Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Nagyon durva, hogy Watt 26 nyomásgyakorlásból hozott 11,5 sacket, csak viszonyításként, Heywardnak 34 van nálatok, az edge rusherek közül pedig bőven 40 felett is állnak sokkal kevesebbel. Kíváncsi vagyok, meddig fenntartható ez a brutális arány
Wyatt
Watt nagyon okos játokos, így ha nem lesz jelentős sérülés akkor is meg fogja találni utat a QB-hoz. Nagyon sokat készül az ellenfélből. Volt egy cikk, amiben arról írtak, hogy ő és Minkah azon versenyeznek ki néz meg több videót az aktuális ellenfélből.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 639 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?
A menetrendet elnézve a Lions után már nem lesz olyan csapat, akitől meglepetés lenne (papíron) ha kikapnánk.
JoeyPorter
Biztosan, bár egy ideje megdölt a gyenge csapatoktól tutira kikapunk, merthogy mi is gyengék vagyunk, valójában 😕
polamalu
Mi mindenkivel képesek vagyunk (és voltunk eddig is) ugyanilyen szenvedős meccseket játszani, a liga elsővel és a liga utolsóval is.

Mondjuk ha tényleg így szerepelt a CHI Def múlt héten, akkor nem kellett hozzá nagy fantázia, hogy rájöjjön az ember, hogy vért ittak/vért itattak velük a múlt héten.
Spy
A szenvedős meccseket már megszoktuk,én itt arra gondoltam,hogy minden évben van egy olyan vereség amire senki nem számít.Tavaly Bengals,előtte Jets és még sorolhatnánk.Idén már csak a Lions lenne ilyen az eddigiek alapján.
JoeyPorter
Ezt még behúzzuk, onnantól minden W ajándék.

több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
A menetrendet elnézve a Lions után már nem lesz olyan csapat, akitől meglepetés lenne (papíron) ha kikapnánk.
JoeyPorter
Biztosan, bár egy ideje megdölt a gyenge csapatoktól tutira kikapunk, merthogy mi is gyengék vagyunk, valójában 😕
polamalu
Mi mindenkivel képesek vagyunk (és voltunk eddig is) ugyanilyen szenvedős meccseket játszani, a liga elsővel és a liga utolsóval is.

Mondjuk ha tényleg így szerepelt a CHI Def múlt héten, akkor nem kellett hozzá nagy fantázia, hogy rájöjjön az ember, hogy vért ittak/vért itattak velük a múlt héten.
Spy
A szenvedős meccseket már megszoktuk,én itt arra gondoltam,hogy minden évben van egy olyan vereség amire senki nem számít.Tavaly Bengals,előtte Jets és még sorolhatnánk.Idén már csak a Lions lenne ilyen az eddigiek alapján.

több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
JoeyPorter
polamalu

több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
JoeyPorter
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630

több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Nagyon durva, hogy Watt 26 nyomásgyakorlásból hozott 11,5 sacket, csak viszonyításként, Heywardnak 34 van nálatok, az edge rusherek közül pedig bőven 40 felett is állnak sokkal kevesebbel. Kíváncsi vagyok, meddig fenntartható ez a brutális arány
Wyatt
Es se tuitt, se alualu, hanem backup nt van kozepen, ami lassitja ezt
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Érdemes megnézni, vagy csak tudatlanul örüljek az eredménynek?
Willie Parker
második
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Érdemes megnézni, vagy csak tudatlanul örüljek az eredménynek?
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Na most néztem meg, ezt is lesimáztuk. Lassan olyan hossú a veretlenségi sorozatunk, mint tavaly.

Az első 3 körösünk pedig sziporkázik!
Szokol
Milyen anyagot tolsz? 😊
Adj nekem is. 😉
Gyurci77
Nem szívok én semmit, csak ezzel a BB-vel nem tudom komolyan venni a szezont, különben szó szerint minden egyes passzánál infarktust kapnék.

Közben csendes magányomban mosolygok magamban, hogy ennyi év nfl-nézés után sem értik meg sokan, hogy egy irányító akkor lesz elit, ha konzisztensen tud haladni, nem ha dobálja ész nélkül a latyót és csinál belőle nagy játékokat olykor-olykor.
több mint 3 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 127
Na most néztem meg, ezt is lesimáztuk. Lassan olyan hossú a veretlenségi sorozatunk, mint tavaly.

Szokol
Milyen anyagot tolsz? 😊
Adj nekem is. 😉
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
ÚJranéztem. Tartom, hogy az utolsó 6 percig teljesen átlagos és sima meccset toltunk. Voltak persze elhibázott játékok, hívások, de összességében rendben volt. 10 pontos vezetéssel. Az ott teljesen szétszedte a csapatot 4 percre, függetlenül attól, hogy tettünk fel 3 pontot ekkor.

De hogy közben két példát is mondjak arra, amit írtam és mondtam:

2. negyed 5:28 vissza 3. és 2. Az összes védő a boxban. DJ hosszún, vagyis viszi a védőt és az egyik safetyt is. Harris ugyanarra az oldalra mozog ki, és nem egész 2msp után már láthatóan egy LB-n és mögötte írd és mondd senki és kéri is a lasztit. De már Ben írd és mondd 2msp alatt már fordul is és a pasz megy Raider felé. Szó nincs rossz játékról, és arról, hogy ne védené meg a fal ennyi ideig. Bután a védelmet nem olvasva játszik Ben ilyenkor és nincs olyan játék, ami segítene.

4. negyed 11:05 vissza 2. és 7. T formation. Washington középre menő útvonalon. Várhatóan szintén LB-n lesz....megint Ben nem várja meg a játékot. Kinézte DJ-t és elhatározta, hogy oda is dobja, pedig a coverage nagyon jó és a DL is látja...bele is kap. Washington közben 2msp után szabadon a pálya közepén...sima first down lehetőség. (de offside miatt annulálódik a play)
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan

több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Boswell tavoli rugasaival kapcsolatban.

www.steelcityunderground.com/2020/08/20/steelers-throwback-thursday-the-opening-of-heinz-field/

Itt megfigyelheto, hogy a kibovitett Stadion, kicsit zartabb lett. 4000 szeket terveztek hozza adni. Es ezek miatt, konnyebb lett a zartabb stadionban FG t rugni. A folyo felol levo nyitott oldal, be lett epitve.

Amig regebben siman be lehetett latni a folyo felol a palyara, ergo a szel is siman befujt. Mara az teljesen beepitett lett.

Nem von ez le semmit boswell jo teljesitmenyebol. De azt megvaltoztatta, hogy milyen messzirol lehet eredmenyesen probalkozni szerintem. Mivel a szel kevesbe tenyezo a rugasoknal, mint a korabbi idokben volt.

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Embed from Getty Images
több mint 3 éve
Embed from Getty Images
több mint 3 éve

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
azt tudtátok, hogy ki volt az előző olyan NFL védő, aki első 5 évében 61+ sacket szerzett? 😀
| JJ Watt |

Boswell amúgy 15-ből 12 50+-ost berúgott a HF-en.
Az összes korább kickerünk 11-ből 2-t...hihetetlen 😀

Már megint az a chart....az egyetlen hosszú, amikor amúgy csúnyán aluldobta Washingtont:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Előzetesen lehetett tudni egyébként, hogy ez nem lesz egy könnyű menet. Hiába a sok sérült a vendégeknél, hiába a múlt heti játék, mi képesek vagyunk egy borzalmas gyenge csapatot is felhozni, mivel a támadójátékunk teljesen egysíkú, a védekezésünk pedig csak attól függ, hogy Heyward és Watt milyen mérkőzést játszik.
Szerencsére a Bears ez utóbbira csak a 2. félidőben jött rá, hogy a TE játék korlátozás nélkül mehet ellenünk, hogy a felállásoknál rendszeresen mismatch-et adunk (vagy LB-WR vagy Maulet-WR no1 és hasonlóak), így aztán bár én semmi extrát nem láttam Fields-ben, de bárkiből tudunk 300 yardos QB-t csinálni, ha nincs valami egészen elképesztő meglepetés. De sajnos idén már sem Haden, sem Fitz nem képes extrára, Bush sehol, Highsmith-től még azért többet ne várjunk, a többiek pedig egyértelműen tucatjátékosok, akik bárhol lehetnének jó kiegészítő emberek.

Az tökéletesen igaz, hogy ez a meccs a Mekklód fumbliig kézben volt, de ez a gyenge Bearsnek és a borzalmas játékvezetésnek köszönhető. Utálom, ha így fújnak a zebrák, jobb lett volna ha szépen feljön hamar a Bears, mert akkor hamarabb rájön Ben, hogy focizni is kellene. Freiermuth egyszerűen elképesztő, nem értem, hogy miért nem lehet hamarabb bevonni a passzjátékba, nem értem, hogy miért kell a WR-eket folyamatosan trükkös játékokkal foglalkoztatni. Az egész Bears védelem felelt futás ellen, természetes, hogy a szélső futásokat is fogják majd, miközben pedig Claypool és Freiermuth is simán nyeri az 50-50-es helyzeteket.

Volt azért néhány jó teljesítmény: de az offensben csak Freiermuth, így pedig baromi nehéz. Az OL kurvagyenge volt, Moore-t most azonnal leültetném és inkább nézem a másik gyenge Okorafort LT-ben, Bannert pedig Rt-ben. De Turner is megmutatta hogy miért nem kapkodnak érte a csapatok.

Kicsit az az érzésem, hogy ez a védelem nem Butler miatt jó, hanem annak ellenére, hogy Butler az edzőjük. Bár tény, hogy amit a FO csinált a secondary-vel az offseason alatt, az is megérne egy seggberúgást.

Tegnap este láttam tehát néhány jó teljesítményt, -3-4 az egész csapatból- és néhány borzalmast. Nálunk gyengébb csak a Bears volt, a zebrák pedig még rosszabbak.
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
A draft pozit pedig Én továbbra sem misztifikálnám túl. A winning culture nekem továbbra sokkal többet ér. Leszarom, hogy középen draftolunk. Akkor lesz egy átmeneti évünk az itteni QB-kkal és még épülhet is az OL közben és a DB sor is a javuló CAP helyzet nyomán.
Klemó
Meg ha valakit nagyon meg akarnak szerezni, akkor felmozgás.
több mint 3 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
A draft pozit pedig Én továbbra sem misztifikálnám túl. A winning culture nekem továbbra sokkal többet ér. Leszarom, hogy középen draftolunk. Akkor lesz egy átmeneti évünk az itteni QB-kkal és még épülhet is az OL közben és a DB sor is a javuló CAP helyzet nyomán.
Klemó
Igen, Mahomes se az elsőként húzott qb volt abban a classban.
Viszont szerintem a winning culture miatt hozunk majd valakit...valahonnan.
Kizárt, hogy ezzel a 2 vakegérrel vágjunk neki a szezonnak. Dobsot nem sorolom ide, őt szerintem nem a pályán nyújtott teljesítménye miatt tartjuk a csapatnál.
több mint 3 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 127
Én nem a Canada playdesign-t láttam gondnak, hanem a QB döntéseit ebben. Az, hogy van egy olyan útvonal IS, amely a LOS mögött van, azt nehogy kikérjük már az OC-nak. Tegnap is volt egy jópár olyan helyzet, amikor Ben nem is figyelt másra csak erre a célpontra. Már amikor készült dobni a komplett D rohant az elkapó irányába. Hát így hogy a jófenébe ne lenne loss a play vége. Nyilván ez OL probléma is, de többször olyan írdatlan hamar szabadul a labdától Ben, amikor még a játékos bőven a LOS mögött van és semmilyen mozdulatával nem "köti le" az LB/CB oldalt.

Persze azért a spike 40 másodperccel a vége előtt úgy, hogy van 1 időkérésünk és utána nincs futójáték, ami megállítaná az órát és így hagyni 30 másodpercet a végén....hát no.....az ott különösen fájó volt.

Egyébként pedig azért lássuk be. Az MC fumble-ig ez a meccs sima volt. Ott ha 3-4 percet leveszünk az időből, nyomunk egy puntot (persze rendeset), akkor ott megvan a meccs. Olyan egész egyszerűen nincs, hogy ilyenkor lóbálod a labdát, belemész full kontaktokba. Nem bassza meg, ilyenkor egyszerű a képlet. Előrefutsz az első kontaktig és ott két kézzel fogva a labdát lemész és pont.
Klemó
Nem védve BB-t viszont azért volt pár play, ahol (pl: td) igen is soká babuzsgatta a labdát.
Ui: hála az égnek, hogy Boswell egészséges 😉
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Én nem a Canada playdesign-t láttam gondnak, hanem a QB döntéseit ebben. Az, hogy van egy olyan útvonal IS, amely a LOS mögött van, azt nehogy kikérjük már az OC-nak. Tegnap is volt egy jópár olyan helyzet, amikor Ben nem is figyelt másra csak erre a célpontra. Már amikor készült dobni a komplett D rohant az elkapó irányába. Hát így hogy a jófenébe ne lenne loss a play vége. Nyilván ez OL probléma is, de többször olyan írdatlan hamar szabadul a labdától Ben, amikor még a játékos bőven a LOS mögött van és semmilyen mozdulatával nem "köti le" az LB/CB oldalt.

Persze azért a spike 40 másodperccel a vége előtt úgy, hogy van 1 időkérésünk és utána nincs futójáték, ami megállítaná az órát és így hagyni 30 másodpercet a végén....hát no.....az ott különösen fájó volt.

Egyébként pedig azért lássuk be. Az MC fumble-ig ez a meccs sima volt. Ott ha 3-4 percet leveszünk az időből, nyomunk egy puntot (persze rendeset), akkor ott megvan a meccs. Olyan egész egyszerűen nincs, hogy ilyenkor lóbálod a labdát, belemész full kontaktokba. Nem bassza meg, ilyenkor egyszerű a képlet. Előrefutsz az első kontaktig és ott két kézzel fogva a labdát lemész és pont.