Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
ki tudja mentek a sracok a sorozobe vagy ahova szoktak menni meccsnezesre draftot nezni?gabimalu
nem hiszem, nem emlékszem, hogy szó lett volna róla.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Egy ilyen képességű CB csak nagyon elől szerezhető, azért vagy szar szezon vagy üzlet kell, az előbbi remélem sose, az utóbbi egyenlőre a rüsztert nézve sokára van kilátásban
több mint 13 éve
gabimalu 175
ki tudja mentek a sracok a sorozobe vagy ahova szoktak menni meccsnezesre draftot nezni?
több mint 13 éve
gabimalu 175
nalunk is elkelne meg egy ilyen cb
több mint 13 éve
gabimalu 175
hany steelerses van itt draftot nezni forumozni?
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
ja en is ezt gondolom timmons es foote lesz a kezdo farrior helyen, sly meg bejohet ha wr cover kell. Nem tudom, hogy ki van sly mogott. Azt tudom olbnk volt amikor woodley nem jatszott...gabimalu
Nincs senki mögöttük.
több mint 13 éve
gabimalu 175
ja en is ezt gondolom timmons es foote lesz a kezdo farrior helyen, sly meg bejohet ha wr cover kell. Nem tudom, hogy ki van sly mogott. Azt tudom olbnk volt amikor woodley nem jatszott...
több mint 13 éve
koszi... en ot nek vagy og nek orulnek vagy a sracnak aki mindkettot tudja de most jatszhatna ogt. ilb azt nem erzem nagy neednek. ott van foote meg sly. meg meg ket fiatal nem?gabimalu
ILB poszton Timmons a biztos kezdő, Foote viszont öregszik, az pedig egyelőre nem tiszta, hogy Sylvestertől mennyit lehet várni. Valószínűsíthető a korai pick ide is.
több mint 13 éve
gabimalu 175
mert pl ki tudna nalunk egybol beilleszkedni ilb szerepbe? meg az ot, og, nt az altalaban biztosabb pick mint ilb, wr, stb nem? szoval remelem iden nem felejtjuk el hogy szanaszet tortek tenylegesen big bent.... mert ezt minden drafton vartam ot, og stb aztan nem jott. most fog. 😀 mert nem ment big bennek gipszben a jatek 😀
több mint 13 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Hightower to Pittsburgh!
több mint 13 éve
gabimalu 175
ja en elsonek ot, masodiknak ha van nt, utana meg kesobb wr, ilb, og, ....
több mint 13 éve
gabimalu 175
koszi... en ot nek vagy og nek orulnek vagy a sracnak aki mindkettot tudja de most jatszhatna ogt. ilb azt nem erzem nagy neednek. ott van foote meg sly. meg meg ket fiatal nem?
több mint 13 éve
Nekem most tudnatok irni soldi es meg tobbiek is hogy ki szerint mi a need, es hogy mit huzunk...gabimalu
Az elsőszámú need az OG, az NT, és az ILB, talán még ide vehetjük az OT-t is. Első körben ezekre a posztokra várható játékos, de ha nem lesz bent megfelelő prospect, és letradelni sem tudunk, akkor a draft előtti vizitek alapján szóba jöhet még az OLB (Nick Perry járt nálunk például) és a WR (Stephen Hillt hívtuk el workoutra).
több mint 13 éve
gabimalu 175
jo draftot mindenkinek
több mint 13 éve
gabimalu 175
Nekem most tudnatok irni soldi es meg tobbiek is hogy ki szerint mi a need, es hogy mit huzunk...
több mint 13 éve
Leftwich-et vissza fogja igazolni a csapat.
több mint 13 éve
depot Perry-Brooks-MikeMartin valahogy nem szeretnék bele egy ijen draftba 😕sutianap
Perry-t is muszáj volt beleírni egy mockba, miután kiderült, hogy járt nálunk viziten. A másik kettővel kiegyeznék, mock draft game-ben én is őket húztam.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
depot Perry-Brooks-MikeMartin valahogy nem szeretnék bele egy ijen draftba 😕

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Valamiért olyan érzésem van, hogy a draft közben lesz egy Wallace trade-ünk pár pickért cserébe.Szokol
Aki első körben akar draftolni WR-et az nagyon elgondolkozhat rajta. Mivel ő már bizonyított NFL szinten nem is akárhogy, továbbá korban is remek.
Egyetlen negatív vele a draftról jövő játékossal szemben, hogy őt meg kell már rendesen fizetni.

Viszont van egy-két csapat aki bevállalhatja szerintem....WR kell és cap alatt helye van.

több mint 13 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Első körért nem vitte el senki (ez már tény), kevesebbért meg én biztos nem adnám oda.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Valamiért olyan érzésem van, hogy a draft közben lesz egy Wallace trade-ünk pár pickért cserébe.Szokol
Én meg majdnem biztos vagyok benne hogy nem lesz. (Csak vmi nagyon visszautasíthatatlan ajánlat esetén.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Valamiért olyan érzésem van, hogy a draft közben lesz egy Wallace trade-ünk pár pickért cserébe.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
"-Hogy vagy,James?

-Kösz,minden oké.

-Az faja."

Kiszivárgott a beszélgetésük teljes anyaga.. 😀 😀
több mint 13 éve
James-Michael Johnson (ILB, Nevada) nem járt privát workouton a csapatnál, de a combine-on beszéltek vele a Steelers képviselői, ezt ő maga nyilatkozta.
több mint 13 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
Steelers Nép!

Tervben van, hogy indulok az okt. 7.-i Eagles@Steelers meccsre. Röviden írom, hogy utitársat keresek. Benne lennék még az utána következö Titans elleni meccsben is, mert az csütörtökön lenne. Elözetes költségeket (repjegy,meccsjegy, kocsibérlés) tudok küldeni.

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...