Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
KeyG
9 517
Így igen, én csak ezt a mondatot olvastam el. Egyébként én megnéznék egy futni tudó QB-t a Steelersben, Harris-sel egy elit védelemmel ha tudod ölni az órát az big weapon.Mike Tomlin: Ben Roethlisberger 'absolutely' right QB for Steelers' offenseTomlin ezt arra mondta, hogy a jelenlegi QB-k közül Ben-e a legmegfelelőbb....
Remélem még 5 évig. 😀
KeyG
Így azért elég más a mondat jelentése.
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mi ez a NT para? Először egy indiánk szedtünk fel majd Khalil Davist.Davist nem tudtuk felszedni, mert a Colts jobb helyen volt a waiver sorrendben. Róla lemaradtunk.
astroid
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mike Tomlin: Ben Roethlisberger 'absolutely' right QB for Steelers' offenseTomlin ezt arra mondta, hogy a jelenlegi QB-k közül Ben-e a legmegfelelőbb....
Remélem még 5 évig. 😀
KeyG
Így azért elég más a mondat jelentése.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Egészen pontosan ikertesója 😊Carlos tesójaMi ez a NT para? Először egy indiánk szedtünk fel majd Khalil Davist.Na mondjuk benne mocsok nagy a potenciál, de nem az a tipikus Steelers NT alkat.
astroid
Wyatt
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Carlos tesójaMi ez a NT para? Először egy indiánk szedtünk fel majd Khalil Davist.Na mondjuk benne mocsok nagy a potenciál, de nem az a tipikus Steelers NT alkat.
astroid
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Mi ez a NT para? Először egy indiánk szedtünk fel majd Khalil Davist.Na mondjuk benne mocsok nagy a potenciál, de nem az a tipikus Steelers NT alkat.
astroid
több mint 3 éve
astroid
571
Mi ez a NT para? Először egy indiánk szedtünk fel majd Khalil Davist.
több mint 3 éve
steelersdepot.com/2021/10/kozora-the-steelers-defense-has-lost-its-personality/Meg az sem segít, hogy Watt kb az első meccses bokasérülés miatt olyan 70% os és az is marad egész szezonban a legjobb esetben.
Akit érdekel egy mélyebb elemzés. Ez azt feszegeti, hogy elvesztette idénre az (nyomásra és labdszerzésre építő) identitását a D és ezt elemzi DB oldalon. (azzal nem foglalkozik, hogy ha lenne Tuitt és Alualu, akkor más lenne a kép nyilván, de a lentiek akkor is igazak lennének)
A lényeg, hogy azzal, hogy elvesztettük Hiltont és Nelsont, vagyis két emberésben jó CB-t, főleg zónavédekezést játszunk kénytelen kelletlen ÉS ezért is kevesebb a corner blitz, amely növelhetné a nyomást. Azt pedig alapvetésnek veszi (bár nem beszél róla), hogy a front7 önmagában nem tud folyamatos nyomást kiváltani, ami nyilván evidens, hiszen 3-ból kell megcsinálni a 10 yardot és mint láttuk az szinte biztos, hogy lesz olyan elkapó, aki 3-4 másodperc múlva szabadon lesz.
Klemó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Ha benéztek a Jax topikba, ott ki fog derülni, hogy csontra azt tudjuk támadásban, mint Bill Belichickék!Ezer év után tehát utolértük őket! #okosnégerfej
több mint 3 éve
Klemó
5 667
steelersdepot.com/2021/10/kozora-the-steelers-defense-has-lost-its-personality/Akit érdekel egy mélyebb elemzés. Ez azt feszegeti, hogy elvesztette idénre az (nyomásra és labdszerzésre építő) identitását a D és ezt elemzi DB oldalon. (azzal nem foglalkozik, hogy ha lenne Tuitt és Alualu, akkor más lenne a kép nyilván, de a lentiek akkor is igazak lennének)
A lényeg, hogy azzal, hogy elvesztettük Hiltont és Nelsont, vagyis két emberésben jó CB-t, főleg zónavédekezést játszunk kénytelen kelletlen ÉS ezért is kevesebb a corner blitz, amely növelhetné a nyomást. Azt pedig alapvetésnek veszi (bár nem beszél róla), hogy a front7 önmagában nem tud folyamatos nyomást kiváltani, ami nyilván evidens, hiszen 3-ból kell megcsinálni a 10 yardot és mint láttuk az szinte biztos, hogy lesz olyan elkapó, aki 3-4 másodperc múlva szabadon lesz.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Tudom persze, hogy Ben baromi rossz, de nézzétek meg ezt a passzt. Ha lenne egy jó támadófal és tudná segíteni a futójátékot, szerintem még Ben bénázása is beleférne ezzel a védelemmel.Jahát Igen, 1/1 Mayfield lesz nekik majd a problémájuk, ha elindul a CAP hell 2022-től....és onnantól az a kirakós a játék, hogy kit engedhetsz el, kit tartasz meg, hogy a minőség megmaradjon. Régóta nem volt ilyen probléma ott.
We may not have a QB at all, however, I thank god everyday that we didn’t draft this one https://t.co/2iWewp9gE9
— Rell🏝 (@itsblitzburgh) October 4, 2021
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Tudom persze, hogy Ben baromi rossz, de nézzétek meg ezt a passzt. Ha lenne egy jó támadófal és tudná segíteni a futójátékot, szerintem még Ben bénázása is beleférne ezzel a védelemmel.We may not have a QB at all, however, I thank god everyday that we didn’t draft this one https://t.co/2iWewp9gE9
— Rell🏝 (@itsblitzburgh) October 4, 2021
több mint 3 éve
Spy
2 337
Mert fejébe vette, hogy majd ő rutinból hozott gyors döntéseivel segíti a frissen összeállt támadófalát a szezon elején, míg összeszoknak.Abban a lenti játékban nem csak az a szörnyű, hogy Muth üresen van, hanem az, hogy ott pont az a play, hogy ha JuJu-t fogják, akkor Harris a játék, ha pedig túllép rajta a CB, akkor mehet Harrisnek a laszti és még ott is a blokk. No és csakis a meggy a tejszínhabon, hogy közben a másik oldalon Freimuthon sincs ember. Akárhogy is nézegetem tökéletes a playcall.....Hoztuk egy TE-t a második körben. Örültünk, hogy elérhető, mert egy all round TE, ami ritka, akinek azért az elkapás az erőssége. Az előszezonban ő hozott össze két remek TD-t Bennel. Eddig talán egyetlen droppja van. A futásblokkolása az első meccs után egészen pofás. Benen nagy a nyomás, így kézenfekvő, hogy keresse a nagy testű célpontokat.Ráadásul, mint az előbb mellékelt videó is mutatja, teljesen üresre is játssza magát...de mégsem. Tartogatjuk az SB-re, mint a FB játékot 😀
Noshát szóval. Ennek a fenti TE-nek az elmúlt 4 meccsen mindösszesen 11x(!!!!) próbáltuk hajítani a lasztit, ami nem egészen 3-as átlag.
Ezt fejtse meg nekem valaki. Meccsenként kellene 11-12 kísérlet könyörgöm és még az sem lenne baj, ha ebből jönne INT. De az, hogy gyakorlatilag nem keressük passzokkal miközben az irányító se lát és se hall, ÉS talán az egész ligában is ez a trend, hogy ha mást nem, akkor a TE-t találja el az a nyavalyás QB.....azt egész egyszerűen nem fogom fel. De továbbmegyek. Még arra is jó volna, ha többször keresnénk, hogy egy kicsit lazább lenne Harris előtt a box. Mert amit vele is csinálunk, az vágóhíd és semmi más.
Klemó
Klaci79
No erre Ben, nem várja meg azt a tized másodpercet sem, hogy kialakuljon a play, hanem megy a pasz rögtön Harris felé.......miközben a CB úton van Harris felé és szépen JuJu miután megfordul ott szépen 1-2 yardra nincs védő, ahogy meg vagyon rajzolva. Erre szokták az mondani, hogy ezért középsuliban is sárga földig lecseszik az irányítót....de ez az NFL könyörgöm.
Így azért nehéz bármit is írni és hívni, ha Ben előre eldönti kinek fogja dobni......lesz egyébként majd jobb, mert most szerintem az a gond, hogy DJ és JuJu és Harris az, akit néz, bennük bízik. Mire eljutna a gondolata Muthig, már a földön van.
Klemó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Éjszaka néztem, hogy Carr vagy Herbert milyen könnyedén megjátssza az ilyen üres helyzeteket. Persze ok, senki sem tökéletes, de az első drive során mindent szépen csinált Ben, az a passz amit ott megdobott, még 3-4 alkalommal jöhetett volna elő, akár könnyebb szituációban is. De nem...és ez az érthetetlen.Abban a lenti játékban nem csak az a szörnyű, hogy Muth üresen van, hanem az, hogy ott pont az a play, hogy ha JuJu-t fogják, akkor Harris a játék, ha pedig túllép rajta a CB, akkor mehet Harrisnek a laszti és még ott is a blokk. No és csakis a meggy a tejszínhabon, hogy közben a másik oldalon Freimuthon sincs ember. Akárhogy is nézegetem tökéletes a playcall.....Hoztuk egy TE-t a második körben. Örültünk, hogy elérhető, mert egy all round TE, ami ritka, akinek azért az elkapás az erőssége. Az előszezonban ő hozott össze két remek TD-t Bennel. Eddig talán egyetlen droppja van. A futásblokkolása az első meccs után egészen pofás. Benen nagy a nyomás, így kézenfekvő, hogy keresse a nagy testű célpontokat.Ráadásul, mint az előbb mellékelt videó is mutatja, teljesen üresre is játssza magát...de mégsem. Tartogatjuk az SB-re, mint a FB játékot 😀
Noshát szóval. Ennek a fenti TE-nek az elmúlt 4 meccsen mindösszesen 11x(!!!!) próbáltuk hajítani a lasztit, ami nem egészen 3-as átlag.
Ezt fejtse meg nekem valaki. Meccsenként kellene 11-12 kísérlet könyörgöm és még az sem lenne baj, ha ebből jönne INT. De az, hogy gyakorlatilag nem keressük passzokkal miközben az irányító se lát és se hall, ÉS talán az egész ligában is ez a trend, hogy ha mást nem, akkor a TE-t találja el az a nyavalyás QB.....azt egész egyszerűen nem fogom fel. De továbbmegyek. Még arra is jó volna, ha többször keresnénk, hogy egy kicsit lazább lenne Harris előtt a box. Mert amit vele is csinálunk, az vágóhíd és semmi más.
Klemó
Klaci79
No erre Ben, nem várja meg azt a tized másodpercet sem, hogy kialakuljon a play, hanem megy a pasz rögtön Harris felé.......miközben a CB úton van Harris felé és szépen JuJu miután megfordul ott szépen 1-2 yardra nincs védő, ahogy meg vagyon rajzolva. Erre szokták az mondani, hogy ezért középsuliban is sárga földig lecseszik az irányítót....de ez az NFL könyörgöm.
Így azért nehéz bármit is írni és hívni, ha Ben előre eldönti kinek fogja dobni......lesz egyébként majd jobb, mert most szerintem az a gond, hogy DJ és JuJu és Harris az, akit néz, bennük bízik. Mire eljutna a gondolata Muthig, már a földön van.
Klemó
Csak az van, hogy direkt csinálja...idén a draftpozira megyünk. 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Abban a lenti játékban nem csak az a szörnyű, hogy Muth üresen van, hanem az, hogy ott pont az a play, hogy ha JuJu-t fogják, akkor Harris a játék, ha pedig túllép rajta a CB, akkor mehet Harrisnek a laszti és még ott is a blokk. No és csakis a meggy a tejszínhabon, hogy közben a másik oldalon Freimuthon sincs ember. Akárhogy is nézegetem tökéletes a playcall.....Hoztuk egy TE-t a második körben. Örültünk, hogy elérhető, mert egy all round TE, ami ritka, akinek azért az elkapás az erőssége. Az előszezonban ő hozott össze két remek TD-t Bennel. Eddig talán egyetlen droppja van. A futásblokkolása az első meccs után egészen pofás. Benen nagy a nyomás, így kézenfekvő, hogy keresse a nagy testű célpontokat.Ráadásul, mint az előbb mellékelt videó is mutatja, teljesen üresre is játssza magát...de mégsem. Tartogatjuk az SB-re, mint a FB játékot 😀
Klemó
Klaci79
Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Igazából csak egy irányító hiányzik ebből a csapatból. Még ez a támadó fal sem reménytelen. Látszik, hogy az elkapók és a TE is megjátszható , mert bőven üresre tudják magukat játszani. Viszont Ben már sajnos nem alkalmas arra, hogy egy nfl csapatot elirányítson. Kérdés, ohgy mennyi ideig lehet kitartani mellette és a játszatása mellett?
Steelers fan
több mint 3 éve
Spy
2 337
Altatunk. Lejátszuk elébb az 5 veszített meccsünket, aztán a többi döntetlent. A playbook-ot meg majd csak a PO-ban nyitjuk ki Rudinak néhány Dobbs package-el.Hoztuk egy TE-t a második körben. Örültünk, hogy elérhető, mert egy all round TE, ami ritka, akinek azért az elkapás az erőssége. Az előszezonban ő hozott össze két remek TD-t Bennel. Eddig talán egyetlen droppja van. A futásblokkolása az első meccs után egészen pofás. Benen nagy a nyomás, így kézenfekvő, hogy keresse a nagy testű célpontokat.Ráadásul, mint az előbb mellékelt videó is mutatja, teljesen üresre is játssza magát...de mégsem. Tartogatjuk az SB-re, mint a FB játékot 😀
Klemó
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Hoztuk egy TE-t a második körben. Örültünk, hogy elérhető, mert egy all round TE, ami ritka, akinek azért az elkapás az erőssége. Az előszezonban ő hozott össze két remek TD-t Bennel. Eddig talán egyetlen droppja van. A futásblokkolása az első meccs után egészen pofás. Benen nagy a nyomás, így kézenfekvő, hogy keresse a nagy testű célpontokat.Ráadásul, mint az előbb mellékelt videó is mutatja, teljesen üresre is játssza magát...de mégsem. Tartogatjuk az SB-re, mint a FB játékot 😀
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Hoztuk egy TE-t a második körben. Örültünk, hogy elérhető, mert egy all round TE, ami ritka, akinek azért az elkapás az erőssége. Az előszezonban ő hozott össze két remek TD-t Bennel. Eddig talán egyetlen droppja van. A futásblokkolása az első meccs után egészen pofás. Benen nagy a nyomás, így kézenfekvő, hogy keresse a nagy testű célpontokat. Noshát szóval. Ennek a fenti TE-nek az elmúlt 4 meccsen mindösszesen 11x(!!!!) próbáltuk hajítani a lasztit, ami nem egészen 3-as átlag.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nézegetem a felvételeket erről a szörnyű meccsről, de igazából olyan egyszerű hibákat követtünk el, hogy alapjaiból, egy kicsit jobb QB teljesítménnyel, egy kicsit több szerencsével simán nyerhettünk volna a nfc egyik legjobb csapatának otthonában.De valószínűleg ezért nem vagyunk még csak átlagos csapat sem jelenleg, csak egy gyengécske gárda, mert még átlagos szituációkat sem tudunk jól kezelni.
1., Ott volt rögtön JuJu két "gólhelyzete". Nem arról volt szó, hogy Rötyi nem tudta eldobni a labdát, hanem mindkét alkalommal túldobta. Szóval karerő van még, pontosság már sokkal kevésbé. Legalább egyiket megdobja, máris +7 pont a táblán.
2., Ezek az érthetetlen 4. kísérletek. Harris esetében ha Rötyi nem vár a csodára, kicsit balra azonnal ott volt Freiermuth teljesen üresen. Nemcsak első kísérlet lehetett volna, de annál sokkal több.
Just a 3-man rush and Ben spooked into getting ball out quick to Harris on 4th with Freiermuth settled in empty spot in zone to boundary side. #Steelers pic.twitter.com/qDhAxYG48B
— Steelers Depot (@Steelersdepot) October 4, 2021
3., Ez a k. offside! Nagyon bosszantó. Most persze teljesen mindegy, ezen múlik vagy sem W vagy L, mert úgyse érdemeltük volna meg, de Minkah és Haden nagyon megérdemelték volna. Minkah idén elég szar meccseket hozott, de egyszer elkapja a fonalat és baromi jó lesz. Ez biztosan fordulópont lehetett volna.
Összességében ezért nem gondolom, hogy nagyon kapkodnának Pit-ben. Haden is pozitívan nyilatkozik hozzánk képest, meg mindenki csak arról, beszél, hogy lehet még javítani és látják mi a probléma...hát remélem van ebben valami és nem csak a kötelező kincstári optimizmus. Az mindenesetre biztos, hogy képes vagyok nyugodtan, sőt néha hangosan felnevetve figyelni saját támadóink teljesítményét.
több mint 3 éve
thr_buddha
120
Emlékezzünk a szépre:Hihetetlen fura látni ahogy mint egy behemót mozog és fut 😀
My only mission now for the season is to preserve 7’s Legacy. Father Time comes for everyone. Remember the good times.
— Tone Digs (@ToneDigz) October 4, 2021
pic.twitter.com/KV0dv7uPqK
Klaci79
több mint 3 éve
üd a Zuzu Petals Clubba!Az az igazság, hogy már félpályánál elkezdünk szenvedni. Van kb 25 play, ami hívható, abból kell főzni.Ő úgy gondolkodik, hogy 17 mérkőzés van, 3 bukó volt eddig, na bumm. Nekem sem tetszik a játék, de én is csak tippelem, hogy Rudi vagy Haskins ezt jobban tudná csinálni.Miért, ha pánik gombot nyomunk, attól jobb lesz bármi? Ez van…Beni idén levezet, jön egy jó pick, azzal meg megyünk Houstonba, hátha odaadják valahogy Watsont. Nyilván nem könnyű, de jelenleg egy lúzer csapat vagyunk, ezen a pánik gomb sem segít. Vagy Bennek összejön 1 meccsen 2-3 drive-nál több is és akkor nyerünk valamit vagy jön a korai pick. Én néha már élveztem, mondjuk jobb lett volna, ha a 4.kiserleteink alá beraknak egy Benny Hill zenét is 🤣Nem lesz jobb ha panikolunk. De o ezt az eredmenyek es az offense teljesitmenye utan mondta. Hogy nincs itt semmi latnivalo, kerem oszoljanak. Amikor sajnos van.
Klaci79
Es ez nekem azert lenyeges, mert beismerhetne hogy nem jo az off. Es a csapat sem. De nem teszi. Es ezt tudhatja/tudja o is hogy nem igaz. Igy ez szimpla felrevezetes/kamu...
Es attol nem leszunk jobbak, hogy ok 6 meccs ota nem teljesit az offense. De jovo heten picit tobbet eddzunk es jo lesz minden. Es nincs itt semmi gond. Vagy nem kell felni a szezonban nyujtottak lattan...
Egyeni velemeny hogy mondhatna az igazat. 😀 Az megnyugtatobb lenne.
gabor25
Alapvetően nem értem a dolog azon részét, hogy minden meccsen van 2-3-4 tökéletes drive, nem is feltétlen a garbage time-ban. A közte lévő töltelék megmagyarázhatatlan, de bízom benne, hogy jobban értenek ehhez a kinti szakemberek.
Klaci79
Minél több meccset nézek a fordulóból, annál elkeserítőbb, h borzasztó nézni az O-t. Egy Jalen Hurts, egy Daniel Jones, egy Sam Darnold tud HALADNI a pályán, mi nem tudunk. Rájuk lehet írni könnyű játékokat, nálunk heroball megy, nem csoda, h mindenki megsérül majd szezon végére. Nincsenek begyakorolt, egyértelmű játékelemeink, totál esetleges az egész.
Nehéz nézni a meccseinket, de megteszem, csak az a baj, hogy elég gépiesen történik. Nézem a meccset, de nem látom, mert nincs izgalom, nincs érdekesség, nincs egy szikra benne! Szórakozni lehetetlen, szakmailag nézni unalmas és kiábrándító, izgulni nincs miért...inkább kötelességtudat vezet
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Vaspor
83
Egyébként nem tudom, hogy Bent le kellene-e cserélni.Ha Polamalunak, aki legalább azt a megbecsülést érdemelte volna, vagy Harrison, aki dettó és talán még lehetne Sorolni, Benit is lehetne oly szépen kilapatolni. Azért mert qb valaki, kijar neki a teljesítmény utáni értékelés... Obegatnak, hogy a teljesítmény számít, aztán nyafognak, ha tényleg... Nekem Ben semmivel sem különb senkinel, aki a lelket kitette és le se szarták. Ha ez a sport az aktuális formát nézi, akkor nézze, de nézze, mert nekem már nehéz nézni...
Egyrészt csúnya lenne, ha így fejeződne be a karrierje.
Másrészt az is csúnya, ha úgy fejeződik be, hogy ő a liga legrosszabb QB-ja.
Hát nem tudom.
tenorx