Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
A legfrissebb hírek szerint nincs többé ketchup-os stadionunk 😕Nyilván tudom, hogy amikor a Puskás stadionról beszélnek mire gondolnak, de nekem ennyi év után is Népstadion jön a számra.
Állítólag a Heinz nem hosszabbít, így rövidesen új neve lesz a Heinz Field-nek...
Klaci79
Most nézem. Már a Puskás stadion is elavult, Puskás Aréna lesz az.
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Nyilván mindig megadtuk az "utolsó hívás jogát" a Heinznek és mivel tradícionális frencsi vagyunk, felteszem eddig nem centiztük ki, ha valaki többet adott volna. Nem tudunk biztosat, de gondolom, hogy lényeges most a különbség, amit nem vállal már be a Heinz. Ez pedig pure business. Azért vannak és lehetnek ilyen fizetések, mert itt a bevétel oldalon is nagyok a számok.Eggy ekkora stadiont fent is kell tartani. Meg a többi komplexumot is. Az csak úgy pénz nélkül nem megy. Fejleszteni, modernizánil. Ha csak pár százezer lenne a különbség sztem nem nagyon gondolkodnánk, de sokszorosát lehet már elkérni egy ilyen névhasználatért. Az pedig a könyvelésben jelentős súllyal bírna. Lehet akár egy új fűnyiró is kijönne belőle (nyilván ez csak humoros megjegyzés)
Klemó
több mint 3 éve
Nyilván mindig megadtuk az "utolsó hívás jogát" a Heinznek és mivel tradícionális frencsi vagyunk, felteszem eddig nem centiztük ki, ha valaki többet adott volna. Nem tudunk biztosat, de gondolom, hogy lényeges most a különbség, amit nem vállal már be a Heinz. Ez pedig pure business. Azért vannak és lehetnek ilyen fizetések, mert itt a bevétel oldalon is nagyok a számok.
több mint 3 éve
Azért én rettegek, gondolj bele a húspogácsa helyett kutya szalámi kerülne a hambiba 😀Őszintén kétlem, hogy ilyesmitől kellene félni…a héten elvileg ki is derül, hogy ki adja a legjobb ajánlatot.A legfrissebb hírek szerint nincs többé ketchup-os stadionunk 😕Akkor mostantól majd nem eszünk Heinz termékeket? Ha valami kutyakajás dolog lesz akkor szarban leszünk a családi napon 😀
Állítólag a Heinz nem hosszabbít, így rövidesen új neve lesz a Heinz Field-nek...
Klaci79
polamalu
Klaci79
Nyilván elviccelem a dolgot, de csak humorral lehet túlélni manapság.
több mint 3 éve
Őszintén kétlem, hogy ilyesmitől kellene félni…a héten elvileg ki is derül, hogy ki adja a legjobb ajánlatot.A legfrissebb hírek szerint nincs többé ketchup-os stadionunk 😕Akkor mostantól majd nem eszünk Heinz termékeket? Ha valami kutyakajás dolog lesz akkor szarban leszünk a családi napon 😀
Klaci79
polamalu
több mint 3 éve
A legfrissebb hírek szerint nincs többé ketchup-os stadionunk 😕Akkor mostantól majd nem eszünk Heinz termékeket? Ha valami kutyakajás dolog lesz akkor szarban leszünk a családi napon 😀
Klaci79
több mint 3 éve
A legfrissebb hírek szerint nincs többé ketchup-os stadionunk 😕Állítólag a Heinz nem hosszabbít, így rövidesen új neve lesz a Heinz Field-nek...
több mint 3 éve
Hát a héten mondjuk nem sütünk tarját, de még nem tudom mi sül ki 😀Canadának nagyon vagány kalapja van. Szerintem az alatt van a mágia.Annyira régen vártam ennyire egy szezont, kurva kiváncsi vagyok mi sül majd ki ebből.
tamaske (doki)
tenorx
több mint 3 éve
Canadának nagyon vagány kalapja van. Szerintem az alatt van a mágia.Annyira régen vártam ennyire egy szezont, kurva kiváncsi vagyok mi sül majd ki ebből.
tamaske (doki)
több mint 3 éve
Canadának nagyon vagány kalapja van. Szerintem az alatt van a mágia.
több mint 3 éve
Igen ezt be lehet rakni az egyik oldalra a másikra meg azt, hogy a playbook a nagy hetes miatt igencsak limitált volt ami most nem lesz az és nem kell állandóan scramble -t meg hero playeket hozni ahhoz, hogy haladni lehessen. Én attól sokkal jobban tartok, hogy Canada mennyire fog felnőni a feladathoz.
több mint 3 éve
De továbbra sem az a lényeg, hogy amit tud Big Ben, azt hozza e Truby. Mert ha azt hozza, borzasztó nagy visszaesés lesz.Teljesen felesleges a jóslatokkal foglalkozni. Tavaly ugy volt ennyi a csapatban, hogy a kezdő DL 2/3-a azonnal kiesett, az OL full újonc volt, Rötyi pedig baromi gyenge. Amit a legendás 7-es tudott, azt valószínűleg tudja egy Trubi is, mert annyira gyenge szint volt, az OL biztosan jobb lesz, mint tavaly, a DL-ben pedig Tuitt-ot leszámítva komolyabb rotáció látszik, persze a sérülés faktor ott van mindig. De van azóta egy remek TE, egy előrelépés ILB poszton es szerintem a secondary sem néz ki rosszul.Tehát megnyerjük az AFC NORTH-ot és főcsoportdöntősök leszünk?Azt tegyük hozzá, hogy Höri Ben és az OL miatt tavaly ennyi W-t sem prognosztizált nekünk. Emlékszem, hogy szét volt csúszva, hogy mennyire gáz ez a stratégia... 😀 Ehhez képest most simogató volt és az a 6-7W még szép prognózis.Én a 6W -el nagyon nem lennék elégedett új QB ide-oda. Minden poszton erősödtünk majdhogy. És Ben nélkül is megvolt a 8-8. A sorsolást nézve a 7-8W szerintem kötelező így is ha nem lesz kórház csapat már az elején.Nekem ugyanez jutott eszembe, a Höri által prognosztizált 6-7 w-t a defense is hozni fogja, mint ahogy azt láttuk az elmúlt években. Az offense pedig minden tekintetben előrébb lesz az elmúlt két évben látottakhoz képest, ebben biztos vagyok. Én minimum 9 győzelmet várok, a PO-ra ugyanakkor ebben a brutális AFC-ben nem merek gondolni.
Razi
badsco
Klemó
polamalu
Ilyenkor tippek mindenhol, de következménye úgysincs , ha bedobják a 6-11-et, vagy 8-9-et vagy bármi mást. Én mondok egy 12-5-öt…ha nem az lesz, akkor mi van?! Elmondom: semmi!
Klaci79Alispán
Ben egy klublegenda, akinek az utolsó meneteleseert akkor is megszakad mindenki, ha már mindenki tudja, hogy ő az egyik fő gátja a sikernek. Mert ő már tett annyit, hogy érte akkor is kuzdjenek
Ha ezt a teljesítményt olyantol kapod, aki máshol már beegett, és itt karriert akar menteni, akkor ott bőven rosszabb eredmények lesznek. Nem feltétlenül lesz a rosszabb rossz is, mert a Steelersben az mindenképpen tisztelendő, hogy kutyaba sosem megy le, úgyhogy ha minden vacak, 6-7 W akkor is meglesz, igen. Hogy több lesz e, az más kérdés, van rá esély. De ehhez jóval több kell a qb-tol, mint Bentol

több mint 3 éve
Dehogynem, jössz egy sixpackel 😀 Nekem 😀 És megisszuk valamikor 😀Teljesen felesleges a jóslatokkal foglalkozni. Tavaly ugy volt ennyi a csapatban, hogy a kezdő DL 2/3-a azonnal kiesett, az OL full újonc volt, Rötyi pedig baromi gyenge. Amit a legendás 7-es tudott, azt valószínűleg tudja egy Trubi is, mert annyira gyenge szint volt, az OL biztosan jobb lesz, mint tavaly, a DL-ben pedig Tuitt-ot leszámítva komolyabb rotáció látszik, persze a sérülés faktor ott van mindig. De van azóta egy remek TE, egy előrelépés ILB poszton es szerintem a secondary sem néz ki rosszul.Tehát megnyerjük az AFC NORTH-ot és főcsoportdöntősök leszünk?Azt tegyük hozzá, hogy Höri Ben és az OL miatt tavaly ennyi W-t sem prognosztizált nekünk. Emlékszem, hogy szét volt csúszva, hogy mennyire gáz ez a stratégia... 😀 Ehhez képest most simogató volt és az a 6-7W még szép prognózis.Én a 6W -el nagyon nem lennék elégedett új QB ide-oda. Minden poszton erősödtünk majdhogy. És Ben nélkül is megvolt a 8-8. A sorsolást nézve a 7-8W szerintem kötelező így is ha nem lesz kórház csapat már az elején.Nekem ugyanez jutott eszembe, a Höri által prognosztizált 6-7 w-t a defense is hozni fogja, mint ahogy azt láttuk az elmúlt években. Az offense pedig minden tekintetben előrébb lesz az elmúlt két évben látottakhoz képest, ebben biztos vagyok. Én minimum 9 győzelmet várok, a PO-ra ugyanakkor ebben a brutális AFC-ben nem merek gondolni.
Razi
badsco
Klemó
polamalu
Ilyenkor tippek mindenhol, de következménye úgysincs , ha bedobják a 6-11-et, vagy 8-9-et vagy bármi mást. Én mondok egy 12-5-öt…ha nem az lesz, akkor mi van?! Elmondom: semmi!
Klaci79Alispán
több mint 3 éve
Teljesen felesleges a jóslatokkal foglalkozni. Tavaly ugy volt ennyi a csapatban, hogy a kezdő DL 2/3-a azonnal kiesett, az OL full újonc volt, Rötyi pedig baromi gyenge. Amit a legendás 7-es tudott, azt valószínűleg tudja egy Trubi is, mert annyira gyenge szint volt, az OL biztosan jobb lesz, mint tavaly, a DL-ben pedig Tuitt-ot leszámítva komolyabb rotáció látszik, persze a sérülés faktor ott van mindig. De van azóta egy remek TE, egy előrelépés ILB poszton es szerintem a secondary sem néz ki rosszul.Tehát megnyerjük az AFC NORTH-ot és főcsoportdöntősök leszünk?Azt tegyük hozzá, hogy Höri Ben és az OL miatt tavaly ennyi W-t sem prognosztizált nekünk. Emlékszem, hogy szét volt csúszva, hogy mennyire gáz ez a stratégia... 😀 Ehhez képest most simogató volt és az a 6-7W még szép prognózis.Én a 6W -el nagyon nem lennék elégedett új QB ide-oda. Minden poszton erősödtünk majdhogy. És Ben nélkül is megvolt a 8-8. A sorsolást nézve a 7-8W szerintem kötelező így is ha nem lesz kórház csapat már az elején.Nekem ugyanez jutott eszembe, a Höri által prognosztizált 6-7 w-t a defense is hozni fogja, mint ahogy azt láttuk az elmúlt években. Az offense pedig minden tekintetben előrébb lesz az elmúlt két évben látottakhoz képest, ebben biztos vagyok. Én minimum 9 győzelmet várok, a PO-ra ugyanakkor ebben a brutális AFC-ben nem merek gondolni.
Razi
badsco
Klemó
polamalu
több mint 3 éve
Tehát megnyerjük az AFC NORTH-ot és főcsoportdöntősök leszünk?Azt tegyük hozzá, hogy Höri Ben és az OL miatt tavaly ennyi W-t sem prognosztizált nekünk. Emlékszem, hogy szét volt csúszva, hogy mennyire gáz ez a stratégia... 😀 Ehhez képest most simogató volt és az a 6-7W még szép prognózis.Én a 6W -el nagyon nem lennék elégedett új QB ide-oda. Minden poszton erősödtünk majdhogy. És Ben nélkül is megvolt a 8-8. A sorsolást nézve a 7-8W szerintem kötelező így is ha nem lesz kórház csapat már az elején.Nekem ugyanez jutott eszembe, a Höri által prognosztizált 6-7 w-t a defense is hozni fogja, mint ahogy azt láttuk az elmúlt években. Az offense pedig minden tekintetben előrébb lesz az elmúlt két évben látottakhoz képest, ebben biztos vagyok. Én minimum 9 győzelmet várok, a PO-ra ugyanakkor ebben a brutális AFC-ben nem merek gondolni.
Razi
badsco
Klemó
több mint 3 éve
Azt tegyük hozzá, hogy Höri Ben és az OL miatt tavaly ennyi W-t sem prognosztizált nekünk. Emlékszem, hogy szét volt csúszva, hogy mennyire gáz ez a stratégia... 😀 Ehhez képest most simogató volt és az a 6-7W még szép prognózis.Én a 6W -el nagyon nem lennék elégedett új QB ide-oda. Minden poszton erősödtünk majdhogy. És Ben nélkül is megvolt a 8-8. A sorsolást nézve a 7-8W szerintem kötelező így is ha nem lesz kórház csapat már az elején.Nekem ugyanez jutott eszembe, a Höri által prognosztizált 6-7 w-t a defense is hozni fogja, mint ahogy azt láttuk az elmúlt években. Az offense pedig minden tekintetben előrébb lesz az elmúlt két évben látottakhoz képest, ebben biztos vagyok. Én minimum 9 győzelmet várok, a PO-ra ugyanakkor ebben a brutális AFC-ben nem merek gondolni.
Razi
badsco
több mint 3 éve
Én a 6W -el nagyon nem lennék elégedett új QB ide-oda. Minden poszton erősödtünk majdhogy. És Ben nélkül is megvolt a 8-8. A sorsolást nézve a 7-8W szerintem kötelező így is ha nem lesz kórház csapat már az elején.Nekem ugyanez jutott eszembe, a Höri által prognosztizált 6-7 w-t a defense is hozni fogja, mint ahogy azt láttuk az elmúlt években. Az offense pedig minden tekintetben előrébb lesz az elmúlt két évben látottakhoz képest, ebben biztos vagyok. Én minimum 9 győzelmet várok, a PO-ra ugyanakkor ebben a brutális AFC-ben nem merek gondolni.
Razi
több mint 3 éve
Egy már ismerten locker room cancert bevinni egy Pickett elé, nem hiszem, hogy optimális megoldás lett volna. A Panthersnél van egy besült Darnold, egy erősenn prospect 2022-es draft (Corall), így alapvetően sokat nincs mit kockáztatni. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül bízom a Truby projektben. Azt viszont tavaly megmutatta Allen mögött, hogy egy nagyon hasznos csapattag tud lenni és ez egy Steelers kultúrában elsődleges.
több mint 3 éve
A Mayfieldet ennyi pénzért mi is kipróbálhattuk volnaNem vagyok benne biztos, hogy Truby nem tudná ugyanazt nyújtani.
no flacco
több mint 3 éve
A Mayfieldet ennyi pénzért mi is kipróbálhattuk volnaHáddő, valószínűleg ahhoz beszari a Browns, hogy pont nekünk odaadja
no flacco
több mint 3 éve
A Mayfieldet ennyi pénzért mi is kipróbálhattuk volna
több mint 3 éve
Én a 6W -el nagyon nem lennék elégedett új QB ide-oda. Minden poszton erősödtünk majdhogy. És Ben nélkül is megvolt a 8-8. A sorsolást nézve a 7-8W szerintem kötelező így is ha nem lesz kórház csapat már az elején.
több mint 3 éve
Alapvetően jó összefoglaló. A DL és Alualu lebecsülése Höri szinten belefér. Nomeg az is, ahogy az ábrán a védelmet egy BIG nickelre pakolta össze és nem a hagyományos 3-4 felállásra.Egyébként ha nekem azt mondják 1 éve, hogy ilyen jellemzést kapunk, simán aláírom.
több mint 3 éve
Egy kis workout video. Green elég fürge a termetéhez képest. Kár, hogy center poziba nem tudott érvényesülni. www.youtube.com/watch?v=T3LkBrgm0GI&t=198s