Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
akkó szarakodjunk
nfl rushing stat
1. Derék Enri 10TD FD no1
2. James 8TD FD no5
ez a pasas 1,750 Mba kerül a Cardsnak
me nekünk szar volt

hol a hiba??????

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nem szurkoltak jól a srácok (itt is épp a zaba megyen különféle hordókból, mik azok a lábaiknál? 😀), a Tampa lekapcsolta a pingvineket...

Tua? Annyira túlhájpolták Májémiben, hogy az ember fázik a gondolattól...
Reggio1914
A Tampa fényévekkel jár jelenleg a betegeskedő és öregedő Pens előtt. Sajna. Egy orrnehéz csapat vagyunk. Ahol jelenleg az első két sor sem igazán uzsikál. A védekezés meg évek óta a béka segge alatt 😀 De a szezon elején vagyunk, itt azért még nincs élet halál harc a pontokért...
polamalu
Nem lehet, hogy az első két sor azért nem muzsikál, mert hiányzik Crosby, Malkin, Carter, Rust, és Letang...csak hogy az első, esetleg az első két sornál maradjunk. Ne legyünk már ennyire igazságtalanok, legalább az elején. Amúgy a Tampa nem ezért, hanem a kapusok közti különbség miatt nyert tegnap, amit viszont sajnos évek óta nem vagyunk hajlandóak rendezni.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 665
Oh, Ingram akar elhúzni. Állítólag a Chiefs vinné, de mi meg inkább NFC csapatnak adnánk.
tenorx
Állítólag nem tetszett neki, hogy kiszorult a kezdőből és ezért menne olyan helyre, ahol kezdhet...

Hát inkább szerintem csak megvárnánk, hogy a Cards mit ajánl, most, hogy Watt kiszállt. Persze nem egy poszton nyomják.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Oh, Ingram akar elhúzni. Állítólag a Chiefs vinné, de mi meg inkább NFC csapatnak adnánk.
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Nem szurkoltak jól a srácok (itt is épp a zaba megyen különféle hordókból, mik azok a lábaiknál? 😀), a Tampa lekapcsolta a pingvineket...

Reggio1914
A Tampa fényévekkel jár jelenleg a betegeskedő és öregedő Pens előtt. Sajna. Egy orrnehéz csapat vagyunk. Ahol jelenleg az első két sor sem igazán uzsikál. A védekezés meg évek óta a béka segge alatt 😀 De a szezon elején vagyunk, itt azért még nincs élet halál harc a pontokért...
polamalu
Na igen, nyolcvanakárhány meccs csak az alapszakasz, ha az ember csak úgy a jégcsarnok felé sétál, nagyobb eséllyel botlik bele a ténybe, hogy épp meccs van, mint nem. 😁
De ezek szerint Te is karcolod a jeget a pakk után... 🙂
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389

több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
OL csapatépítő...

Spy
De mér olyan szar helyről. Onnan élvezhetetlen a hoki.... 😀 A pálya nagy része nem látható. Jó baromi drága helyek, de csak mert 1x 1x a palánknak ütköznek előtted..... Sose nem ülnék palánk mellé. Kivéve amikor 2 percen vagyok kiállítva, de nem szoktak, mert szabályos gyerek vagyok
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Inkább Drew Lock! 😀

Nah akkor kezdjük barátkozni a névvel Tua Tagovailoa?! Mit gondoltok róla?
Razi
Beteg itthon mindhárom gyerek, te meg hergelsz. Drágán középszar megoldás, szar kombó.
Szokol
Jobbulást!
több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Razi
Beteg itthon mindhárom gyerek, te meg hergelsz. Drágán középszar megoldás, szar kombó.
Szokol
Nyiván én sem szeretném de ez olyan steelers es lenne...simán belelátom már sajnos ezt is.

Szerkesztette: Razi
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én örülnék Tuának, szerintem van még benne bőven.
több mint 3 éve
gedam 5 907
Razi
vágja a canadai focit, jól dobja az rb screeneket 3.és 10-re.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
 m.youtube.com/watch?v=SBgwQKsFF2Q

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Razi
több mint 3 éve
Razi
mé akarod banoltatni magad?

több mint 3 éve
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
McFarland rosteren megin
több mint 3 éve
 fb.watch/8TYsbHrfKP/

Itt van videón is, eléggé felhúzta magát Tomlin.
tenorx
Legalább mutatott vmi érzelmet! Már vártam! Baszogassák csak, abból jól szoktunk kijönni!
Willie Parker
De miert lett ennyire ideges? Hm. Siman csak nevethetett volna. Es mondta volna csacsisag. Ehejett tisztara elborult. Mintha kb a titkat kitalaltak volna. Es lebukott stb. Fura. 😀 De mondjuk vilagosan fogalmazott. Hogy nem. Csak fura a kifakadas. 😀
gabor25
Van elég baja a csapatnak és még jön a hülyeség a médiából. Teljesen igaza van. És tök jogos a kérdés is Reid et meg Payton t miért nem kérdezgetik fel ilyen dolgokkal agymenés...
Razi
űk fehírek

több mint 3 éve
 fb.watch/8TYsbHrfKP/

tenorx
Legalább mutatott vmi érzelmet! Már vártam! Baszogassák csak, abból jól szoktunk kijönni!
Willie Parker
De miert lett ennyire ideges? Hm. Siman csak nevethetett volna. Es mondta volna csacsisag. Ehejett tisztara elborult. Mintha kb a titkat kitalaltak volna. Es lebukott stb. Fura. 😀 De mondjuk vilagosan fogalmazott. Hogy nem. Csak fura a kifakadas. 😀
gabor25
Van elég baja a csapatnak és még jön a hülyeség a médiából. Teljesen igaza van. És tök jogos a kérdés is Reid et meg Payton t miért nem kérdezgetik fel ilyen dolgokkal agymenés...
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
 fb.watch/8TYsbHrfKP/

tenorx
De miert huzta fel magat? 😀
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
 fb.watch/8TYsbHrfKP/

tenorx
Willie Parker

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
OL csapatépítő...

Spy
Nem ám elhìzunk 😂
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
OL csapatépítő...
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
 fb.watch/8TYsbHrfKP/

tenorx
több mint 3 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 127
Nem is értettem, hogy NFL-ből minek menne el vki az egyetemi fociba, ha nem rúgják ki és nem égeti szarrá magát.