Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk a srác neve nem Pitts, hanem az egyetem a Pitts, de sebaj.... 😀By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.pickett pickens pitts
Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Klemó
killer pees
gedam
több mint 3 éve
gedam
6 508
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.pickett pickens pitts
Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Klemó
killer pees
több mint 3 éve
Az is nagy tudás, hogy a játékosaid gyengéire rajzolj játékot. Mi erre is képesek vagyunk. Az erősségeiket használni bármilyen kis bu..i tudja, a gyengeségeiket. Ahhoz kell kemény tök.
több mint 3 éve
Borzalmasan impotens az #O!Vannak gyengébb QB-k Pickettnél, skill személyzetek, de mégis eltakarják jó, remek játékhívásokkal!
Tiszta szégyen..
több mint 3 éve
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.Milyen TD passzt osztott ki.....
Klemó
több mint 3 éve
azért láttam 1-2 percre, olyan lyuk vót ott néha, hogy én is átfértem volna a kamionnal...nagyi meg állandóan kapja az ütést a backfielden...ettől még persze baj van ezzel, mert szar RB jöhetett volna a 4. körben is, csak mondom nem minden fekete meg aranyAzért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....vitatkozhatink Nagyin is, látom Étyien játékát éés nagyabaj, Nagyi a baj?
Klemó
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
Azért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....vitatkozhatink Nagyin is, látom Étyien játékát éés nagyabaj, Nagyi a baj?
Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Azért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....
több mint 3 éve
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Watt vègül pihi.
több mint 3 éve
Mit gondoltok, Canada állására ez a meccs mennyire lehet hatással?Előfordulhat, hogy ha az eddigi gyenge teljesítményt (tizenpár pont) hozza az O, akkor valami egyértelmű változtatás lesz?
Illetve még azon gondolkodtam, hogy ha gyenge O teljesítménnyel, de megnyerjük a meccset, mittudomén 16-14-re, az Canada szempontjából minek számítana, siker vagy kudarc?
több mint 3 éve
Sciba jött kicker posztra. Volt már a csapattal a keretszűkítés előtt, Wake Forest-ben jó volt.
több mint 3 éve
Allitolag tobb csapat is kesz masodik kort adni Claypoolert.....szerintem trade lesz....
több mint 3 éve
Legutóbb 6-0 az Eagles esetében 2004-ben volt, akkor az első vereség az újonc Ben Roethlisberger csapata ellen következett.Néha a Pirates is nyer egy-egy meccset. 😃
Hogy ne legyen teljesen kerek a tündérmese, 7-0 volt már, amikor a Steelers megverte a Philly-t, és az a meccs Pittsburghben volt. Philadelphiába nem győzni járunk, max. a Pens-el 😊
Klaci79
több mint 3 éve
Ogunjobi, aki végre tudta számomra legalább enyhén feledtetni Tuittot out 😕Mellette csak hogy szokjuk a hiányt a sec-ben is, nincs Levi Wallace. Kérdéses Josh Jackson is és egyelőre nem tudni ki fog rúgni se, mert Bóz kérdéses és nincs más rúgó a keretben, úgyhogy keresni kell valakit tartalékba gyorsan.
Watt biztosan
És aktiválni fogjuk ma Watt-ot a hírek szerint...holnap játszik
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Biztos nem bírja már az oldalvonalról nézni a meccset, de igazad van, ez a két hét még kellhet, Phily ellen úgy sincs sok esély, aztán jöhet vissza pusztítani.Ugyanakkor van esély rá hogy Watt már járszik!Ne játszon, gyógyuljon!!!
dande2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Ugyanakkor van esély rá hogy Watt már járszik!Ne játszon, gyógyuljon!!!
dande2
több mint 3 éve
Ugyanakkor van esély rá hogy Watt már járszik!
több mint 3 éve
Meanwhile, the Steelers have a notable addition to their injury report. Kicker Chris Boswell did not practice on Friday and is listed as questionable with a groin injury.
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) October 28, 2022
több mint 3 éve
Tényleg egyre értéktelenebb lesz a Tampa elleni győzelem... még a Balti mórok is megverték őket... | Mielőtt megjelennek a Madarasok cserregni, természetesen vicc volt, szépen visszahozták a meccset a végére. 😊 |Tom Bradyt mindig jó érzés megverni és az idegeskedései minden pénzt megérnek. 😁😉
Reggio1914
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Tényleg egyre értéktelenebb lesz a Tampa elleni győzelem... még a Balti mórok is megverték őket... | Mielőtt megjelennek a Madarasok cserregni, természetesen vicc volt, szépen visszahozták a meccset a végére. 😊 |
több mint 3 éve
Legutóbb 6-0 az Eagles esetében 2004-ben volt, akkor az első vereség az újonc Ben Roethlisberger csapata ellen következett. Hogy ne legyen teljesen kerek a tündérmese, 7-0 volt már, amikor a Steelers megverte a Philly-t, és az a meccs Pittsburghben volt. Philadelphiába nem győzni járunk, max. a Pens-el 😊
több mint 3 éve
heavy.com/sports/pittsburgh-steelers/offensive-coordinator-matt-canada-firing/?fbclid=IwAR1MNuPw80E6tzRcFCNK4VhmZ3MhUCryAXiuBQQ9F8oTdGstmYCiib-vdgA
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Én amúgy azért félek a szezon közbeni OC cserétől, mert akkor valszeg házon belülről tudunk csak pótolni (vagy valaki olyat, aki csapat nélkül van).Aztán amilyen ragaszkodó franchise vagyunk, félek, hogy még a végén ittragadna, anélkül, hogy rendesen körülnéznénk.