtó, hogy micsoda irányító, aki tuti első körös lett. Azóta valahogy eltűnt, de lehet, hogy mégse olyan rossz pick ez: van benne akár kezdő potenciál is, csak nem most, de nekünk nem is most van erre szükségünk, hanem mondjuk 2-3 év múlva, BB után. Szerintem valami ilyesmi lehet a háttérben, hogy megpróbáljuk a benne rejlő tehetséget kihozni, adunk időt neki és valahogy felépíteni addigra franchise QB-nak. Szerintem ez nem lesz könnyű, de megmagyarázható ez a döntés is valahol.
több mint 12 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
én most nézegetek videókat róla szerintem ügyes, pontos

több mint 12 éve
Közben Jones a Heinzen.

több mint 12 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Mark Kaboly ‏@MarkKaboly_

Landry Jones wife and Ben Roethlisberger's sister played on the Oklahoma basketball team together. "I know her well," he said

Na ezért...Blitzburgh
Micsoda szakmai érv 😀
több mint 12 éve
Mark Kaboly ‏@MarkKaboly_

Landry Jones wife and Ben Roethlisberger's sister played on the Oklahoma basketball team together. "I know her well," he said

Na ezért...
több mint 12 éve
áhhh, én most nagyon el vagyok kenődve... úgy reméltem, hogy legalább a negyedikben hozunk egy NT-t, hogy csak na...
Az egész Steelers draftot nem értem egyébként. 😕
Negyedik körért harmadik kört adunk. Választunk futót, és másnap már el akarjuk küldeni azt (Dwyert), akibe van némi elképzelés a keretünkben futás terén. Hozunk egy olyan QB-t, aki nem bírja a feszkót, meg ha ütik (nagy jövője van az ilyennek az AFC North-ban)... + az első körös választottunk is egy orvosi időzített bomba. Ha ez a class is olyan lesz, mint a 2008-as, akkor playoff nem lesz egy ideig...
több mint 12 éve
én örülök ennek a QB pick-nek Bigben állandóan széttöri magát, kell mögé normális QBpatriksteelers
Landry Jones egy hulladék, ezen nincs mit szépíteni. Ráadásul 4. körben...vassadi
Én érthetőnek tartottam a draft előtt egy QB picket, de csak később, és akkor sem Landry Jones-t, kíváncsi leszek, hogy mit láttak meg benne...
Bármilyen viccesen is hangzik 4. körnél, ez szerintem így egy luxus pick, ahogy nagyon drága volt Thomas is így tudva már az ellenértékét. 😕
több mint 12 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 256
én örülök ennek a QB pick-nek Bigben állandóan széttöri magát, kell mögé normális QBpatriksteelers
Volt ma egy érzésem, hogy Nassibot behúznánk, ha még elérhető, nade Landry Jonesért ez borzasztó sok. Nem kell nekünk CB, NT, vagy esetleg egy elkapó TE?
több mint 12 éve
Nem azért van gradkovski?