Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
MInek jött ő jobban tud WR1 en védekezni 1on1?....
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jacob Tuioti-Mariner jött EDGE posztra, korábban FalconsÉrdekes ez a poszt idén, a két kezdő megvan, Ingram a Chiefs-be ment, Marsh Bears, Jones Rams, Quincy Roche Giants
Ahogy sejtettem, több szakértő szerint is érdemes meglepetésre fogadni ellenünk, mert annyira kiszámíthatatlan idén a csapat. Tud egy-egy negyed kiváló játékra két negyed borzalmasat hozni. A Lions komoly esélye a W-re.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
A héten Claypool is out lesz...jön a Johnson-Washington párosPostás Pat viszont jó alternatív célpont, remélem nem akarják pihentetni és Ebront visszarakni, ha csak azért nem, hogy minél drágábban lehessen elpasszolni. 😊
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
A héten Claypool is out lesz...jön a Johnson-Washington páros
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Nyugi srácok, bírok én mindenki ( | kivéve BB-t 😊 | ), ennyi trollkodás hadd férjen már bele.MI is trollkodtunk egy kicsit. Egyezzünk ki döntetlenben! 😀
csi77
több mint 3 éve
Gyurci77
127
És úgy mozog mint egy ólomkatona. Legalábbis ólomlábakon 😊Na jó, de BB egy geci 😀Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
A menetrendet elnézve a Lions után már nem lesz olyan csapat, akitől meglepetés lenne (papíron) ha kikapnánk.
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
Razi
polamalu
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
A mellékelt táblázat azt mutatja, hogy 2015 óta minket "szeretnek" a legjobban a bírók. Bár azt nem tudom, hogy mi lenne, ha mondjuk 2014 óta csinálnák, de gondolom a hétvégi mérkőzés, tényleg gusztustalan bíráskodása után a táblázat összeállítója nagyon akart bizonyítani valamit:Az is tény egyébként, hogy jó ideje már nem a kemény tökös szerelésekről híres ez a D sajnos. A CB-ink meg annyira szarok, hogy alig van ellenünk DPI, mert nem érik utol a WR-eket. Inkább az OL, aki a sok yardot hozza, mint negatívum.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Én már készítem a SB másolatát itthonra. Jövő héten megalázzuk az Oroszlánokat és akkor már csak a fényesítés maradt!Szerintem zakó lesz...rossz érzéseim vannak az ilyen meccsekkel kapcsolatban.
Szokol
A Bears-nel sem lepődtem volna meg, max azért, mert nem játszott Ebron, de most tuti visszatér és jó szokásunk szerint pihentetjük a rookie-t nehogy elszálljon magától. 😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nyugi srácok, bírok én mindenki ( | kivéve BB-t 😊 | ), ennyi trollkodás hadd férjen már bele.A Blackhawks sajnos meg is bosszulta rögtön 😕
csi77
több mint 3 éve
Nyugi srácok, bírok én mindenki ( | kivéve BB-t 😊 | ), ennyi trollkodás hadd férjen már bele.Bill Belichecket sokan nem bírják itt. De azért adjuk meg neki, hogy minden idők egyik legnagyobbja. Ja te Rötyiről beszélsz. Én is utálom a medencéje miatt 😀
csi77
több mint 3 éve
Nyugi srácok, bírok én mindenki ( | kivéve BB-t 😊 | ), ennyi trollkodás hadd férjen már bele.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Én már készítem a SB másolatát itthonra. Jövő héten megalázzuk az Oroszlánokat és akkor már csak a fényesítés maradt!
több mint 3 éve
Klemó
5 664
A bírók elvették a W-t szerintem ezért volt a beírás. Persze ha egy indok is jött volna és nem az óvoda, akkor minde ki értette volna.Ilyebkor lehetne azzal nönni, hogy 6 perccel a vége előtti fimbliig ember nem mondta, hogy ez szoros lesz, ahol bezony a bírózás tényleg jogos lehetne, de persze ez hitvita lenne.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mondjuk pont te a hétvége előtt is folyamatosan ezt írtad 😀A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
A menetrendet elnézve a Lions után már nem lesz olyan csapat, akitől meglepetés lenne (papíron) ha kikapnánk.
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Gondolom elég szar is lett a kedded...kikaptatok a bírók miatt, a gyűlölt Roethlisberger/Tomlin páros csapatától, ahol ráadásul még szarul is játszott a Pittsburgh...nem irigyellek...
több mint 3 éve
De hát Ő is egy geci 😀Remélem Belichick nem olvassa a topicot!Na jó, de BB egy geci 😀Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
Razi
polamalu
steelwolf
több mint 3 éve
Remélem Belichick nem olvassa a topicot!Na jó, de BB egy geci 😀Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
Razi
polamalu
több mint 3 éve
Na jó, de BB egy geci 😀Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
Razi
több mint 3 éve
Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
több mint 3 éve
Oké de most nekem nem szimpi a Ravens akkor odamegyek a fórumba és beírom, remélem kikaptok! LOLÓ, ennyit nem szabad felvenni, mindenkinek van kevésbé szimpatikus csapat, neki mi vagyunk, ez mindig így volt, mindig is így lesz 😉Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
Reggio1914
több mint 3 éve
Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
több mint 3 éve
Tévedsz, BB-t nem szeretem, de trollkodás vége.Ó, ennyit nem szabad felvenni, mindenkinek van kevésbé szimpatikus csapat, neki mi vagyunk, ez mindig így volt, mindig is így lesz 😉Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
Reggio1914
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Ó, ennyit nem szabad felvenni, mindenkinek van kevésbé szimpatikus csapat, neki mi vagyunk, ez mindig így volt, mindig is így lesz 😉Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
több mint 3 éve
Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
több mint 3 éve
Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
Hajrá Bad Bones!