Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Furcsa lenne ha Big Mac lenne bármelyik ebédje is. 🤣Egy komolyabb ebéddel sztem simán fel tudsz rántani 3 kg-t, jó én nem, mert szétpukkadnék, de ezek a srácok sztem simán. Vanismerősöm aki 15 big mac után még nézelődött, hogy milyen desszert lenne 😀3 kg, az egy jobb ebéd, ne bassz 😀főleg, ha kőlevest evett mérés előtt.
polamalu
tamaske (doki)
polamalu
több mint 3 éve
Egy komolyabb ebéddel sztem simán fel tudsz rántani 3 kg-t, jó én nem, mert szétpukkadnék, de ezek a srácok sztem simán. Vanismerősöm aki 15 big mac után még nézelődött, hogy milyen desszert lenne 😀3 kg, az egy jobb ebéd, ne bassz 😀főleg, ha kőlevest evett mérés előtt.
polamalu
tamaske (doki)
több mint 3 éve
3 kg, az egy jobb ebéd, ne bassz 😀főleg, ha kőlevest evett mérés előtt.
polamalu
több mint 3 éve
Gondolom unatkoznak a beet-ek, így elmentek ebédelni Nagyival3 kg, az egy jobb ebéd, ne bassz 😀A cikk szerint négy fonttal nehezebb, mint tavaly, azaz 1,8 kilóval.Hát no. A mai NFL-ben minden back inkább lefogy, mert a gyorsaság és robbanékonyság jóval fontosabb, mint az, hogy átohanjon egy-egy védőn. Állítólag nem kopott a gyorsasága, de ezt az irányt Én most kurvára nem értem.....ne legyen igazam....Újonc évében eléggé rácáfolt a szkeptikusokra. Persze újabb hibát mindig lehet találni.Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu
empty taxi
Klaci79
Klemó
Bár máshol meg 244 fontot írnak, a hivatalos oldalon meg 234-238 font között mozgott tavaly, úgyhogy tudja a fene, de max akkor is 3 kg a túlsúly, ami nem olyan vészes.
Willie Parker
polamalu
több mint 3 éve
3 kg, az egy jobb ebéd, ne bassz 😀A cikk szerint négy fonttal nehezebb, mint tavaly, azaz 1,8 kilóval.Hát no. A mai NFL-ben minden back inkább lefogy, mert a gyorsaság és robbanékonyság jóval fontosabb, mint az, hogy átohanjon egy-egy védőn. Állítólag nem kopott a gyorsasága, de ezt az irányt Én most kurvára nem értem.....ne legyen igazam....Újonc évében eléggé rácáfolt a szkeptikusokra. Persze újabb hibát mindig lehet találni.Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu
empty taxi
Klaci79
Klemó
Bár máshol meg 244 fontot írnak, a hivatalos oldalon meg 234-238 font között mozgott tavaly, úgyhogy tudja a fene, de max akkor is 3 kg a túlsúly, ami nem olyan vészes.
Willie Parker
több mint 3 éve
Bettis a Busz, Harris a Csuklósbusz. 😀A cikk szerint négy fonttal nehezebb, mint tavaly, azaz 1,8 kilóval.Hát no. A mai NFL-ben minden back inkább lefogy, mert a gyorsaság és robbanékonyság jóval fontosabb, mint az, hogy átohanjon egy-egy védőn. Állítólag nem kopott a gyorsasága, de ezt az irányt Én most kurvára nem értem.....ne legyen igazam....Újonc évében eléggé rácáfolt a szkeptikusokra. Persze újabb hibát mindig lehet találni.Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu
empty taxi
Klaci79
Klemó
Willie Parker
több mint 3 éve
A cikk szerint négy fonttal nehezebb, mint tavaly, azaz 1,8 kilóval.Hát no. A mai NFL-ben minden back inkább lefogy, mert a gyorsaság és robbanékonyság jóval fontosabb, mint az, hogy átohanjon egy-egy védőn. Állítólag nem kopott a gyorsasága, de ezt az irányt Én most kurvára nem értem.....ne legyen igazam....Újonc évében eléggé rácáfolt a szkeptikusokra. Persze újabb hibát mindig lehet találni.Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu
empty taxi
Klaci79
Klemó
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Hát no. A mai NFL-ben minden back inkább lefogy, mert a gyorsaság és robbanékonyság jóval fontosabb, mint az, hogy átohanjon egy-egy védőn. Állítólag nem kopott a gyorsasága, de ezt az irányt Én most kurvára nem értem.....ne legyen igazam....Újonc évében eléggé rácáfolt a szkeptikusokra. Persze újabb hibát mindig lehet találni.Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu
empty taxi
Klaci79
több mint 3 éve
Nem fogunk neki pénzt adni és nagyon helyesen tesszük. Szerintem az ügynökével ezt az első hisztikkel letapogatták és innentől a bizonyításé a szerep. Ő nem akkora sztár, hogy az OTA-kat kihagyva hátránnyal induljon a camp-ben az újoncokkal. Mindenkinek újak a QB-k és az ő ereje a Bennel való kémiában (is) volt. Én helyében már régen ott lennék, mert ha nem vigyáz, simán előfordulhat, hogy az idény végére 2-3. elkapónak csúszik le és akkor nincs nagy della sehol. A hosszabbítást óriási hibának tartanám, főleg olyan összegben, amiben ő gondolkodik. Ez a back to back draft jelezte is, hogy nem hülyültünk meg.Dio a héten már ota-zik. Bár gondolom hiszti lesz még sajtóban, de jó hogy visszatér összeszokni a QB-kalÉn nem mernék neki nagy pénzt adni, max. valami diszkontot. Tavaly már kezdett egész pofás lenni az elkapókészség, de azért a korábbi két évben "Dropkirálynak hívják a háta mögött..." volt. Kapna egy zsíros szerződést megnyugodna és nem nagyon zavarná, hogy "Jaa, ezt megint elejtettem...".
Klaci79
Amúgy mennyi van a cap alatt, hogy hosszabbítás legyen? Vagy kár ezzel most foglalkozni, az idény beárazza a dolgokat?
Reggio1914
több mint 3 éve
De megnézném mondjuk Donaldot seggre ültetve egy Nagyi futásnál 😀Az ekkora back -ek nálunk Urlacher -t esznek reggelire, nem kell nekik lyuk😊Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu
empty taxi
Razi
több mint 3 éve
Az ekkora back -ek nálunk Urlacher -t esznek reggelire, nem kell nekik lyuk😊Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu
empty taxi
több mint 3 éve
Újonc évében eléggé rácáfolt a szkeptikusokra. Persze újabb hibát mindig lehet találni.Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu
empty taxi
több mint 3 éve
Én mondjuk mindig szkeptikus voltam Nagyival, egy akkora disznónak akkora lyukat kell nyitni, amit kevés OL tud konstans.www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
polamalu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/Ne nehezebb legyen, jobb 😀
empty taxi
több mint 3 éve
www.cbssports.com/nfl/news/steelers-najee-harris-reportedly-weighs-more-than-prime-jerome-bettis-ahead-of-second-nfl-season/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Dio a héten már ota-zik. Bár gondolom hiszti lesz még sajtóban, de jó hogy visszatér összeszokni a QB-kalÉn nem mernék neki nagy pénzt adni, max. valami diszkontot. Tavaly már kezdett egész pofás lenni az elkapókészség, de azért a korábbi két évben "Dropkirálynak hívják a háta mögött..." volt. Kapna egy zsíros szerződést megnyugodna és nem nagyon zavarná, hogy "Jaa, ezt megint elejtettem...".
Klaci79
Amúgy mennyi van a cap alatt, hogy hosszabbítás legyen? Vagy kár ezzel most foglalkozni, az idény beárazza a dolgokat?
több mint 3 éve
Dio a héten már ota-zik. Bár gondolom hiszti lesz még sajtóban, de jó hogy visszatér összeszokni a QB-kal
több mint 3 éve
Van egy eladó Picket XL-es mez, egyik szurkolótársunk elrontotta a méretet. Zsír új cimkés. 30 papír
több mint 3 éve
Happy 57th birthday to Greg Lloyd 🎂
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) May 26, 2022
⭐ Conference Champion
⭐ 3x All-Pro
⭐ 5x Pro-Bowl
⭐ Steelers Hall of Honor
⭐ Top 10 in Sacks in Steelers History

Madden hates me.
több mint 3 éve
Viccösz? Itt elméleti Lombardiból a csoportban van már vagy 80 😀J.C volt a backup center Cole mögött. Green kapcsán meg is kaptuk a választ így, hogy véget ért a center időszaka. Dotsonnal versenyezhet az LG posztért. Itt van nagy tapasztalata és kíváncsi is leszek, hogy mit nyújt majd.Látszik, hogy jobban értünk hozzá, mint odakinn bá'melyik edzsőbácsi
Ami bíztató , hogy állítólag James Daniels már szépen élére is állt ennek a fiatal csapatnak. Ebben ugye bíztunk és ez nagyon kell is ennek a csapatnak.
Továbbra is a leggyengébb láncszemünk lesz, de kiváncsi leszek, hogy a mozgékony QB-val a hátuk mögött emellett mekkora lesz a változás.
Klemó
Willie Parker
több mint 3 éve
Hunt pedig megy majd Philly-be, ha már itt nem kapott lehetőséget.
több mint 3 éve
J.C volt a backup center Cole mögött. Green kapcsán meg is kaptuk a választ így, hogy véget ért a center időszaka. Dotsonnal versenyezhet az LG posztért. Itt van nagy tapasztalata és kíváncsi is leszek, hogy mit nyújt majd.Látszik, hogy jobban értünk hozzá, mint odakinn bá'melyik edzsőbácsi
Ami bíztató , hogy állítólag James Daniels már szépen élére is állt ennek a fiatal csapatnak. Ebben ugye bíztunk és ez nagyon kell is ennek a csapatnak.
Továbbra is a leggyengébb láncszemünk lesz, de kiváncsi leszek, hogy a mozgékony QB-val a hátuk mögött emellett mekkora lesz a változás.
Klemó
több mint 3 éve
Én is Huntot szerettem volna :/
több mint 3 éve
gedam
6 266
érdekes ez a cap, mert egy kicsit meghackelték a gm-ek, amiben egyelőre partner az nfl. a sapka által biztosított sportszerűség, hogy ne 1-1 pénzeszsák tulaj és város uralja le a sportot másodlagos. rájöttek, hogy az életben a vesztes, fizetőképes plebejusoknak éppen a szupercsapatokszupervárosokban koncepcióra van szükségük, hogy megtalálják a lelki egyensúlyukat. mindenkinek van egy “sportszerető” barátja, aki fradi, real, pats, lebron james és la szurkoló. lelki alkatot ilyenkor inkább ne ismerjük. de pénzügyileg megéri szupercsapatokat gyártani minden félnek, úgyhogy a cap a jövőben is egyre súlytalanabb, névleges lesz, mint nálunk a demokrácia. minek szarakodni ezekkel a ködös fogalmakkal, ha nélkülük a többségnek jobb? már nem is emlékszik senki, hogy minek vannak.Egyre kevésbé tartom guruknak a pénzügyeseiet NFL szerte. Elég csak megnézni amit egyik-másik csapat, élükön a Saints csinál. Simán kitolták már a pénzügyi problémákat hosszú évekre, az automatikusan megszűnő szerződésekkel. Már az egész cap management dolog átalakult és inkább csak laikusként tűnik bonyolultnak, a benne dolgozók szépen megoldják. Lásd nincs fr.qb rögtön van kicsit több pénz, mint az összes többi csapatnál. Nekem inkább évek óta úgy tűnik, hogy Khan máshol sem kellett, mert mindenki inkább a szakma felől közelít, mint a pénzügy felől. Remelem Wiedl-el legalább Tomlint féken tudják tartani, hogy ne a szerelemgyerekek jöjjenek az első körben.Szerintem nem jó döntés…Szerintem meg azzal, hogy Andy Wiedl viszont a VP egyertelmu a frissites es ez lehet jo. Mondjuk ki. Khan azert maradt mar jo par eve nalunk, hogy GM lehessen. Ha pedig igy van, akkor megerdemli az eselyt. Raadasul igy a szerzodes, CAP es targyalo gurut sem veszitjuk el, ami most nem latszik fontosnak, de par ev mulva ujra kritikus lehet.
Klaci79
Klemó
Klaci79