Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
és mennyire faszság volt az a játék is...1-1-ben 3 yardon ütközni védővel, semmi segítség...értelmetlen volt az egész, el is vesztettük az egyik fontos láncszemet
több mint 3 éve
Spoiler:| Továbbra is tartjuk a lépést a Chiefs-el 😊 |
több mint 3 éve
astroid
571
Azért nagy színész Benő, beveri a kezét a saját embörbe eljátssza, hogy hú de fáj, mindenki futásra készül aztán dob egy hosszút White-nak aki sajnos nem tudja elkapni, pedig jó helyre ment.Hiszen QB van! Elpusztíthatatlan…azon gondolkodtam, hogy mit éreztem volna tegnap ilyen ütések után, már eleve ennyi védőcuccban. Már a seggén is van egy protektor.Elbasszák itt a QB húzást nekünk.Rosszul betűzted a DL-t
tenorx
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klemó
5 667
A Bills menetelését látva, fogalmam sincs azt a meccset hogyan húztuk be, ráadásul idegenben..... 😀Egyet aludva. Az OL nagyságrendeket lépett előre. Ha Ben mobilisabb lenne, akkor még sokkal inkább jobban nézne ki ez a fal. Végre láttam azt a dinamikát, amiről beszéltek az edzők és végre a futásnál (is) mi adtuk az első pofont. Még mindig nem nagyon értem miért nem variáljuk jobban a futási kombinációkat, de az azért már látszott, hogy így már Harrisnek igenis van helye. Persze az is kétségtelen, hogy most még ő kell ahhoz, hogy bármi is működjön. Az ő kiválásával meg is halt nagyjából minden.
Ami viszont nem jó hír. A DL sajnos nem tud belső nyomást kiváltani és így Heywardot és Wattot is könnyedén tudják duplázni, ami sajnos elég, így igazán nincs nyomás. Butler most érezte viszont, hogy kell ez mindenképp, így jöttek is a blitzek, de a meccs végén már ezt is megfogták és úgy tudott jönni az ellenfél, ahogy csak akart. Persze ehhez Bush kiválása is kellett, aki szerintem az egyik legjobbunk volt tegnap.
Összességében azt látom, hogy mind az O, mind a D egy-egy ember óriási munkája miatt működik és nem véletlen, hogy ebből mindig sérülés is jön. (JuJu, Bush, Harris, Alualu, Watt....)
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Hiszen QB van! Elpusztíthatatlan…azon gondolkodtam, hogy mit éreztem volna tegnap ilyen ütések után, már eleve ennyi védőcuccban. Már a seggén is van egy protektor.Elbasszák itt a QB húzást nekünk.Rosszul betűzted a DL-t
tenorx
Spy
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Elbasszák itt a QB húzást nekünk.elnézve a szombati (egyébként szenzációs) fordulót CFB-ben, bárhol juthat idén QB és egyik sem lesz jobb a többinél papíron 😀
tenorx
több mint 3 éve
astroid
571
Bush sérüléséről van valami infó?A (be)rúgók jól tolták: Boswell 5/5 + 51yard és Harvin 62yard fincsi
több mint 3 éve
Elbasszák itt a QB húzást nekünk.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Az OL eddigi legjobb játékát nyújtotta és nem is akármilyen front ellenében. Ez mindenképp jó jel. Harris nagyot nyújtott a vádli sérülésig. Az is látszott viszont, hogya mögötte jövő futókkal nem működik a játékunk, hiszen Ben továbbra is gyenge. Bár most legalább nem volt kutyaszar, csak átlag alatti kicsivel. A playcalling is jobb volt, néha láttam fantáziát...aztán beszürkültünk.Ami aggasztó viszont az Minkah sajnos. Mindegyik meccsen van 1-2 borzasztó bakija. Most az elsőnél a borzalmas misstackle, a második TD-nél pedig megint a túl agresszív stílusa...persze vannak bravúr playek, de a ballhawk és playmaker playának nyoma nincs és így egyelőre nekem ez elvesztegetett pick.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Akkor ez most SB run?😀😀😀😀Teddy-nek semmiképp, nagyon elkúrta az utolsó passzt
Razi
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Akkor ez most SB run?😀😀😀😀nagyon halványan érzem magam jobban, mint a korábbi vereségek után...
Razi
A Packers, Bengals, Raiders tényleg elég jó csapat, a Broncos most nem igazán...
Ezt a meccset már le kellett volna zárni, dráma nélkül.
Persze legalább láttunk valami életjelet, de ez a 3&7-nél behívott passz a LOS-ra, engem taccsra tett ismét a 4. negyedben.
több mint 3 éve
Akkor ez most SB run?😀😀😀😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Úgy látszik, hogy klasszis játékhívásunk ragadós lett 😀James Franklin: “So, what would the Pittsburgh Steelers run here? Let’s do that.”
— Colin Dunlap (@colin_dunlap) October 9, 2021
pic.twitter.com/lyhS5mcPJS
több mint 3 éve
Spy
2 337
Neem én a mi kutyánk kölkéről beszélek, van nekünk saját bajunk, nem kell máséééé 😊Jah!! Hogy Te a mi Suttonunkra gondoltál 😊ööö OK 😊 Nálam az inactive = outMásodszor ezúttal is jobbnak tűnt a meccs. Remélem tovább erőltetjük a futást, Banner még nincs Chucks egészséges, ez nem biztos, hogy jót jelent a futójátékunknak. Én kezdek megbékélni ezzel a szezonnal. Felépítjük Harrist, az OL-t, a futójátékot egy új QB-nak, Ben eltalál amit eltalál, közben levezet.Sutton nem out:
Húzunk új WR-t, egy vagy két OL-t, aztán lehet újraépíteni a DL-t.
Tuitt saga kezd nagyon Decastro-szagú lenni, Heyward nem lesz fiatalabb, Alualu nem biztos, hogy visszajön, de ő is túl veterán, szóval lehet újragombolni a DL-t, mert ha ez az egység megzuhan, akkor lesznek igazán nézhetetlen meccseink. Se nyomás, se Run def, a sec meg nem lesz erősebb jövőre sem, sőt.
Szóval toljuk Harrist, erőltessük a futást, remélhetőleg nem játszunk minden meccsen 2-3 labdabirtoklásnyi hátrányból és lesz rá mód, akkor jövőre már tisztelhetik a védelmek Harrist, ami kell majd egy új QB-nak.
Javonte Williams-ra kíváncsi leszek, én őt vártam hozzánk, Sutton ugye out, Karl Joseph beöltözik, de a sec most sem lesz pofás, nagyon kellenenének Watt-ék, hogy szoros lehessen a meccs, Teddy nem csinál sok hülyeséget
Spy
Inactives for Steelers:
No. 3 QB Dwayne Haskins
No. 13 WR James Washington
No. 20 CB Cam Sutton
No. 25 CB Ahkello Witherspoon
No. 45 ILB Buddy Johnson
No. 73 DT Carlos Davis
Klaci79
Spy
Igen, Williams után azt hittem az ő Suttonukra 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jah!! Hogy Te a mi Suttonunkra gondoltál 😊ööö OK 😊 Nálam az inactive = outMásodszor ezúttal is jobbnak tűnt a meccs. Remélem tovább erőltetjük a futást, Banner még nincs Chucks egészséges, ez nem biztos, hogy jót jelent a futójátékunknak. Én kezdek megbékélni ezzel a szezonnal. Felépítjük Harrist, az OL-t, a futójátékot egy új QB-nak, Ben eltalál amit eltalál, közben levezet.Sutton nem out:
Tuitt saga kezd nagyon Decastro-szagú lenni, Heyward nem lesz fiatalabb, Alualu nem biztos, hogy visszajön, de ő is túl veterán, szóval lehet újragombolni a DL-t, mert ha ez az egység megzuhan, akkor lesznek igazán nézhetetlen meccseink. Se nyomás, se Run def, a sec meg nem lesz erősebb jövőre sem, sőt.
Szóval toljuk Harrist, erőltessük a futást, remélhetőleg nem játszunk minden meccsen 2-3 labdabirtoklásnyi hátrányból és lesz rá mód, akkor jövőre már tisztelhetik a védelmek Harrist, ami kell majd egy új QB-nak.
Javonte Williams-ra kíváncsi leszek, én őt vártam hozzánk, Sutton ugye out, Karl Joseph beöltözik, de a sec most sem lesz pofás, nagyon kellenenének Watt-ék, hogy szoros lehessen a meccs, Teddy nem csinál sok hülyeséget
Spy
Inactives for Steelers:
No. 3 QB Dwayne Haskins
No. 20 CB Cam Sutton
No. 45 ILB Buddy Johnson
No. 73 DT Carlos Davis
Klaci79
Spy
Igen, Williams után azt hittem az ő Suttonukra 😀
több mint 3 éve
Spy
2 337
ööö OK 😊 Nálam az inactive = outMásodszor ezúttal is jobbnak tűnt a meccs. Remélem tovább erőltetjük a futást, Banner még nincs Chucks egészséges, ez nem biztos, hogy jót jelent a futójátékunknak. Én kezdek megbékélni ezzel a szezonnal. Felépítjük Harrist, az OL-t, a futójátékot egy új QB-nak, Ben eltalál amit eltalál, közben levezet.Sutton nem out:
Spy
Inactives for Steelers:
No. 3 QB Dwayne Haskins
No. 20 CB Cam Sutton
No. 45 ILB Buddy Johnson
No. 73 DT Carlos Davis
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Másodszor ezúttal is jobbnak tűnt a meccs. Remélem tovább erőltetjük a futást, Banner még nincs Chucks egészséges, ez nem biztos, hogy jót jelent a futójátékunknak. Én kezdek megbékélni ezzel a szezonnal. Felépítjük Harrist, az OL-t, a futójátékot egy új QB-nak, Ben eltalál amit eltalál, közben levezet.Sutton nem out:
Spy
Inactives for Steelers:
No. 3 QB Dwayne Haskins
No. 20 CB Cam Sutton
No. 45 ILB Buddy Johnson
No. 73 DT Carlos Davis
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Most mindenki hagyjon...Von Miller 2 sack 1 FF
Eddig azt hittem idegenben játszunk, szokás szerint a második időszakban. Így elég lett volna felvételről megnézni, átpörgetve. Ehelyett végig kell ülni mind a három órát..
Na majd meccs után kárpótol a Denver topic olvasgatása, ahogy elkezdenek hinni a védelmükben, pedig csak a mi O-nk volt az ellenfél! 😁 (bár a denveri D tényleg nem rossz)
Mai tippjáték: over/under BB 3 INT?
Szokol
több mint 3 éve
Spy
2 337
Másodszor ezúttal is jobbnak tűnt a meccs. Remélem tovább erőltetjük a futást, Banner még nincs Chucks egészséges, ez nem biztos, hogy jót jelent a futójátékunknak. Én kezdek megbékélni ezzel a szezonnal. Felépítjük Harrist, az OL-t, a futójátékot egy új QB-nak, Ben eltalál amit eltalál, közben levezet.Húzunk új WR-t, egy vagy két OL-t, aztán lehet újraépíteni a DL-t.
több mint 3 éve
Most mindenki hagyjon...Sajnos over tippre Denverben van a liga egyik legjobb CB sora.
Eddig azt hittem idegenben játszunk, szokás szerint a második időszakban. Így elég lett volna felvételről megnézni, átpörgetve. Ehelyett végig kell ülni mind a három órát..
Na majd meccs után kárpótol a Denver topic olvasgatása, ahogy elkezdenek hinni a védelmükben, pedig csak a mi O-nk volt az ellenfél! 😁 (bár a denveri D tényleg nem rossz)
Szokol
több mint 3 éve
Most mindenki hagyjon...Eddig azt hittem idegenben játszunk, szokás szerint a második időszakban. Így elég lett volna felvételről megnézni, átpörgetve. Ehelyett végig kell ülni mind a három órát..
több mint 3 éve
Köszi nektek
több mint 3 éve
habúsúsz is én veled buslok - máramennyiben ez segíccség, de eddigis nagy asztalt tettél le, és "heartofhero" is mindenképpen, akkor is ha idén nem sikeráltNa figyu csak Zolika! Nem kell neked senkitől sem bocsánatot kérned, amiért idén nem szervezed meg az itthoni pink októbert! Légy büszke az eddigiekre, az idei elmaradása miatt pedig egy pillanatig se érezd magad szarul. Ez lehetőség bárkinek, nem kötelesség!Köszi, de picit szarul érzem magam, de egyszerűen nem ment... Igazából ezért vagyok szarul, mert gyenge voltam 😀
Szokol
polamalu
m.youtube.com/watch?v=WTphH3DlHr0
Aki nem hiszi, annak utánajárnak