NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Steelers Inactives
No. 11 WR Chase Claypool
No. 25 CB Ahkello Witherspoon
No. 26 RB Anthony McFarland
No. 45 LB Buddy Johnson
No. 67 C B.J. Finney

McFarland ma sem része a gameplan-nek.
Spy
Arra vagyok kiváncsi, hogy vajon Banner játszik, vagy csak csereként?
Moore múlt heti játéka szörnyű volt, nem csodálkoznék ha az eredeti szerint Okorafor kezdene LT-ben.
Klaci79
Nem biztos, hogy azt látni szeretném 😊

Szerintem Finney inaktív, nem egészséges, így Banner kapott sisakot.
Spy
Megértem, de amit Moore csinált, azt Okorafor is hozta volna 😊
Klaci79
Rossz meccse volt persze, de ő szerintem rookie-ként van egy szinten Chucks-al, szóval én többet látok benne hosszú távon.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Big Ben-nel tuti buktunk volna, hacsak nem jön valami játékvezetői segítség 😀
Most Rudi jön, ha a Lions szar lesz és elbírjuk a 3 labdaeladásunkat, ami simán benne van, akkor nyerhetünk.
De szerintem ők megszokták, hogy szarok, mi meg mindig azt hisszük, hogy jók vagyunk, ezért a szar szerepet nehezen szokjuk. Így kb 50-50-es meccs.
A legnagyobb baj, hogy a Lions nem is akar majd futni, a secondary meg olyan szar, hogy az elképesztő, így megint szétpasszolnak minket.
Klaci79
Szerintem a jelenlegi BB és Rudi között sokkal kisebb a különbség, mint elsőre gondolnánk. De nem is ez a különbség a fontos, hanem a Goff és Rudi közötti, az meg hangyafasznyi. Sajnos Rudi belső órája ezzel a fallal kombinálva nem a legjobb elegy, de én így is győzelmet várok.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Steelers Inactives
No. 11 WR Chase Claypool
No. 45 LB Buddy Johnson
No. 67 C B.J. Finney

Spy
Moore múlt heti játéka szörnyű volt, nem csodálkoznék ha az eredeti szerint Okorafor kezdene LT-ben.
Klaci79

Spy
Megértem, de amit Moore csinált, azt Okorafor is hozta volna 😊
több mint 3 éve
Steelers Inactives
No. 11 WR Chase Claypool
No. 45 LB Buddy Johnson
No. 67 C B.J. Finney

Spy
Klaci79

több mint 3 éve
Steelers Inactives
No. 11 WR Chase Claypool
No. 45 LB Buddy Johnson
No. 67 C B.J. Finney

Spy
több mint 3 éve
Állítólag megkerestük Beckhamet 😀

Hello, Odell? This is Kevin Colbert. Want to play for the minimum with no guarantees so we can cut you easily if you act like a jackass? No? Okay, bye

Most Rudi jön, ha a Lions szar lesz és elbírjuk a 3 labdaeladásunkat, ami simán benne van, akkor nyerhetünk.
De szerintem ők megszokták, hogy szarok, mi meg mindig azt hisszük, hogy jók vagyunk, ezért a szar szerepet nehezen szokjuk. Így kb 50-50-es meccs.
A legnagyobb baj, hogy a Lions nem is akar majd futni, a secondary meg olyan szar, hogy az elképesztő, így megint szétpasszolnak minket.
Klaci79
Ja. Arra építünk, hogy Goff megoldja az 1 yardos passzaival. Addig nagyon talán ellát.
Bazzani
Túl sok Steelers meccset szenvedtem már végig idén, hogy pozitívnak lássam ezt a meccset. Megértem, ha Te sem vagy az, de az elmúlt héten is időnként kritikán aluli volt. PErsze a W az W és ha megvan örülök majd neki.
több mint 3 éve
Steelers Inactives
No. 11 WR Chase Claypool
No. 45 LB Buddy Johnson
No. 67 C B.J. Finney

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

Hello, Odell? This is Kevin Colbert. Want to play for the minimum with no guarantees so we can cut you easily if you act like a jackass? No? Okay, bye

Klaci79
Ja. Arra építünk, hogy Goff megoldja az 1 yardos passzaival. Addig nagyon talán ellát.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 509
Rudolph career day.
Most tegyétek meg bárhol.
Bazzani
Én megraktam a Lionst😉
KeyG
Én a Miamit raktam meg😃 amúgy sztem nyerni fox, mert ez lesz a Lions egyetlen W-je
Willie Parker
Legyen igazunk😃😃
Igazából csoport szempontból tök mindegy, mert egymás között játszuk ezt le 4 en. 2-3 playoff csapat lesz innen.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Rudolph career day.
Bazzani
Én megraktam a Lionst😉
KeyG
Én a Miamit raktam meg😃 amúgy sztem nyerni fox, mert ez lesz a Lions egyetlen W-je
több mint 3 éve
Jajj én amúgy úgy élvezem, hogy nem lesz BB! A vele játszott szenvedést már megszoktam, most ideje máshogy szenvedni! 😁

Igazából kellene adni Haskinsnek egy félidőt, hiszen azt tudjuk, hogy Rénszarvas mire képes, azt kevésbé, hogy Hasitasi!
több mint 3 éve
Rudolph career day.
Bazzani
Én megraktam a Lionst😉
KeyG
Kidobott pénz.
Bazzani
De a Lionsra dobtam ki, nincsenek elvárásaim. 😃

több mint 3 éve
Rudolph career day.
Bazzani
Én megraktam a Lionst😉
KeyG
Akkor még sem hozza le TJ.Watt?
JoeyPorter
Reménykedni lehet. 😃

több mint 3 éve
Rudolph career day.
Bazzani
Ha el lesz verve a falunk, nem tudunk futni és nyomás lesz rajta, akkor csúnya is lehet. Remélem, Canada többet segít neki, mint anno Fichtner. Dobbs majd futóedzést tart nekifélidőben.

Watt csaphassa hátra a füleit, Heyward meg ne hozza rám a szívbajt a lentmaradásaival. A többi cukorka. Igazi háromesélyes meccset tudunk belőle csinálni, nyugi.
Spy
De ki a fene verné el?
Olvasd már el haver kik játszanak nálunk. 😀

Mondom, Rudolph 500+ yard 5 TD.
Bazzani
Ha nektek nem megy, megoljuk mi magunk. Egyedül Boz-ban bízhatunk. Hétfőn is labda került a keze közé, ráadásul ezúttal nem fejelték ki a meccsből, meccsember is lett. Fényes a jövő.
több mint 3 éve
Rudolph career day.
Bazzani
Én megraktam a Lionst😉
KeyG
Kidobott pénz.

több mint 3 éve
Rudolph career day.
Bazzani
Ha el lesz verve a falunk, nem tudunk futni és nyomás lesz rajta, akkor csúnya is lehet. Remélem, Canada többet segít neki, mint anno Fichtner. Dobbs majd futóedzést tart nekifélidőben.

Watt csaphassa hátra a füleit, Heyward meg ne hozza rám a szívbajt a lentmaradásaival. A többi cukorka. Igazi háromesélyes meccset tudunk belőle csinálni, nyugi.
Spy
De ki a fene verné el?
Olvasd már el haver kik játszanak nálunk. 😀

Mondom, Rudolph 500+ yard 5 TD.

több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Rudolph career day.
Bazzani
Én megraktam a Lionst😉
KeyG
Akkor még sem hozza le TJ.Watt?

több mint 3 éve
Rudolph career day.
Bazzani
Én megraktam a Lionst😉

több mint 3 éve
Rudolph career day.
Bazzani

több mint 3 éve
Rudolph career day.

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Így még előfordulhat, hogy megnézem a meccset.

Azért ez az átjáróház OL - amit a Bears ellen bemutattunk - és Rudi lecölöpölése a zsebben nem tűnik egy életbiztosításnak.

Remélem nem fogjuk rommá törni Harrist.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Én meg akkor lepődnék meg, ha Haskinst nem látnánk a pályán, legalább egy-egy play erejéig. Ezt nem Rudi ellenében, hanem Rudi miatt mondom. Azért nem könnyű így beszállni és Rudi kapcsán minden ellenfél tudja jól, hogy nem érzi a nyomást, így muszáj lesz tehermentesíteni majd. (hacsak oda nem vágják a földhöz már az elején)
több mint 3 éve
BB nem azert jatszik, mert a legjobb, hanem mert nincs jobb. a ket backup qb meg annyit sem tud, mint amit o nagyon sok yarddal es serulessel a hata mogott. Nem latok semmifele eselyt arra, hogy rudi egy meccs alatt megmutassa, hogy milyen faszagyerek, mert eddig sem tudta.
xtaki
Nekem egyértelműnek tűnik, hogy nem építünk Rudira, de backup QB-nak nem olyan rossz. Draftolunk majd valakit és Rötyi visszavonul.
több mint 3 éve
Annyiból """mázli""", hogy egyszerre esett ki BB és Deadpool, hogy így újra összeáll a Rudi-Washington duó. Lehet ez még érdekes, fasza kevéspontos meccs!