Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Gondolom nem jött érte más ajánlat...a KC az, akinek kellett OLB és még PO esélyes. Máshol megvannak...Watt-ot úgyse vele tudják pótolni Arizonában.Ha még gyorsan elpasszolnánk Ebron-t is.....egy masik hatodik korert?
Klaci79
nekem az ingram 6 kor is kicsit kevesnek tunik.
xtaki
Amit sajnálok, az a 3,5 millió 6 meccsre, de Ebron mehetne 6. körért simán...megvan az utód, sokkal jobb, sokkal olcsóbb.
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Ha még gyorsan elpasszolnánk Ebron-t is.....egy masik hatodik korert?
Klaci79
nekem az ingram 6 kor is kicsit kevesnek tunik.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ha még gyorsan elpasszolnánk Ebron-t is.....
több mint 3 éve
badsco
356
Igen, ebben az esetben inkább a kívül tágasabb lehetett a magyarázat, nem jó, ha bomlaszt, a pályán szükség lenne rá néha, de inkább menjen, ha menni akar. Ezen a KFC védelmen meg amúgy sem tud akkorát lendíteni ő már.Mondjuk nem tett volna jót az öltözőnek, ha a háttérben háborog, más ajánlatok meg valószínűleg nem kaptunk érte.Hát de pont ezt írom, hogy látszik, hogy nem tankolás a cél, hanem a playoff, így viszont 6. kör lószart se ér.A Chiefshez küldtük Ingramet egy 6. körért.Biztos, hogy nem a tankolás a cél, mert ez arra nem jó...de többre tartotta magát Highsmith-nél és nem tetszett neki, hogy nem játszik.
Hát, ennyiért akár meg is tarthattuk volna, főleg ha nem a tankolás a cél, hanem mondjuk a playoff (but why).
tenorx
Sajnálom, hogy nem inkább nyugatra került.
Klaci79
Akkor már inkább legyen depth.
tenorx
A szezon elején Highsmith sérülgetett, azért kellett a veterán depth, de felgyógyulva nyilván őt favorizáljuk, ami helyes. A veteránnak ez nem tetszett, szóval lépni kellett.
Nem jó, nem rossz lépés, mindkét irányba indokolható. Persze újabb sérülésnél megint bajban leszünk, de mindenre előre nem lehet felkészülni.
Willie Parker
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
HA nem is tudja azt a teljesítményt, de kiváncsi vagyok, hogy Taco Charlton mire lesz képes...talán picit fogynia kell az ideális 3-4 OLB súlyhoz, de szerintem nem lesz ő rossz, ha pihennie kell Highsmith-nek, akit pedig egyértelműen favorizálnia kellett Tomlinéknak.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Mondjuk nem tett volna jót az öltözőnek, ha a háttérben háborog, más ajánlatok meg valószínűleg nem kaptunk érte.Hát de pont ezt írom, hogy látszik, hogy nem tankolás a cél, hanem a playoff, így viszont 6. kör lószart se ér.A Chiefshez küldtük Ingramet egy 6. körért.Biztos, hogy nem a tankolás a cél, mert ez arra nem jó...de többre tartotta magát Highsmith-nél és nem tetszett neki, hogy nem játszik.
Hát, ennyiért akár meg is tarthattuk volna, főleg ha nem a tankolás a cél, hanem mondjuk a playoff (but why).
tenorx
Klaci79
tenorx
A szezon elején Highsmith sérülgetett, azért kellett a veterán depth, de felgyógyulva nyilván őt favorizáljuk, ami helyes. A veteránnak ez nem tetszett, szóval lépni kellett.
Nem jó, nem rossz lépés, mindkét irányba indokolható. Persze újabb sérülésnél megint bajban leszünk, de mindenre előre nem lehet felkészülni.
több mint 3 éve
Hát de pont ezt írom, hogy látszik, hogy nem tankolás a cél, hanem a playoff, így viszont 6. kör lószart se ér.A Chiefshez küldtük Ingramet egy 6. körért.Biztos, hogy nem a tankolás a cél, mert ez arra nem jó...de többre tartotta magát Highsmith-nél és nem tetszett neki, hogy nem játszik.
tenorx
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Néha Watt-al is ezt csináljuk. Megpróbálom azt hinni, hogy ez szándékos, hogy ne mindig passzsiettetésre számítsanak, de így is elég őrültségnek tűnik. Most nézem viszont újra a Browns elleni meccset és néha kifejezetten tetszik az OL run block munkája.Amikor játszott szerencsétlen,kiraktuk coverbe aztán csodálkoztunk,hogy nyeltük róla a yardokat.A Chiefshez küldtük Ingramet egy 6. körért.Biztos, hogy nem a tankolás a cél, mert ez arra nem jó...de többre tartotta magát Highsmith-nél és nem tetszett neki, hogy nem játszik.
tenorx
Klaci79
JoeyPorter
több mint 3 éve
JoeyPorter
2 630
Amikor játszott szerencsétlen,kiraktuk coverbe aztán csodálkoztunk,hogy nyeltük róla a yardokat.A Chiefshez küldtük Ingramet egy 6. körért.Biztos, hogy nem a tankolás a cél, mert ez arra nem jó...de többre tartotta magát Highsmith-nél és nem tetszett neki, hogy nem játszik.
tenorx
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
A Chiefshez küldtük Ingramet egy 6. körért.Biztos, hogy nem a tankolás a cél, mert ez arra nem jó...de többre tartotta magát Highsmith-nél és nem tetszett neki, hogy nem játszik.
tenorx
több mint 3 éve
A Chiefshez küldtük Ingramet egy 6. körért.Hát, ennyiért akár meg is tarthattuk volna, főleg ha nem a tankolás a cél, hanem mondjuk a playoff (but why).
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Most így aludva rá kettőt én kifejezetten örülök ennek a győzelemnek. Egy jobb csapatot vertünk el. Igen, tudom, a Cleveland borzasztóan játszott... De azt szokták mondani, mindenki úgy játszik, ahogy hagyják neki. 😊A D hozta, amit tud. Egy-két mélységi passz fájt, hogy nem értünk oda, de biztos lesz itt is javulás.
Az O ismét karcos volt, de nekem már az életjelek mutatkozása is tetszik. Néha Ben borzolta a kedélyeket egy-két aluldobott passz-szal, na meg hogy néha csak a 18-as felé dobál...
A futójáték magunkhoz képest nem volt rossz, Harris-t jó nézni, de azért jó lenne néha jobban tehermentesíteni, ne járjunk úgy, mint a Titans.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Na Khalil Davis a PS-ben...bár több helyre sem kellett korábban. Davis családdal jól állunk....
több mint 3 éve
astroid
571
A legutóbb a raiders meccset néztem ott Slay és Maddox +Jenkins tényleg jól tolták a vereség ellenére (Én nektek szuroltam). Nelson-nak ehhez mi köze azt nem tudom de örülök, ha hasznos csapattag lett én ott kicsit másképpen láttam 😀Amióta NFLt nèzek, cirka 18 ève (te jó èg) láttam egy pár fèlresikerült próbálkozást nálunk arra nèzve, hogy stabilak legyünk hátul, elhiheted nekem, hogy ez a mostani a top 3 felè halad a pozitív megvalósítást illetően. Slay tavaly az egyik legpocsèkabb èvèt produkálta nálunk ès Maddox is küzdött rendesen. Megjött Nelson ès egèsz más lett minden. Persze az új sèma is segít, de nem èrne semmit, ha nem játszanának jól. Az LB sorunk gyengesége ami nehezíti a dolgukat Na ez itt off bocs egy fèlig viccesnek szánt megjegyzés akart csak lenni Klacinak. Aztán majd Herbi vasárnap rá cáfol 😛Az idei PFF-ben Nelson 65.8, míg Pierre 63. ezzzel nem azt akaratm hogy Pierre milyen jó, hanem Nelson-ban nem látok annyit amennyibe került. Nézem néhány Eagles meccset és többször is megégették. Tény hogy a KC után itt volt néhány remek mérkőzése de ebbe a fal is besegített.Ég és föld alapvetően. Nelson kapcsán nálunk az volt a kédés, hogy enged-e elkapást, Pierre kapcsán pedig az, hogy az elkapás UTÁN megállítja-e a WR-t.Egy UDFA, James Pierre játszik a helyén és nagy különbséget nem látokNelson vissza 1körèrt 😛 egyèbkènt nagyon jól jártunk vele Slaynek ès Maddoxnak is jót tett az èrkezèse, időtlen idők óta nem voltunk ilyen stabilak hátul, remélem így is marad.No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Ingram mehetne 1-ért is 🤣🤣🤣
Ugyanitt egy jó CB jöhetne hozzánk is…
Klaci79
dande
astroid
Klemó
astroid
dande
több mint 3 éve
Amióta NFLt nèzek, cirka 18 ève (te jó èg) láttam egy pár fèlresikerült próbálkozást nálunk arra nèzve, hogy stabilak legyünk hátul, elhiheted nekem, hogy ez a mostani a top 3 felè halad a pozitív megvalósítást illetően. Slay tavaly az egyik legpocsèkabb èvèt produkálta nálunk ès Maddox is küzdött rendesen. Megjött Nelson ès egèsz más lett minden. Persze az új sèma is segít, de nem èrne semmit, ha nem játszanának jól. Az LB sorunk gyengesége ami nehezíti a dolgukat Na ez itt off bocs egy fèlig viccesnek szánt megjegyzés akart csak lenni Klacinak. Aztán majd Herbi vasárnap rá cáfol 😛Az idei PFF-ben Nelson 65.8, míg Pierre 63. ezzzel nem azt akaratm hogy Pierre milyen jó, hanem Nelson-ban nem látok annyit amennyibe került. Nézem néhány Eagles meccset és többször is megégették. Tény hogy a KC után itt volt néhány remek mérkőzése de ebbe a fal is besegített.Ég és föld alapvetően. Nelson kapcsán nálunk az volt a kédés, hogy enged-e elkapást, Pierre kapcsán pedig az, hogy az elkapás UTÁN megállítja-e a WR-t.Egy UDFA, James Pierre játszik a helyén és nagy különbséget nem látokNelson vissza 1körèrt 😛 egyèbkènt nagyon jól jártunk vele Slaynek ès Maddoxnak is jót tett az èrkezèse, időtlen idők óta nem voltunk ilyen stabilak hátul, remélem így is marad.No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Klaci79
dande
astroid
Klemó
astroid
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Nelson 2020-as score-ja 67-es..abban a zseniálisban amit írsz....azt már kvieséztük párszor mennyire félrevisz ez.Az idei PFF-ben Nelson 65.8, míg Pierre 63. ezzzel nem azt akaratm hogy Pierre milyen jó, hanem Nelson-ban nem látok annyit amennyibe került. Nézem néhány Eagles meccset és többször is megégették. Tény hogy a KC után itt volt néhány remek mérkőzése de ebbe a fal is besegített.Ég és föld alapvetően. Nelson kapcsán nálunk az volt a kédés, hogy enged-e elkapást, Pierre kapcsán pedig az, hogy az elkapás UTÁN megállítja-e a WR-t.Egy UDFA, James Pierre játszik a helyén és nagy különbséget nem látokNelson vissza 1körèrt 😛 egyèbkènt nagyon jól jártunk vele Slaynek ès Maddoxnak is jót tett az èrkezèse, időtlen idők óta nem voltunk ilyen stabilak hátul, remélem így is marad.No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Klaci79
dande
astroid
Klemó
astroid
Hidd el nem véletlenül írja lent egy eagles szurkesz is mennyire kell egy ilyen alapvetően stabil és rutinos CB a csapatba. Persze, hogy megégetik egyszer kétszer, ebben a ligában szinte UFO az, akit egyszer sem és még az is igaz, hogy még akkor is elkaphatnak rajtad, ha mindent jól csinálsz. (hát pont a mi Muth barátunk elkapásánál Harrisont ha nézed, akkor erre jó példát találsz...nem tudok többet kérni egy DB-től ott.....)
több mint 3 éve
astroid
571
Az idei PFF-ben Nelson 65.8, míg Pierre 63. ezzzel nem azt akaratm hogy Pierre milyen jó, hanem Nelson-ban nem látok annyit amennyibe került. Nézem néhány Eagles meccset és többször is megégették. Tény hogy a KC után itt volt néhány remek mérkőzése de ebbe a fal is besegített.Ég és föld alapvetően. Nelson kapcsán nálunk az volt a kédés, hogy enged-e elkapást, Pierre kapcsán pedig az, hogy az elkapás UTÁN megállítja-e a WR-t.Egy UDFA, James Pierre játszik a helyén és nagy különbséget nem látokNelson vissza 1körèrt 😛 egyèbkènt nagyon jól jártunk vele Slaynek ès Maddoxnak is jót tett az èrkezèse, időtlen idők óta nem voltunk ilyen stabilak hátul, remélem így is marad.No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Klaci79
dande
astroid
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Ég és föld alapvetően. Nelson kapcsán nálunk az volt a kédés, hogy enged-e elkapást, Pierre kapcsán pedig az, hogy az elkapás UTÁN megállítja-e a WR-t.Egy UDFA, James Pierre játszik a helyén és nagy különbséget nem látokNelson vissza 1körèrt 😛 egyèbkènt nagyon jól jártunk vele Slaynek ès Maddoxnak is jót tett az èrkezèse, időtlen idők óta nem voltunk ilyen stabilak hátul, remélem így is marad.No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Klaci79
dande
astroid
több mint 3 éve
astroid
571
Egy UDFA, James Pierre játszik a helyén és nagy különbséget nem látokNelson vissza 1körèrt 😛 egyèbkènt nagyon jól jártunk vele Slaynek ès Maddoxnak is jót tett az èrkezèse, időtlen idők óta nem voltunk ilyen stabilak hátul, remélem így is marad.No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Klaci79
dande
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem rátok gondoltam…Denverre 😊😉Nelson vissza 1körèrt 😛 egyèbkènt nagyon jól jártunk vele Slaynek ès Maddoxnak is jót tett az èrkezèse, időtlen idők óta nem voltunk ilyen stabilak hátul, remélem így is marad.No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Klaci79
dande
több mint 3 éve
Nelson vissza 1körèrt 😛 egyèbkènt nagyon jól jártunk vele Slaynek ès Maddoxnak is jót tett az èrkezèse, időtlen idők óta nem voltunk ilyen stabilak hátul, remélem így is marad.No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...És felek nálunk is jobb lenne kicsit kímélni Harrier, de nagyon nincs kivel.
Klemó
Von Miller 2 2. kör.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Klemó
5 664
No most dől el igazán, hogy Tannehill mennyit is ér. Sajnálom Henryt, mert szerettem nézni a játékát, de ez az ami mindig benne van sajnos...
több mint 3 éve