Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Jah és volt "civil a pályán jelenet is

Spy
Nem volt ott James Harrison, hogy rendet tegyen
astroid
Ott volt , csak a vip páholyban a többi legendánk között.

Steelers fan
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571

Spy
Nem volt ott James Harrison, hogy rendet tegyen
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szerencs, hogy melóban néztem. Itthon sajnáltam volna rá az időt, de ez a jelenet a szilveszteri összeállításba is beférne:

Klaci79
Még jó h Ben pontos, direkt megszégyenítette 😄
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Szerencs, hogy melóban néztem. Itthon sajnáltam volna rá az időt, de ez a jelenet a szilveszteri összeállításba is beférne:
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
A mai mélyelemzést a Seahawks topikban találjátok
Willie Parker
aggy linket

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
A mai mélyelemzést a Seahawks topikban találjátok
több mint 3 éve

Ezt mentsük el, mert többet ilyen nem lesz, hogy PO helyen legyünk...
több mint 3 éve
Valamiért nem szeretjük ezt a középső részt a védelem mögött, a LB sor és a safety-k előtt...

Klaci79
Big Benjamin az erőszakolós ügye óta nem szereti a nagy lyukakat, na.
több mint 3 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 127
Valamiért nem szeretjük ezt a középső részt a védelem mögött, a LB sor és a safety-k előtt...

Klaci79
Majd az SB-n csak oda dobál BB. Ez az altatás. 😀
több mint 3 éve

Klaci79
Persze, hogy nem. Itt van a legnagyobb esély az INT-re. Védőfal, LB sor, CB-k, safetyk felett és elé kell dobni, de nyilván ez neked sem meglepetés. Egy inkonzisztens QB-nak ez a legnagyobb veszélye és ezért toppan meg az O a meccsek végére nyilván, Ben fáradásával is teljesen egyenesen arányban és sokszor Ben statisztikája ezért néz ki jobban, mint az O egésze maga.
Klemó
Tudod mit mondok, leszarnám ha nem használjuk ezt a területet, ha a többit úgy használnánk ahogy kell. 5-6 vagy 10 yard előre és kifordul, jön a labda FD. De nem...mi a snap után 1 mp-el dobjuk meg a checkdown labdát jobbra-balra, amivel 2-3 yardot is nehéz haladni. Pedig amikor a RB-et pl csak vészmegoldásnak használja Ben (meccsenként 2 alkalom) akkor egész pofás dolgok jönnek ki. De így csak vicc...
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 666

Klaci79
Persze, hogy nem. Itt van a legnagyobb esély az INT-re. Védőfal, LB sor, CB-k, safetyk felett és elé kell dobni, de nyilván ez neked sem meglepetés. Egy inkonzisztens QB-nak ez a legnagyobb veszélye és ezért toppan meg az O a meccsek végére nyilván, Ben fáradásával is teljesen egyenesen arányban és sokszor Ben statisztikája ezért néz ki jobban, mint az O egésze maga.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Gálameccs főműsoridőben, győzelmi sorozat. Há mi kell még? 😀
Szokol
Nomi....Ebron TTTTTTDDDDDDD.... 😀
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Gálameccs főműsoridőben, győzelmi sorozat. Há mi kell még? 😀

Szerkesztette: Szokol
több mint 3 éve
Még a meccsről. Brutálisan hiányzik Tuitt és Alualu ebből a DL-ből. Ha ők vannak, akkor nem lett volna gond a futásoknál. Így Bush és Schobert nagyon gyenge futás elleni teljesítményével és a miss tackle machine SEC-kel nem is lehetett más a kimenet, mint az, hogy szétfutnak bennünket. Vagyis az egyetlen fegyverrel is megvernek bennünket amiük van.

De ami igazán így visszanézve felhárborító volt, az a rendes játékidő vége. Az, hogy 20 másodperc alatt bármilyen elkapó lasztit tud kapni az oldalvonal mellett ÚGY, hogy közelében nincs játékos (MetCalf) az nem a felháborító, hanem a WTF kategória volt. Persze az izomagyú ezt majdnem elrontotta így is.
Klemó
DL-ben egyetértünk. Nálam hosszútvávon mindkettő elérhetősége kérdéses, de ezt már kiveséztük múlt héten. A futásra szemmel láthatóan nem sikerült felkészülni csak a WR1 duóra. Így is lett.

A csoportmeccsek mindig szenvedősek, akkor is ha rosszak, akkor is ha jók vagyunk. Őket lerángatjuk magunk mellé a mocsárba és a rutinunkkal lebirkózzuk őket, ha tudjuk. Ahogy velünk is azok az ellenfeleink, akik ellen esélyesek vagyunk.

De valóban jobb szenvedve nyerni, mint szenvedve kikapni. Ráadásul Boz nálam van Fantasy-ban. Sajnos Claypool is.
Spy
Tuitt miért lett leírva hosszútávra? Volt egy kisebb műtét sajnos kicsit hosszabb rehabbal, de már elkezdett edzeni. Ha a család miatt lenne akkor el sem jött volna, vagy van valami új infó?
astroid
Nem, nincs semmi konkrét. Csak nekem van ilyen érzésem vele kapcsolatban. Furcsa volt ez a köd körülötte. Eddig sem volt az elérhetőség mintaképe, nagyon jó, amikor egészséges, de ez nem volt túl gyakori. Nem tudom, milyen állapotban van mentálisan, nekem benne van hogy húz egy Worilds-ot, vagy Mendenhall-t.

Nem támasztja alá semmi konkrétum, és ne is legyen igazam kop-kop. De én szívesen vennék egy fiatal csikót a kezdők mögé. Nem tudni persze, Hangostej mire viszi, egyelőre meglepően sokat szerepel a rotációban, de ez gondolom, Tuitt, Davis effekt.
De számomra ez a legfontosabb poszt a csapatban.
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Még a meccsről. Brutálisan hiányzik Tuitt és Alualu ebből a DL-ből. Ha ők vannak, akkor nem lett volna gond a futásoknál. Így Bush és Schobert nagyon gyenge futás elleni teljesítményével és a miss tackle machine SEC-kel nem is lehetett más a kimenet, mint az, hogy szétfutnak bennünket. Vagyis az egyetlen fegyverrel is megvernek bennünket amiük van.

De ami igazán így visszanézve felhárborító volt, az a rendes játékidő vége. Az, hogy 20 másodperc alatt bármilyen elkapó lasztit tud kapni az oldalvonal mellett ÚGY, hogy közelében nincs játékos (MetCalf) az nem a felháborító, hanem a WTF kategória volt. Persze az izomagyú ezt majdnem elrontotta így is.
Klemó
DL-ben egyetértünk. Nálam hosszútvávon mindkettő elérhetősége kérdéses, de ezt már kiveséztük múlt héten. A futásra szemmel láthatóan nem sikerült felkészülni csak a WR1 duóra. Így is lett.

A csoportmeccsek mindig szenvedősek, akkor is ha rosszak, akkor is ha jók vagyunk. Őket lerángatjuk magunk mellé a mocsárba és a rutinunkkal lebirkózzuk őket, ha tudjuk. Ahogy velünk is azok az ellenfeleink, akik ellen esélyesek vagyunk.

De valóban jobb szenvedve nyerni, mint szenvedve kikapni. Ráadásul Boz nálam van Fantasy-ban. Sajnos Claypool is.
Spy
Tuitt miért lett leírva hosszútávra? Volt egy kisebb műtét sajnos kicsit hosszabb rehabbal, de már elkezdett edzeni. Ha a család miatt lenne akkor el sem jött volna, vagy van valami új infó?
több mint 3 éve

Klemó

több mint 3 éve

több mint 3 éve
A Steelers lelke a győztes mentalitás és ezért KELL örülni a győzelemnek. Azt ne feledjük, hogy az AFC North-ban 6 bitang nehéz meccsünk van, amiből a legkönnyebbet el is buktuk már (Bengals otthon) és az utolsó 8 fordulóra rápiillantva sem csodálkoznék összességében a 0-8-as befejezésen sem. Nagyjából van egy Lions meccsünk, meg egy Bears ahol győzelmi esélyt látok, de nem csodálkoznék azon sem, ha ezt is elbuknánk, mivel ez is 50-50 a jelenlegi játékunkkal.

Tehát Én most az 5-12-es mérlegnél jobbat csak akkor tudom elképzelni, ha bravúrokat hozunk és más szintre emeljük az O játékát, amire kevés esély van.

14-0 után azt hittük megvan. Kicsit úgy, mint ahogy a Bills is ellenünk. Egy az egyben ez e meccs jutott eszembe, csak fordítva. Pedig az, hogy ha a Hawks O-ból kiveszed a motort és így igazából a nagyon gyenge D-jük ellen kell pontokat feltenni nem tűnt egetverő feladatnak. Viszont a mi O-nknak ez is az volt. Észvesztő volt látni, hogy a hosszabbításban mit szerencsétlenkedtünk össze és a D-nek konkrétan a pontot is meg kellett csinálnia, hogy megnyerjük a csatát.
több mint 3 éve
Az az érzés kerülget, hogy nem tudom, hogy most miért is szurkoljak.

Az teljesen egyértelmű, hogy ezzel a támadósorral esélyünk sem lesz egy rájátszás szintű ellenféllel szemben, viszont a fiataloknak jól jön a sikerélmény, fontos a győztes kultúra.

Másik részről a drafton kár előre keseregni, hiszen fogalmunk nincs arról sem, hogy a jelentkező irányítók közül ki lehet alkalmas. Tavaly óta már nem tudok időt szakítani NCAA-re, de azért azt olvasgatom, hogy több jelölt (pl. Rattler) csúnyán fejreállt.
Willie Parker
Én is lakonikus nyugalommal néztem a 4. negyedet, igazából az így is jó, úgy is jó járt a fejemben közben. Szerintem egy 8-9 v. 9-8-ra jók leszünk idén is.

szerk: közben rájöttem, 17 meccsünk van már

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Azt álmodtam, hogy Russel Wilsonnak elege lett és kirúgatta magát Seattleből a szezon végén, majd mi ezután megegyezünk vele , majd a határ a csillagos ég😊 Azért ezzel a védelemmel és ezzel a támadó sorral tudna ő nagyot alkotni Ben helyén.
pfefe8
Wilson nem hülye, ő nyíltan nem fog parádézni, hanem a háttérben szépen kierőszakol egy marha drága trade-t. Carroll úgysem szereti, nem is jönnek ki, de mindig csak a felszínt kapargatják, hogy valójában mi is folyik köztük.

Azt a marha drága trade-t azért ne mi adjuk meg.
több mint 3 éve
Az az érzés kerülget, hogy nem tudom, hogy most miért is szurkoljak.

Az teljesen egyértelmű, hogy ezzel a támadósorral esélyünk sem lesz egy rájátszás szintű ellenféllel szemben, viszont a fiataloknak jól jön a sikerélmény, fontos a győztes kultúra.

Másik részről a drafton kár előre keseregni, hiszen fogalmunk nincs arról sem, hogy a jelentkező irányítók közül ki lehet alkalmas. Tavaly óta már nem tudok időt szakítani NCAA-re, de azért azt olvasgatom, hogy több jelölt (pl. Rattler) csúnyán fejreállt.
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Én se tudok örülni ezeknek a W-knek, mert a csapat továbbra is katasztrófa, cserébe egyre nehezebb lesz a drafton.
tenorx
Nyugi, én megálmodtam mi lesz a jövőnk😊

Steelers fan
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én se tudok örülni ezeknek a W-knek, mert a csapat továbbra is katasztrófa, cserébe egyre nehezebb lesz a drafton.