Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
A draft előtt két játékos volt, akikbe "beleszerettem", akikre mindenképp A+ adtam volna első körben posztjuk és tudásuk miatt: DeCastro és Kuechly. Biztos voltam benne, hogy akármelyikük is csak nagy szerencsével csúszhat le hozzánk. Sikerül, elégedettek lehetünk, de azért további szerencsével még olyan játékosok megszerezhetőek akár holnap is, mint Martin (OT), Adams (OT), Glenn (OT), Massie (OT), Konz (C), Hill (WR), Jeffery (WR), Randle (WR), Fleener (TE), Allen (TE), Branch (DE), Curry (DE), Still (DT), Upshaw (OLB), Brown (OLB), Kendricks (ILB), Jenkins (CB), Dennard (CB), Boykin (CB), Hosley (CB). Nem lennék szomorú egyikük - hát még akkor, ha ebből a listából kettő is érkezne a 2. és 3. körben - megszerzése láttán..., és miért ne lehetne megint szerencsénk!? 😉FranzFerdinand
Én nagyon szeretem Jeffery-t, de jelen helyzetben ha Ő érkezne akkor morcos lennék. Ez a poszt ellen szólna természetesen.

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Annyiban azért mindenkit visszarántanék a földre, hogy egy draft értéke évekkel később derül ki. Amikor legutóbb nagyon dicsérték a draftunkat, jó nagy koppanás lett. A 2008-asról beszélek. Sweed, Bruce Davis, Tony Hills bust, pedig előbbi nagyon stealnek tűnt, utóbbi meg jó value picknek, Mendy egy jó kezdő lett, de nem több és éppen azok a pickek jöttek be, amelyektől nem vártunk sokat. Mundy és Dixon végülis arra jó volt, amire hoztuk. Plusz Humpal kuka. (Azt már csak zárójelesen jegyzem meg, hogy a 2007-es draftunkért nem voltak oda, pedig az über volt Timmons-szal, Woodleyval, Sepuval, az 5. körös Gayjel, plusz olyan kiegészítőkkel, mint Spaeth, és a máshol kezdővé vált McBean.

Az olyan összehasonlítások, hogy ő lehet az új Faneca, pedig csak a saját elvárásaitokat fokozza, amiben könnyű csalódni, mert egy Hall of Famerhez mértek egy olyan játékost, aki egy snapet sem volt pályán. Ennek pedig megfelelni, hát finoman fogalmazva is nehéz. Ezt általánosságban mondom, ezt a Luck az új Manningre is nyugodtan rá lehet húzni, az is teljesen felesleges, Manninghez hasonlítani bárkit is, elég meredek szerintem. De OG poszton ez Fanecára is igaz. Persze legyen igazatok. 😊 De én először annyit várnék, hogy legyen egy jó kezdő belőle. Mellesleg az LG nem RG, de ez már csak szőrszálhasogatás. 😊

Mielőtt bárki félreérti, ez nem leszólás, csak sztem nektek jobb, ha reális elvárásotok van egy-egy újonccal szemben, mégha valóban a class egyik legnagyobb reménysége a maga posztján.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Walter értékelése:

Unbelievable. The Steelers somehow land a guy who could be the top guard in the NFL over the next decade. David DeCastro could have gone as high as No. 11. It's really amazing how smart organizations like Pittsburgh can take advantage of dumb teams making stupid decisions year after year. This is the best pick of the 2012 NFL Draft thus far.

Kurva boldog vagyok! 😀
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Fanecát látom DeCastroban.tenorx
Ezt adom én is.....ez jutott nekem is eszembe.

több mint 13 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Majd jövőre Nico Johnson 😀

Amúgy két játékos volt, aki nagyon akartam. DeCastro meg Hightower, úgyhogy én maximálisan elégedett vagyok, következő Fanecát látom DeCastroban.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jaja, mondom, minden racionális érv DeCastro mellett szól, tipikus Steelers BPA pick, a lehető legjobb bennlévő játékost vittük el. De én nem vagyok boldog, de ez csak az én bajom. RG... Nem tartom túl sokra a posztot. Hightower viszont évekre biztosította volna a 3-4-es Defense alapját, az LB corpot Woodleyval, Timmons-szal. RG... Még ízlelgetem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én csak Kuechly-nek örültem volna jobban .....

Soldi elhiszem, hogy az ILB fontosabb lett volna, de olyan játékost mint Hightower valószínű (mondom valószínű) fogunk tudni hozni 2. körbe vagy jövőre. .
Szerintem DeCastro kiemelkedő játékos így ő neki nagyon is örülhetünk 1/24-re.

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Én inkább Hightowert vittem volna, de tipikus Steelers pick. Igazából azért vittem volna Hightowert, mert ILB fontosabb poszt, mint egy RG.

Igazából fura ez, nagyon jó value pick, stealnek tartják, nagy tehetségnek is, de nekem kicsit savanykás a szám íze, RG... Hightowerrel meg évekre meglett volna a 3-4-es Defense motorja az ILB páros, ez nagy kics, legalábbis Pittsburgh-ben. Egy RG, pedig csak egy RG, nem miatta lesz jobban megvédve Ben. No mindegy, jó pick, egy szó se érheti a ház elejét, de bennem mégis megmagyarázhatatlan okból kifolyólag több év után először keserű( na jó csak savanyú) a szám íze.Soldados
Szerintem, ha nincs bent DeCastro akkor tuti a Magastorony, de ezt kihagyni egy amúgy is gyenge lábakon álló falnál szimplán hülyeség lett volna. Amit írsz abban van egyébként ráció, de szerintem ez most egy komoly ajándék volt. Remélem ma is valami hasonló nagy fogásunk lesz, NT, ILB, vagy akár még OT posztra is. Azért a D-be kellene ember.
több mint 13 éve
Én inkább Hightowert vittem volna, de tipikus Steelers BPA) pick az 1. körben. Igazából azért vittem volna Hightowert, mert ILB fontosabb poszt, mint egy RG.

Igazából fura ez, nagyon jó value pick, stealnek tartják, nagy tehetségnek is, de nekem kicsit savanykás a szám íze, RG... Hightowerrel meg évekre meglett volna a 3-4-es Defense motorja az ILB páros, ez nagy kincs, legalábbis Pittsburgh-ben. Én a védelmekben hiszek, az nyeri a bajnokságot. Egy RG, pedig csak egy RG, nem miatta lesz jobban megvédve Ben. No mindegy, jó pick, egy szó se érheti a ház elejét, de bennem mégis megmagyarázhatatlan okból kifolyólag több év után először keserű (na jó csak savanyú) a szám íze.

több mint 13 éve
meg attol a hozzaalastol, hogy max starksot es flozel adamsat is elengedtuk. Majd sirva kellett visszahoznunk az egyiket. Mi lett volna, ha nem torik ossze big bent, mert jol jatszott amint volt offensive line. Es nem vicc volt az egesz. Szoval en a ket kezdot nem engedtem volna el. Es tudtam is hogy ez sokba fog kerulni nekunk es sajnos igazam is lett. Hiaba hoztuk egyikuket vissza. Utana par meccs erejeig osszeallt a fal, de vegul csak flo hianya is beutott. Szoval erre ra meg az elso helyert mentunk amikor big ben alig allt a laban az is megkerdojelezheto volt. En ott pihentettem volna. Mert mar bennt voltunk. Es csak meg jobban osszetortek. Meg is jatszott utana a rajatszasban az eredmenyen. Ezek utan remelem most nem lesznek ilyen bealitottsaguak... Es elhiszik kell az ot og korai korben...gabimalu
Semmi köze nem volt a falproblémához, hogy kikaptunk Denverben...Soldados
De azért örülsz a szerencse picknek?
több mint 13 éve
meg attol a hozzaalastol, hogy max starksot es flozel adamsat is elengedtuk. Majd sirva kellett visszahoznunk az egyiket. Mi lett volna, ha nem torik ossze big bent, mert jol jatszott amint volt offensive line. Es nem vicc volt az egesz. Szoval en a ket kezdot nem engedtem volna el. Es tudtam is hogy ez sokba fog kerulni nekunk es sajnos igazam is lett. Hiaba hoztuk egyikuket vissza. Utana par meccs erejeig osszeallt a fal, de vegul csak flo hianya is beutott. Szoval erre ra meg az elso helyert mentunk amikor big ben alig allt a laban az is megkerdojelezheto volt. En ott pihentettem volna. Mert mar bennt voltunk. Es csak meg jobban osszetortek. Meg is jatszott utana a rajatszasban az eredmenyen. Ezek utan remelem most nem lesznek ilyen bealitottsaguak... Es elhiszik kell az ot og korai korben...gabimalu
Semmi köze nem volt a falproblémához, hogy kikaptunk Denverben...

több mint 13 éve
Tomlin szavai, hogy milyen posztra is szánják a srácot.
"Is he a right or left guard?
MT: He is a right guard. That’s what he has played at Stanford. We are going to work to put our best people on the field and he will be a candidate within that group, obviously. It was just a fun evaluation. He played right guard in Stanford’s offense and everything we would ask him to do you saw him do at Stanford, whether it was pulling or the pass-pro in the play-action game. Like Kevin said earlier, a large portion of their run-game went behind him. He made it a fun study. He is just a solid player and prospect in all areas. "
több mint 13 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Egyébként akik korai CB picket akarnak: Ne felejtsétek el a tavalyi harmadik körösünket, Curtis Brownt! Ha most hoznánk egy második - harmadik köröst idén az mivel lenne jobb, mint Brown tavaly? Én nagyon bízom benne, szeretem a játékát, idén bizonyíthat.
több mint 13 éve
Első köre tökéletes. A+ mondhatni.

2. kör remélem megint lesz ilyen mázlink és sikerül valami jó játékost kikapni. ILB kellene igazán. (Martin OT és Massira OT már nem fognak szerintem annyit csúszni...meg lehet túl rutintalan fal lenne már, de őket tudnám elképzelni. Glenn inkább OG ő már nem kell)
Nálam 3. kör ahol még nagyon várok valakit: Mike Martin DE vagy inkább NT posztra.

több mint 13 éve
A draft előtt két játékos volt, akikbe "beleszerettem", akikre mindenképp A+ adtam volna első körben posztjuk és tudásuk miatt: DeCastro és Kuechly. Biztos voltam benne, hogy akármelyikük is csak nagy szerencsével csúszhat le hozzánk. Sikerül, elégedettek lehetünk, de azért további szerencsével még olyan játékosok megszerezhetőek akár holnap is, mint Martin (OT), Adams (OT), Glenn (OT), Massie (OT), Konz (C), Hill (WR), Jeffery (WR), Randle (WR), Fleener (TE), Allen (TE), Branch (DE), Curry (DE), Still (DT), Upshaw (OLB), Brown (OLB), Kendricks (ILB), Jenkins (CB), Dennard (CB), Boykin (CB), Hosley (CB). Nem lennék szomorú egyikük - hát még akkor, ha ebből a listából kettő is érkezne a 2. és 3. körben - megszerzése láttán..., és miért ne lehetne megint szerencsénk!? 😉FranzFerdinand
Előző hozzászólásomat nagyon örömömbe megírtam, de te itt lényegében össze is foglaltad amit írni akartam.
Teljesen egyetértek mindennel!!! A két kedvenc emberrel is.
2.körös esélyeseknél annyi csak, hogy én WR nem akarok és CB sem igazán 2. körben.

több mint 13 éve
Meg is van: 1/24 - David DeCastro, OG (Stanford)

Gondolkodás nélkül, a Lions pickje után egyből jött is a választásunk. Tökéletes.vassadi
Ez az 2 kedvenc emberemből a drafton meg van az egyik!!!!!!!!!!!!!
Nagyon nagy gratula a csapatnak érte!!!!!! A fal közepében nagy javulás lesz az évek során 😊

több mint 13 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 89
Hát igen, Pittsburgh STEALers. :cool: 😀
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
DeCastro a tökéletes pick....nagyon pöpec...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 89
A draft előtt két játékos volt, akikbe "beleszerettem", akikre mindenképp A+ adtam volna első körben posztjuk és tudásuk miatt: DeCastro és Kuechly. Biztos voltam benne, hogy akármelyikük is csak nagy szerencsével csúszhat le hozzánk. Sikerül, elégedettek lehetünk, de azért további szerencsével még olyan játékosok megszerezhetőek akár holnap is, mint Martin (OT), Adams (OT), Glenn (OT), Massie (OT), Konz (C), Hill (WR), Jeffery (WR), Randle (WR), Fleener (TE), Allen (TE), Branch (DE), Curry (DE), Still (DT), Upshaw (OLB), Brown (OLB), Kendricks (ILB), Jenkins (CB), Dennard (CB), Boykin (CB), Hosley (CB). Nem lennék szomorú egyikük - hát még akkor, ha ebből a listából kettő is érkezne a 2. és 3. körben - megszerzése láttán..., és miért ne lehetne megint szerencsénk!? 😉
több mint 13 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Imádom ezt a picket 😀
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
DeCastro:
SB Nation: http://www.youtube.com/watch?v=QHn5lYcSCAc
PFW: http://www.youtube.com/watch?v=stFmLcgftL8
Fox: http://www.youtube.com/watch?v=QM3jPINC0WU
Draftbreakdown.com (vs. Notre Dame): http://www.youtube.com/watch?v=inNKcHBhtT4v
több mint 13 éve
Na hat ezt meg akkor vegkepp nem ertem. O lett volna a 2. szamu cb itt nalunk nem? Lehet elege lett abbol ami mindenkiben megmaradt. 3. es 10 kire dobjuk gay. 3 es 15 kire dobjuk Gay. Pedig iden azert meg a legnagyobb ellenlabasait is kezdte meggyozni...gabimalu
Nyilván közrejátszott a döntésében, hogy ott van mögötte három fiatal corner, akik bármikor kiszoríthatják a kezdőcsapatból. Vagy hosszabb távú szerződést akart, de az FO nem volt hajlandó megadni, csak 1 vagy 2 évest. Arizonában is minden esélye megvan arra, hogy kezdő legyen, ráadásul Horton a DC, aki alatt nálunk is játszott.
több mint 13 éve
gabimalu 175
Na szep napot jo ejszakat, vagy jo reggelt kinek mi lesz. Sziasztok. Remeljuk holnap is jo napunk lesz. Es hasonlokeppen fogunk orulni mint a mostani pick nek....
több mint 13 éve
gabimalu 175
Na hat ezt meg akkor vegkepp nem ertem. O lett volna a 2. szamu cb itt nalunk nem? Lehet elege lett abbol ami mindenkiben megmaradt. 3. es 10 kire dobjuk gay. 3 es 15 kire dobjuk Gay. Pedig iden azert meg a legnagyobb ellenlabasait is kezdte meggyozni...
több mint 13 éve
ja ez igaz. Ezert nem szivlelem hogy elment gay. Hiaba nem szerettem, biztos pont volt....gabimalu
Ezt én is így gondolom. Bízom a két fiatal cornerben, de attól még Gay elfért volna a csapatban. Meg akartuk tartani, nem is kellett volna sokat fizetni, de ő inkább a Cardinals-t választotta.