NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Szerintem Ben-nel is elszórakoztuk volna ezt a meccset. Lehet, akkor egy megnyert meccset fumblizunk el,
így Rudival kezünkben sem volt ez soha.
Én nem a QB-ban látom ennek a meccsnek a fő okát. Canada nem segített neki, aztán félfallal már, ha akart volna, sem tudott volna. Rudi viszont nem játszott jól, de azt mutatta amit eddig is tudtunk róla, ütemtelen, nincs összeszokva a WR-ekkel, néha mellbedobja őket egy rakétával, néha meg föléjük/mögéjük ejt egy sérült kacsát méterrel. A futása meglepett, de szerintem nem csak engem.
Remélem, jövőre mobilisabb irányítónk lesz, mert szükség lesz rá, akárhonnan jön is.

A KG to OG dolgon én is gondolkoztam egy ideje.

Még így is majdnem meg tudtuk nyerni. Nem hiszem, hogy bármelyikünk meglepődött a játékunkon, én csak kicsit felszabadultabb playhívást vártam Canada-tól.

De a Defense már nem tudom mennyire Butler védelme és mennyire Tomliné. Néha azt érzem, hogy egymásra várnak.

A sérülések meg -főleg Def oldalon sokat rontanak a helyzetünkön, ha komolyabbnak bizonyulnak. Hello Melvin. CB-nk konkrétan nincs kezdő szintű, ha Haden kiesik. A DL-t meg már soxor leírtam, most kihagyom.

Viszont tetszett James Pierre futás ellen és tackle-the catch-ben. Lehet én slot-ban ott tartanám, agresszívan játszott, kint veszélyes, de slot-ban futás, TE ellen szerintem fizikális tudna lenni.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Ez a meccs Butleren "ment el" és az ő D personel-jén. Az, hogy a híresen leggyengébben passzoló csapat ellen nem a futásokat zárjuk és így messze a legtöbbet ellenünk futnak az egy olyan meccsen, ahol backup QB van az O oldalon egyszerűen megengedhetetlen. Ezt a meccset 7-0 után menedzselni kellett volna, lezárni a hosszú passzok lehetőségét és a futást. Az egyetlen missmatch lehetőséget kínáltuk fel, ami létezhet és ezzel a Lions élt is. Persze nyilván lehet mondani, hogy mi van, ha nem hibázunk el minden második szerelést, de Bush-ék védelmére el kell mondani, hogy folyamatosan a nagy mackók takarították őket az első félidőben, miközben Mr. Bambaarc ezt az oldalvonalnál nézte.

Az O kapcsán persze nem értem, hogy ha érződik, hogy Rudi képes lábon megoldani, akkor a második félidőben egy-egy playben miért nem építünk erre, mikor látszódott, hogy a dobások kapcsán teljesen homály lett az emberünk? Ne legyen kérdés ugyanis, hogy itt a Canada O is vizsgázott. Most volt egy mobilisabb QB és lehetett volna szépen mozgatni, építkezni és ez még jól is állt Rudinak. Az ugyanis, ahogy áll a zsebben és ahogy jönnek felé....hát no.....
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Szerintem a Steelers egyébként messze nem néz ki annyira rosszul, mint amennyire tegnap láttuk. (vagy előtte, vagy azelőtt)
Eddig is tudtuk, hogy Rudi max egy csere QB, tegnap ismét láttuk, hogy miért. De mindezek ellenére is ott volt a lehetőség DJ és Pat kezében is, de mindkettőt elcsesztük.
A nagy problémák a falakban vannak, amivel viszont foglalkozni kell, bár esküszöm, egészen jól nézett ki az OL a sérülések után. Haeg és Hassanauer is jól szállt be. Bár a futásblokkolás éppen olyan rossz volt, mint szokott, de legalább Rudinak volt ideje.
Védőfalban Alualu kiválásával várható volt a baj. Tuitt és Alualu két kibaszott jó játékos és egyik sincs. Nem véletlen, hogy Cox-ért is mentünk volna.
Butler pedig képtelen megoldani ezt a feladatot gyengébb személyzettel. Amikor végre rájött, hogy felesleges levinni a nagy embereket, mert úgyse lesz passz, akkor már jól működött a futásvédekezés, csak éppen ez baromi sokba került.
Arról mondjuk nem Butler tehet, hogy Bush megint árnyékra vetődött és egy szerelést nem tud megcsinálni a pali. Akárcsak sokszor Edmunds vagy Fitz.

Green 4!!! alkalommal adta fel magasan a labdát, egyszer túl is dobta Rudit, de minden meccsen van 1-2 hasonló megmozdulása. Jövőre lehet konkrétan centert kellene nézni, Green-t pedig kirakni RG-be.
Sajnos labdát nem szerzünk, de adjuk el szorgalmasan. Nyilván a Chargers ellen ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Hogy ki játszik azt nem tudom, mert Dotson, Turner, Watt nagyon kétségesnek tűnt, akárcsak Claypool.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/11/14/t-j-watt-to-have-scans-in-morning-on-knee-hip/

steelerswire.usatoday.com/2021/11/14/steelers-lions-nfl-tie-najee-harris/?utm_source=thescoreapp
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Mert elvileg Steelers szurkoló vagy
Vadmokus
Költői kérdés volt.
több mint 3 éve
Vadmókus Pittsburgh Steelers 7
Mert elvileg Steelers szurkoló vagy
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Bennel ez a csapat nyer még mérkőzéseket, s akkor jöhet majd a kérdés, hogy 15-18. hely környékéről megnézed ki esik le a drafton, vagy esetleg megpróbálsz, akár egy 2023-as első kört beáldozva feljebb menni top 10-be.
Vagy szétnézel a szűk piacon.
Mitchell Trubisky. Bármennyire is korlátolt, annál azért több van benne, mint amit a Bearsben sikerült kisajtolni belőle.
tüsi91
Én komolyan megnézném Trubiskyt. Látjuk, hogy Nagy elég nagy fék Fieldsen is, ki tudja mi lehetne a jó öreg Mitchben, ha már Tomlin lehet kukázni akar draft helyett.
De ja, én nem örülök a győzelmeknek őszintén, mert top10be csak könyebb QBt húzni, mint 10-25 között 😕
tenorx
Trubi sztem akkor lenne jó itt ha egy potens O szemléletű HC lenne itt vagy egy igazán jó OC.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
rocsderbi...minek neztem meg.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Bennel ez a csapat nyer még mérkőzéseket, s akkor jöhet majd a kérdés, hogy 15-18. hely környékéről megnézed ki esik le a drafton, vagy esetleg megpróbálsz, akár egy 2023-as első kört beáldozva feljebb menni top 10-be.
Mitchell Trubisky. Bármennyire is korlátolt, annál azért több van benne, mint amit a Bearsben sikerült kisajtolni belőle.
tüsi91
Én odaadnám a helyükben fél Pittsburgöt Rodgersért, azonnal SB esélyessé válna ez a csapat. Pont ugyanazt tenné mint a GB kerettel, a középszerből top5öst csinálna azonnal.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
tüsi91
Én komolyan megnézném Trubiskyt. Látjuk, hogy Nagy elég nagy fék Fieldsen is, ki tudja mi lehetne a jó öreg Mitchben, ha már Tomlin lehet kukázni akar draft helyett.
De ja, én nem örülök a győzelmeknek őszintén, mert top10be csak könyebb QBt húzni, mint 10-25 között 😕
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
tüsi91
Ad1: nézd meg a sorsolásunk, nem nagyon lesz itt már sok győzelem.
Ad2: furán írod, hogy Matt Ryan vagy Mariota.
Szokol
Sorsolás egy dolog.
Mariota és Trubisky kapcsán én nem tudom egyértelműen kitenni a relációt. Ryanre meg nem tudom mennyire van reális esély.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
tüsi91
Ad1: nézd meg a sorsolásunk, nem nagyon lesz itt már sok győzelem.
Ad2: furán írod, hogy Matt Ryan vagy Mariota.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 3 éve
gedam 5 906
Gyön vissza Ben. Nem gondoltam volna idén hogy ennek örülni fogok 😊
bcsarli
nem rudi volt a legrosszabb ma nálatok.
gedam
BB-vel ez a meccs megvan, nem kell ragozni
Willie Parker
rudival is megvolt, elvitte a csapatot lőtávolba csak az elkapók nem akarták megtartani a labdát.
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
bcsarli
gedam
Rengeteg drop, fumble... Fejben ha nincs ott a egy csapat... De Rudi akkor is gyenge! 😊
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
bcsarli
gedam
BB-vel ez a meccs megvan, nem kell ragozni
több mint 3 éve
gedam 5 906
bcsarli
több mint 3 éve
Állítólag megkerestük Beckhamet 😀

Hello, Odell? This is Kevin Colbert. Want to play for the minimum with no guarantees so we can cut you easily if you act like a jackass? No? Okay, bye

Big Ben-nel tuti buktunk volna, hacsak nem jön valami játékvezetői segítség 😀
Most Rudi jön, ha a Lions szar lesz és elbírjuk a 3 labdaeladásunkat, ami simán benne van, akkor nyerhetünk.
De szerintem ők megszokták, hogy szarok, mi meg mindig azt hisszük, hogy jók vagyunk, ezért a szar szerepet nehezen szokjuk. Így kb 50-50-es meccs.
A legnagyobb baj, hogy a Lions nem is akar majd futni, a secondary meg olyan szar, hogy az elképesztő, így megint szétpasszolnak minket.
Klaci79
Idén ne lottóz...
Vagy mégis? Az 50-50 bejött. 😀
kittli
Valahol mondta a 3 eladott labdát is, hát az nagyon bejött sajnos. Nem gondoltam, hogy cserefutókkal ez lesz, Butler megint óriásit hibázott, a végén legalább ő rájött erre
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Mit akartok, két trap game-ből 4 pont!!!444
több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Állítólag megkerestük Beckhamet 😀

Hello, Odell? This is Kevin Colbert. Want to play for the minimum with no guarantees so we can cut you easily if you act like a jackass? No? Okay, bye

Big Ben-nel tuti buktunk volna, hacsak nem jön valami játékvezetői segítség 😀
Most Rudi jön, ha a Lions szar lesz és elbírjuk a 3 labdaeladásunkat, ami simán benne van, akkor nyerhetünk.
De szerintem ők megszokták, hogy szarok, mi meg mindig azt hisszük, hogy jók vagyunk, ezért a szar szerepet nehezen szokjuk. Így kb 50-50-es meccs.
A legnagyobb baj, hogy a Lions nem is akar majd futni, a secondary meg olyan szar, hogy az elképesztő, így megint szétpasszolnak minket.
Klaci79
Idén ne lottóz...
Vagy mégis? Az 50-50 bejött. 😀
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 3 éve
Chargers idegenben...minden percet ki kell már élvezni, mert január első hetében vége, aztán szeptemberig sírás lesz a foci hiánya miatt
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jó hát én sima losst vártam, most megoldotta a csapat, hogy ne kelljen tie breakerekkel baszakodni.
több mint 3 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
🤡🤡🤡

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."