Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Mike Tomlin on USC HC rumors: "I don't have time for that speculation. That's a joke to me. I've got one of the best jobs in all of professional sport. Why would I have any interest in coaching college football? Never say never. But never. There's not a booster with a big enough blank check.”
több mint 3 éve
Jelenleg egy valamire való rookie jobb mint Rudi meg Haskins együtt... Talágatni kicsavarni lehet a dolgokat csak fölös. Lesz ami lesz, én jelen azt gondolom, hogy ez az aminek látszik nem lesz első körös QB pick és vagy dobunk egy nagyot FA -n vagy kukázás steelers módra.Szerintem Tomlin nem új QB-t nem akar.profootballtalk.nbcsports.com/2021/10/25/carson-palmer-blurts-out-mike-tomlin-as-a-candidate-for-usc-job-if-he-wants-out/Nettó hülyeség. Ha nem akarok új QB -t akkor megyek egy egyetemi csapathoz edzőnek ahol garantáltan új QB van n+1 év után? Amerikai logika...
ez mar nem az elso hely ahova mondtak Tomlint az ncaa be. van valami alapja ezeknek a mondaknak?
es ha igen lehet ezert mondta tomlin h nem akarja ujrakezdeni egy kezdo qb val?
gabor25
Razi
Mindössze annyi van mögötte, hogy jöhet QB első körben, de ha nem Big Ben, akkor Mason vagy Haskins mögött egy évig biztosan nem játszik majd (szándékoltan).
Egyébként szerintem is hülyeség, a USC egy nagyszerű egyetem, de a Steelers meg egy kivételes frencsájz, önként nem fogja feladni.
Klaci79
több mint 3 éve
és a kicsi Dino?LSU val kapcsolatban is mondtak, hogy ott Tomlin lehet meg az egyik titkos befuto az ottani hc allasra. Hat furcsan hangzott az is.Szerintem Tomlin nem új QB-t nem akar.profootballtalk.nbcsports.com/2021/10/25/carson-palmer-blurts-out-mike-tomlin-as-a-candidate-for-usc-job-if-he-wants-out/Nettó hülyeség. Ha nem akarok új QB -t akkor megyek egy egyetemi csapathoz edzőnek ahol garantáltan új QB van n+1 év után? Amerikai logika...
ez mar nem az elso hely ahova mondtak Tomlint az ncaa be. van valami alapja ezeknek a mondaknak?
gabor25
Razi
Mindössze annyi van mögötte, hogy jöhet QB első körben, de ha nem Big Ben, akkor Mason vagy Haskins mögött egy évig biztosan nem játszik majd (szándékoltan).
Egyébként szerintem is hülyeség, a USC egy nagyszerű egyetem, de a Steelers meg egy kivételes frencsájz, önként nem fogja feladni.
Klaci79
steelersdepot.com/2021/10/ryan-clark-wants-lsu-to-offer-mike-tomlin-a-deal-that-would-make-him-disrespectful-to-lord-jesus-christ-to-turn-down/
De utana rakerestem es jopar mas helyen is irtak, mint mende monda.
thespun.com/nfl/afc-north/pittsburgh-steelers/nfl-coach-named-as-dark-horse-for-usc-lsu-jobs
gabor25
A kicsi Dino a Marylanden van, hogy húzhatna el Mike papa az ország másik felire?
Micimackók gondókozzunk, gondókozzunk
a mékkisebb a icike Mason a Columbián van, nevjorkba
a homeland az Hampton/Williamsbough - Willam&Mary
ezek egymástól nem annyira távol eső helyek
tehát ha Maryland poszt lesz letyóba, akkor kezdhettek aggódni
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Ugy talan lehet erteni, hogy nfl ben megint kivarni drafton mire betalalsz egy fr qb val es felepited megint a csapatot, vs egyetemen nem kell ezt csinalnod, nem kell draftolnod es ugy epiteni mire megint magas szintre juthatsz. Ezt irtak ha jol emlekszem.profootballtalk.nbcsports.com/2021/10/25/carson-palmer-blurts-out-mike-tomlin-as-a-candidate-for-usc-job-if-he-wants-out/Nettó hülyeség. Ha nem akarok új QB -t akkor megyek egy egyetemi csapathoz edzőnek ahol garantáltan új QB van n+1 év után? Amerikai logika...
gabor25
Razi
De a masik verzio, hogy nem rookie qb val akarsz kezdeni steelerst epiteni, hanem egy veteran qb val. Az talan erthetobb. Bar azt nem tudom honnan szerezne a steelers egy jo fr qb veteran jatekost. Mert qb huzas mindig lutri, de veteran qb meg kevesbe szokot jo fr qb lenni. Szoval ez kb melyik ujjam harapjam helyzet. De talan a kora koros qb huzasnak nagyobb az eselye, hogy igazi fr qb legyen.
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
gabor25
5 144
LSU val kapcsolatban is mondtak, hogy ott Tomlin lehet meg az egyik titkos befuto az ottani hc allasra. Hat furcsan hangzott az is.Szerintem Tomlin nem új QB-t nem akar.profootballtalk.nbcsports.com/2021/10/25/carson-palmer-blurts-out-mike-tomlin-as-a-candidate-for-usc-job-if-he-wants-out/Nettó hülyeség. Ha nem akarok új QB -t akkor megyek egy egyetemi csapathoz edzőnek ahol garantáltan új QB van n+1 év után? Amerikai logika...
gabor25
Razi
Klaci79
steelersdepot.com/2021/10/ryan-clark-wants-lsu-to-offer-mike-tomlin-a-deal-that-would-make-him-disrespectful-to-lord-jesus-christ-to-turn-down/
De utana rakerestem es jopar mas helyen is irtak, mint mende monda.
thespun.com/nfl/afc-north/pittsburgh-steelers/nfl-coach-named-as-dark-horse-for-usc-lsu-jobs
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Szerintem Tomlin nem új QB-t nem akar.profootballtalk.nbcsports.com/2021/10/25/carson-palmer-blurts-out-mike-tomlin-as-a-candidate-for-usc-job-if-he-wants-out/Nettó hülyeség. Ha nem akarok új QB -t akkor megyek egy egyetemi csapathoz edzőnek ahol garantáltan új QB van n+1 év után? Amerikai logika...
gabor25
Razi
több mint 3 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2021/10/25/carson-palmer-blurts-out-mike-tomlin-as-a-candidate-for-usc-job-if-he-wants-out/Nettó hülyeség. Ha nem akarok új QB -t akkor megyek egy egyetemi csapathoz edzőnek ahol garantáltan új QB van n+1 év után? Amerikai logika...
gabor25
több mint 3 éve
gabor25
5 144
profootballtalk.nbcsports.com/2021/10/25/carson-palmer-blurts-out-mike-tomlin-as-a-candidate-for-usc-job-if-he-wants-out/ez mar nem az elso hely ahova mondtak Tomlint az ncaa be. van valami alapja ezeknek a mondaknak?
több mint 3 éve
Klemó
5 665
Ha úgy adunk túl valakin, aki nem kezdő, hogy az "árán" kezdőt hozunk, az jó deal mindenkor, legalábbis nekem. Ebben az évben pedig nekem az is jó deal, ha egy nem kezdőért picket tankolunk, legalábbis nekem. Amennyire lelkes voltam Ingram kapcsán, annyira tartom most őt simán trade-elhetőnek. Igazából mióta nincs Alualu, sajnos csak pislákol a pasz rush, néha van és néha nincs.
több mint 3 éve
És továbbra is minimum tartani tudjuk a lépést a Chief-el 😊És még a PATS-nál is jobb a mérlegünk 😉
bcsarli
több mint 3 éve
És továbbra is minimum tartani tudjuk a lépést a Chief-el 😊
több mint 3 éve
Igen, de kell is a három kezdő szintű OLB, pass rushból literally soha nem elég.Eladni szezon közben azok a csapatok szoktak, akik már nem idénre próbálnak jók lenni.
több mint 3 éve
Megnéztem, úgy értelmezem, hogy van három kezdő szintű OLB, abból az egyikre van érdeklődés, és ha elengednénk, azzal szerinted feladnánk a szezont.Jaj istenem, a győztes kultúrás lózungok helyett inkább nézd meg amit írtam 😀Hát ja, csak ha elpasszoljuk Ingramet az egyértemű jele annak, hogy feladtuk a szezont.Miért adnánk fel a szezont? A Ben nélkülit egyszerűbb lett volna elengedni, de egy Duck Hodgessel is nyerni akartunk, és nyertünk is meccseket. Semmi értelme az évtizedek alatt felépített győztes kultúrát feladni egy pár draft helyért, ahol húzhatunk valakit, aki vagy bejön, vagy nem.
tenorx
Szvsz azt a QB-t aki jövőre az első meccsen kezdeni fog, nem a draftról fogjuk hozni. Van rá egy söröm.
Jan
tenorx
Nem értek egyet, egyrészt Ingram közel sem olyan kulcsjátékos, mint Heyward, Watt, Bush, Haden vagy Fitz. Másrészt, amit írtam, alapvetően értelmetlen lenne elengedni a szezont.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Egyébként azt is olvastam hasonló oldalon, hogy Deckerért meg mi érdeklődünk most, hogy Sewell majd játszik LT-t.Jaj istenem, a győztes kultúrás lózungok helyett inkább nézd meg amit írtam 😀Hát ja, csak ha elpasszoljuk Ingramet az egyértemű jele annak, hogy feladtuk a szezont.Miért adnánk fel a szezont? A Ben nélkülit egyszerűbb lett volna elengedni, de egy Duck Hodgessel is nyerni akartunk, és nyertünk is meccseket. Semmi értelme az évtizedek alatt felépített győztes kultúrát feladni egy pár draft helyért, ahol húzhatunk valakit, aki vagy bejön, vagy nem.
tenorx
Szvsz azt a QB-t aki jövőre az első meccsen kezdeni fog, nem a draftról fogjuk hozni. Van rá egy söröm.
Jan
tenorx
Megy a tippelés össze-vissza
több mint 3 éve
Jaj istenem, a győztes kultúrás lózungok helyett inkább nézd meg amit írtam 😀Hát ja, csak ha elpasszoljuk Ingramet az egyértemű jele annak, hogy feladtuk a szezont.Miért adnánk fel a szezont? A Ben nélkülit egyszerűbb lett volna elengedni, de egy Duck Hodgessel is nyerni akartunk, és nyertünk is meccseket. Semmi értelme az évtizedek alatt felépített győztes kultúrát feladni egy pár draft helyért, ahol húzhatunk valakit, aki vagy bejön, vagy nem.
tenorx
Jan
több mint 3 éve
Hát ja, csak ha elpasszoljuk Ingramet az egyértemű jele annak, hogy feladtuk a szezont.Miért adnánk fel a szezont? A Ben nélkülit egyszerűbb lett volna elengedni, de egy Duck Hodgessel is nyerni akartunk, és nyertünk is meccseket. Semmi értelme az évtizedek alatt felépített győztes kultúrát feladni egy pár draft helyért, ahol húzhatunk valakit, aki vagy bejön, vagy nem.
tenorx
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nem is fogjukHát ja, csak ha elpasszoljuk Ingramet az egyértemű jele annak, hogy feladtuk a szezont.végre rájöttünk 😀
tenorx
egyébként a Steelers részéről nem hallottam, hogy el akarnák adni, ez Rapoport tippje
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Bengals úgy elveri a hollókat, hogy kezdem magam jobban érezni a múltkori zakó után 😀
több mint 3 éve
Hát ja, csak ha elpasszoljuk Ingramet az egyértemű jele annak, hogy feladtuk a szezont.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Én is úgy tudom, hogy csak lehetőség lenne elpasszolni, de megfelelő ajánlat esetén.Nem teljesen értem, hogy miért, de úgy néz ki, hogy Ingram trade blockon van.En "csak" azt olvastam, hogy sokan keresik es mi nem allunk ellen feltetlenul.
tenorx
Teny ami teny, hogy az elso meccs ota igazan nem hallittam a nevet. No es lebet, hogy az is benne van, hogy kicsit tankoljunk mar 2022re. Meglatjuk.
Klemó
Bevallom őszintén meglepne ha ezzel a szar offense-el bármeddig eljutnánk, úgyhogy nem csodálom ha szóba hozzák más csapatokkal.
Azt hiszem Rapoport-tól jött az információk, mint tudjuk a pali nem éppen tévedhetetlen:
Players that are garnering trade interest around the league: [
@RapSheet
]
* #Steelers LB Melvin Ingram
* #Seahawks DE LJ Collier
* #Eagles OT Andre Dillard
* #Broncos CB Kyle Fuller
* #Cardinals WR Andy Isabella
* #Colts RB Marlon Mack
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
Pickettet nagyon érdemes volt megnézni tegnap és újabb jó hír, hogy ma sem kapunk ki, sőt az O elképesztő szenvedését sem kell nézni. Aki ilyet szeretne látni, mert muszáj minden héten egy szenvedős offense-t néznie, csak a szokások miatt, az nézze meg a tegnapi Penn State-Illinois meccs, legalább hosszabbítását, ahol a hazai gárda lemásolta a Pittsburgh-i playhívást, csak ehhez egy még gyengébb QB-val rendelkezik.Akkor most van itt az idő megegyezni vele a falak mögött a season ending migrén kérdésről?
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Klemó
5 665
Nem teljesen értem, hogy miért, de úgy néz ki, hogy Ingram trade blockon van.En "csak" azt olvastam, hogy sokan keresik es mi nem allunk ellen feltetlenul.
tenorx
Teny ami teny, hogy az elso meccs ota igazan nem hallittam a nevet. No es lebet, hogy az is benne van, hogy kicsit tankoljunk mar 2022re. Meglatjuk.
több mint 3 éve
Nem teljesen értem, hogy miért, de úgy néz ki, hogy Ingram trade blockon van.