NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
11
6
19:00
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
4
3
New Orleans Saints - New York Jets
4
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
Cleveland Browns - Buffalo Bills
2
2
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1
1
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Butler várható volt, Dawsonnak pedig nagyon örülök. Ő posztja olyan kiemelkedő legjobbja volt, hogy a szóba jöhető Steelerek közül neki járt leginkább a HoF.Bettis biztosan be fog kerülni, csak az a kérdés, hogy mikor.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Bevallom,nem nagyon ismerem a Lamberték előtti időket,de most megnéztem a steelers.comon a Butlerről szóló filmet,és nagy arcnak tűnik.Az IC mutatója brutál,a klónja kellett volna idén nekünk 😉
több mint 13 éve
Ádi, legyen igazad.
több mint 13 éve
Dermontti Dawsont és Jack Butlert beválasztották a Hall of Fame-be.vassadiBill Cowher:
Kudos to Dermontti Dawson on HOF. He played center better than any other during my 22 years of coaching. A true professional & better person
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Jövőre valószínűleg bekerül, akkor nem lesznek ilyen vetélytársai.És mi az az indok,amiért ne kerülne be?Ez igaz, és szerintem is ott a helye, de gondold el, hogy amióta már nem játszik hány olyan játékos akasztotta szögre akik ugyanúgy megérdemlik. Egyre több olyan lesz aki szintén hatalmas eséllyel pályázik. Az idő pedig egyre homályosít. Imádtam Őt mint írtam amint bekerül már varratom is magamra, de az idő előrehaladtával egyre kisebb az esély.polamalu
Nem egy középszerű RB-ről beszélünk.Blitzburgh
több mint 13 éve
És mi az az indok,amiért ne kerülne be?Ez igaz, és szerintem is ott a helye, de gondold el, hogy amióta már nem játszik hány olyan játékos akasztotta szögre akik ugyanúgy megérdemlik. Egyre több olyan lesz aki szintén hatalmas eséllyel pályázik. Az idő pedig egyre homályosít. Imádtam Őt mint írtam amint bekerül már varratom is magamra, de az idő előrehaladtával egyre kisebb az esély.
Nem egy középszerű RB-ről beszélünk.Blitzburgh
több mint 13 éve
hihi:https://p.twimg.com/Ak3mYPNCMAAFvkp.jpg
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
És mi az az indok,amiért ne kerülne be?Nem egy középszerű RB-ről beszélünk.
több mint 13 éve
Pedig már kezdtem tervezgetni, hogy milyen képet varratok magamra Bettis beválasztása alkalmából. Talán majd 6-7 év múlva amikor Ward is magára ölti az aranyzakót akkor együtt a két barát. Egyben készül majd a kép is. 😀 Sajnos egyre kevesebb az esélye, hogy valóban bekerüljön.
több mint 13 éve
Butler szépen kivárta az idejét. A Bus-nak is kell némi türelem 😊
több mint 13 éve
Dermontti Dawsont és Jack Butlert beválasztották a Hall of Fame-be.
több mint 13 éve
melltartót kell hordania tényleg :o
több mint 13 éve
Csodálom,hogy nem töri össze az ass 😛 😛 zonyt...
több mint 13 éve
Ekapjuk a nyakáját neki oszt lehúzzuk a zsírot oda lentre 😀
több mint 13 éve
A zsírréteg jól tompít 😀polamalude neki combtó bokáig kéne az elosztás 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A zsírréteg jól tompít 😀
több mint 13 éve
BB lassan vágósúlyba kerül.. :mad: :mad:BlitzburghVannak helyek ahol már kisebbeket is vágnak. De lehet ezért bírja az ütéseket.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
BB lassan vágósúlyba kerül.. :mad: :mad:
több mint 13 éve
no, mitmondd a picsogógyár - állítólag, csak állítólag a Lőcsöt várjuk haza Hávájdizsiből, mer pótnászutazik szerencsétlen - szóvalhogy húzza az időt, mer az FO jelöltye HÉLI, de akarnak beszélni Ben-nel, illetve megvárják, mer így illik nálunk. http://www.zimbio.com/pictures/Mv7SB9PW4TV/Ben+Roethlisberger+Wife+Playing+Golf+Hawaii/v22hbxJoVqlilletve Harrison DaKIDde halacskázik ittende: http://www.tout.com/m/yfyn59 http://www.tout.com/m/yl5vrw

több mint 13 éve
Warddal nem lesz gond,benne van az átstruktúrálásban,és játszani akar."I have two years on my contact. I know I have to restructure, but, under the circumstances, I think I can still play football."
Bár tudtuk,hogy Ő így áll hozzá 😉
több mint 13 éve
Brandon Hicks Gátőr fedélzetre!http://www.gatorzone.com/football/bios.php?year=2010&player_id=138
Delonso, vélemény?
http://www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=68966&draftyear=2011&genpos=OLB

több mint 13 éve
Clementset állítólag (egyelőre) nem kerestük meg, de sztem mindegy is, mert úgyic megkapja az OC posztot a GB-nél.SoldadosMeg is kapta.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Nekem nincs bajom az idei "lőlappal". Csak annyi, hogy Millert nem használtuk eléggé a RZ-ban. Ezenkívül semmivel nem mutat nagyobb aránytalanságokat az idei sem. Wallace-nak a deep TD-i miatt van ennyivel kiemeldően sok TD-je.Soldadosmikeyt duplázzuk meg és akkor nekem se 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Clementset állítólag (egyelőre) nem kerestük meg, de sztem mindegy is, mert úgyic megkapja az OC posztot a GB-nél.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nekem nincs bajom az idei "lőlappal". Csak annyi, hogy Millert nem használtuk eléggé a RZ-ban. Ezenkívül semmivel nem mutat nagyobb aránytalanságokat az idei sem. Wallace-nak a deep TD-i miatt van ennyivel kiemeldően sok TD-je.