Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Akkor zörgessük azt a harasztot:
 steelersdepot.com/2021/10/glazer-on-rodgers-to-steelers-possibility-tomlin-doesnt-want-a-rookie-qb-after-roethlisberger/
Razi
Rendben vagyunk. Rudi, Haskins, Dobbs pont mind veterán.
Spy
Én azért egyiket sem nézném sokkal többet mint eddig. Egyik sem FR matéria kb. annyira lenne veszett fejsze nyele mint most BB. Rudi mobilis mint az eiffel torony Haskins meg kozisztens mint BB. Dobbs meg lehet, hogy baromi okos csak egyik lehetőségével sem tudott élni amit eddig kapott ez meg sokat sejtet.
Razi
Dobbs olyan mint az Üvegtestű Lefty. Látjuk most TB-nek hívja a játékokat.....
polamalu
Dobbs hív majd Rodgersnek rakétákat
Willie Parker
Én felugrottam erre a wagonra mégha csak álmaiban is kel életre max😊
Razi
Lehetsz kisdobbs-os a Rodgers expressen
Willie Parker
Egy Derek Carr helykozi jarat az lesz-e feletek, mit gondolsz? Ha az uj rezsim elhajtja.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Visszarángatlak titeket az álomvilágból 😀
Anthony Miller és Isaiah Mack érkezett a PS-be.
Előbbi talán az érdekesebb, 3 éve 2. körös Prospect volt Chicago-ban, hát Trub mellett túl nagy karrier nem nézett ki neki. Most a Texans kivágta és onnan jött hozzánk.
Utóbbi a Titans, majd tavaly a Pats és a Titans játékosa volt, majd talán Denverben próbálkozott és egyébként DT a posztja.
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
 steelersdepot.com/2021/10/glazer-on-rodgers-to-steelers-possibility-tomlin-doesnt-want-a-rookie-qb-after-roethlisberger/
Razi
Az, hogy nem akar újoncot, annyit sejtet, hogy egyrészt valszeg tisztában van vele hogy nem tudna felépíteni egy rookie QB-ra csapatot, másrészt nem akar ilyen 5-12-es átmeneti szezonokat, hanem végig ott akar lenni PO közelben. Kerül amibe kerül. Mert nyilván egy Rodgers (Watson, stb...) szintű irányító nem 2 fillérért fog játszani.
Jan
Valamelyik Steelerses oldalon olvastam a múlt héten, hogy RW idehozatala is egy opció. Na most hogy ezt egy szurker írta vagy a stábból fecseget ki valamit valaki, az már egy jó kérdés.
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Razi
Az, hogy nem akar újoncot, annyit sejtet, hogy egyrészt valszeg tisztában van vele hogy nem tudna felépíteni egy rookie QB-ra csapatot, másrészt nem akar ilyen 5-12-es átmeneti szezonokat, hanem végig ott akar lenni PO közelben. Kerül amibe kerül. Mert nyilván egy Rodgers (Watson, stb...) szintű irányító nem 2 fillérért fog játszani.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Razi
Spy
Én azért egyiket sem nézném sokkal többet mint eddig. Egyik sem FR matéria kb. annyira lenne veszett fejsze nyele mint most BB. Rudi mobilis mint az eiffel torony Haskins meg kozisztens mint BB. Dobbs meg lehet, hogy baromi okos csak egyik lehetőségével sem tudott élni amit eddig kapott ez meg sokat sejtet.
Razi
polamalu
Willie Parker
Razi
Lehetsz kisdobbs-os a Rodgers expressen
több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Razi
Spy
Razi
polamalu
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Razi
Spy
Razi
polamalu
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Razi
Spy
Razi
több mint 3 éve
Razi
Spy
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Razi
több mint 3 éve
Marc Gilbertet elvitte a Detroit PS-ről. Kár érte, jó adottságú CB.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Chuky (Gruden) lemondott a Raidersnél.....
polamalu
Megtanul kicit magyarul, jöhet közvetíteni Draftot
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Chuky (Gruden) lemondott a Raidersnél.....
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
és mennyire faszság volt az a játék is...1-1-ben 3 yardon ütközni védővel, semmi segítség...értelmetlen volt az egész, el is vesztettük az egyik fontos láncszemet
Klaci79
ráadásul egyszer előtte már behívtuk ugyanezt 0 yardért, de jó hogy próbálkoztunk mer mégegyszer ugyanígy telibesisakkal nem tudna beverni a könyök/belsőcomb/péló komplexre
sutianap
Sütikém, mi ez a Zuzu fétis mostanában? 😊

több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ahogy a TD utan James Pierre visszajott azt nagyon jo volt latni. Ha van mogotte egy gondolkodni kepes safety, akkor jo lehet, mert lehet sebessegbol verik neha, de van erzeke a jatekhoz. Ne feledjuk, hogy elsosorban kozepen hasznaltuk volna, de Sutton serulese miatt neki kell itt jatszania.
több mint 3 éve
JuJu Smith-Schuster had successful surgery last night and will indeed miss the remainder of the season

Állítólag Steven Sims fogja pótolni JuJu-t

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
James Pierre-t tegnap kissé indulatosan szídtam, jött sajnos a szokásosnak nevezhető lemaradása a WR-el mögött és a TD is. De azért voltak szép dolgai, az int mellett is. Például itt ahogy visszaért és megcsinálta a tackle-t az nagyon szép volt.
Minkah viszont óriásit hibázott az esetnél:
több mint 3 éve
Már a múltkor kiveséztük, hogy Ben egész egyszerűen nem látja a játékot. A távoli bombáknál is el van döntve fejben 90%-ban, hogy feldobja és kész. Talán egyszer csillant meg valami a régi Benből, ahol DJ-vel kacsintott össze, de se előtte, se utána nem éreztem azt, hogy meg akarná érteni mit akar a védelem és ahhoz melyik oldalra kellene dobni és kinek.

A JuJu play kapcsán viszont nem értünk egyet. Open field tackle one on one egy elkapó egy safety. Ott szerintem nem a játékkal van a probléma, hanem azzal, hogy ezt JuJu-ra hívjuk és Ő finoman szólva sem a leggyorsabb. Ha itt Deadpool van, akkor simán rágyorsít és megveri a safety-t. Itt ilyen játéknál ilyen playára lenne szükség, főleg, hogy nem 1-2 yardot kellett megtenni, hanem asszem 8-at. Előbbi esetén jó csak JuJu ilyen playre, egyébként gyors és legfőképpen gyors irányváltásra képes playára kell ezt hívni.
Klemó
Akkor lett volna jó open field tackle-re, ha szemből jön, de ugye JuJu futott végig a fal mögött és fellépett rá a safety, azt sem tudta JuJu, hogy mit csináljon. Klasszis játék volt a védőtől, de teljesen felesleges próbálkozás tőlünk. Főleg, hogy egyébként tegnap már voltak értékelhető screen játékok is és nem CSAK a kidobjuk oldalra, aztán oldja meg az elkapó. Persze volt ilyen is, mi is lenne velünk hirtelen ezek nélkül. Furcsa, hogy ezeket úgy játszuk, hogy soha, semmi eredménye. Mint ahogy tegnap 3&7-re jött is a szokásos checkdown.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kurvára sajnálom Jujut. Contractért játszott, és gyakorlatilag Ben miatt semmit nem tudott eddig idén mutatni, most meg season ending.
Tavaly sok mindenki elakarta volna engedni, mert úgy tűnt, hogy nem lesz rá pénzünk, de nekem továbbra is egy csupaszív gyereknek tűnik, aki ráadásul szereti Pittsburghöt (persze tudom, corvette corvette).
Nagyon nem jött ki neki ez az év jól.
több mint 3 éve
 steelersdepot.com/2021/10/ot-chukwuma-okorafor-was-phenomenal-against-von-miller-says-trai-turner/

?! Akkor most talent para van vagy séma vagy mi?😊
Razi
Tényleg jól játszott tegnap, direkt figyeltem. Von Miller nevét szinte egyszer nem hallottam a közvetítésben. A tehetség szerintem ott volt a srácban eddig is és Én nagyon örülnék, ha összeállna neki a kép, mert az nagyon kellene, hogy a falban ne kelljen jövőre mindenkit lecserélni. De összességében is a fal végre mutatott jelet, mindenki jól, vagy jobban játszott és hiszem, hogy ez a fal még sokkal jobb tudna lenni, ha mobilis(abb) irányító lenne mögötte. Ez utóbbi már alapkövetelmény az NFL-ben, mert akkora állatok jönnek a falban, hogy szinte lehetetlen mindig a zsebet egybe tartani.
több mint 3 éve
Már a múltkor kiveséztük, hogy Ben egész egyszerűen nem látja a játékot. A távoli bombáknál is el van döntve fejben 90%-ban, hogy feldobja és kész. Talán egyszer csillant meg valami a régi Benből, ahol DJ-vel kacsintott össze, de se előtte, se utána nem éreztem azt, hogy meg akarná érteni mit akar a védelem és ahhoz melyik oldalra kellene dobni és kinek.

A JuJu play kapcsán viszont nem értünk egyet. Open field tackle one on one egy elkapó egy safety. Ott szerintem nem a játékkal van a probléma, hanem azzal, hogy ezt JuJu-ra hívjuk és Ő finoman szólva sem a leggyorsabb. Ha itt Deadpool van, akkor simán rágyorsít és megveri a safety-t. Itt ilyen játéknál ilyen playára lenne szükség, főleg, hogy nem 1-2 yardot kellett megtenni, hanem asszem 8-at. Előbbi esetén jó csak JuJu ilyen playre, egyébként gyors és legfőképpen gyors irányváltásra képes playára kell ezt hívni.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
és mennyire faszság volt az a játék is...1-1-ben 3 yardon ütközni védővel, semmi segítség...értelmetlen volt az egész, el is vesztettük az egyik fontos láncszemet
Klaci79
ráadásul egyszer előtte már behívtuk ugyanezt 0 yardért, de jó hogy próbálkoztunk mer mégegyszer ugyanígy telibesisakkal nem tudna beverni a könyök/belsőcomb/péló komplexre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
 steelersdepot.com/2021/10/ot-chukwuma-okorafor-was-phenomenal-against-von-miller-says-trai-turner/

?! Akkor most talent para van vagy séma vagy mi?😊
több mint 3 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 127
Klaci79
Pont ezen gondolkodtam én is. Nekem laikus szemmel is lejött a play hívás.