Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Azé Szokol rádiójáért trade-elnék...
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Így utólag átfutva a híreket, nagyon sajnálom, hogy elvették Minkah TD-jét. Szar, hogy egy ilyen egyértelmű dolgot a zebrák szemére bíznak, amikor egy könnyebb esetben sem tudnak jó döntést hozni ilyen sebességnél. A mérkőzés nem ezen múlt volna, de biztos jólesett volna Minkah és Haden lelkének…
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ííígy is lett...Egy nagy előnye van a későbbi meccskezdésnek. Nyugodtan nézhetem a 7 órás meccseket és nem kell idegeskednem, hogy már megint milyen szarok vagyunk...😊Még valami. Ha nagyon szar minden, akkor lefekszel... 😀
Klaci79
Klemó
több mint 3 éve
xtaki
3 442
ohhh, de jo hogy nem maradtam ebren. nem is tudtam, volna, meg kulonben is, mar tudjuk, hogy mi jutott nekunk idenre. vajon leultetik BB-t, vagy vegigszenvedi az evet?
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Miért, ha pánik gombot nyomunk, attól jobb lesz bármi? Ez van…Beni idén levezet, jön egy jó pick, azzal meg megyünk Houstonba, hátha odaadják valahogy Watsont. Nyilván nem könnyű, de jelenleg egy lúzer csapat vagyunk, ezen a pánik gomb sem segít. Vagy Bennek összejön 1 meccsen 2-3 drive-nál több is és akkor nyerünk valamit vagy jön a korai pick. Én néha már élveztem, mondjuk jobb lett volna, ha a 4.kiserleteink alá beraknak egy Benny Hill zenét is 🤣
több mint 3 éve
gabor25
5 144
a lenyeg hogy a chef bacsi azt mondja meg nem kell panikolni. panik gombot nyomni. csak ... szerintem szoval kezdhetunk mar reg 😔.ezzel szemben a szurkolok nagy mertekben az egyik musorban (black and gold zone) megszavaztak a 2-6 os elso nyolc meccses eredmenyt.
juju dobalja a tabletjet s foldoz. nem oromeben.
tj watt meg mondja szegeny hogy jobban kell edzenem videoznom....
ben hat mindenki nezzen tukorbe. de mivel en passzolok/dobom a labdat igy ez foleg rajtam mulik.
chef bacsi aham, nem igy van. mindenkinek ugy kell jatszania, ahogy mostanaban nem tesszuk. ebben mindenki ugyanugy erintett...
sajnalom bent. mert nem az akarat hianyzik. es gaz lehet belatni hogy mar nem megy. es nem sok qb aki akar hall of fame tag is, magatol siman belatta hogy mar nem a regi. es abba is hagyta magatol. favre, brady, ben ..jo van itt kakukktojas is de ok sem lattak be....🧐
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
twitter.com/FungibleDave/status/1444852671911923719?s=09
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ez az INT tökéletes megkoronázása volt ennek a sz.rkupacnak, amit támadás néven pályára küldtünk ma. A ST és D megint elég jó volt, egy közepes O teljesítménnyel ez a meccs meglehetett volna, vagy legalábbis nyilt lett volna a végéig, de ez az alibizés, ez vérlázító..Senkit. Ez egy ilyen dolog - csak elvagyunk kényeztetve.
Tanácstalan vagyok, igazából nem is tudom kit kéne azonnal kirúgni...
Jan
Nézd meg, a többi csapat is átment ezeken az éveken - kivéve ha kurva szerencsés.
Most lesz egy kurva szar évünk, ahol presztízst vesztünk, meg játékosokat, de a rebuildre kell fókuszálni.
Nem baj, hogy most Ben belevezet minket egy top5 pickbe, az nagyobb baj, hogy az idei QB class nem tűnik egetverőnek - de jöttek már ki zsenik úgy, hogy a média leszarta őket, és túlhypeolt emberek is voltak már bustok.
Most viszont nem fog beleférni az idióta reach vagy értelmetlen pick, vagy Colbert, vagy az utódja meg kell, hogy mutassa, hogy képest a draftot játszani/manipulálni.
több mint 3 éve
Ez az INT tökéletes megkoronázása volt ennek a sz.rkupacnak, amit támadás néven pályára küldtünk ma. A ST és D megint elég jó volt, egy közepes O teljesítménnyel ez a meccs meglehetett volna, vagy legalábbis nyilt lett volna a végéig, de ez az alibizés, ez vérlázító..Tanácstalan vagyok, igazából nem is tudom kit kéne azonnal kirúgni...
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Ahogy éreztem. Megjött az, ami egy karrierjét (is) féltő WR-től várható. A D-ből is jön majd nem egy ilyen jelzés majd.JuJu Smith-Schuster, frustrado:
— Danilo Lacalle (@danlacalle) October 3, 2021
"It's a Ben problem"
Isso vai repercutir demais. pic.twitter.com/sEAcZSVwPf
Klaci79
Kettő alkalommal csinálhatott volna TD-t a meccsen JuJu. Szépen elszakadt és nem is egy yardra. Mindkétszer ordas fölé......JuJu contract yearben van. Diszkontot kaptunk tőle, a Steelers az élete, de nyilván neki is bevillant, hogy így jövőre nagyon nehéz lesz szerződést kapnia.
No és választ is kaptunk miért nem dobálgat Ben középre. A lófaszt azért, mert oda koncentrál az ellenfél. Azért, mert már nem tudja odadobni és inkább félve az INT-től messzebb dobja....de azért ez az NFL...egy Kacsát ezért már rég leültették anno Ben sérüléses évében. Ennek így semmi értelme nincs 2x 4. és többször 3. kísérletre LOS közelébe, vagy mögé dobálgatni a lasztit, mert az a tuti.....ez megalázó a csapatnak, és a játékosknak is egyaránt.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
JuJu Smith-Schuster, frustrado:
— Danilo Lacalle (@danlacalle) October 3, 2021
"It's a Ben problem"
Isso vai repercutir demais. pic.twitter.com/sEAcZSVwPf
több mint 3 éve
több mint 3 éve
The Steelers have been out scored 64-6 in the first quarter over the last 11 games. The 6 points came from a Joe Haden Pick 6Megtört az átok!!!
tenorx
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Steelers InactivesNo. 3 QB Dwayne Haskins
No. 11 WR Chase Claypool
No. 25 CB Ahkello Witherspoon
Azért 5.kört adtunk érte, mert általában az 5.körös választásokat csúnyán elbasszuk. Így nem akarunk most meglepetésre jól befektetni egy 5. kört, inkább nem küldjük pályára, hogy biztosan szar érzése legyen az embernek. Inkább nézzük Pierre-t elit elkapókon szenvedni...
No. 45 LB Buddy Johnson
No. 73 DT Carlos Davis
No. 76 OL Chukwuma Okorafor
No. 79 OL Rashaad Coward
Packers Inactives
No. 20 CB Kevin King
No. 51 LB Krys Barnes
No. 54 LB Ladarius Hamilton
No. 74 OL Elgton Jenkins
több mint 3 éve
Spy
2 337
ugye, mié is köll Kerolányába mászkálni, skáutolni?Ezt megnéztem, hozzá se értek, egész meccsen kávézott.
MARATTY OTTHON!
Kenny Pickett
Pittsburgh's senior quarterback continued his assault on the program's record book, even shattering a longstanding mark set by Dan Marino, by throwing for 389 yards and four touchdowns in the Panthers' 52-21 win against Georgia Tech. Pickett's 16-yard scoring pass to give the Panthers a commanding 42-14 lead late in the first half was his 14th in the last three games, breaking the program record for touchdowns in a three-game span set by Marino in 1981. Pickett has been the best quarterback in the ACC — edging ahead of another two talents, Virginia's Brennan Armstrong and North Carolina's Sam Howell — and is a legitimate candidate for the Heisman.
sutianap
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Egy nagy előnye van a későbbi meccskezdésnek. Nyugodtan nézhetem a 7 órás meccseket és nem kell idegeskednem, hogy már megint milyen szarok vagyunk...😊Még valami. Ha nagyon szar minden, akkor lefekszel... 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Egy nagy előnye van a későbbi meccskezdésnek. Nyugodtan nézhetem a 7 órás meccseket és nem kell idegeskednem, hogy már megint milyen szarok vagyunk...😊
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
The Steelers have been out scored 64-6 in the first quarter over the last 11 games. The 6 points came from a Joe Haden Pick 6Klaci79 hoz egy biztató statisztikát, erre jössz te és elrontasz mindent😊
tenorx
Steelers fan
több mint 3 éve
The Steelers have been out scored 64-6 in the first quarter over the last 11 games. The 6 points came from a Joe Haden Pick 6
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Fun fact:Királyság! Ki ne jöjjön egy hír, hogy ez nem igaz akkor, ha a Disney is kiad egy mesefilmet. 😀
Roethlisberger veretlen az első, NFC csapatok elleni mérkőzésein, ha az adott évben Marvel karaktere, a Venom jött a mozikba:
2007-ben 49ers ellen, Spider Man 3
2018-ban Bucs ellen Venom
2021-ben Jön ki az új Venom film
Szívesen 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Na mivel este nem leszek az eredménykövetőben, ezért most kiírom magamból:Ígérem, hogy képvisellek... 😀
- Hova dobod baszod?
- Miből gondolták Tomlinék, hogy ami eddig nem működött, az most fog?
- Ezt nem hiszem el...
- Same old Ebron...
- Juju kemény, mint Ward volt!
- Na ez mitől sárga?
- Hiányzik Tuitt és Alualu, nélkülük nincs nyomás..
- Watt megdolgozik a pénzéért.
- Gratula a Packersnek!
Szokol
több mint 3 éve
Na mivel este nem leszek az eredménykövetőben, ezért most kiírom magamból:- Hova dobod baszod?
- Miből gondolták Tomlinék, hogy ami eddig nem működött, az most fog?
- Ezt nem hiszem el...
- Same old Ebron...
- Juju kemény, mint Ward volt!
- Na ez mitől sárga?
- Hiányzik Tuitt és Alualu, nélkülük nincs nyomás..
- Watt megdolgozik a pénzéért.
- Gratula a Packersnek!
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Fun fact:Roethlisberger veretlen az első, NFC csapatok elleni mérkőzésein, ha az adott évben Marvel karaktere, a Venom jött a mozikba:
2007-ben 49ers ellen, Spider Man 3
2018-ban Bucs ellen Venom
2021-ben Jön ki az új Venom film
Szívesen 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Egyébként a WR corp kapcsán az a vicc, hogy ez a csapat pont abban lenne jo, hogy 10-20 yardra kapjon lasztit. De pont ez a sav, amibe nem dobal Ben. MI viszont hianyzik ebbol a csapatbol a tiszta sebesseg. Nincs speedsterunk, nem kell senkire sem vertikalisan igazan figyelni es bizzositani. Az egy-egy hosszut pedig akkor is 50-50 kore lebet redukalni egy CBvel, ha Ben veletlenul pontodan dob.