Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
gabimalu 175
Nem szeretem a lutrit. Es sajnos a CB ink nem arrol hiresek hogy olyanok mint Asante Sammuel. Ike jo ha van nyomas a QBn, Gay megbizhato lett a brutalisan gyenge szezonja utan, de nekem hianyzik ebbol az egysegbol egy vezeregyeniseg aki ballhawk vagy nem mernenek ra dobni stb. Mert a mi cbink Troy nelkul meg lehet nezni mit szenvednek. Mert Troy az aki odaer es segit nekik stb. Amikor nem jatszott szetdobaltak minket. Nem egyszer... Szoval remelem az uj sracok tenyleg jok nem csak mondjak mert nem tudnak mit tenni ellene.
több mint 13 éve
gabimalu 175
ja ez igaz. Ezert nem szivlelem hogy elment gay. Hiaba nem szerettem, biztos pont volt....
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Joe Burnett es Keenan Lewis ra is azt mondtak hogy megbiznak bennuk, de nekik nem jott be. Most Lewis bizonyithat, es a masik ket CB Curtis Brown és Cortez Allen. Azert ez is nagy valtas lehet. Nem?gabimalu
Lewis tavaly jól játszott, de csak harmadik számú CB volt; most megmutathatja, mit tud kezdőként. De az mennyivel lenne másabb, ha még egy újonc cornert hoznánk? Tőle sem lehetne sokat várni első évében.
több mint 13 éve
gabimalu 175
Es igy folytassuk...
több mint 13 éve
gabimalu 175
Na de orulok hogy vegre egyszer egy needre erkezo es vart ember jott. Koszonom istenem. Jo ejszakat. Szep napot. Holnapi viszontlatasra....
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
Hát akkor nyugodalmas jó éjszakát vagy épp ellenkezőleg friss reggelt kívánok mindenkinek, legalább ilyen jó választásokat a többi körben.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
gabimalu 175
Az offensive falban is biztak es meg is lett az eredmenye... 😕 Miutan elengedtek liszteszsakot meg flot.
több mint 13 éve
gabimalu 175
Joe Burnett es Keenan Lewis ra is azt mondtak hogy megbiznak bennuk, de nekik nem jott be. Most Lewis bizonyithat, es a masik ket CB Curtis Brown és Cortez Allen. Azert ez is nagy valtas lehet. Nem?
több mint 13 éve
Akik meg az akkori nem mondom hogy acelos format jatszo gay szintjet sem ertek el. Most hogy Gay elment, szerintem az is need lett. Velemeny?gabimalu
Allen csak dime felállásoknál kapott lehetőséget, de ott határozottan jó volt, Brown pedig sub package-ekben is alig volt pályán. Ezek alapján nem lehet bírálni őket. Van mögöttük egy év az NFL-ben, teljes offseason jön, úgyhogy most kell majd bizonyítaniuk.

Épp ezért nagy pálinkaosztás várható mostanában. 😊kittli
Nekem nem jut belőle, mert én meg ILB-re tippeltem anno. 😊
több mint 13 éve
2 hsz-t olvass vissza.

Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
gabimalu 175
igy legyen. 😀
több mint 13 éve
gabimalu 175
na igy meg erdekesebb lesz, a cb helyzetunk. En amiota elment Mcfadden arizonaba ereztem, hogy hiaba volt jo a pass rush a cbink rendre nyaltak a yardokat, amikor nem kellett volna. Ezert is hoztunk nemreg ha jol emlekszem 2 cb/t is. Akik meg az akkori nem mondom hogy acelos format jatszo gay szintjet sem ertek el. Most hogy Gay elment, szerintem az is need lett. Velemeny?
több mint 13 éve
Ja a masik, hogy CB posztunk milyen lesz szerintetek? Tavaly jok voltak, csak amikor igazan kellett volna akkor nyujtottak azt, ami elszomorito volt. Soldi mar megszerette Gayt, de en el tudnek kepzelni helyette egy fizikalisabb, 2. szamu CBt es tokeletes 3. szamu Cb lenne Gay.gabimalu
Gay Arizonába igazolt.

Kezdő cornernek ott van Ike és Keenan Lewis, tavaly draftoltuk Curtis Brownt és Cortez Allent, Tomlinék pedig megmondták, hogy teljes a bizalom irántuk, úgyhogy legfeljebb hátsó körös CB pickre számíthatunk.vassadi
Épp ezért nagy pálinkaosztás várható mostanában. 😊

Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Ja a masik, hogy CB posztunk milyen lesz szerintetek? Tavaly jok voltak, csak amikor igazan kellett volna akkor nyujtottak azt, ami elszomorito volt. Soldi mar megszerette Gayt, de en el tudnek kepzelni helyette egy fizikalisabb, 2. szamu CBt es tokeletes 3. szamu Cb lenne Gay.gabimalu
Gay Arizonába igazolt.

Kezdő cornernek ott van Ike és Keenan Lewis, tavaly draftoltuk Curtis Brownt és Cortez Allent, Tomlinék pedig megmondták, hogy teljes a bizalom irántuk, úgyhogy legfeljebb hátsó körös CB pickre számíthatunk.
több mint 13 éve
gabimalu 175
na ezt nem tudtam hogy elment steelers kettobe jatszani gay... bocsi... 😀
több mint 13 éve
gabimalu 175
William Gay 22 lemaradtam rola... huh...
több mint 13 éve
ilb nem lenne korai. Elvegre ezert hoztuk vissza foote/t hogy o vigye a csapatot farrior era utan. Es ott van sly is. Szoval en inkabb nt/t varnek, aki kezdo kaliber lehet hampton utan. Mert ilb ugysem lenne most kezdo, es ha nem valik be jovore is lehet valakit hozni. Viszont nt posztunk most hoke kiesese miatt kerdesesebb nekem. Velemeny?gabimalu
Mármint második körben? Attól függ, melyik poszton lesz megfelelő érték, mert mindkettő ugyanakkora need. NT-ből sem tudnánk azonnali kezdőt hozni, csak project játékost. Foote öreg, vele nem lehet hosszú távon számolni, Sly-ban pedig a nyilatkozatok alapján bíznak, de egyelőre kérdéses, mire viszi. Lesz korai ILB pick, nem hiába érdeklődtek pl. Hightower iránt is.
több mint 13 éve
gabimalu 175
Persze a statok tudom mast mutatnak stb... De megis sajna kiestunk az elso korben. Egy eleg gyenge Qb szanaszet passzolt minket. Ennyit a jo statrol. Szoval?
több mint 13 éve
Gay?

Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
gabimalu 175
Ja a masik, hogy CB posztunk milyen lesz szerintetek? Tavaly jok voltak, csak amikor igazan kellett volna akkor nyujtottak azt, ami elszomorito volt. Soldi mar megszerette Gayt, de en el tudnek kepzelni helyette egy fizikalisabb, 2. szamu CBt es tokeletes 3. szamu Cb lenne Gay.
több mint 13 éve
gabimalu 175
Egyetertek vele. Ez kellene mar egyszer egy normalis fal bennek. Hogy ne az eleteert kuzdjon, hanem legyen nyugodtan ideje. Ne pedig utott kopott bice boca legyen mint tavaly.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Ryan Clark:

"Well, there you go! We have out guy. From Luck to Lucky number 7! Protect Big man protect! Welcome Mr. Decastro"
több mint 13 éve
gabimalu 175
ilb nem lenne korai. Elvegre ezert hoztuk vissza foote/t hogy o vigye a csapatot farrior era utan. Es ott van sly is. Szoval en inkabb nt/t varnek, aki kezdo kaliber lehet hampton utan. Mert ilb ugysem lenne most kezdo, es ha nem valik be jovore is lehet valakit hozni. Viszont nt posztunk most hoke kiesese miatt kerdesesebb nekem. Velemeny?
több mint 13 éve
Glennel valami baj van, hogy nem viszi senki???? Meghagyják nekünk, ez így van lejátszva??? 😀polamalu
DeCastro is egészen 1/24-ig lecsúszott, ez alapján logikus, hogy még Glenn is bent van. Mondjuk a Bengals épp most vitt egy guardot, Zeitlert.
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
koszi. ki lesz ezek utan szerintetek, aki johet kellene hogy jojjon 2. korben? Nt? Ilb?gabimalu
2-3. körben NT és ILB a legvalószínűbb.

Colbert: "David was clearly the guy. Really, the kid is good. He was one guy who we would've traded up to get."vassadi
Legalább nem volt szükség rá, happy vagyok és megyek tentézni. Ma este ugyanitt!