Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
habúsúsz is én veled buslok - máramennyiben ez segíccség, de eddigis nagy asztalt tettél le, és "heartofhero" is mindenképpen, akkor is ha idén nem sikeráltNa figyu csak Zolika! Nem kell neked senkitől sem bocsánatot kérned, amiért idén nem szervezed meg az itthoni pink októbert! Légy büszke az eddigiekre, az idei elmaradása miatt pedig egy pillanatig se érezd magad szarul. Ez lehetőség bárkinek, nem kötelesség!Köszi, de picit szarul érzem magam, de egyszerűen nem ment... Igazából ezért vagyok szarul, mert gyenge voltam 😀
Szokol
polamalu
m.youtube.com/watch?v=WTphH3DlHr0
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Na figyu csak Zolika! Nem kell neked senkitől sem bocsánatot kérned, amiért idén nem szervezed meg az itthoni pink októbert! Légy büszke az eddigiekre, az idei elmaradása miatt pedig egy pillanatig se érezd magad szarul. Ez lehetőség bárkinek, nem kötelesség!Köszi, de picit szarul érzem magam, de egyszerűen nem ment... Igazából ezért vagyok szarul, mert gyenge voltam 😀
Szokol
több mint 3 éve
Na figyu csak Zolika! Nem kell neked senkitől sem bocsánatot kérned, amiért idén nem szervezed meg az itthoni pink októbert! Légy büszke az eddigiekre, az idei elmaradása miatt pedig egy pillanatig se érezd magad szarul. Ez lehetőség bárkinek, nem kötelesség!
több mint 3 éve
1986ba kaptunk ki utoljára 3 egymástkövető hazai meccsen, csak mondom...a felejthetetlen Mark Maloneval és a még fantáziadúsabb Bobby Bristerrel
hát Zuzu, csak előkerül az a Tomlin-bőr...
Szerkesztette: sutianap
több mint 3 éve
A nap jóhíre:Steelers defensive end Stephon Tuitt works out during practice Friday at UPMC Rooney Sports Complex. pic.twitter.com/XuU04SnLca
— Matt Freed (@mattfreedpghpg) October 8, 2021
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
A Raiders és a Bengals ellen nem tetszik nekem a pali.Azzal nincs bajom, ahogy a GB DT megveri, aki amúgy is egy kiemelkedő játékos a posztján, de a másik két helyzetben nem a rövid kezei miatt verik át.
Na azon lehetne javítani.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Jogos ez is, de ez tudtuk. Az volt a mondás és ez is látszott a szalagon, hogy nagyon gyors és ezzel kompenzál. Az NFL-ben viszont láthatóan ez a gyorsaság nem elég, illetve fel kell gyorsulnia még jobban, hogy tényleg ő legyen az, aki először üt.Az tetszik azért Green kapcsán, hogy pontosan látja miben kell fejlődnie. Látszik, hogy az a sebesség, amivel a DT-k érkeznek az NFL-ben neki szokatlan. Mindig ő ért elsőnek hozzájuk és ez most nem így van. Ráadásul centerben nagyon nincs is tapasztalata és ez itt fontos, hiszen jobbról, balról is jöhet rögtön az ütés, ellentétben a guard pozival, ahol nyilván a guard és a center közé kellett figyelmet jobban fordítania. Több play ezért is hal meg, mert elképesztő gyorsan ott vannak, és érezhetően Green azt se tudja hol van. Ezt láthatóan videózták is, így ezért duplán nehéz dolga van. Ezt szerintem rendbe fogja tenni, gyakorlás és tapasztalat, rutin majd ezt foltozza. Ami nekem a kételyem az az egész OL kapcsán kétely. A Bull rush-t szinte egyik OL-ünk sem tudja kezelni és különösen ő nem. Ez viszont már a fősulin is a fő nehézsége volt és éppen ezért (is) csúszott ő a 3. körbeRövid a karja. Ha beüt egy hosszúkezű DL, verve van, nem tud ellentartani a rövid karja miatt. Necces, mert a kéz tud(na) tartani, míg a láb összeszedi magát, ha távolságot tud tartani a snap után. Anélkül nagyon nehéz. Ha nem megy, jövőre is OC-t húzunk.
Klemó
Spy
Hozzáteszem rögtön, hogy a lenti felvételen az látszik, hogy a DT jobban tudja mikor indul a labda, mint maga a center szinte. Ezt azért lehet kis trükökkel kezelgetni és egy-két offside után már jobb lesz a helyzet.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Az tetszik azért Green kapcsán, hogy pontosan látja miben kell fejlődnie. Látszik, hogy az a sebesség, amivel a DT-k érkeznek az NFL-ben neki szokatlan. Mindig ő ért elsőnek hozzájuk és ez most nem így van. Ráadásul centerben nagyon nincs is tapasztalata és ez itt fontos, hiszen jobbról, balról is jöhet rögtön az ütés, ellentétben a guard pozival, ahol nyilván a guard és a center közé kellett figyelmet jobban fordítania. Több play ezért is hal meg, mert elképesztő gyorsan ott vannak, és érezhetően Green azt se tudja hol van. Ezt láthatóan videózták is, így ezért duplán nehéz dolga van. Ezt szerintem rendbe fogja tenni, gyakorlás és tapasztalat, rutin majd ezt foltozza. Ami nekem a kételyem az az egész OL kapcsán kétely. A Bull rush-t szinte egyik OL-ünk sem tudja kezelni és különösen ő nem. Ez viszont már a fősulin is a fő nehézsége volt és éppen ezért (is) csúszott ő a 3. körbeRövid a karja. Ha beüt egy hosszúkezű DL, verve van, nem tud ellentartani a rövid karja miatt. Necces, mert a kéz tud(na) tartani, míg a láb összeszedi magát, ha távolságot tud tartani a snap után. Anélkül nagyon nehéz. Ha nem megy, jövőre is OC-t húzunk.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Az tetszik azért Green kapcsán, hogy pontosan látja miben kell fejlődnie. Látszik, hogy az a sebesség, amivel a DT-k érkeznek az NFL-ben neki szokatlan. Mindig ő ért elsőnek hozzájuk és ez most nem így van. Ráadásul centerben nagyon nincs is tapasztalata és ez itt fontos, hiszen jobbról, balról is jöhet rögtön az ütés, ellentétben a guard pozival, ahol nyilván a guard és a center közé kellett figyelmet jobban fordítania. Több play ezért is hal meg, mert elképesztő gyorsan ott vannak, és érezhetően Green azt se tudja hol van. Ezt láthatóan videózták is, így ezért duplán nehéz dolga van. Ezt szerintem rendbe fogja tenni, gyakorlás és tapasztalat, rutin majd ezt foltozza. Ami nekem a kételyem az az egész OL kapcsán kétely. A Bull rush-t szinte egyik OL-ünk sem tudja kezelni és különösen ő nem. Ez viszont már a fősulin is a fő nehézsége volt és éppen ezért (is) csúszott ő a 3. körbe
több mint 3 éve
Ez gonosz volt 😄*Diontae Johnson open deep*
— Justin Wright (@Justin_14P) October 5, 2021
Big Ben: pic.twitter.com/RN69nUpLc3
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Néztem videót a cookie centerünkről.Szerintem nem rossz a srác, vagy inkább igen ígéretesnek tűnt, de hogy mennyire nem hibátlan, azt jól megmutatja ez a 3 jelenet:
Kendrick Green has to start sticking and winning on these down blocks. Issue each of the last three weeks. DT he's responsible for making the tackle (two for a loss, another prevented a big run) in all these clips. #Steelers pic.twitter.com/T0TytUjJ08
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) October 6, 2021
Pedig ott középen baromira kellene a korábbi megbízhatóság.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
2023as 6. Kor Gilmoreert.....mi meg 5. Kort adtunk egy playaert a PSben.....Pénz beszél...nem szándékoztunk rendes fizetést adni.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
2023as 6. Kor Gilmoreert.....mi meg 5. Kort adtunk egy playaert a PSben.....
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
*Diontae Johnson open deep*
— Justin Wright (@Justin_14P) October 5, 2021
Big Ben: pic.twitter.com/RN69nUpLc3
több mint 3 éve
Nekem a Nelson Gilmore Sly trió tetszene 😛 😉 nem is hátul van baja a védelmünknek idén.Te mien izé vagy....még percekig sem lehet eljátszani a Haden-Gilmore gondolattal 😀Stephon Gilmore a zuccán.Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
Spy
tenorx
Klaci79
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Te mien izé vagy....még percekig sem lehet eljátszani a Haden-Gilmore gondolattal 😀Stephon Gilmore a zuccán.Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
Spy
tenorx
több mint 3 éve
twitter.com/bburkeESPN/status/1445718479043190784?t=qv7D5AliEiVDstaoPXve4Q&s=19ezt lehet nézgélni, most hogy Jetsbe vannak elkapók a pályán gyakorlatilag a Texans/Bears szint van meg
ABÉKASEGGEALATT, hahó fisrtpickruningback
Szerkesztette: sutianap
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tudnánk használni CB2 nélkül és távozóban lévő Haden-el, de valóban nem vagyunk jelenleg valami vonzók a piacon, feltételezem. És pízünk senemvan.Stephon Gilmore a zuccán.Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
Spy
tenorx
több mint 3 éve
Stephon Gilmore a zuccán.Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Stephon Gilmore a zuccán.
több mint 3 éve
Egyébként nem tudom, hogy Bent le kellene-e cserélni.Lehet h vmi nyavalyára kap egy kegyelem IR-t.
Egyrészt csúnya lenne, ha így fejeződne be a karrierje.
Másrészt az is csúnya, ha úgy fejeződik be, hogy ő a liga legrosszabb QB-ja.
Hát nem tudom.
tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
gedam
5 908
ne zavarj össze adatokkalNeeee….félek megkérdezni, de azt ugye tudod, hogy ez kb 8 éves kép lehet? 🤣https://t.co/liZkuJXsR9 pic.twitter.com/ZbsoIW0wtx
— Big Cat (@BarstoolBigCat) October 5, 2021
kezd hasonlítani a fekete lovagra
gedam
Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
De örök érvényű 😊 "I still love playing football"Neeee….félek megkérdezni, de azt ugye tudod, hogy ez kb 8 éves kép lehet? 🤣https://t.co/liZkuJXsR9 pic.twitter.com/ZbsoIW0wtx
gedam
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Neeee….félek megkérdezni, de azt ugye tudod, hogy ez kb 8 éves kép lehet? 🤣https://t.co/liZkuJXsR9 pic.twitter.com/ZbsoIW0wtx
gedam
több mint 3 éve
gedam
5 908
https://t.co/liZkuJXsR9 pic.twitter.com/ZbsoIW0wtx
Szerkesztette: gedam