Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Több TE játék a láthatáron?
Úgy tűnik Witherspoon-ra kidobtunk egy 5. körös picket!
Claypool és Washington jó lenne ha holnap tudna edzeni. Nélkülük 1 db potens WR marad, az bizony baszott kevés lesz bárki ellen.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem tudom mi történt pontosan, de ma reggel elhunyt Rayme Olsavsky, Jerry Olsavsky felesége és 3 gyermekük anyukája. RIP
több mint 3 éve
Spy
2 337
Bocs, nem jártam erre.Ezt kitudnád fejteni? Kit kukázott ki aki oda illik?Nagy összegben merek fogadni, hogy Newton sohasem lesz PIT játékos (JINX). Neki már lefőtt a kávé elég durván. Én azért többet nézek ki Mike ból mint amik itt elhangzanak. Új GM biztosan lesz hamarosan hiszen Colbert többször nyilatkozta, hogy year to year dönt marad e de abban egészen biztos vagyok, hogy Tomlinnak nagy beleszólása lesz az új GM személyébe én inkább arra leszek kíváncsi, ha netán új GM lesz a koordinátorokkal mi lesz.Jelenleg Colbert épp kukázza a Canada-type offense játékosokat,
Razi
Spy
Razi
Szóval neveket ne várj tőlem, mert nem tudom, melyik játékos kinek a kívánságlistájáról érkezett, de februárban nyilatkozott a témában így Colbert, miszerint eltart 1-2-3 FA+Draftig, mire a Canada type offense sémához megtalálják a megfelelő offense játékoskat. A kukázást itt értsd csapatépítésnek, talán én fogalmaztam slendrián módon. De az idei Draft és FA már erről szólhatott.
Canada szereti a pre-snap motion-ökkel sarkukra állítani a védőket, az utolsó pillanatban formációkat váltani, oldalt váltani, spread-ből bunch-ba váltani és vissza, ezt tudtjuk.
Most a héten láttuk pl. DanMoore-t 3-4yardra Chucks külső vállától blokkolni Najee külső futásnál, szóval szereti keverni a kártyákat, játékosokat.
Valamint nem egy-egy jól megrajzolt és tökéletesen kivitelezett playben gondolkodik, mint mi nézők, hanem HS és College mintához még jobban kötődve, összekapcsolt playeket futtat, ami sokszor eredeményez a mi szemünkben egy WTF playhívást.
Teszi ezt meccsen belül is, és szezonon belül is.
(Nem csak ő, mindenki. A Bills ellen Sutton is mondta, hogy 4 and short nál a TFL-nél látták, hogy ugyanabból a formációból már kettő verziót láttak, akkor a harmadikra számított és így nem foglalkozott a QB-val sem a FB-el, ment a RB-vel, meg is lett)
Értem ez alatt, hogy futtat playeket, ahol csak videóra akar tenni bizonyos felállásokat és abból playeket, hogy aztán a következő meccsen, vagy a szezon során valamikor a videóból készülő Def-el szemben ugyanabból a felállásból egy nagy play-t hívhasson, ha a Def alignment megengedi. Ilyenkor vakargatjuk a fejünket, hogy itt mire gondolhatott a költő...
Teszi ugyanezt meccsen belül is, ezt viszont szinte állandóan, hogy ugyanabból a felállásból játszat különböző playeket. Valamint én magam is láttam olyan HS/College playbook-ot, ahol le volt írva konkrétan hogy xy, vy, xz és vx playek összekapcsolódnak, ha ez így végződik, akkor ez, ha úgy akkor az kéne, hogy jöjjön. R-GO az egyik play-re adott Def válaszból adódik a második és abból a harmadik playhívás, amiből nagy play-t remél az OC.
Mindehhez egy dolog kell: sokoldalú játékosok. WR-ek akiket lehet keverni, minden poszton jól játszanak, HB, akit lehet FB/RB/TE-ként használni, RB, aki tud elkapni, útvonalat futni, blokkolni hátul, blokolni fal szélén és tud futni is.
OL, akik szintén nem csak power-t és blockdown-t tudnak, nincsenek elveszve húzásnál, vagy ha idegen helyen kell felállnia, idegen irányba indulnia, fontosabb a konstans technikai fölénynél, vagy fizikai dominanciánál az alkalmazkodó képesség,
TE-knek fel kell tudnia állni mindenhol, jól kell tudnia mindent is, mint Muth, de nem feltétlenül athletic freak-kell hanem biztos kezű, relative jól blokkoló, zónákba okosan becsücsülő, biztos kezű játékosok. Lásd HB.
És hát a QB, de ezt ugye már ragoztuk itt eleget. Lábmunka, belső óra, post snap read-ek, nyomás érzékelés, zseb-presence stb.
Nem tudni, nem lesz-e ez sok nekünk az NFL-ben, mert jól hangzik,tudhat működni, de valami baráti sémával kell folytatni ha esetleg Canada fut 2-3
jó szezont és elviszik valahova HC-nak. Jó lenne ebben az esetben nem újra lecserélni a csapatot, ha most bevallottan más fajta Offense-t építünk.
Nem túl szerencsés ez az év így Ben-el, de érthető, még egy Draft+FA után még közelebb leszünk a Canada type-hoz, QB-ban, falban és addigra felépül (vagy meghal) Harris, akit biztos, hogy nem húztunk volna ki Canada effect nélkül.
Pl. Javonte Williams-t mindenki Steelers-type backnek gondolta Draft előtt, inkább mint Harrist. Egy-két éve így is lett volna. McFarland vagy Samuels pl. nála jobban passzol mint Ballage, vagy Snell ilyen szempontból.
Amúgy egy RB2 nagyon kéne, mert Snell 4minute offense RB, beugrani nem tud, az ő fejének be kell melegednie a meccsbe.
De itt a link februárból, megtaláltam, konkrétum azért nincs ebben sem 😊:
steelersdepot.com/2021/02/kevin-colbert-admits-bringing-in-matt-canada-players-for-new-offense-will-take-time/
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Úgy tűnik Witherspoon-ra kidobtunk egy 5. körös picket!
Claypool és Washington jó lenne ha holnap tudna edzeni. Nélkülük 1 db potens WR marad, az bizony baszott kevés lesz bárki ellen.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
triblive.com/sports/report-mike-tomlin-doesnt-want-to-start-over-with-a-rookie-quarterback-after-ben-roethlisberger-so-is-aaron-rodgers-a-fit/tomlin nem szeretne ben utani idoben rookie qb val ujrakezdeni/folytatni...?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Green, Moore, Freiermuth, Harris draftról. Korábbról Claypool és DJ biztos jó ebbe a fluktuáló rendszerbe, Juju viszont túl lomha és statikus hozzá.Ezt kitudnád fejteni? Kit kukázott ki aki oda illik?Nagy összegben merek fogadni, hogy Newton sohasem lesz PIT játékos (JINX). Neki már lefőtt a kávé elég durván. Én azért többet nézek ki Mike ból mint amik itt elhangzanak. Új GM biztosan lesz hamarosan hiszen Colbert többször nyilatkozta, hogy year to year dönt marad e de abban egészen biztos vagyok, hogy Tomlinnak nagy beleszólása lesz az új GM személyébe én inkább arra leszek kíváncsi, ha netán új GM lesz a koordinátorokkal mi lesz.Jelenleg Colbert épp kukázza a Canada-type offense játékosokat,
Razi
Spy
Razi
Turner helyett kellene egy durván erőteljesebb OG, Okorafor helyett egy fordulékonyabb, de erős, bullrush ellen hatékony OT, azt mehet a menet. Nekem egy wideout elkapó elférne még majd, aki jó a vonalon kívül, de slotba is rakható. Keenan Allen v Stefon Diggs klónt elviselnék, aki jó routefutó.
több mint 3 éve
Remélem visszajön! At the @JuJuFoundation Luau on Monday night, @TeamJuJu delivered a message to his family, friends and teammates in attendance. pic.twitter.com/sbRAIHU2Y8
— Pittsburgh Steelers (@steelers) October 14, 2021
több mint 3 éve
Ezt kitudnád fejteni? Kit kukázott ki aki oda illik?Nagy összegben merek fogadni, hogy Newton sohasem lesz PIT játékos (JINX). Neki már lefőtt a kávé elég durván. Én azért többet nézek ki Mike ból mint amik itt elhangzanak. Új GM biztosan lesz hamarosan hiszen Colbert többször nyilatkozta, hogy year to year dönt marad e de abban egészen biztos vagyok, hogy Tomlinnak nagy beleszólása lesz az új GM személyébe én inkább arra leszek kíváncsi, ha netán új GM lesz a koordinátorokkal mi lesz.Jelenleg Colbert épp kukázza a Canada-type offense játékosokat,
Razi
Spy
több mint 3 éve
Olvastam lentebb, koszi. ☺Írtam feljebb róla, csak nem jött meg az értesítésed. BocsEgy Derek Carr helykozi jarat az lesz-e feletek, mit gondolsz? Ha az uj rezsim elhajtja.Lehetsz kisdobbs-os a Rodgers expressenÉn felugrottam erre a wagonra mégha csak álmaiban is kel életre max😊Dobbs hív majd Rodgersnek rakétákatDobbs olyan mint az Üvegtestű Lefty. Látjuk most TB-nek hívja a játékokat.....Én azért egyiket sem nézném sokkal többet mint eddig. Egyik sem FR matéria kb. annyira lenne veszett fejsze nyele mint most BB. Rudi mobilis mint az eiffel torony Haskins meg kozisztens mint BB. Dobbs meg lehet, hogy baromi okos csak egyik lehetőségével sem tudott élni amit eddig kapott ez meg sokat sejtet.Akkor zörgessük azt a harasztot:Rendben vagyunk. Rudi, Haskins, Dobbs pont mind veterán.
steelersdepot.com/2021/10/glazer-on-rodgers-to-steelers-possibility-tomlin-doesnt-want-a-rookie-qb-after-roethlisberger/
Razi
Spy
Razi
polamalu
Willie Parker
Razi
Willie Parker
RedFive
Willie Parker
Azert meg latom Carr-ban a fantaziat, meg az is lehet h megszokna itt. 👍
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Írtam feljebb róla, csak nem jött meg az értesítésed. BocsEgy Derek Carr helykozi jarat az lesz-e feletek, mit gondolsz? Ha az uj rezsim elhajtja.Lehetsz kisdobbs-os a Rodgers expressenÉn felugrottam erre a wagonra mégha csak álmaiban is kel életre max😊Dobbs hív majd Rodgersnek rakétákatDobbs olyan mint az Üvegtestű Lefty. Látjuk most TB-nek hívja a játékokat.....Én azért egyiket sem nézném sokkal többet mint eddig. Egyik sem FR matéria kb. annyira lenne veszett fejsze nyele mint most BB. Rudi mobilis mint az eiffel torony Haskins meg kozisztens mint BB. Dobbs meg lehet, hogy baromi okos csak egyik lehetőségével sem tudott élni amit eddig kapott ez meg sokat sejtet.Akkor zörgessük azt a harasztot:Rendben vagyunk. Rudi, Haskins, Dobbs pont mind veterán.
steelersdepot.com/2021/10/glazer-on-rodgers-to-steelers-possibility-tomlin-doesnt-want-a-rookie-qb-after-roethlisberger/
Razi
Spy
Razi
polamalu
Willie Parker
Razi
Willie Parker
RedFive
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nagy összegben merek fogadni, hogy Newton sohasem lesz PIT játékos (JINX). Neki már lefőtt a kávé elég durván. Én azért többet nézek ki Mike ból mint amik itt elhangzanak. Új GM biztosan lesz hamarosan hiszen Colbert többször nyilatkozta, hogy year to year dönt marad e de abban egészen biztos vagyok, hogy Tomlinnak nagy beleszólása lesz az új GM személyébe én inkább arra leszek kíváncsi, ha netán új GM lesz a koordinátorokkal mi lesz.Jelenleg Colbert épp kukázza a Canada-type offense játékosokat, és tavasszal nyilatkozott róla, hogy ez nem egy éves termés lesz, szóval itt szerintem fordított a szitu, ez Tomlin-on múlik, nem a GM-en. Bár tudjuk, nálunk minden mindenkinek a kézfeltartásán is múlik. Mernagybolodogcsaládmegminden.
Razi
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Nagy összegben merek fogadni, hogy Newton sohasem lesz PIT játékos (JINX). Neki már lefőtt a kávé elég durván. Én azért többet nézek ki Mike ból mint amik itt elhangzanak. Új GM biztosan lesz hamarosan hiszen Colbert többször nyilatkozta, hogy year to year dönt marad e de abban egészen biztos vagyok, hogy Tomlinnak nagy beleszólása lesz az új GM személyébe én inkább arra leszek kíváncsi, ha netán új GM lesz a koordinátorokkal mi lesz.Kíváncsi leszek, hogy megvigasztaljuk-e majd Omar Khan-t
Razi
steelersdepot.com/2021/01/madden-omar-khan-not-happy-after-being-informed-he-wont-succeed-kevin-colbert/
több mint 3 éve
Nagy összegben merek fogadni, hogy Newton sohasem lesz PIT játékos (JINX). Neki már lefőtt a kávé elég durván. Én azért többet nézek ki Mike ból mint amik itt elhangzanak. Új GM biztosan lesz hamarosan hiszen Colbert többször nyilatkozta, hogy year to year dönt marad e de abban egészen biztos vagyok, hogy Tomlinnak nagy beleszólása lesz az új GM személyébe én inkább arra leszek kíváncsi, ha netán új GM lesz a koordinátorokkal mi lesz.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Fitzmagic nem ér 1MM-t sem két meccsre. Watson helyett Mills-t akartatok írni. Félek, hogy Tomlinés az új GM nekikeseredik egy Newton-nak és egy Drama Queen-t lecserélünk egy másikra. de nem akarom ezt végiggondolni. Egyébként mindegy ki lesz a Qb, passzoljon az Offense-be, legyen előtte fal, meg mellette futójáték.
A D nekem fontosabb, de ez már lerágott csont.
Tomlin-ra lennék kíváncsi, hogy hogyan képzeli el a karrierje második felét. Új GM-el új csapatot akar SB-ig vinni és maradni itt amíg meg nem unja, vagy van még valami neki a bakancslistán azon kívül, hogy fifty-fifty, vagy afeletti szezonokat pakolgasson egymásra igazából előrelépés esélye nélkül?
Mondjuk nem tudom mi lehet ilyen, pl. valakivel együtt akar dolgozni, vagy van egy számára ikonikus csapat, ahol szeretne HC lenni, más előrelépést még magán célokat tekintve sem tudok elképzelni, ami kimozdíthatná gy PIT HC pozícióból.
Esetleg, ha az új GM-el vagy ArtZwei-el megromlana a viszony. Nem olyan arrogáns, hogy kicsinálják mint Grudent, kirakni sem fogják, hacsak nem áll neki drogozni, nőzni a játékosaival együtt.
Viszont még nem idős annyira, hogy ne akarhatna új fejezetet az életében, amit nem tudok elképzelni mi lehet, hacsak nem húz egy Cowher-t idővel és vonul vissza unkázni, de az is messze van még.
Szóval őt nem tudom elképzelni, hogy kimozdítaná valami innen, viszont azt sem, hogy ezt akarná csinálni mondjuk még 10évig ugyanígy.
De ő valóban nem egy QB suttogó és szerintem ilyen embere sincs, Canada sem az.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Egy jó Fitzmagic bridge-QB-nak, hm? Egy millióért eldobálgatna és lehetne építeni a D-t. Pennsylvania-ban még talán nem is szült az asszony, mindenkinek tiszta haszon! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Az én részemről egy mozgékony irányító kell ehhez a támadófalhoz és eleve Canada sémájához.Írtam többször, hogy látszik az, hogy a fal nyit menekülő útvonalat a QB-nak, csak Ben ezt nem használja ki. Szerintem amúgy a runblock is egyre jobb, többször van, hogy elhúzzák egy oldalra a DL-t, így Harris kivághat, aki szintén jobban érzi, hogy mikor kell megiramodni, s mikor várakozni picit.
Tomlinból én nem nézem ki, hogy kineveltet egy újoncot (nincs meg a skillje), egy rookie-nak nagyon magabiztosnak és önjárónak kell lennie, ha itt kezdeni akar.
Haskins-t mindenképpen ki kellene próbálni 2-3 meccsen, mert lehet, hogy egy elásott kincs, akit félreneveltek, de erre kb 5% esély van. Viszont ha bejön, akkor bridge QB-nak még elmegy.
Rudolph képességei szerintem sokkal rosszabbak, ő elmenedzselget meccseket, de komoly célokhoz túlságosan óvatos, kockázatkerülő, ami egy önerőből haladni képtelen O-nál satu.
A legkézenfekvőbb nyilván Wilson vagy Watson lenne, csak Russ szerintem egy csili-vilibb helyre akar menni, egy nagy piacra, ahol a neje ragyoghat, DW ügyei pedig nem kompatibilisek Rooney elveivel (amit lehet, hogy egy szupersztárért felad majd). Az áruk mindenképpen borsos lesz, szerintem a mi keretünkben túl sok lyuk van és lesz a közeljövőben ahhoz, hogy elbombázzunk első és jövő évi korai köröket.
A másik megoldás az ilyen köztes irányítók, mint Tannehill, Darnold és Wentz voltak, akikben van tehetség, van potenciál, csak rossz környezetben voltak, maguk alá kerültek egy bonyolult környezetben, önbizalmat vesztettek vagy egyenesen félrenevelték őket.
Én most Daniel Jones-t látom hasonlónak, csak ő meg idén nagyon összekapta magát, ezért lehet, hogy a Giants ad neki új szerződést. Ő szerintem jobban elkaristolna a rendszerünkben, mint BB. Kérdés, hogy a NYG milyen irányban halad, mennyire robbantják a stábot (OC biztos megy, HC és GM kérdéses).
Az én másik megoldásom Minshew lett volna az elmúlt piacon, ő olcsó és van annyira jó, hogy playoffig egy erős védelemmel elmenj vele, legalábbis meccset nem fog neked eldobni, a győzelmi esélyt megadja. Attól függetlenül, hogy hosszútávra nem alkalmas, max 1-2 év, ami nekünk pont jó lenne.
Különben érdekes lehet még, hogy a Miami mit lép Tua-val, vele szerintem Canada tudna alkotni.
Derek Carr lehetne érdekes, de félek, hogy ő egy one trick pony, akinek Gruden rendszere minden szempontból tökéletes volt (kb négy év alatt tudták neki megadni a komfortot), és ha ebből kimozdítod, akkor összeesik.
Rodgers csak egy álom marad, annyi pénzünk sose lesz.
több mint 3 éve
Azt nem hinném, hogy nem tervez a csapattal.Én is ezt tenném logikusan. van egy egész jó roster 1-1 kiemelkedően jó játékossal. Te most ezeket kvázi elpazarolnád egy rookie QB val aki vagy beválik vagy nem vagy szereznél valaki olyat akiről már tudod mit tud és netán még system fit is. Számomra ez nem lenne kérdés.
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Lathatolag tomlin nem akarja elengedni a szezont es tankolni. akkor meg a korai qb draft nem lehetseges. Igy marad a veteran igazolasa, lesz is ra valami penz 2021-ben. Az is lehetseges, hogy Tomlin nem tervez mar hosszu evekig a csapattal ezert nincs ideje QB-t epiteni.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Szerintem azzal nincs gond, hogy jövőre "belahallgatunk" abba a témába, hogy melyik veterán QB mozgatható és mennyiért. Hülyék lennénk, ha nem így tennénk. Más kérdés lépünk-e, de ez most egy ilyen "világ" lesz. A CAP oldalon 2021-től szépen rendeződni fogunk és így nem is lenne lehetetlen valakit megfizetni. De nyilván kérdés ehhez az OL. Mert annak semmi értelme, hogy nem tudjuk érdemben megvédeni és nem is tudnánk ezt az egységet érdemben erősíteni.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Azért az, hogy nem kezd cookie QB nálunk és az, hogy nem húzunk az első körben, messze nem ugyanaz a kávéház.Csak egy első körünk lesz jelen állás szerint, szóval "tele" biztosan nem fogjuk. Csak Alualu alatt rezeg a léc, hogy akarni fog-e, Tuitt minden évben tol egy komoly out-ot, és most fejben sincs rendben. Heyward meg még játszhat pár évet "odefent" és amilyen fizikuma van, lehet, fog is, de mögöttük jobban örülnék, ha Hangostej mellett lenne egy fiatal, aki 1-2év múlva átveheti a kezdőt addig meg biztosítja a rotációt, ami egy bukdácsoló offense mellett kiemelten fontos lesz.
Simán elképzelhető, hogy kezd Rudi, esetleg kezd Haskins és mögé hoznak valakit, aki tanulhat 1-2 évet.
Egyébként ha a támadófal tud fejlődni tovább, persze ez nem ennyire egyszerű, akkor egészen jól néz ki. 3-an hosszú rookie szerződéssel, Okorafor a kutyának nem fog kelleni az eddigi teljesítményével és Banner is szerződés alatt.
Védőfalban tényleg lehetnek gondok, de Tuitt azért még fiatalabb, mint DeCastro, nem is szoktunk minden évben beszopni egy ilyen sérülést.
Elkezdett múlt héten edzeni, reméljük pár hét és visszatér. Heyward meg még abszolút nem öreg, a sérülés persze mindenkinél benne van és az sem várható, hogy egy Heyward-Tuitt-Alualu kezdő mögé telerakd a DL korai prospectekkel.
Klaci79
Ráadásul DL-ban jó a szemünk, jó a fejlesztésünk, ide megéri tehetségre áldozni ellentétben pl. QB-val vagy DB-vel. (Ziggy Hood-al most nem foglalkozom 😊 )
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Azért az, hogy nem kezd cookie QB nálunk és az, hogy nem húzunk az első körben, messze nem ugyanaz a kávéház. Simán elképzelhető, hogy kezd Rudi, esetleg kezd Haskins és mögé hoznak valakit, aki tanulhat 1-2 évet.
Egyébként ha a támadófal tud fejlődni tovább, persze ez nem ennyire egyszerű, akkor egészen jól néz ki. 3-an hosszú rookie szerződéssel, Okorafor a kutyának nem fog kelleni az eddigi teljesítményével és Banner is szerződés alatt.
Védőfalban tényleg lehetnek gondok, de Tuitt azért még fiatalabb, mint DeCastro, nem is szoktunk minden évben beszopni egy ilyen sérülést.
Elkezdett múlt héten edzeni, reméljük pár hét és visszatér. Heyward meg még abszolút nem öreg, a sérülés persze mindenkinél benne van és az sem várható, hogy egy Heyward-Tuitt-Alualu kezdő mögé telerakd a DL korai prospectekkel.
több mint 3 éve
Spy
2 337
I’m backkkkkkkkk 😏
— Shakur Brown (@shackspeare29) October 11, 2021
Brown suttogja, lehet újra látjuk PS-en. Gondolom, Glibert távozása után.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Hjakéremszépen Frencsájz matéria nem jön minden dekádban a Steelers (és egyéb csapatok) életében, ehhez is tessék hozzászokni. Arról szerintem első körben ne beszéljünk se veterán, se újonc esetén. Szerintem az idei szezon után annak is örülni fogunk, ha a rendszer és a QB fit lesz egymáshoz viszonyítva bármelyik szinten. Erre van reális esély bárkivel. (De ezt is el tudjuk szúrni azé)Én azért egyiket sem nézném sokkal többet mint eddig. Egyik sem FR matéria kb. annyira lenne veszett fejsze nyele mint most BB. Rudi mobilis mint az eiffel torony Haskins meg kozisztens mint BB. Dobbs meg lehet, hogy baromi okos csak egyik lehetőségével sem tudott élni amit eddig kapott ez meg sokat sejtet.Akkor zörgessük azt a harasztot:Rendben vagyunk. Rudi, Haskins, Dobbs pont mind veterán.
Razi
Spy
Razi
Nekem mindegy ki lesz a QB jövőre. én DL picket szeretnék, és oda akarok konzisztenciát. Az offense-t elnézegetem idén is, elnézegetem majd jövőre is. Ha szétesik a D-fal, -ami idén is kinéz- egy NT mínuszban vagyunk, Tuitt húz egy DeCastro-t egy Heyward sérülésre leszünk a nézhetetlen meccsektől. No ha a front 7 szétesik, azt már nehezen fogom nézni.
BTW én bírtam Lefty-t, nagy szíve volt, amiből egyre kevesebbet látni a pályán manapság. Ahogy Csárlinak is. Sosem felejtem el, ahogy sírt a megnyert BAL meccs után.
És igen, Tomlin Rookie QB-t max. preseasonban kezdet.
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Carr egy Tannehill v2 de mondhatnám Goffot vagy Dalton t is.Thx but no thx.Egy Derek Carr helykozi jarat az lesz-e feletek, mit gondolsz? Ha az uj rezsim elhajtja.Lehetsz kisdobbs-os a Rodgers expressenÉn felugrottam erre a wagonra mégha csak álmaiban is kel életre max😊Dobbs hív majd Rodgersnek rakétákatDobbs olyan mint az Üvegtestű Lefty. Látjuk most TB-nek hívja a játékokat.....Én azért egyiket sem nézném sokkal többet mint eddig. Egyik sem FR matéria kb. annyira lenne veszett fejsze nyele mint most BB. Rudi mobilis mint az eiffel torony Haskins meg kozisztens mint BB. Dobbs meg lehet, hogy baromi okos csak egyik lehetőségével sem tudott élni amit eddig kapott ez meg sokat sejtet.Akkor zörgessük azt a harasztot:Rendben vagyunk. Rudi, Haskins, Dobbs pont mind veterán.
Razi
Spy
Razi
polamalu
Willie Parker
Razi
Willie Parker
RedFive