Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Az az igazság, hogy már félpályánál elkezdünk szenvedni. Van kb 25 play, ami hívható, abból kell főzni.Ő úgy gondolkodik, hogy 17 mérkőzés van, 3 bukó volt eddig, na bumm. Nekem sem tetszik a játék, de én is csak tippelem, hogy Rudi vagy Haskins ezt jobban tudná csinálni.Miért, ha pánik gombot nyomunk, attól jobb lesz bármi? Ez van…Beni idén levezet, jön egy jó pick, azzal meg megyünk Houstonba, hátha odaadják valahogy Watsont. Nyilván nem könnyű, de jelenleg egy lúzer csapat vagyunk, ezen a pánik gomb sem segít. Vagy Bennek összejön 1 meccsen 2-3 drive-nál több is és akkor nyerünk valamit vagy jön a korai pick. Én néha már élveztem, mondjuk jobb lett volna, ha a 4.kiserleteink alá beraknak egy Benny Hill zenét is 🤣Nem lesz jobb ha panikolunk. De o ezt az eredmenyek es az offense teljesitmenye utan mondta. Hogy nincs itt semmi latnivalo, kerem oszoljanak. Amikor sajnos van.
Klaci79
Es ez nekem azert lenyeges, mert beismerhetne hogy nem jo az off. Es a csapat sem. De nem teszi. Es ezt tudhatja/tudja o is hogy nem igaz. Igy ez szimpla felrevezetes/kamu...
Es attol nem leszunk jobbak, hogy ok 6 meccs ota nem teljesit az offense. De jovo heten picit tobbet eddzunk es jo lesz minden. Es nincs itt semmi gond. Vagy nem kell felni a szezonban nyujtottak lattan...
Egyeni velemeny hogy mondhatna az igazat. 😀 Az megnyugtatobb lenne.
gabor25
Alapvetően nem értem a dolog azon részét, hogy minden meccsen van 2-3-4 tökéletes drive, nem is feltétlen a garbage time-ban. A közte lévő töltelék megmagyarázhatatlan, de bízom benne, hogy jobban értenek ehhez a kinti szakemberek.
Klaci79
Minél több meccset nézek a fordulóból, annál elkeserítőbb, h borzasztó nézni az O-t. Egy Jalen Hurts, egy Daniel Jones, egy Sam Darnold tud HALADNI a pályán, mi nem tudunk. Rájuk lehet írni könnyű játékokat, nálunk heroball megy, nem csoda, h mindenki megsérül majd szezon végére. Nincsenek begyakorolt, egyértelmű játékelemeink, totál esetleges az egész.
Nehéz nézni a meccseinket, de megteszem, csak az a baj, hogy elég gépiesen történik. Nézem a meccset, de nem látom, mert nincs izgalom, nincs érdekesség, nincs egy szikra benne! Szórakozni lehetetlen, szakmailag nézni unalmas és kiábrándító, izgulni nincs miért...inkább kötelességtudat vezet
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Emlékezzünk a szépre:My only mission now for the season is to preserve 7’s Legacy. Father Time comes for everyone. Remember the good times.
— Tone Digs (@ToneDigz) October 4, 2021
pic.twitter.com/KV0dv7uPqK
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ő úgy gondolkodik, hogy 17 mérkőzés van, 3 bukó volt eddig, na bumm. Nekem sem tetszik a játék, de én is csak tippelem, hogy Rudi vagy Haskins ezt jobban tudná csinálni.Miért, ha pánik gombot nyomunk, attól jobb lesz bármi? Ez van…Beni idén levezet, jön egy jó pick, azzal meg megyünk Houstonba, hátha odaadják valahogy Watsont. Nyilván nem könnyű, de jelenleg egy lúzer csapat vagyunk, ezen a pánik gomb sem segít. Vagy Bennek összejön 1 meccsen 2-3 drive-nál több is és akkor nyerünk valamit vagy jön a korai pick. Én néha már élveztem, mondjuk jobb lett volna, ha a 4.kiserleteink alá beraknak egy Benny Hill zenét is 🤣Nem lesz jobb ha panikolunk. De o ezt az eredmenyek es az offense teljesitmenye utan mondta. Hogy nincs itt semmi latnivalo, kerem oszoljanak. Amikor sajnos van.
Klaci79
Es ez nekem azert lenyeges, mert beismerhetne hogy nem jo az off. Es a csapat sem. De nem teszi. Es ezt tudhatja/tudja o is hogy nem igaz. Igy ez szimpla felrevezetes/kamu...
Es attol nem leszunk jobbak, hogy ok 6 meccs ota nem teljesit az offense. De jovo heten picit tobbet eddzunk es jo lesz minden. Es nincs itt semmi gond. Vagy nem kell felni a szezonban nyujtottak lattan...
gabor25
Alapvetően nem értem a dolog azon részét, hogy minden meccsen van 2-3-4 tökéletes drive, nem is feltétlen a garbage time-ban. A közte lévő töltelék megmagyarázhatatlan, de bízom benne, hogy jobban értenek ehhez a kinti szakemberek.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Miért, ha pánik gombot nyomunk, attól jobb lesz bármi? Ez van…Beni idén levezet, jön egy jó pick, azzal meg megyünk Houstonba, hátha odaadják valahogy Watsont. Nyilván nem könnyű, de jelenleg egy lúzer csapat vagyunk, ezen a pánik gomb sem segít. Vagy Bennek összejön 1 meccsen 2-3 drive-nál több is és akkor nyerünk valamit vagy jön a korai pick. Én néha már élveztem, mondjuk jobb lett volna, ha a 4.kiserleteink alá beraknak egy Benny Hill zenét is 🤣Nem lesz jobb ha panikolunk. De o ezt az eredmenyek es az offense teljesitmenye utan mondta. Hogy nincs itt semmi latnivalo, kerem oszoljanak. Amikor sajnos van.
Klaci79
több mint 3 éve
Szerintem ez Ben, rá van szabva a playbook, és ennyit tud.Ennek egyáltalán nem kéne így lennie. Ha visszagondolunk, Rudival és Hodgessal lehoztunk 14 meccset, 8-6-ra. Akkor most miről beszélünk?Ez az INT tökéletes megkoronázása volt ennek a sz.rkupacnak, amit támadás néven pályára küldtünk ma. A ST és D megint elég jó volt, egy közepes O teljesítménnyel ez a meccs meglehetett volna, vagy legalábbis nyilt lett volna a végéig, de ez az alibizés, ez vérlázító..Senkit. Ez egy ilyen dolog - csak elvagyunk kényeztetve.
Tanácstalan vagyok, igazából nem is tudom kit kéne azonnal kirúgni...
Jan
Nézd meg, a többi csapat is átment ezeken az éveken - kivéve ha kurva szerencsés.
Most lesz egy kurva szar évünk, ahol presztízst vesztünk, meg játékosokat, de a rebuildre kell fókuszálni.
Nem baj, hogy most Ben belevezet minket egy top5 pickbe, az nagyobb baj, hogy az idei QB class nem tűnik egetverőnek - de jöttek már ki zsenik úgy, hogy a média leszarta őket, és túlhypeolt emberek is voltak már bustok.
Most viszont nem fog beleférni az idióta reach vagy értelmetlen pick, vagy Colbert, vagy az utódja meg kell, hogy mutassa, hogy képest a draftot játszani/manipulálni.
tenorx
A nagyjából komplett O, erős D, és idén elég jó spec team nem elég semmire? 4 meccs alatt 17 pont a legtöbb, amit fel tud írni az O? Ezt nem intézhetjük el annyival, hogy hát ez ilyen, mert ha a Ben nélküli idényben nem engedtük el a szezont, márpedig nem, akkor most miért?
Értem, hogy Ben mennyire jóban van a Rooneyékkal, meg hogy mennyit tett a frencsiért, megatöbbi... de ugye jól látom, hogy eddig az O ami visszahúzza a csapatot élén az alibi passzjátékkal?
Azt nem akarom elhinni, hogy Canada 4. és 3-4-5 -re olyan playeket hív be, hogy menjen egy checkdown passz a RB-nek, vagy a slot WR-nek, a LoS mögé 2-3y-al. Ez nonszensz.
Jan
Én szerintem Haskinssel vagy Rudival előrébb lennénk.
több mint 3 éve
Ennek egyáltalán nem kéne így lennie. Ha visszagondolunk, Rudival és Hodgessal lehoztunk 14 meccset, 8-6-ra. Akkor most miről beszélünk?Ez az INT tökéletes megkoronázása volt ennek a sz.rkupacnak, amit támadás néven pályára küldtünk ma. A ST és D megint elég jó volt, egy közepes O teljesítménnyel ez a meccs meglehetett volna, vagy legalábbis nyilt lett volna a végéig, de ez az alibizés, ez vérlázító..Senkit. Ez egy ilyen dolog - csak elvagyunk kényeztetve.
Tanácstalan vagyok, igazából nem is tudom kit kéne azonnal kirúgni...
Jan
Nézd meg, a többi csapat is átment ezeken az éveken - kivéve ha kurva szerencsés.
Most lesz egy kurva szar évünk, ahol presztízst vesztünk, meg játékosokat, de a rebuildre kell fókuszálni.
Nem baj, hogy most Ben belevezet minket egy top5 pickbe, az nagyobb baj, hogy az idei QB class nem tűnik egetverőnek - de jöttek már ki zsenik úgy, hogy a média leszarta őket, és túlhypeolt emberek is voltak már bustok.
Most viszont nem fog beleférni az idióta reach vagy értelmetlen pick, vagy Colbert, vagy az utódja meg kell, hogy mutassa, hogy képest a draftot játszani/manipulálni.
tenorx
A nagyjából komplett O, erős D, és idén elég jó spec team nem elég semmire? 4 meccs alatt 17 pont a legtöbb, amit fel tud írni az O? Ezt nem intézhetjük el annyival, hogy hát ez ilyen, mert ha a Ben nélküli idényben nem engedtük el a szezont, márpedig nem, akkor most miért?
Értem, hogy Ben mennyire jóban van a Rooneyékkal, meg hogy mennyit tett a frencsiért, megatöbbi... de ugye jól látom, hogy eddig az O ami visszahúzza a csapatot élén az alibi passzjátékkal?
Azt nem akarom elhinni, hogy Canada 4. és 3-4-5 -re olyan playeket hív be, hogy menjen egy checkdown passz a RB-nek, vagy a slot WR-nek, a LoS mögé 2-3y-al. Ez nonszensz.
több mint 3 éve
Na megnéztem...- Dzsudzsu jó fej, hogy nem ütötte ki Rőtlist a két szar passz és a 4. és 3-ra dobott passz után.
- Butler bántóan egysíkú: ha nem sikerül négyemberes nyomást összehozni, képtelen váltani.
- Ebron minden egyes snapje pazarlás.
- A Packers szimpatikus brigád.
- A bírók elcsalták, pont 10 pont lett a különbség a meccs végére, ami a blokkolt kicksix elvétele okozta különbség! 😁
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Még messze a szezon vége. Mac Jones is hol volt ekkor még, mint első körös potentát. Egyébként csak halkan jegyzem meg, hogy amit eddig Fields és Wilson mutat(ott)...no annál Goff is többet tett le már 2021-ben az asztalra. Mondjuk azért egy-egy playben a Jets szurkeszek arcára kiváncsi lettem volna, főleg mikor Sam Darnold Panthers klipjeit vágják be a RZ-ban.
A Lions kapcsán a Goff projekt szerintem 2 éves. Nem hiszem, hogy jövőre QB draft jön, mikor a DM 30 milla felett lenne. 2023-ban 10 milla a kiszálló és ha addig nem jön be, akkor lesz cut és QB draft. Ha okos a Lions, akkor a mostani első körét is duplázza (egy lemozgással és 2023-as első körrel pluszban)
Hozzáteszem rögtön, hogy akár nekünk is ez egy opció lesz 2022-ben Rudi/Haskins párossal nekivágni egy "átmeneti évnek" úgy is sok lesz a lyuk. (CB és OL szinten biztos)
több mint 3 éve
KeyG
9 517
Miért vagy benne biztos , hogy a Lions 1/1 re QB-t visz? Én simán kinézem a Safety draftot 1/1-re ha a Lions húz.Na kit draftolhatunk jövőre:Istenem csak egy legyen ezekből jó, akit mi kiviszünk.
Malik Willis, Liberty
Matt Corral, Ole Miss
Spencer Rattler, Oklahoma
Sam Howell, North Carolina
Carson Strong, Nevada
Desmond Ridder, Cincinnati
Kenny Pickett, Pitt
Klaci79
Ugyanitt Jared Goff game manager "jártam a SB-ban" QB-nek mondott valami olcsón eladó.
Bazzani
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Na kit draftolhatunk jövőre:Istenem csak egy legyen ezekből jó, akit mi kiviszünk.
Malik Willis, Liberty
Matt Corral, Ole Miss
Carson Strong, Nevada
Kenny Pickett, Pitt
Klaci79
Ugyanitt Jared Goff game manager "jártam a SB-ban" QB-nek mondott valami olcsón eladó.
több mint 3 éve
A kettő összefügg. A nagy arc nem biztos hogy egy elit sportkarrier lesz, főleg a kezdet kezdetén...Mi a baj Ratlerrel? 😀 Én "úgy szerettem" nézni a nagyképű arcát a Netflix sorozatban 😀A Netflix-es szereplésével nincs baj...a pályán mutatott teljesítményével annál több.
polamalu
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mi a baj Ratlerrel? 😀 Én "úgy szerettem" nézni a nagyképű arcát a Netflix sorozatban 😀A Netflix-es szereplésével nincs baj...a pályán mutatott teljesítményével annál több.
polamalu
több mint 3 éve
Spy
2 337
Na kit draftolhatunk jövőre:Igen, Phil Jurkovec sajnos kidőlt idénre.
Malik Willis, Liberty
Matt Corral, Ole Miss
Carson Strong, Nevada
Kenny Pickett, Pitt
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Na kit draftolhatunk jövőre:Malik Willis, Liberty
Matt Corral, Ole Miss
Carson Strong, Nevada
Kenny Pickett, Pitt
több mint 3 éve
Reggel már hívott Tomlin, hogy megnyomta a pánik gombot és menjek, de mondtam, hogy sorry Coach, még az éjszakai borzalomról is kellene valamit írnom amiben kevés az "F" betűs szó 😀
több mint 3 éve
Spy
2 337
Majd itt fog 😊Nyilván egy függő böri üggyel a Texans sem kérhet érte óriás ellenértéket. Ugyanakkor, ha valakiért nem sajnálnám a picket az pont Watson. Még mindig csak 26 éves, már bizonyított és közel sem kapott annyi ütést, mint Lamar, vagy Luck.Az idei QB class kapcsán áradoztak a szakértők. Lawrence, Wilson, Fields volt a top3 mellé Meki volt a 4. Eddig azt látjuk, hogy az első hármas mindegyike "szokja a légkört" és Jones az aki ebből picit kiemelkedik, de azért rögtön hozzáteszem, hogy neki van a legnagyobb támogatása mind a pályán (OL, TE szettek), mind a pályán kívül (Daniels).Nekem mindegy csak valami agyatlan trade ne legyen mondjuk Watson ért,utána meg menjen böribe x időre vagy legyen belőle Kaep v2.0. Rövid távú dream scenario Minkah+Juju vagy egy random WR GB be hozzánk meg jön A-Rod😊)))) És akkor felébredtem...
Nyilván Lórensz lesz jobb és látszik is egy-egy playen és már a Bengals elleni egész meccsen, hogy ha megszokja a légkört, akkor elit playa lehet, de azért az a "once in a lifetime" hype finoman fogalmazva is túlzó volt, ahogy érezhetően Zach Wilson hype is. Engem azért Fields kicsit meglepetés, mert egy kompakt QB-nak éreztem, aki pont a Bearsben jó lehet.
Egy szó, mint száz nem tudhatjuk egy classról sem igazán, hogy az NFL-ben ki fog igazán szintet lépni, ahogy mondjuk Mahomes (10. pick volt "csak"), Wilson, vagy akár Lamar. (persze ő vitaalap) Emellett ki az, akiről többet gondolnak, mint ami. (Rosen, Haskins, Donald)
Klemó
Razi
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nyilván egy függő böri üggyel a Texans sem kérhet érte óriás ellenértéket. Ugyanakkor, ha valakiért nem sajnálnám a picket az pont Watson. Még mindig csak 26 éves, már bizonyított és közel sem kapott annyi ütést, mint Lamar, vagy Luck.Az idei QB class kapcsán áradoztak a szakértők. Lawrence, Wilson, Fields volt a top3 mellé Meki volt a 4. Eddig azt látjuk, hogy az első hármas mindegyike "szokja a légkört" és Jones az aki ebből picit kiemelkedik, de azért rögtön hozzáteszem, hogy neki van a legnagyobb támogatása mind a pályán (OL, TE szettek), mind a pályán kívül (Daniels).Nekem mindegy csak valami agyatlan trade ne legyen mondjuk Watson ért,utána meg menjen böribe x időre vagy legyen belőle Kaep v2.0. Rövid távú dream scenario Minkah+Juju vagy egy random WR GB be hozzánk meg jön A-Rod😊)))) És akkor felébredtem...
Nyilván Lórensz lesz jobb és látszik is egy-egy playen és már a Bengals elleni egész meccsen, hogy ha megszokja a légkört, akkor elit playa lehet, de azért az a "once in a lifetime" hype finoman fogalmazva is túlzó volt, ahogy érezhetően Zach Wilson hype is. Engem azért Fields kicsit meglepetés, mert egy kompakt QB-nak éreztem, aki pont a Bearsben jó lehet.
Egy szó, mint száz nem tudhatjuk egy classról sem igazán, hogy az NFL-ben ki fog igazán szintet lépni, ahogy mondjuk Mahomes (10. pick volt "csak"), Wilson, vagy akár Lamar. (persze ő vitaalap) Emellett ki az, akiről többet gondolnak, mint ami. (Rosen, Haskins, Donald)
Klemó
Razi
több mint 3 éve
Az idei QB class kapcsán áradoztak a szakértők. Lawrence, Wilson, Fields volt a top3 mellé Meki volt a 4. Eddig azt látjuk, hogy az első hármas mindegyike "szokja a légkört" és Jones az aki ebből picit kiemelkedik, de azért rögtön hozzáteszem, hogy neki van a legnagyobb támogatása mind a pályán (OL, TE szettek), mind a pályán kívül (Daniels).Nekem mindegy csak valami agyatlan trade ne legyen mondjuk Watson ért,utána meg menjen böribe x időre vagy legyen belőle Kaep v2.0. Rövid távú dream scenario Minkah+Juju vagy egy random WR GB be hozzánk meg jön A-Rod😊)))) És akkor felébredtem...
Klemó
Szerkesztette: Razi
több mint 3 éve
badsco
356
Úgy 2-7 körüli állásnál, amikor bepánikol, hogy jön a negatív szezon...Egyébként nem tudom, hogy Bent le kellene-e cserélni.Le kéne de nem fogjuk.
Egyrészt csúnya lenne, ha így fejeződne be a karrierje.
Másrészt az is csúnya, ha úgy fejeződik be, hogy ő a liga legrosszabb QB-ja.
Hát nem tudom.
tenorx
Kíváncsi vagyok Tomlinnál mi a pánik gomb?! És mikor jön el az ideje?!
Razi
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Az idei QB class kapcsán áradoztak a szakértők. Lawrence, Wilson, Fields volt a top3 mellé Meki volt a 4. Eddig azt látjuk, hogy az első hármas mindegyike "szokja a légkört" és Jones az aki ebből picit kiemelkedik, de azért rögtön hozzáteszem, hogy neki van a legnagyobb támogatása mind a pályán (OL, TE szettek), mind a pályán kívül (Daniels). Nyilván Lórensz lesz jobb és látszik is egy-egy playen és már a Bengals elleni egész meccsen, hogy ha megszokja a légkört, akkor elit playa lehet, de azért az a "once in a lifetime" hype finoman fogalmazva is túlzó volt, ahogy érezhetően Zach Wilson hype is. Engem azért Fields kicsit meglepetés, mert egy kompakt QB-nak éreztem, aki pont a Bearsben jó lehet.
több mint 3 éve
Egyébként nem tudom, hogy Bent le kellene-e cserélni.Le kéne de nem fogjuk.
Hát nem tudom.
tenorx
Kíváncsi vagyok Tomlinnál mi a pánik gomb?! És mikor jön el az ideje?!
több mint 3 éve
Spy
2 337
Egyébként nem tudom, hogy Bent le kellene-e cserélni.Asztalra kellene csapnia, megsértődnie mindenkire, elmondani az öszödi beszédét és sértődötten nagy dráma közepette faképnél hagynia a csapatát egy "maybe I don't have it anymore" felkiáltással. A falak mögött úgyis mindenki tudná az igazat és hálás lenne neki. De arcmentésnek jó. És mindenki imádná. Ha végigviszi ezt a szezont így, azzal ledönti a szobrát.
Hát nem tudom.
tenorx
Engem nem zavar már, így leadott elvárásokkal leülni a meccsek elé megtanultam. Szívesen megnézem az utolsó szezonját egy korszakos játékosnak, de azt vártam, hogy kicsit kompetitívebb lesz vele a csapat.
De sajnálom a játékosokat a D-ben és az O-ban is, akik kiteszik a lelküket és szeretnének meccset nyerni. Juju-t, aki miatta maradt itt. A többiek fiatalok, megtalálják valahol a számításukat, fejlődnek-keresnek, de neki ez nagyon rosszkor jött. És kicsit Washingtonnak is, bár ő eleve vesztett helyzetben volt. De a Defense-nek nagyon hosszú lesz ez a szezon.
több mint 3 éve
Egyébként nem tudom, hogy Bent le kellene-e cserélni.Egyrészt csúnya lenne, ha így fejeződne be a karrierje.
Hát nem tudom.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Azé Szokol rádiójáért trade-elnék...