Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Na figyu csak Zolika! Nem kell neked senkitől sem bocsánatot kérned, amiért idén nem szervezed meg az itthoni pink októbert! Légy büszke az eddigiekre, az idei elmaradása miatt pedig egy pillanatig se érezd magad szarul. Ez lehetőség bárkinek, nem kötelesség!
Szokol
Köszi, de picit szarul érzem magam, de egyszerűen nem ment... Igazából ezért vagyok szarul, mert gyenge voltam 😀
polamalu
habúsúsz is én veled buslok - máramennyiben ez segíccség, de eddigis nagy asztalt tettél le, és "heartofhero" is mindenképpen, akkor is ha idén nem sikerált
 m.youtube.com/watch?v=WTphH3DlHr0

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Na figyu csak Zolika! Nem kell neked senkitől sem bocsánatot kérned, amiért idén nem szervezed meg az itthoni pink októbert! Légy büszke az eddigiekre, az idei elmaradása miatt pedig egy pillanatig se érezd magad szarul. Ez lehetőség bárkinek, nem kötelesség!
Szokol
Köszi, de picit szarul érzem magam, de egyszerűen nem ment... Igazából ezért vagyok szarul, mert gyenge voltam 😀
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
1986ba kaptunk ki utoljára 3 egymástkövető hazai meccsen, csak mondom...
a felejthetetlen Mark Maloneval és a még fantáziadúsabb Bobby Bristerrel

hát Zuzu, csak előkerül az a Tomlin-bőr...

Szerkesztette: sutianap

több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
A nap jóhíre:
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A Raiders és a Bengals ellen nem tetszik nekem a pali.
Azzal nincs bajom, ahogy a GB DT megveri, aki amúgy is egy kiemelkedő játékos a posztján, de a másik két helyzetben nem a rövid kezei miatt verik át.
Na azon lehetne javítani.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Az tetszik azért Green kapcsán, hogy pontosan látja miben kell fejlődnie. Látszik, hogy az a sebesség, amivel a DT-k érkeznek az NFL-ben neki szokatlan. Mindig ő ért elsőnek hozzájuk és ez most nem így van. Ráadásul centerben nagyon nincs is tapasztalata és ez itt fontos, hiszen jobbról, balról is jöhet rögtön az ütés, ellentétben a guard pozival, ahol nyilván a guard és a center közé kellett figyelmet jobban fordítania. Több play ezért is hal meg, mert elképesztő gyorsan ott vannak, és érezhetően Green azt se tudja hol van. Ezt láthatóan videózták is, így ezért duplán nehéz dolga van. Ezt szerintem rendbe fogja tenni, gyakorlás és tapasztalat, rutin majd ezt foltozza. Ami nekem a kételyem az az egész OL kapcsán kétely. A Bull rush-t szinte egyik OL-ünk sem tudja kezelni és különösen ő nem. Ez viszont már a fősulin is a fő nehézsége volt és éppen ezért (is) csúszott ő a 3. körbe
Klemó
Rövid a karja. Ha beüt egy hosszúkezű DL, verve van, nem tud ellentartani a rövid karja miatt. Necces, mert a kéz tud(na) tartani, míg a láb összeszedi magát, ha távolságot tud tartani a snap után. Anélkül nagyon nehéz. Ha nem megy, jövőre is OC-t húzunk.
Spy
Jogos ez is, de ez tudtuk. Az volt a mondás és ez is látszott a szalagon, hogy nagyon gyors és ezzel kompenzál. Az NFL-ben viszont láthatóan ez a gyorsaság nem elég, illetve fel kell gyorsulnia még jobban, hogy tényleg ő legyen az, aki először üt.

Hozzáteszem rögtön, hogy a lenti felvételen az látszik, hogy a DT jobban tudja mikor indul a labda, mint maga a center szinte. Ezt azért lehet kis trükökkel kezelgetni és egy-két offside után már jobb lesz a helyzet.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Az tetszik azért Green kapcsán, hogy pontosan látja miben kell fejlődnie. Látszik, hogy az a sebesség, amivel a DT-k érkeznek az NFL-ben neki szokatlan. Mindig ő ért elsőnek hozzájuk és ez most nem így van. Ráadásul centerben nagyon nincs is tapasztalata és ez itt fontos, hiszen jobbról, balról is jöhet rögtön az ütés, ellentétben a guard pozival, ahol nyilván a guard és a center közé kellett figyelmet jobban fordítania. Több play ezért is hal meg, mert elképesztő gyorsan ott vannak, és érezhetően Green azt se tudja hol van. Ezt láthatóan videózták is, így ezért duplán nehéz dolga van. Ezt szerintem rendbe fogja tenni, gyakorlás és tapasztalat, rutin majd ezt foltozza. Ami nekem a kételyem az az egész OL kapcsán kétely. A Bull rush-t szinte egyik OL-ünk sem tudja kezelni és különösen ő nem. Ez viszont már a fősulin is a fő nehézsége volt és éppen ezért (is) csúszott ő a 3. körbe
Klemó
Rövid a karja. Ha beüt egy hosszúkezű DL, verve van, nem tud ellentartani a rövid karja miatt. Necces, mert a kéz tud(na) tartani, míg a láb összeszedi magát, ha távolságot tud tartani a snap után. Anélkül nagyon nehéz. Ha nem megy, jövőre is OC-t húzunk.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Klaci79
Ez gonosz volt 😄
több mint 3 éve
Néztem videót a cookie centerünkről.
Szerintem nem rossz a srác, vagy inkább igen ígéretesnek tűnt, de hogy mennyire nem hibátlan, azt jól megmutatja ez a 3 jelenet:

Pedig ott középen baromira kellene a korábbi megbízhatóság.
több mint 3 éve
2023as 6. Kor Gilmoreert.....mi meg 5. Kort adtunk egy playaert a PSben.....
Klemó
Pénz beszél...nem szándékoztunk rendes fizetést adni.
több mint 3 éve
2023as 6. Kor Gilmoreert.....mi meg 5. Kort adtunk egy playaert a PSben.....
több mint 3 éve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 746 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stephon Gilmore a zuccán.
Spy
Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
tenorx
Te mien izé vagy....még percekig sem lehet eljátszani a Haden-Gilmore gondolattal 😀
Klaci79
Nekem a Nelson Gilmore Sly trió tetszene 😛 😉 nem is hátul van baja a védelmünknek idén.

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Spy
tenorx
Te mien izé vagy....még percekig sem lehet eljátszani a Haden-Gilmore gondolattal 😀
több mint 3 éve
 twitter.com/bburkeESPN/status/1445718479043190784?t=qv7D5AliEiVDstaoPXve4Q&s=19
ezt lehet nézgélni, most hogy Jetsbe vannak elkapók a pályán gyakorlatilag a Texans/Bears szint van meg
ABÉKASEGGEALATT, hahó fisrtpickruningback

Szerkesztette: sutianap

több mint 3 éve
Spy
tenorx
Tudnánk használni CB2 nélkül és távozóban lévő Haden-el, de valóban nem vagyunk jelenleg valami vonzók a piacon, feltételezem. És pízünk senemvan.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Spy
több mint 3 éve
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként nem tudom, hogy Bent le kellene-e cserélni.
Egyrészt csúnya lenne, ha így fejeződne be a karrierje.
Másrészt az is csúnya, ha úgy fejeződik be, hogy ő a liga legrosszabb QB-ja.
Hát nem tudom.
tenorx
Lehet h vmi nyavalyára kap egy kegyelem IR-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
gedam 5 908

kezd hasonlítani a fekete lovagra
gedam
Neeee….félek megkérdezni, de azt ugye tudod, hogy ez kb 8 éves kép lehet? 🤣
Klaci79
ne zavarj össze adatokkal
több mint 3 éve

kezd hasonlítani a fekete lovagra