Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Azt álmodtam, hogy Russel Wilsonnak elege lett és kirúgatta magát Seattleből a szezon végén, majd mi ezután megegyezünk vele , majd a határ a csillagos ég😊 Azért ezzel a védelemmel és ezzel a támadó sorral tudna ő nagyot alkotni Ben helyén.
Steelers fan
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Most sikerült megnéznem...hát émelygek a játékunktól, a 3. negyedben ráadásul mindkét oldal hasonlóan gyenge volt. De az O valami elképesztő. Mikor tanuljuk meg, hogy ezek a screen szerű szarok, amiket csinálunk, teljesen hatástalanok? Annak is örülni kell, ha nem o holdingot fújnak közben. Középen erőltetjük a futást, a szélek felé véletlenül sem.Még a W-nek sem tudok őszintén örülni, mert egyelőre csak annyi pozitív volt, hogy Watt baromira megérte, meg Freiermuth-ot végre használtuk ahogy kell.
Persze volt 1-2 jó még, Heyward, Boswell vagy éppen Norwood...de ezek az offense played és a rum defense megint elvette a kedvem az egésztől.
több mint 3 éve
| Továbbra is tartjuk a lépést a Chiefs-el 😊 |
több mint 3 éve
Spy
2 337
Hilyen volt a meccs? Az összefoglaló alapján az eleje egész jó, a vége szokásos. Ben még mindíg rohadt pontatlan hosszú passznál.Pártatlan nézőnek szerintem szórakoztató volt. igaz a vége felé tényleg kezdett ki hibázik kevesebbet mérkőzés jellege lenni a történetnek. Gyakorlott szurkoló már megszokta, hogy lejátszunk az ellenfelünk szintjére és mindent el tudunk veszíteni/szorossá tudunk tenni. A vége meg dráma dráma hátán. Volt egy csúnya csigolya v. nyaksérülés odaát, azt nagyon nem volt jó nézni, felsejlettek a Shazier-eset képei. Remélem, rendben lesz a srác.
bcsarli
Jól kezdtünk, de igazából ültek a hívások és nem nyújtott senki semmi extrát, ez elég lett az elején. Futás meghalt, de mégis tudtunk haladni, és pontokat feltenni. De nem jött a zseni ki senkiből. Nem játszottunk jól és nem jött extra senkitől a pályán.
A def állta a sarat, így elég volt a 14pont az első félidőre. De ezt ki kellett volna nyilván használni tovább tolni a szekeret, de ehhez már kevés volt, amit nyújtott az Offense.
A félidő után meg végigfutott rajtunk Collins pikk-pakk és kész volt a meccs. Offense futni továbbra sem, WR-ek (főleg Claypool) indiszponáltak voltak végig, Ben sem nyújtott extrát, Szemmel láthatóan Tomlin annyira mantrázta a Metcalf-Lockett duót, hogy nem készültünk rá, hogy egy Wilson+Carson nélküli SEA Geno-val futni fog. A Def bent maradt az öltözőben, Ráálltak a futásra, akkor nyilván -pick your poison alapon- beindult a passzjáték.
Aztán jött a végén a dráma, sokat tettünk mi is ér a SEA is, hogy hosszabbítás lehessen, ahol Ben aztán megmutatta, hogy idén tőle sem kell clutch playeket, GW-drive-okat várni már.
A vége szórakoztató volt. Boz jó volt, meg az egész FG team, Ray-Ray WR dolgot nem értem, miért erőltetjük, Ben hullámzott végig, Claypool borzasztó meccset tolt, Washingtonra 1playnél emlékszem. Ebron megcsinálta a JuJu-ra írt shovel passz TD-t.
Muth továbbra sem tud hibázni, Moore hip sérült, Haeg fejezte be LT-ként, mást nem láttam sérülni.
Sajnáltam Geno-t, tényleg nagyon nem bízott rá semmi passzjátékot az edzője.
Nem sikerült felkészülni erre a meccsre, szerintem már bye week-en volt a csapat.
Watt, Heyward Fitzpatrick, Haden nagyot ment a végén, ők megadtak minden lehetőséget az offense-nek a végén. Ha ők nincsenek, még most is puntolgatunk.
Harris nagyon sokszor megállt a LOS mögött, most nem mindig hozott jó döntést mikor szélre indult, se bevágni, se kiversenyezni a szélre nem indult el.
Majdnem felébresztettem a házat a végén a FG előtt, amikor Ben elvágódott a labdával középen, hangosan felröhögtem.
több mint 3 éve
A rövid összefoglaló alapján Harrist jól használtuk, volt TE életjel, aztán a szokásos leolvadás. De voltak bízató jelek az O-tól. Majd kiolvasom az eredménykövetőt 😀Hilyen volt a meccs? Az összefoglaló alapján az eleje egész jó, a vége szokásos. Ben még mindíg rohadt pontatlan hosszú passznál.Azt kaptuk amit vártunk, claypool sem segítette Benőt, kifejezetten szarul játszott (talán az előző heti sérülés miatt). A 2. félidőben a RunDEF katasztrófa volt, kicsit lassan reagáltak... A CLE ellen szép lesz. Boz és Harvin biztos pontok.
bcsarli
astroid
Update: ilyen rövid eredménykövető még nem volt Steelers meccsen 😀
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
astroid
571
Hilyen volt a meccs? Az összefoglaló alapján az eleje egész jó, a vége szokásos. Ben még mindíg rohadt pontatlan hosszú passznál.Azt kaptuk amit vártunk, claypool sem segítette Benőt, kifejezetten szarul játszott (talán az előző heti sérülés miatt). A 2. félidőben a RunDEF katasztrófa volt, kicsit lassan reagáltak... A CLE ellen szép lesz. Boz és Harvin biztos pontok.
bcsarli
több mint 3 éve
Milyen volt a meccs? Az összefoglaló alapján az eleje egész jó, a vége szokásos. Ben még mindíg rohadt pontatlan hosszú passznál.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Watt megmutatta a végén miért tömték ki.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Aki meg akarja nézni, annak nem:| Nno, az első Bye week-ünket sikerült megnyerni, jöhet a második. |
A Dan Moore Jr. téma eldőlt. Ő meg ki. egyelőre csípőről szól a fáma, neki fontos meccse lesz a Bye week-en.
több mint 3 éve
no flacco
317
Azt hittem a Bush a recovery után meg sem áll a saját endzoneig.. Meg volt zavarodva, mint anno a dózsás Tokody az öngóljánál.
több mint 3 éve
Spy
2 337
A mai meccs félidejében, Artzwei díjazni fogja Troy Polamalu-t, Donnie Shell-t, Bill Cowher-t, Alan Faneca-t személyesen a HOF Ring of Excellence díjjal, szóval neves vendégeink lesznek ma. Illene nyerni. Egyébként sokan részt vettek a csapat Alumni Weekend rendezvényén, egy órás videó van fent youtube-on róla.
több mint 3 éve
Klemó
5 666
Banner szinte biztosan nem lesz kezdő ezen a héten, sőt Én meglepődnék még azon is, ha rögtön a meccskeretben lenne. Moore-t nem kell félteni. Neki pont az volt a "gond", hogy rögtön kezdenie kellett és még tanulnia kell és fejlődnie. Ehhez képest a múlt héten szépen pattant vissza. Az, hogy van egy idősebb, tapasztaltabb kerettag az minden fiatalt segít, ahogy pont ezért nem ártott volna, ha DeCastro képviseli a folytonosságot.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Találgatások helyett tessék Pitt meccset visszanézni éjjelről. Pickettnek csak egy öltözővel odébb kellene mennie jövőre, bár félek lassan úgy játszik, hogy ebből korai pick is lehet.Moore-t sajnálnám, újoncként van Chucks szintjén, agresszívebb, jobb futásblokkoló, együtt nőhetne Green-el, Dotson-al, a fallal. Egy RT visszatérése miatt felbolygatni mindkét OT posztot nem gondolom jó ötletnek.
Klaci79
Ben és Canada jól felszopkodták egymást a héten. Canada Ben-t, hogy megtanulta futtatni az RPO-t ( Najee futásainak nagy részét a Def választotta- eddigi eredményességünk alapján teljesen jogosan-). Ben pedig a playcall-t, többek közt a Dió hosszú TD hívást.
Remelem jó meccs lesz, érdemes lesz fennmaradni.
Nem tűnt fel eddig, hogy Chucks dadog és pösze. Csak nem értettem, mit mond. De Von Millert nagyon érzi, azt meg kell adni.
több mint 3 éve
További jó hír, hogy éjszaka játszunk ezért nem "kell" élőben szenvedni. 😀Ui: tyt még működik?
több mint 3 éve
Klemó
5 666
Azért kétszer el kellett olvasnom Harris kapcsán, hogy bevallotta, hogy bezony az előző héten lecsúszott egy kis alkohol és ez okozott savasodást a hétvégén.....azért ezt nagyon nem tudtam hova tenni, mert az volt a mondás, hogy űberprofi a srác a felkészülést, az edzetséget tekintve....
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nyilván, de annyira korán talán mégse, hogy 1-2 QB need-es csapat ne férjen be elénk.Találgatások helyett tessék Pitt meccset visszanézni éjjelről. Pickettnek csak egy öltözővel odébb kellene mennie jövőre, bár félek lassan úgy játszik, hogy ebből korai pick is lehet.Nem baj, mi úgyis korán fogunk húzni...
Klaci79
bcsarli
több mint 3 éve
Találgatások helyett tessék Pitt meccset visszanézni éjjelről. Pickettnek csak egy öltözővel odébb kellene mennie jövőre, bár félek lassan úgy játszik, hogy ebből korai pick is lehet.Nem baj, mi úgyis korán fogunk húzni...
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Találgatások helyett tessék Pitt meccset visszanézni éjjelről. Pickettnek csak egy öltözővel odébb kellene mennie jövőre, bár félek lassan úgy játszik, hogy ebből korai pick is lehet.
több mint 3 éve
tamas424
1 771
www.si.com/nfl/cowboys/news/steelers-joe-haden-cowboys-trade-rumor-dallasSzerintem semmi, legalábbis remélem.
Ennek vajon van valami valóságalapja?
Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
www.si.com/nfl/cowboys/news/steelers-joe-haden-cowboys-trade-rumor-dallasEnnek vajon van valami valóságalapja?
több mint 3 éve
Klemó
5 666
JuJu-t IR-re tettük és ezzel párhuzamosan - végre - Banner aktiválásra került. Utóbbira nagyon kiváncsi leszek, remélem kapunk tőle némi stabilitást. Igazából arra is kiváncsi leszek, hogy miként fogjuk pályára rakni. Elvileg Moore kerül vissza backup szerepre és Okorafor megy LT-be. De meglátjuk.
több mint 3 éve
gedam
5 907
Antonio brown.
— Matt Daniel (@Matt_NFL_) October 13, 2021
- Said Big Ben was trash
- Said Juju was nothing without him
- Called John Gruden racist
He was really ahead of his time…
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Több TE játék a láthatáron?
Úgy tűnik Witherspoon-ra kidobtunk egy 5. körös picket!
Claypool és Washington jó lenne ha holnap tudna edzeni. Nélkülük 1 db potens WR marad, az bizony baszott kevés lesz bárki ellen.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem tudom mi történt pontosan, de ma reggel elhunyt Rayme Olsavsky, Jerry Olsavsky felesége és 3 gyermekük anyukája. RIP