Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Hampton, Worilds, Moore, és Gilbert játéka kérdéses (utóbbi helyén J. Scott kezdhet), Aaron Smith ezen a héten sem léphet pályára.
több mint 13 éve
Fucking nightmare - for the corners 😊: http://www.youtube.com/watch?v=vSOlJCoZmTI&feature=related - Mike WallaceWallace sztem nem a legjobb WR, inkább azt mondanám rá, hogy a legveszélyesebb. A legjobbhoz nincs meg CJ-, vagy AJ-féle fizikum, de a gyorsasága olyan mint az ítélet, ettől lesz viszont ő a legveszélyesebb, mert ő az, akit képtelenség megfogni.
Erre egy kis magyarázat:
Wide receiver Reggie Wayne played with Peyton Manning for 10 seasons before this one and the two have hooked up for more touchdown passes of 40 yards or longer (12) than any other combination in the NFL.
In second place are Ben Roethlisberger and receiver Mike Wallace, who are five games into their third season together.
They have now done it 10 times after Wallace caught a 40-yard touchdown Sunday. Wallace also caught two from Charlie Batch during Roethlisberger's four-game suspension last season, tying Wayne with 12 total in his career.
Ez az ember az igazi rémálom minden cornernek. Sajnálom, hogy idén nem látogat el a Revis Islandre. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Total def.Same old AFC North. Így van ez rendjén. Tavaly asszem értekeztem erről vmelyik AFC North figyelőben. Én amúgy örülök, hogy a Bengals is erős (ebb a vártnál), főleg a D miatt. Így szeretem ezt a csoportot, meg végre elment onnan ez a TO-Bohóc páros, máris szimpibbek nekem.
1, Cincy
2, Steelers
3, Hollók
AFC North nem kislánycsoport,szigorúan 18 éven felülieknek! :cool:Blitzburgh
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Total def.1, Cincy
2, Steelers
3, Hollók
AFC North nem kislánycsoport,szigorúan 18 éven felülieknek! :cool:
több mint 13 éve
Én úgy érzem, ebben az évben szinte felesleges kötelező győzelmekről és esélyekről beszélni. Kis túlzással bárkit meg tudunk verni és ugyanekkora túlzással bárkitől ki tudunk kapni. Nem látom konzekvensnek a csapatot és ezért sem értem az örömködést a győzelem mámorában.SzokolCsak PO-esélyes csapatoktól kaptunk ki. A JAX nem az és akkor finom voltam. Én sima győzelmet várok, ami nem feltétlen jelent huszon x pontos sikert, csak azt, hogy nyerjünk egyértelműen, végig a mi kezünkben legyen a meccs, s ez éppen lehet egy 20-10 is. De ez a JAX sztem nagyon gyenge - O-ban főleg.
több mint 13 éve
Én úgy érzem, ebben az évben szinte felesleges kötelező győzelmekről és esélyekről beszélni. Kis túlzással bárkit meg tudunk verni és ugyanekkora túlzással bárkitől ki tudunk kapni. Nem látom konzekvensnek a csapatot és ezért sem értem az örömködést a győzelem mámorában.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A garbage time-ban kapott yardok ellenére továbbra is ligaelsők vagyunk passz elleni védekezésben.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Addig meg ilyen simán be kell húzni a JAX-meccset? Az egyáltalán nem Steelershöz illő lenne. Szenvedve fogunk nyerni. Az idén már két olyan meccsünk is volt amit ellentmondást nem tűrően nyertünk meg. Három már nem fér össze a Steelers kiszenvedett, körömrágós győzelmekre specializálódott jellegével.Red StarA Jaguars a játék minden elemében gyengébb csapat a Titans-nél, kivéve talán a futást. Ha nem is feltétlenül lesz annyira sima meccs, mint a tegnapi, de ezek után ellenük is kötelező a győzelem.
több mint 13 éve
Red Star
206
Max óriási upgrade volt a falunknak. 😊 Playcalling qrva jó volt, megvolt a tűz, és így nem is lehetett más, mint simán nyertünk.Addig meg ilyen simán be kell húzni a JAX-meccset? Az egyáltalán nem Steelershöz illő lenne. Szenvedve fogunk nyerni. Az idén már két olyan meccsünk is volt amit ellentmondást nem tűrően nyertünk meg. Három már nem fér össze a Steelers kiszenvedett, körömrágós győzelmekre specializálódott jellegével.
Igazából passz ellen is jók voltunk, tulképpen garbage time-ban kozmetikázott Hassie. Jó meccs volt, de fellegekben még nem járok, majd akkor ha a következő értékmérő meccsen, a Pats ellen is jók leszünk. Addig meg ilyen simán be kell húzni a JAX-meccset.Soldados
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Na megtalálta kedves koll ega, valóban eztet kerestem a nyelvem hegyivel. De kiköptem gyorsan mert csípett 😀
több mint 13 éve
YardVájár, az Ön által keresett megfelelő kifejezés 😂íme '11 longest running gameTuggya kedves koll ega, ezen képen látva fel derülni érzem szívem. Az a ember nem a mélyben termel szenet, hanem a gyepen yardot.polamalu
http://www.steelersdepot.com/2011/10/jonathan-dwyer-76-yard-run-counter-34-pike/sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
íme '11 longest running gameTuggya kedves koll ega, ezen képen látva fel derülni érzem szívem. Az a ember nem a mélyben termel szenet, hanem a gyepen yardot.
http://www.steelersdepot.com/2011/10/jonathan-dwyer-76-yard-run-counter-34-pike/sutianap
több mint 13 éve
íme '11 longest running gameJól dolgozott a fal. Ott tényleg el lehetett volna menni egy teherautóval is. 😊
Ilyenből kellene több.
több mint 13 éve
íme '11 longest running gamehttp://www.steelersdepot.com/2011/10/jonathan-dwyer-76-yard-run-counter-34-pike/
több mint 13 éve
Max óriási upgrade volt a falunknak. 😊 Playcalling qrva jó volt, megvolt a tűz, és így nem is lehetett más, mint simán nyertünk.Igazából passz ellen is jók voltunk, tulképpen garbage time-ban kozmetikázott Hassie. Jó meccs volt, de fellegekben még nem járok, majd akkor ha a következő értékmérő meccsen, a Pats ellen is jók leszünk. Addig meg ilyen simán be kell húzni a JAX-meccset.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Woodley első sackjéről nem találtok videót?Én már mindenhol kerestem :/
több mint 13 éve
megorulok...nem tudtam megnezni, gondoltam majd letoltom. de nincs fent a 10yardon...xtakiNyugi pillanatok és fent van, max kedd reggel.
több mint 13 éve
xtaki
3 443
megorulok...nem tudtam megnezni, gondoltam majd letoltom. de nincs fent a 10yardon...
több mint 13 éve
Pedig limonádét nem is ivott 😀 csak valami citromos fanta hülyeséget. Pedig milyen isteni a limcsi a Chilliben. Főleg, ha így megédesíti a csapat 😀
több mint 13 éve
ki futotta az eddig szezon leghosszabb vágtáját?sutianapÉs ki játszott még nagyot az NT poszton? Jó estéd volt, (neked is) a kedvenceid alkottak. 😊
több mint 13 éve
ki futotta az eddig szezon leghosszabb vágtáját?sutianapValami bányász vagy földtúró, ja nem Vájár aki sokan kikiáltottak a csapatból és most mekkorát játszott.
Tudom egy meccs nem meccs és valójában nem is jó és kövér és egyébként féllábú is csak jól titkolja. 😉
több mint 13 éve
ki futotta az eddig szezon leghosszabb vágtáját?
több mint 13 éve
Reggeli ébresztőnek egy, még forró beszámoló élőben a Heinz Fieldről.Nagyon király ezt olvasni. Szerencsés ember a cikk írója.
http://steelers.hu/inside-titans-steelers/polamalu
több mint 13 éve
Reggeli ébresztőnek egy, még forró beszámoló élőben a Heinz Fieldről.http://steelers.hu/inside-titans-steelers/
több mint 13 éve
Tomlin azt nyilatkozta, hogy egyedül Gilbert szenvedett számottevő sérülést, de remélhetőleg a Jaguars ellen pályára léphet.vassadiMinek Gilbert ha van egy Scott-unk? 😀